MERT MONDOM NEKTEK, HA TELJESÍTETTÉTEK VOLNA A NEKTEK SZÁNT FELADATOT, MÁR ITT A FÖLDÖN MENNYORSZÁGOT TEREMT­HETTETEK VOLNA

 

  1. január 18.

MERT MONDOM NEKTEK, HA TELJESÍTETTÉTEK VOLNA A NEKTEK SZÁNT FELADATOT, MÁR ITT A FÖLDÖN MENNYORSZÁGOT TEREMT­HETTETEK VOLNA

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

Köszöntelek testvérem az Örök Atya, az ő szent Fia; a mi Urunk Jézus Krisztus szent nevével, a Szentlélek Úristen közreműködése által. Ámen.

Imádkozzunk testvérem! Áldott légy te öröktől fogva és mindörökké élő mennyei Atyám, áldassék és megdicsőüljön a te szent neved mindenhol és mindenkor és mindenekben.

Áldás és dicséret a második isteni személynek, szent Fiadnak, a te egyszülöttednek - ki belőled származik, ki egy teveled Atyám, az égi Báránynak, a Megváltónak, az egye­düli Üdvözítőnek, ki a földre hozta a te örömhíredet Atyám - az Üdvösség-szerzőnek, a mi Urunknak, Jézus Krisztusnak. És magasztaltassék és imádtassék a dicső szenthá­romságú egy igaz Isten. Hozsanna a magasságbelinek, a közénk szállónak, a köztünk élőnek, mindörökké Álleluja!

Örök Atyám! Te egy igaz Isten, ki vagy mindörökké, hozzád fordul esendő imánk! Kérve kérünk, könyörülj esendő és esdeklő népeden! Védd meg őket a gonosz kísér­téseitől! Törd le a világ fejedelmének hatalmát felettük, hisz te ezt megteheted! Hatalmas Isten, tipord el a gonoszságot a gonosszal együtt, hogy eljöhessen a béke a földre. Hogy eljöhessen szent Fiad királysága itt a földön, hogy jöijön el a te országod, Atyám; mindenható Isten, mit annyiszor kérnek tőled imáikban a tieid. Hogy végre jöjjön el a te országod és legyen meg a te akaratod, most és mindörökké, Ámen.

Atyám, engedd meg hogy kéréseimet tovább folytassam, hogy könyörögjek a földön élőkért, kik a te nyájadba tartoznak. Old fel értük a bűn láncát, ne engedd, hogy a sátán meggyalázhassa szent Fiadat az Oltáriszentségben, hogy újra és újra keresztre feszítse őt a sátán. Legyen már elég Atyám a bűnből és a förtelemből itt a Földön. Ne engedd, hogy a gonosz egyet is eltéritsen a bárányok közül! De könyörgök a megtévesztettekért is, szent kegyelmed erejével és Szent Fiad szent sebei és kiömlött szent vére érdemei által: vezesd vissza, hogy a tékozló fiúk visszataláljanak az atyai házba, hogy életük, legyen a Megváltójuk által mindörökké. Ámen.

Testvérem, légy összeszedett! Még a gondolataidat se engedd elkalandozni a te Urad Istenedtől. Ne feledd: minden mulasztás, minden bűn a gondolatban fogan és úgy fokozatosan kinek-kinek lelki fokozata szerint. De ti legyetek résen! De ne féljetek! Mert Isten szent Lelke veletek van és rávezet a helyes útra, de csak ha hagyjátok! A maradandóért küzdjetek, ne a mulandóért! Tudja a ti mennyei Atyátok, mire van szük­ségetek, azt megadja nektek. Ne legyetek kicsinyhitűek!

Nehogy azt higgyétek, ha gyermekeiteket elhalmozzátok minden jóval, hogy jót cselekszetek. Mert a mulandóra nevelitek, nem a maradandóra. Gyermekeiteket a küzdelemre, ne a kényelemre neveljétek! Mert kialakul egy olyan nemzedék, mi testileg, lelkileg erőtlen, kik az alkoholban, a narkóban, a fáradtság nélküli anyagi javakban, a test örömeiben keresi a boldogulást és lesüllyed a hernyók szintjére, mikből sohasem válhat pillangó, ami szállni tud a magasba.

