Igyekezzetek megtalálni saját hivatásotokat a Szentlélek által!

2017.01.26.

Kedveseim! Minden kegyelmet megkaptok az Úr ajándékaként, amelyek szükségesek hivatásotokhoz. Csak az Ő ajándékozó szeretete által tudtok eljutni az üdvösségre. Ezért igyekezzetek megtalálni saját hivatásotokat, hogy annak megfelelően tudjátok elérni célotokat. Mivel senki sem dicsekedhet, mert minden ajándék Istentől van, ezért törekednetek kell felismerni magatokban, amit nektek ajándékozott. Van, aki többet kapott az Úrtól, de annak több lesz a felelőssége. Aki viszont kevesebbet kapott, annak kevesebbért kell felelnie Isten előtt. A lényeg az, hogy mindenki a saját mércéje szerinti mértékben használja adományait, hogy Isten nagyobb dicsőségére lehessen. Aki felfedezte önmagában az isteni adományokat, törekedjen annak kamatoztatására. Amit ingyen kaptatok, azt ingyen használjátok a lelkek javára és Isten dicsőségére.

2017.01.27.

Kedveseim! A Szentlélek megmutatja, hogyan és mit változtassunk életünkön, mert állandó változásnak vagyunk kitéve. Amikor a lelketek csendjében figyeltek, megkapjátok a kegyelmet a változásra, de szükséges az elcsendesedés. Nemcsak a testünk változik, hanem a bennünk működő lelkünk is. Bár a test előbb-utóbb enyészetnek indul, de lelkünk az örökkévalóságban találja meg otthonát. Amikor tudjuk, hogy miben kell változnunk, és teszünk is érte valamit, azzal nagy lendületet kapunk lelkünk felemelkedéséhez. Amikor testünk gyengeségeit megtapasztaljuk, ne hagyjuk el magunkat, hanem imádságainkat adjuk át Istennek, hogy formálja lelkünket Szent Szíve szerint. Így a bennünk működő Lélek már nem alkalmazkodik a test törvényéhez. Mivel tudjátok, hogy a testetek a bennetek lakó Szentlélek temploma, engedjétek jobban kibontakozni az imádság lelkületét.

2017. 01. 29.

Kedveseim! A Szentlélek nemcsak az irányt mutatja meg, hanem feltárja a célhoz vezető utat is. Az első világosságot a felismerésben kapjuk, utána olyan utakat tár fel bennetek, amelyek világossá teszik cselekedeteiteket. Soha ne féljetek, ha a Szentlélek megmutatja hiányosságaitokat, mert az nagy kegyelem. Lépjetek tovább az úton, nincs leállás és pihenés, mert a lelki ösvényen való haladás folyamatos, keskenyedő és meredeken emelkedő. Attól függ, ki milyen kegyelmeket kapott Istentől. Legyetek buzgók, kitartóak ezen az úton, hogy ne torpanjatok meg, hanem haladjatok tovább, minden nehézség ellenére.

2017. 01. 30.  

Kedveseim! A Szentlélek kinyilvánítja magát nektek, ha tiszta lélekkel hívjátok segítségül. Olyan világosságot kaptok, amely előtt megmagyarázhatatlanul álltok. Erő tölt el benneteket és oly dolgokra lesztek képesek, amelyeket eddig nem ismertetek. Amint az apostolokat betöltötte a Szentlélek, kiálltak és tanúságot tettek Jézusról. Megvallották, hogy Ő él és megjelent nekik. A Szentlélek által természetfeletti erő tölti be az ember, hogy képes legyen indításait megtenni. Ha Isten szeretete átjárja a lelket, képes engedelmeskedni neki. Ilyenkor bátran cselekszik, mert az Úr akarata van benne. Ha békétlenség irányítja vágyainkat, utasítsuk vissza, mert az nem Istentől származik. Nagyon sokszor a világosság angyalaként érkezik hozzánk az indítás, amelyet meg kell különböztetni, honnan jön és mi a célja. A békesség Istene megvilágítja bennetek, melyik utat kövessétek.

2017. 01. 31.  