Tönkretettétek a Földet, mit az Atya szeretete Édennek szánt nektek! Nem valósítottátok meg a felséges Isten akaratát! Mert mondom nektek, ha teljesítettétek volna a nektek szánt feladatot, már itt a földi mennyországot teremthettétek volna meg. Mert mindnyájan egy bizonyos szereppel jöttetek a földre. Mert igaz, mit megfo­galmazott egy általatok nagynak tartott írótok: “Színház az egész világ”, és aki a szerepéből kiesik, és nem teljesíti azt, mit az Atya elvár tőle, az rossz színész és rossz ember, kit leírnak, azaz kitörölik nevét az ÉLET KÖNYVÉ-ből.

De ne feledjétek, atyátok igazi, szerető atyátok is. Irgalmas, mert elküldte Szent Fiát is a földre, az ő egyszülöttjét, hogy ezeknek a leírt és eltévedt embereknek lehetőséget adjon, hogy a kitérők után újra ott lehessenek a finálén, mikor a függöny legördül.

Mert Jézus Krisztus a megtévelyedettekért jött, a bűnösökért, hisz mondta Uratok, Jézus Krisztus: “A BŰNÖSÖKÉRT JÖTTEM, NEM AZ IGAZAKÉRT” és folytatta tovább, “MERT NEM AZ EGÉSZSÉGESEKNEK KELL AZ ORVOS, HANEM A BETEGEKNEK”. És odanyújtotta szent vére által a bűnbánat szentségét, és eledelül adta szent testét és szentséges vérét, hogy erősítsen és táplálja a lelkeket. Megadta a lehetőségét annak, hogy a neki szánt feladatot - ha úgy tetszik szerepet - folytathassa, hogy az utolsó órában, mikor szólítják, ott lehessen. De ne higgyétek, hogy csak a Fiú, a második isteni személy szenvedett itt a földön. A Fiúban bent volt az Atya is, mert mit mondott Jézus Krisztus: “Én és az Atya egyek vagyunk”. Máskor pedig mondotta: Én az Atya által beszélek, mert azt mondom, mit az Atyától hallottam”.

Hogy visszatérjek a megváltásra, mi egy bizonyos részben a földön játszódott le. Azt se feledjétek, hogy mint a földi életét és a keresztutat a szenvedések útját végigjárta az ő anyja, a szeplőtelenül fogantatott Szent Szűz, Mária, az Isten anyja. Ki vér nélkül szenvedett ugyan, de lelkében ugyanazon kínokat szenvedte és végig kellett szenved­nie, mert ez beletartozott az ő feladatába.

És ő szabad akarata által ellenállhatott volna, akkor mikor az angyal megjelent, ott Názáretben. Mert teljesen tudatában volt, hogy mit vállalt. Hisz ő szeplőtelenül fogantatott volt fogantatása pillanatától. Ö ne tudta volna, hogy mit vállal? Az angyal nemcsak azt közölte vele, hogy a Megváltó anyja lesz, hanem azt is, hogy ezért milyen utat kell végigjárni itt a földön. Egyedül az ő szabad akaratán múlott, hogy vállalja, vagy nem vállalja. De azt is tudatták vele, hogy ezáltal mennyi ember menekül meg az örök kárhozattól. És erre a tisztaságos Szűz, igent mondott: “teljesedjenek be rajtam szavaid. “

Mint már annyiszor mondottam és hangsúlyoztam a ti szabad akaratotok fontosságát, és Isten ezt a felséges igen-t is tiszteletben tartja. Még többet mondok: A megváltás sem történhetett volna meg itt a földön, a szent Szűz akarata nélkül. És ez hatalmas titok, ez volt elrejtve a sátán elől.

Azt tudta, hogy a jóságos mennyei Atya nem hagyja elveszni azt az embert, kit a saját képére és hasonlóságára alkotott. Mert tudta, hogy a szabad akaratú ember felett nem szuverén úr, csak befolyásolhatóságot kapott. Csak azt nem tudta, hogy ez milyen formában történik.

Azt is tudta, hogy Jézus Krisztus egy rendkívüli ember. Ezért kísértette látható alakban és hatalmát fitogtatva, hogy bizonyságot szerezzen és szerzett is, mikor felkínálta az ő egész birodalmát, hogy boruljon le Jézus és imádja. Ekkor mondotta az Úr, Jézus Krisztus: “Távozz tőlem sátán, mert írva vagyon, Uradat Istenedet imádjad és ne kísértsd a te Uradat és Istenedet!”

Ezek után a gonosz arra összpontosított, hogy a megváltás mégse jöhessen létre. Hisz tudjátok, Uratok annyira visszarettent, hogy vért izzadott. Itt vívta meg haláltusáját. A keresztfán pedig meghalt a teste és feltámadása bizonyságot adott az ő győzelméről, hogy győzelmet aratott a sátán felett és győzelmet aratott a halál felett is.

Ebből következik, hogy nemcsak a lelketek örök életű, hanem a testnek is van feltáma­dása. Ámen.

Most búcsúzom és azt mondom: áldjon meg benneteket - kik mindezt hiszitek - a Mindenható Örök Atya, ki szeret benneteket, kinek gondja van rátok, az ő szent Fia, a megváltó Jézus Krisztus, ki örök életetek adója, ki külön-külön számon tart benneteket és neveteken szólít, azon a néven, mit ő adott nektek, aki neveteket beírja az élet könyvébe.

Őrizzen benneteket a megszentelő kegyelmek hordozója, Isten szent Lelke, a Szent­lélek Úristen. Oltalmazzon a szeplőtelenül fogantatott Szent Szűz, Isten anyja Mária. Ámen.

Én pedig Isten alázatos szolgája imádkozom érted és értetek, veled és veletek. Ármin.

VÉGÜL MINDENKI IMÁDNI FOG ENGEM

1993. január 17.
Az egység hetének elõestéjén, Los Angeles

Uram, úgy imádkozom, ahogyan Te imádkoztál: legyünk mindnyájan egyek, amint az Atya benned van és Te õbenne, hogy mások is elhiggyék a világon, hogy az Atya küldött Téged. Azokért a juhokért is imádkozom, amelyek nem a te nyájadból valók, hogy õk is hallgassanak hangodra. Imádkozom a mohamedánokért, a zsidókért és másokért is, hogy mától fogva ébredjenek irántad való szeretetre! Amen.

Hallottalak, hallottalak, barátom. Végül mindenki imádni fog engem.

 

HOGY MINDNYÁJAN EGYEK LEGYENEK!

1993. január 18.
Sacramento

Ma van a születésnapom és az egység hetének elsõ napja. Ezen a napon volt egykor Péter székfoglalásának az ünnepe. Ma az igen szentéletû Francis A. Quinn püspök hívott meg, hogy beszéljek az Oltáriszentség katedrálisában. Vendéglátóim ajándékot nyújtottak át nekem délután, közvetlenül a találkozó elõtt. Amikor megláttam, éreztem, hogy Jézustól való. A következõ szavakat mondta ugyanis nekem 1992. október 21-én: …
„örülj és ujjongj, én pedig oda fogom nyújtani neked kelyhemet… Sorjában rá akarom venni a népeket arra, hogy éljenek árnyékom alatt, és higgyék, hogy az Atya küldött engem. Igen, el fog jönni a nap, amikor a föld királyai, nagyjai és hadvezérei, a gazdagok és hatalmasok, az egész nép el fog ismerni engem mint Krisztust, az élõ Isten Fiát. Az emberek mindenütt egy hangon és egy szívvel fogják tisztelettel felemelni kezüket imádságra és imádásra…” És egy aranyozott kelyhet nyújtottak át, amelyre e szavakat vésték:

Hogy mindnyájan egyek legyenek!
1993. január 18.
A keresztény egység ünnepe

A szentmisét a két jelenlévõ püspök mutatta be beszédem után. Kórus énekelt a katedrálisban, és minden fenséges volt. Az én kelyhemet használták ezen az egységért bemutatott szentmisén, és abban változtatták át Jézus drágalátos Vérét.