Kedveseim! Bármilyen kérdés merül fel bennetek, ha őszintén segítségül hívjátok a Szentlelket, megkapjátok a választ. Nem biztos, hogy olyan választ kaptok, amit jónak tartotok. A Szentlélek olyan dolgokat is sugallhat, ami nem fér bele a ti gondolkodásotokba, mert túl mutat azon. Ezért vizsgáljátok meg a lelkeket, és csak azután hozzátok meg a döntést. Ha szívetek nem vádol és béke van bennetek, akkor lépjetek, de ha nem, akkor imádkozzatok tovább. A Szentlélek mindig tisztán, egyenesen és nagy szabadsággal érkezik hozzátok. Csak akkor tudjátok felfogni szívetekben az Ő működését, ha nyitottak vagytok szabad szárnyalására. Imádkozzatok, hogy felismerjétek a Lélek hívását magatokban.

2017. 02. 01.

Kedveseim! Ne hanyagoljuk el a Szentlélek sugallatait, mert könnyen sérülést okoz lelkünkben. Minden ilyen jellegű mulasztásban sorvadni kezd a bennünk működő lélek, mert kielégítetlen marad. Minél több indítására odafigyelünk és tettekre váltjuk, annál erősebben működik bennünk Isten kegyelme. Ha nem teszünk eleget a Szentlélek hívásának, akkor megvonjuk magunktól azt az érzékenységet, amely lendületben tart minket. Ilyenkor nem jut el hozzánk a kezdeményezés, mert csírájában kioltjuk azokat. Csodálkozunk, hogy miért vagyunk olyan langyosak? Először is keressétek Isten országát, vagyis tegyük fel magunkban a kérdést: Mit tehetek itt és most annak érdekében, hogy jobb és szebb legyen a világ? Azután megkaptok mindent, Isten gondviselő szeretetéből, amire szükségetek van.

2017. 02. 03.

Kedveseim! Mindazok, akik segítségül hívják a Szentlelket, hatalmas lendületet kapnak. Nem tudni honnan jön és hová tart, de képes úgy betölteni az embert, hogy átalakul és más emberré lesz. Olyan dolgokat tesz, amit eddig nem tett. Ez a lendület felszabadítja minden megkötözöttség alól, mert e hatalmas erő szabaddá teszi és meggyógyítja a lelkét. Szabadon szárnyal, és dicsőíti Istent hatalmas tetteiért. Már nem tudja magába zárni, ami vele történt. Igyekszik szétosztani örömét. Imádkozzatok, hogy megtapasztaljátok a Szentléleknek rajtatok megnyilvánuló kegyelmét.

Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/1198-igyekezzetek-megtalalni-sajat-hivatasotokat-a-szentlelek-altal

SZŐLŐSKERTEMET MOST MÉG JOBBAN KITERJESZTEM MÁR ÚTON VAGYOK FELÉTEK

1989. november 8.

Vassulám, támaszkodj rám! Szerezz nekem örömet, és újítsd meg hűségfogadalmadat!

Megújítom Neked tett hűségfogadalmamat,
Szabadítóm és Uram.
Segíts, hogy meg tudjam tartani!
Segíts, hogy hűséges maradjak Hozzád!
Uram, nagy dolgokat cselekedtél velem!
Magadhoz emelted lelkemet,
és megengeded, hogy világosságodban éljek.
Fenséges adományaiddal takartad be ruhátlanságomat.
Megújítottál!
Életre keltettél engem, miként Lázárt.
Megszabadítottál!
Szeretlek és imádlak!

Szívem kedvese, támaszkodj rám! Én és te, te és én, együtt osztozunk a béke és a szeretet keresztjén. Ó Vassula, most az enyém vagy, szabad vagy és élsz! Figyelj és írj!