Amikor beszédem közben a katedrálisban az összegyûlt tömegre tekintettem - ezernyolcszázan lehettek -, szomorúságot éreztem. Ott álltam az Úr kérésére, hogy az egységrõl beszéljek a feltehetõen 98%-ban római katolikus hallgatóság elõtt. Az én népembõl egy sem volt velem. 1 , 2 Mohamedánok és zsidók is voltak a katedrálisban… De az Úr késõbbre tartogatta a születésnapi meglepetést. A szentmise elõtt egy orthodox pap jött be kísérõjével. Mise után megkért, hogy beszélhessen velem. A sekrestyében találkoztunk, és akkor értettem meg, amit az Úr mondott nekem: „Oroszország lesz az, amely leginkább meg fog dicsõíteni engem.” A pap egy orosz orthodox pap volt… Megosztottságunk sötétségében az egység reményének egy gyenge fénye fog kigyulladni. A reménynek ez a kis fénye Oroszország. Az egység Oroszország által fog bekövetkezni, és Õ dicsõíteni fogja Istent! Megmondtam az orosz papnak, hogy Õ az én születésnapi ajándékom Jézustól. Az atya neve Vassili volt, ami az én nevemnek, Vassulának a hímnemû megfelelõje.

A másik jel arra vonatkozóan, hogy az egység Oroszország által jön létre, az volt, hogy amikor az Úrtól egy bevezetõ imát kértem, Õ egy orosz papnak, Szergej Bulgakov atyának az imádságát választotta. Azt kérte, hogy találomra nyissam fel a könyvet és azt az imát láttam meg elõször, amelyet 1989. december 29-én írtam le.

Íme:

„Ó Jézus Krisztus, Urunk és Szabadítónk,
Te azt ígérted, hogy mindenkor velünk lakozol.
Te valóban meghívtál minden keresztényt,
hogy közeledjen Hozzád,
és részesüljön Testedbõl és Véredbõl.
De bûneink megosztottak minket,
és már nincs elég erõnk,
hogy együtt részesülhessünk Oltáriszentségedbõl.
Megvalljuk, hogy ez a mi bûnünk.
Kérünk Téged,
bocsáss meg és segíts,
hogy akaratod szerint
szolgáljuk a kiengesztelõdést.
Gyújtsd lángra szívünket
a Szentlélek tüzével!
Add meg nekünk a bölcsesség és a hit lelkét,
a bátorság és a türelem lelkét,
az alázat és az állhatatosság lelkét,
a szeretet és a bûnbánat lelkét
a Boldogságos Istenszülõ
és minden szent imája által!
Amen.


1 A görögkeletiek közül.
2 Úgy hallottam, hogy a görögkeleti püspök megtiltotta híveinek, hogy eljöjjenek találkozómra.

Engesztelni a nemzet bűneiért

Kedveseim, fogjatok össze és engeszteljetek minden bűnért, különösen nemzetünk bűneiért! Hívjátok segítségül a magyar szenteket, Árpád-házi Szent Margittal az élen, és álljatok szorosan velük együtt égi Édesanyánk mellé. Legyen egy szív és egy lélek köztetek és ne engedjétek, hogy közétek befurakodjon a gonosz ellenség fondorlataival. Virrasztva imádkozzatok és állhatatosan böjtöljetek, mert csak imádsággal és böjttel engesztelhettek a nemzet bűneiért. Ajánljatok fel minden lehetőséget, de különösen legyetek egységben, az egységért hozzatok áldozatokat. Ahogy Szent Margit felismerte a történelmi helyzetet, és hitt az igaz engesztelés értékében, úgy higgyetek és bízzatok ti is! Ha testeteket égő és engesztelő áldozatul felajánljátok, úgy nemzetünk megmenekülhet a sátán uralmától. Higgyetek, bízzatok és legyetek hűségesek áldozathozatalaitokban!
 
Szent Margit: Ne feledkezzetek el a magyar szentek segítségét kérni! Én is nagyon szívesen segítek, csak kérjetek!
 
2013. 01. 18.              Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/engesztelni-a-nemzet-bneiert

ELÁRASZTOM SZEMEDET TERMÉSZETFELETTI VILÁGOSSÁGOMMAL

1991. szeptember 26.

Tekintetem mindig Rajtad nyugszik, én Uram. Azoknak adod meg bizalmad titkát*, akik szeretnek és félnek Téged.

Te kiemelted lelkemet a gödörből,
hogy meglássam Szentséges Szíved gazdagságát.
Megláttam
az irgalmat, melyről prófétáid szóltak.
Megláttam
a szeretetet és a szelídséget,
amit tanítványaid élveztek.
Megláttam
a békét, amelyet Te magad adtál nekünk.
Szentséges Szívedben megengedted lelkemnek,
hogy meglássa
a szenvedés isteni voltát,
és hogy a megalázottság kedves tekintetednek.

Akkor ragyogó fény töltötte be lelkemet, és mint galambok dallamos suhanását hallottam és éreztem arcomon a simogató leheletet, és Te betöltöttél misztériumaiddal.

Ízleld meg még jobban titkaimat, gyermekem! Engedelmeskedj törvényemnek! Halkítsd le most még jobban hangodat, hogy csak az enyémet halljad! Hajtsd le fejedet, hogy az enyémet lássák! Válj kicsivé, hogy magamhoz tudjalak emelni!
Gyakran keresed Szentséges Szívem titkait saját világosságoddal, pedig csupán kérned kell engem, gyermekem, és elárasztom szemedet természetfeletti világosságommal, ami be fogja tölteni egész lelkedet. Értsd meg gyermekem, hogy a benned lévő világosság tőlem való. Majd akkor, de csak akkor fogod megérteni, én papom, hogy műveim magasztosak, dicsőségesek és fenségesek. Csak akkor fogod megérteni, én tanítványom, úgy, ahogy én akarom, miért engedte meg az Alázat, hogy kegyvesztett legyen, hogy eléktelenítsék, megvessék és keresztül szúrják, és miért adta oda életét váltságdíjul sokakért.

Eljöttem, hogy felszítsam és felébresszem szeretetedet. Ezért ne védd meg testedet a fájdalomtól és a megaláztatástól! Engedd, hogy Megváltód pecsétje legyen testeden és lelkeden is, hogy teljes legyen benned az átalakulás. Akkor MINDAZ, amit természeted elutasított, aminek ellenállt és amit megvetéssel szemlélt, isteninek fog látszani előtted.

Add Uram, hogy megtörténjen mindaz, amit mondasz! Hajtsd meg a fejemet, hajlíts meg engem és halkítsd le hangomat! Nem szeretnék üres kézzel megjelenni előtted. Nem, nem szeretném üres kézzel folytatni életemet jelenlétedben. Tépd ki gyökerestül és égesd el azokat az emberi gondolatokat, amelyeket természetem természetesnek talál!


Teljesen add át nekem lelkedet, és gondolkozz törvényemen, még mielőtt utolér! Ne feledkezz meg arról, miképpen tett téged saját természeted sivataggá és vigasztalanná!
  Ha megengeded, megszabadítalak emberi gondolataidtól és saját gondolataimra cserélem, hogy megdicsőíts engem. Bátor szívet adok neked, kicsim, hogy képes légy ellenfeleim szemébe nézni és szembeszegülni állításaikkal. Ékesszólást, kitartást és ellenállást adok neked üldözőid fenyegetéseivel szemben, akik az én üldözőim is. Bátorságot öntök beléd, hogy bizalommal tarts ki. Te az én ivadékom vagy, és mivel a termés beérett és készen áll az aratásra, nem késlekedem, amint látod. Szüntelenül aratok, hogy sokakat tápláljak, akik halálukon vannak. Ezért, kedvesem:

"Lendítsd meg a sarlódat, és arass! Itt az aratás ideje, már érett a vetés a földön." 1

Engedd meg, hogy növeljem szíved befogadóképességét, mert most Hódítód fog eltölteni téged tudásával és bizalmas közléseivel. Csupán arra várok, hogy bebizonyíthassam előttetek jóságomat és felfedhessem gazdagságomat, nagylelkűségemet és szeretetemet.

Azért mondom el nektek ma mindezt, hogy Szavam nemzedékről nemzedékre szálljon, és ti, akik most tanultok, majd gyermekeiteket taníthassátok. Ha figyelnek és megteszik, amit mondok, boldogságban érnek véget napjaik. Ezért forduljatok felém, és dicsérjétek műveimet! Elmélkedjetek csodáimon!


SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜNNEPE



1991. szeptember 29.

Szent Mihály: Szeretlek, Isten gyermeke. Bízzál bennem!