Szőlőskertemet most még jobban kiterjesztem, mivel ez a nemzedék annyira elveszítette a lelkiek iránti érzékét, hogy képtelen megkülönböztetni jobb kezét a baltól. Fátyol borítja őket, és sötétségben élnek. Azért látogatlak meg benneteket ilyen módon. Hamarosan visszatérek, és senki sem tartóztathat fel, még azok sem, akik a vadállat hatalma alatt állnak, és akiket a vadállat pusztító tűzként küld, hogy eltapossák szőlőskertemet. Hatalmammal tovább növelem ezeket a szőlőskerteket. Szent ütközet ez a szentek és a mélységbe zuhant angyalok között. A Föld megérzi e hatalmas küzdelmet. Senki sem akadályozhat meg abban, hogy bárányaimat tápláljam. Nemcsak szavaim vannak, én, az Úr, Hatalom vagyok. Nem azért jöttem nemzedéketekhez, hogy fenyegesselek, hanem, hogy megtérésre szólítsalak benneteket. Azért jövök, hogy felragyogjak felettetek. Leszállok hozzátok. Nagy irgalmasságomban és szeretetemben vissza akarlak hozni titeket magamhoz. Én, az Úr, a szeretet és az irgalom Istene vagyok. Értsétek meg végre, hogy én, az Úr fogom szőlőskertté alakítani kiszáradt földeteket! Már csak kis idő, igen kis idő, és eljön az, akit vártok. Nem késlekedem, közel van az én órám. Azt ígértem nektek, hogy visszatérek, és bizony mondom nektek, hogy már úton vagyok felétek. Visszatér a Szeretet. A Szeretet Szeretetként tér vissza hozzátok. Én, az Úr, Szeretet vagyok, és közöttetek fogok lakni. Gondolkozzatok rajta, és értsétek meg! Gondolkozzatok, és értsétek meg az időket! Bizony mondom nektek, hogy amíg nem tartotok bűnbánatot, nem böjtöltök és nem imádkoztok szüntelenül, képtelenek lesztek meglátni világosságomat. Egyetek gyümölcseimből, amíg még van idő. Térjetek meg, és éljetek szentül! Soha ne hagyjátok abba az imádkozást! Szentlelkem továbbra is kiárad az emberiségre. Értsétek meg az idők jeleit! Én mindenkor jelen vagyok.
Jöjj leányom, a Szeretet végtelenül szeret téged.

 

 

AZ EGYSÉG KULCSA AZ ALÁZAT ÉS A SZERETET

1995. június 15.

Királyom, a Te Szavad gyógyító balzsam. Amikor életem silányabb volt, mint az agyag, eljutott fülembe Szavad, és láthatóvá vált a láthatatlan. Mint ismeretlen világ, mint világtalannak a fény, hirtelen minden felragyogott és tündökölni kezdett. Mint fényesen szikrázó csillag az éjben, amely megvilágítja az eget. Szavad látást adott nekem, hogy belépjek misztériumodba. áldalak Uram, mert szereteted látható lett szemem elõtt, és lelkemet arra készteti, hogy hûségben éljek Veled örökkön örökké.

Igen! Lépj be Szívem misztériumába, és fogadd békémet! Virágom, soha ne cseréld fel írásra szánt idõdet mással! Az egész nap a tied, és örömet szerzel nekem, ha hozzám jössz az elmélkedésben. Ne feledd, a szeretet mindig türelmes, ezért légy te is türelmes! Ne siess el tõlem oly hamar, mint az elmúlt napokban… A szeretet, az igazi szeretet ki fogja állni a megpróbáltatásokat, a kudarcokat és mindent. Engem helyezz az elsõ helyre és mindenek fölé! Szeretettel evangelizálj a Szeretetért, és dicsõíts meg engem! Mondj ellene mindannak, ami bûnre vezet, és merülj el mindabban, ami jó és szent, és ami az örök életre vihet téged! Szent vagyok és jó… 1 Égek a vágytól…

Milyen vágytól, Uram?

Hogy egyesültnek, és egynek lássam Egyházamat… Imádkozz az egységért, és ne figyelj azokra, akik nem akarnak egységet! A megosztó különválasztja õket, és támadóvá teszi lelküket. Aki nem dolgozik õszintén és teljes szívvel az egységért, az komolyan megbántja Szentlelkemet. Kérem azokat, akik Egyházam egyesítése érdekében összegyûlnek, hogy véssék lelkükbe e szavakat:

alázat és szeretet,

az egység kulcsa az alázat és a szeretet. Ékesszólásuk és vég nélküli beszédeik nem vezetik õket egységre. Kölcsönös dicséreteik sem fogják egységre vezetni Egyházamat. Mindezek untatnak engem… Pusztulás és rombolás hatolt szentélyembe, milyen dicséreteket tudnak tehát kicserélni egymás között? Hol van tiszteletük? Hajoljatok meg, hogy meglássátok az én akaratomat! Halkítsátok le hangotokat, hogy meghalljátok az üdvösség szavát a magasságokból! Szívetek csak megtéréstekben fog meghallani engem és fogja egységre vinni Egyházamat, egyesítve Testemet. Az igazság ragyogásában fogtok újból illatozni, és fogjátok felismerni, hogy egy test tagjai vagytok. Csak az osztozásban fogtok egymáshoz közeledni. Ehhez meg kell változnotok szívetekben és ki kell virágoznotok a megtérésben.

Ha megteszitek, és tisztára mossátok bûneitektõl szíveteket, megsokasítom segítségemet és teljesen meggyógyítalak benneteket. Lelki növekedésben részesítelek titeket, ami teremtésem maradékát arra fogja késztetni, hogy a ti fedeletek alatt lakjanak. Ha ti, akik megszûntetek létezni, megengeditek, hogy Szentlelkem, az Életadó, magához édesgessen benneteket, a szeretetnek olyan lelki forradalmát keltem szívetekben, amilyent még nem tapasztaltatok…

Ó… leányom! Imádkozz a Kelet és a Nyugat házáért, hogy fogjanak össze mint két imára kulcsolódó kéz, mint két, egymáshoz hasonló kéz, amelyek akkor szépek, amikor imádságban összekulcsolódva az ég felé mutatnak. Dolgozzon együtt e két kéz, mely ugyanahhoz a testhez tartozik, és osszák meg egymással képességeiket és tartalékaikat! Ó, mikor fog engem Testem két keze együtt az oltár fölé emelni, és együtt felmutatni? 2

Ó jöjjetek! Nem akarok hosszú beszédeket! Aki az elsõ és a legjobb akar lenni közületek, legyen mindenki rabszolgája! Itt vagyok! Nézzetek magatokra! Végtelen kincsek vannak Szívemben! Ezért ne mondjátok: “Hol kapok választ?” Vegyetek Szívem kincsébõl, és össze fogjátok gyûjteni azokat, akik eltévedtek. Én fogok uralkodni felettük, ti pedig ki fogjátok osztani Szentséges Szívem kincsét az egész világnak.

És te, leányom, örömet szerzel, ha nekem adod idõdet, mert az tiszteletet nyújt nekem. Ha szeretsz, az megörvendeztet és megdicsõít. Ha utánam vágyakozol, az megigéz engem. Amennyit nekem adsz szívedbõl, annyit fogsz visszakapni trónomból. Veled van kegyelmem, és kezem a kezeden… Pihenj meg bennem! Szeretlek, és az Atya azért szeret téged, mert szeretsz engem.

Szeretlek, Szeretet…

Sokakat meg fogok gyógyítani ezeken az üzeneteken keresztül! Tedd meg a te részedet Vassula, és én teljessé teszem munkádat istenségemben. Jöjj, veled leszek, míg kisebb kötelességeidet végzed. 3 Én, Jézus, szeretlek. Fogadd áldásomat!


1 Urunk hirtelen abbahagyta a beszédet, és más hangnemben, mint aki titkot akar valakire rábízni, mondta a következõket:
2 Krisztus úgy gondolja, hogy a szentmise alatt, Testének átváltoztatásánál.
3 házi munkádat

MIKOR BOCSÁTANAK KI VÉGRE EGYHANGÚ HATÁROZATOT ARRÓL, HOGY MINDNYÁJAN UGYANAZON A NAPON ÜNNEPELIK A HÚSVÉTOT?

1992. december 21.

Az egység hetében fogom felolvasni Los Angelesben és Sacramentoban:

Szentséges Szívem leánya! Szeretném, ha írnál! Hallgasd meg hangomat a mennyből! Nem hallgatták meg kiengesztelődésre, békére és egységre hívó szavaimat, és nem is méltányolták. Egyszer már szóltam, és nem fogok ismét szólni. Nem fogok semmi újat hozzátenni.

Uram, látható, hogy nem könnyű! 1


Azt akarom, hogy ez alkalommal januárban olyan legyen a hangod, mint a mennydörgés! 2 Azt akarom, hogy hangod olyan hangos legyen, mint még sohasem! Az én Nevemben fogsz beszélni. Az egész világ hallja meg: A napok meg vannak számlálva, nincs sok idő hátra, hirtelenül és teljesen váratlanul fog véget érni az a kegyelem, amely az emberiséget betakarta... Ez úgy fog megtörténni, hogy felismerje a világ, milyen nagy volt az én irgalmam és jóságom, amely a magasból áradt ki évről-évre...