Az Úr:  Pihenj meg Szívemben! Én, az Úr, megáldalak. Jöjj, Szívem a te fészked.


1 Jel 14, 15.

AZ EMBERI NEM HALÁLOSAN MEGSZOMORÍT ENGEM

Rhodos, 1991. július 24.

Üzenet a rhodos-i imacsoport részére:

Az emberi értelem nem képes felfogni, mennyire égek a vágytól, hogy szólhassak hozzájuk, és ezért áll a Bölcsesség szívük ajtaja előtt. Senki sem méltó bölcsességemre, az Atya azonban végtelen kegyességében kész bölcsességet adni az egyszerű gyermeknek.
  Ó... szeretteim, ti az én leszármazottaim vagytok. Nyomorúságosak lettetek és maradtatok, de melyik apa hagyná el nyomorúságba került gyermekét, és melyik apa küldené el magától hagyva, hogy gyermeke folytassa erkölcstelen életét, míg a halál erőt nem vesz rajta? Nem lépne közbe, és nem mentené meg sietve?
  Most, hogy kiemeltelek benneteket a gödörből, emeljétek rám tekinteteteket! Szemetek meg fogja látni a tökéletességet. Engedjétek, hogy együtt lakjak veletek! Nem fogjátok megbánni. Én, az Úr, megáldalak benneteket.
  Legyetek a világosság edényei azok számára, akik a romlottság edényeként járnak a világban, képtelenek megkülönböztetni balkezüket a jobbtól, és hozzátok őket hozzám! Nektek adom erőmet, ne féljetek! Az emberi nem halálosan megszomorít engem, és Szívem megszakad a világban lévő gonoszság és bűn láttán. Ti, ti meghallottátok panaszomat, mert közel jöttem hozzátok.
  Meghallottátok hangomat, örüljetek! Örüljetek, és legyetek boldogok, hogy meggyógyítottam elhomályosodott szemeteket, és meggyógyítottam a törvénytelenség miatt beteg szíveteket! Irgalmam visszahozott benneteket hozzám, és most engedjétek, hogy igénybe vegyelek benneteket - fiatalt és időset - isteni tervemhez!
Imádkozzatok és kérjétek, hogy vezesselek benneteket! Ti nagyon értékesek vagytok számomra! Szüntelenül imádkozzatok, mert az ima lesz táplálékotok.

A felajánlott áldozatok értéke

Kedveseim, soha ne lankadjatok, amikor engesztelő áldozatot ajánlotok fel a Szentháromságnak! Tűrjétek a reátok nehezedő küzdelmeket és ne engedjétek, hogy panaszáradat zúduljon ajkatokról. Gondoljatok arra, hogy a szent béketűrésben elfogadott, és felajánlott nehézségek bármelyike gazdag kincseket rejt a lelkek megmentésére! Ti sem tartanátok itt, ha nem lett volna valaki, aki értetek áldozta életét: a ti megváltótok, Jézus Krisztus. Ezért nektek is hálás szívvel kell felajánlanotok egy kis megpróbáltatást testvéreitek felemelkedéséért. Mutassatok jó példát minden embernek, akik között megfordultok, hogy lássák jótetteiteket és elgondolkodjanak cselekedeteiteken!
2012.01.16.             Anna Terézia

http://engesztelok.bocsajozsef.hu/lelkielet/a-felajanlott-aldozatok-erteke

A felajánlott napi kis áldozatok értéke

Kedveseim, amikor meghozzátok a mindennapi kis áldozataitokat és azt felajánljátok a Szentháromságnak a lelkek javára, akkor a legnagyobb cselekedeteket viszitek végbe. Hatalmas, nagy dolog ezt a szeretet-áldozatot meghozni minden nap. A legtöbb lélek megmenekülését ezekkel a felajánlásokkal tudjátok kieszközölni. Bárcsak minél többen megértenétek ennek a fontosságát, és nem kételkednétek ennek a jótékony hatásában. Nem kell, hogy lássátok és tapasztaljátok, mikor és milyen fontos áldozatot hoztok a lelkekért. Csak az a fontos, hogy megtegyétek zokszó nélkül. Legyetek boldogok, hogy így is segíthettek a rászorulókon. A Szentháromság már a jó szándékotokat is elfogadja, ha az szívetek mélyéből fakad. Ezért tegyetek meg mindent, amit csak megtehettek!