Mondd meg azoknak, akik az egységért dolgoznak, hogy nézzenek fel az égre! Látják-e milyen messze esik a Földtől? Szívük is ilyen messze van testvérük szívétől! Ilyen messzire kerültek egymástól! 3 Mikor bocsátanak ki végre egyhangú határozatot arról, hogy mindnyájan ugyanazon a napon ünneplik a húsvétot? Belefáradtam fennkölt stílusuk hallgatásába. Lehet, hogy számukra megfelelő és választékos, de számomra csak olyan, mint a gongütés, mert kong az ürességtől. Először azért szóltam, hogy gondjukat viseljem, majd könyörületből, de a mai napig sem halkította le egyikük sem a hangját azért, hogy az enyémet meghallja. Jaj nektek, akik azt mondjátok, hogy engem szolgáltok, és közben megakadályozzátok, hogy országom egységre jusson és megszilárduljon! De nem ti fogjátok egyesíteni országomat... mert ti semmit sem értetek és nem is fogtok érteni... Ha ti az én égi felszólításaim ellenére sem tudtátok felmérni Szívem mélységeit, hogyan tudnátok felfogni érveimet, hogyan tudnátok megérteni Szívem gazdagságát? Nem példabeszédekben és nem talányokban szóltam hozzátok. Érthető szavakat használtam, hogy szóljak hozzátok.

Megfeddtem a felelőseket, és összehívtam őket, hogy szóljak hozzájuk 4, de figyelembe vették-e Szívem buzdításait? Az volt a feladatuk, hogy adjanak hivatalos felszólítást. Megfeddtem a tekintélyviselőket 5, azon a napon azonban nem azért jöttem 6, hogy támadjam őket, hanem hogy olajat kínáljak lámpásuk feltöltésére, nehogy további kárt okozzanak Egyházamnak. Közülük hányan nyújtották az ég felé kezüket engem szólítva? Felfogják-e, hogy Véremet kétszer ontják ki, mintha csak víz lenne? 7 Bárcsak meghallanák sóhajtásaimat ez alkalommal!

Amit jobb kezem ültetett, azt szétválasztották előbb két, majd három részre, azután felaprították. Hol van az egész szőlőtő, amit elültettem? 8 Volt egyszer egy szőlőtő. Azt reméltem, hogy minden évben szőlőt terem. Betöltötte a völgyeket, a hegyeket, és elterjedt túl a tengereken, mert az én birtokomon, az én örökségemben vert gyökeret. Megnyújtottam indáit, hogy elérje a Föld négy sarkát, és ellássa gyümölccsel a világot. De ahelyett, hogy gondozták volna, elhanyagolták, és hagyták, hogy tövis és tüskés bozót növekedjen körülötte, és az sorra megfojtsa vesszőit és hajtásait. Egyenlővé tették a földdel ezt a választott növényt, amelyet jobb kezem ültetett, és romlott gyümölcsként hullik le most a szépség, a dicsőség és a gyümölcs, amit termett. Hiábavaló ezért felfuvalkodni a büszkeségben! Ne legyen önhittség szemetekben, amikor hibáitok sokasodnak és tetteitek visszahullanak saját fejetekre.

Azért jöttem, hogy olajjal töltsem fel és meggyújtsam lámpástokat, hogy lássátok, merre jártok. Aki most nem akarja meggyújtani lámpását, és nem használja, attól el fogják venni, és másnak adják. E szavakkal imádkozzanak:

Ó Uram, ki felettünk állsz,
viseld gondunkat!
Helyezd királyi trónodat
szőlőd közepébe
és rendelkezz velünk!
Ó minden szentség Szent Ura,
tisztíts meg minket,
hogy megőrizzük házad és szőlőd
tisztaságát!
Szeretettel lépj közbe
és oltalmazd,
mit jobb kezed megművelt!
Elhagytunk Téged,
de tudjuk,
hisszük
és bízunk benne,
hogy kitárod kapudat,
és az élet folyóját
szőlődre engeded.
Vesszők erednek újból belőle,
gyümölcsöt hoznak
és királyi bort,
mindnél nemesebbet,
mert Szentlelked,
az Életadó
fogja beárnyékozni.
Amen.

És téged, Vassulám, szenvedéseid majd megtanítanak arra, hogy türelmes légy. Nem hallottad, hogy a türelem állhatatossá tesz, és az állhatatosság reményt ad? És ezen a reményen, ezen a reményen fog felépülni országom. Dicsőíts most engem egész valóddal!

Szentlelkem megjelölt téged pecsétemmel, ezért ne félj! Lelkipásztorok, papok, tanítók, püspökök és bíborosok fogják felismerni a Pásztor hívását. Meg fogom újítani elméjüket, hogy régi énjük megsemmisüljön, és valóban fel fogják ismerni, hogy már visszafelé tartok hozzájuk, hogy egész teremtésemet átváltoztassam

az Igazság
jóságában és szentségében.





Jöjj, leányom, drágám, ÉN VAGYOK van veled.


1 Azt akartam mondani: „egyesíteni a húsvét dátumát.” Ezt mondták nekem azok, akik az egységért dolgoznak. De Jézus - hatalommal hangjában - félbeszakított.
2 Az egység hónapjában.
3 Úgy látszik, hogy Jézus itt irányítani akarja lépteiket és megmondja, mit kellene tenniük.
4 engem mint az Ő szócsövét felhasználva
5 az Egyházak Világtanácsában
6 engem mint az Ő szócsövét felhasználva
7 A két húsvét alkalmával, a római katolikus és a görögkeleti húsvét idején..
8 A szőlőtő: az Egyház vagy Isten népe.

FELHÍVÁS AZ EGYSÉGRE

1992. március 27.

Üzenet, felhívás az egységre:

Vassulám, írd: Kedves barátaim, kedves társaim, kedves testvéreim, nincs más olyan szeretet, mint az enyém! Mit tettetek a szeretettel? Testvéreim, egyesüljetek abban, hogy követitek Szívem szabályait, a szeretetet és az alázatot! Azok a dolgok, amelyekről ti azt gondoljátok, hogy egyesíteni fognak benneteket, azok földi dolgok, és nem visznek benneteket egységre. Semmit sem tudnak tenni és semmit sem tudnak nyújtani. Közületek sokan lettek elméjük rabjai. Ameddig alázattal ki nem engesztelődtök egymással és úgy nem szeretitek egymást, ahogyan én szeretlek benneteket, megmarad megosztottságotok. Gyermekeim, újból el kell szenvednem a fájdalmat ebben a húsvéti időben? 1
  Közületek sokan látták, hogy a néma beszél, a béna jár és a vak lát, mégis csak ajkatokkal dicsértek engem. Bizony mondom nektek, ahogy egykor már mondtam: "aki a Szentlélek ellen káromkodik, nem nyer bocsánatot" 2. Ha Szentlelkemet üldözitek, megkeményedik szívetek, és ha szívetek megkeményedett a bűn csábításától, nem tudjátok felismerni a rosszat. 3 Így ítéletet és könyörtelen bírálatot vontok magatokra, mivel ti magatok sem voltatok könyörületesek.
  A magasból figyellek benneteket, mindenkire figyelek.
  Mondom nektek, aki továbbra is saját érdekéért és saját dicsőségére dolgozik, már elveszítette Szívemet. Az ő meggyőződésük nem az én meggyőződésem 4, mert elméjükben ugyanolyanok, mint a Sátán. Elméjüket vetélkedés és a földi javakért való versengés pusztítja. Az önzés és a gőg már elítélte őket. E földi dolgok használata hoz pusztulást számukra. Ritkán hallom imájukat.
  Ma hamis tanítók 5 vesznek körül benneteket, akik nyíltan és félelem nélkül állnak előttem, és a Sátán tudományát tanítják, amelynek alapja a hazugság. Azáltal tagadják meg istenségemet, hogy tagadják feltámadásomat. 6 Imádkozz e hamis tanítókért, hogy elkerüljék a kárhozatot! Mondom nektek:

"Aki azt állítja, hogy világosságban van,
de testvérét gyűlöli,
az még most is sötétben van." 7