2013. 08. 25. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/2013-10-06-15-36-49

 

Ismerjük meg egyházunk tanításait!

Kedveseim, maradjatok egységben és fogjatok össze imádságaitokban. Ne hanyagoljatok el semmit, ami fontos lehet üdvösségetek érdekében! Tanuljatok és készüljetek a katolikus egyház tanításaiból, hogy meg tudjatok állni, amikor elérkezik számotokra a megmérettetés ideje. Keressetek olyan tanítót, aki otthonosan mozog a Katolikus Egyház tanításában, és aki megmagyarázza a Szentírást és a legfontosabb ismereteket! Nagyon fontos ismerni a Hiszekegyet, hogy jól megértsétek és másoknak is el tudjátok magyarázni az ismereteket. Legyetek egyházunk tanításában nagyon otthonosak, hogy bátran meg tudjátok vallani hitetek alapját és a reményt, amelynek beteljesülését várjátok. Imádkozzatok és tanuljatok, hogy jól kiálljátok a próbát.

2015. 01. 16. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/912-ismerjuk-meg-egyhazunk-tanitasait

A SZERETET TÜZE

1989. szeptember 6.

Uram?

Én vagyok. Előtted állok. Ismerd fel ezt a kegyelmet, Vassulám!

Uram, nem tudom teljesen felismerni, képtelen vagyok felfogni, de hiszek benne.


Higgy, igen, gyermeki hittel higgy, mert ez tetszik nekem és az Atyának! Kívánsz-e írni? Igen?

Rájöttem, hogy elfelejtettem írni.


Keresztemről?

Igen, Uram.


Akkor írj most!

Köszönöm, Uram.


(Később, miután Jézus - misztikus módon - nálam hagyta keresztjét, úgy tűnt, mintha késő éjszakáig a szomorúság esője hullott volna rám. Mintha bűneivel, mindenféle bűnével együtt rám szakadt volna a világ. E gyötrelemben hirtelen a Getszemáni kertben szenvedő Jézusra gondoltam. Keservesen sírtam, de örültem, hogy rövid időre könnyíthetek Jézuson. - Jézus később eljött, és elvitte keresztjét.)

Kedvesem, most megosztom veled .

Uram, figyelek.


Figyelj és halld! Hallottál-e valaha olyan emberről, aki hűséges akart lenni hozzám, és sohasem támadták vagy üldözték?

Nem Uram, sőt néhányan vértanúként haltak meg.


Igen, látod kicsim, most beigazolódik, amit a jövendölések mondtak. A mai napig is így van. Aki Nevemben beszél, és felemeli hangját, hogy üzenetemet hirdesse, biztos lehet abban, hogy üldözni fogják a káinok. Hívom őket, de nem akarnak meghallani, intek nekik, de nem törődnek vele, megvetéssel elutasítják minden figyelmeztetésemet, nevetségessé teszik ígéreteimet. Nem mondtam-e, hogy napjaitokban kiárasztom Lelkemet az emberiségre? És, hogy törvényeimet közvetlenül a szívetekbe helyezem, és elmétekbe írom? Egyetlen jövendölés sem származik az emberektől, hogyan is származhatna? Szavamat a Szentlélek sugallja, Ô indítja az embereket arra, hogy rólam beszéljenek. Én, az Úr, új Eget és új Földet ígértem, és Vassulám, már készítem számotokra!
Az emberek manapság önközpontúak, vallástalanok, szívtelenek, és saját élvezeteiket előbbre valónak tartják, mint Istent. A napok elrepülnek, és hamarosan véget ér mindez a gonoszság, szeretetem tüze elsöpri és megtisztítja. Légy bátor kicsim! Mindig lesznek nehézségek, de erőm mindig támogatni fog téged. Hamarosan meglátod az új Eget, és az új Földön fogtok élni, mert ígéretem nemsokára beteljesül. Egyházam megújulása folyamatban van. Már első szülési fájdalmait élitek. Bátorság szeretteim, ti akik Nevemet viselitek és ivadékaim vagytok, ne keseredjetek el! Szavam beteljesedik. Azt mondtam, hogy veletek leszek, és közöttetek fogok élni. Közvetlenül belőlem fogtok táplálkozni, és az élet forrásából ingyen kínálok meg mindenkit, aki szomjas. Tüzem hamarosan leszáll rátok az égből, és felemészt benneteket nagy szeretetével. Ezt az emésztő tüzet sorjában kiárasztom a nemzetekre. Szeretetre váltom gonoszságotokat, meglágyítom és lángra gyújtom megkövesedett szíveteket. Közömbösségeteket Istenetek iránti buzgósággá változtatom. Tüzem szent órája úgy ér el benneteket, mint a tüzes kemence. Az első pünkösdhöz hasonlóan elteltek szeretetem tüzével, Szentlelkem tüzével. Megújítalak benneteket, kiterjesztem az igazság, az egység, az igazságosság, a béke és a szeretet országát. Örvendjetek! Teljes szívetekből ujjongjatok szeretteim! Eljövök, és elveszem minden hiú dicsekvésteket, ami szétszóratástok és bukástok egyik oka volt. Leheletem elfújja mindazokat, akik elfojtják Lelkemet. Szeretetem tüze megtisztít benneteket. Leányom, szeress, imádj engem, szerezz örömet nekem! A Szeretet szeret téged. Megáldalak gyermekem.

Mi ketten, Uram?


Mi ketten, gyermekem, jöjj!

Elvonulás, elcsendesedés

Remete Szent Pál

Gyermekeim, mindnyájatoknak szükségetek van arra, hogy időnként elvonuljatok és teljesen elcsendesedjetek. Ha nem adjátok meg magatok számára ezt az igen fontos lehetőséget, akkor lelketek könnyen elsorvad. Mert a teljes csend elvezet benneteket egy olyan kiüresedésre, amelyben lelketek meghallja Isten hangját a szívetekben. A ma embere el sem tudja képzelni, milyen hatalmas erőt jelent számára a csendben való Istenre hallgatás. Ne féljetek sohasem ettől a termékeny csendtől, amely lelketek mélyéből felfakad! Ilyenkor szólal meg tisztán a lelkiismeret hangja és megszületik szívetekben az a tanítás, amely elvezet titeket Isten titkainak megismeréséhez. Legyetek ilyenkor nagyon boldogok, mert ekkor álltok legközelebb Istenhez.

2015. 01.15. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/911-elvonulas-elcsendesedes

ÁLLÍTSÁTOK HELYRE ÖSSZETÖRT OLTÁRAIMAT!

1996. július 8.

Uram?

 ÉN VAGYOK. Ne ess többé kísértésbe!...
  Üzeneteimet tedd életed gyönyörűségévé! Ismertesd meg őket! Melletted vagyok és a Bölcsesség igaz tanítást ad neked... Szívem gyümölcse, irgalmam gyümölcse! Én, az Úr, segíteni fogok neked.
  Lelki tanácsadód mindamellett... 1
  Soha ne feledkezzetek meg arról, hogy bennetek vagyok, ti pedig énbennem! Viseljétek el együtt a nehézségeket! Futástok még nem ért véget. Nemes művet bíztam mindkettőtökre. Neked, virágom, ezt az üzenetet adtam, majd lelki ajándékokat is. Kegyelmeket adtam, és jóindulatomat élvezheted. Miként az első gyümölcsökkel 2 csodákat műveltem és kinyilvánítottam bennük dicsőségemet, úgy lesz veled is. Ki fogom nyilvánítani dicsőségemet és Szentlelkem hatalmát, ha megengeded, hogy magamba merítselek.
  Tanácsadódnak pedig, akit dicsőségemre és céljaim érdekében emeltem fel, azért adtalak, hogy ellásson tanácsokkal téged. Azért adtalak neki, hogy bátorítson, vigasztaljon és jóságosan gondoskodjon rólad. Hamarosan színről színre meglátsz engem azzal a személlyel együtt, akit melléd állítottam. Törődjetek azzal, hogy az én céljaimért éljetek és a lehető legtöbb lelket hozzátok hozzám! Állítsátok helyre összetört oltáraimat! A kegyelem rajtatok van.
  Jöjj!



1 ez a rész személyes vonatkozásai miatt kimarad.
2  az apostolokkal