Aki azt hiszi sötétségében, hogy megdicsőít engem, az annak hisz, aki először szüleiteket kísértette meg. 8 Jeleket adtam nektek, de ti nem hisztek jeleimnek, mert hangotok elfojtja az én hangomat, amely szócsöveim által szól. Hamarosan rátok szakad az éjszaka, és sokan belehaltok, mivel sohasem álltatok az igazság alapjain, hanem hazugságra építettetek.
  E jelek által jövök hozzátok, hogy megnyissam szemeteket és meggyógyítsalak.
  Amikor az igazságról beszélek és felfedem, hogy én vagyok az, akiről ti azt mondjátok: "Ő a ti Uratok, aki hozzátok szól", ti mégis elfordultok és a Sátánra figyeltek, hogy ő használhasson fel benneteket. Nem, ti nyelvemet sem értitek jobban, mint csodáimat, mert jobban szerettétek az ördögöt. Amit mondok vagy kérek, az nem hatol belétek, mert elfelejtettétek Szentlelkem nyelvének értelmét.
  Szomjúhozom üdvösségetekre!
  Szomjazom arra, hogy megoszthassam veletek országomat, szomjazom arra, hogy béküljetek ki egymással, és őszintén mondhassátok: kibékültem Istennel.
Bűn a ti megosztottságotok, és senki sem állíthatja, hogy igaz, amikor ajka nemcsak testvéreit, hanem mindannyiuk vezetőjét 9 is rossz hírbe hozza. Igazságosság, irgalom, jó hit! Ezeket kellene gyakorolnotok anélkül, hogy elhanyagolnátok törvényem másik részét. És nektek, akik örvendeztek megosztottságotokban, esküsztök trónomra és rám, aki azon ülök, mondom, ahogy már egykor mondtam:

"Fehérre meszelt sírhoz hasonlíttok,
amelyek kívülről ékesnek látszanak,
de belül holtak csontjaival
és mindenféle undoksággal vannak tele." 10

Hogyan hihetitek, hogy elkerülitek a kárhozatot? Nem igyekeztek nekem tetszeni. Holttesteitek beborítják ezt a sivatagot, amelyben éltek. Amikor megosztottságotokban egymás ellen vétkeztek, énellenem,

a Bárány

ellen vétkeztek. Megosztottságotok bűne gyötri mindennap Testemet. Én vagyok az, a Bárány, akit ti erőszakkal és saját törvényetek alapján elővezettek, hogy újból keresztre feszítsetek. Az én Testemet csonkítjátok meg és töritek össze.

ÉN VAGYOK az Áldozat.

Nem látjátok? Nem látjátok, hogy gonosz lelkekkel vagytok közösségben? Nem látjátok, hogy kivel esztek asztalotoknál? Hogyan örülhetnék, amikor csupa gonosz lélekkel ültök egy asztalnál? Amíg megosztottságotoknak örültök, addig a Sátán hatalmában vagytok, aki szüntelenül hazugsággal keni fel azokat, akik megosztottságukban örvendeznek. Ti mindannyian csak a másikra néztek, hogy megerősítést kapjatok az egység-üzenettel kapcsolatban, és nem törődtök azzal, hogy ezen a húsvéton a ti megosztottságotok miatt Testem újból átéli a keresztre feszítés szenvedését. . 11
  Higgyétek, hogy én vagyok az! Ne legyetek elmétek rabjai! Jöjjetek hozzám, amíg még tart a nappal! Hamarosan éjszakába merül ez a világ.
  Én kértem, hogy meglátogathassalak benneteket, és beszélhessek hozzátok, és így tettem, mert az egyesítés érdekében buzdítottalak benneteket egység-üzeneteimmel. De milyen nehéz bejutniuk bölcsességem misztériumaiba azoknak, akik elméjük rabszolgái! Milyen nehéz a lélekben gazdagnak bejutni az én országomba! Mondom nektek:

Sokan lesznek az elsők közül utolsók,
és az utolsók közül elsők!

Gyermekem! Légy mennyországom, add át magadat nekem! Veled vagyok.


1 Mivel külön ünnepeljük a húsvétot.
2 Lk 12,10
3 Ebben az állapotban nem tudják felismerni saját bűnüket, nem tudják megbánni, hogy bocsánatot nyerhessenek.
4 Jézus ezekről az emberekről beszél
5 a modernisták
6 Ezért zavarja őket annyira a szent lepel is.
7 Ján 2,9.
8 Ádámot és Évát.
9 a pápát
10 Mt 23,27.
11 Krisztus misztikusan szenved.

EGYSÉG-ÜZENET - MEGOSZTOTTSÁGUK ELVÁLASZTOTTA SZÍVEMET AZ ÖVÉKTÕL LÉGY VÉDELMEZÕJE AZ IGAZSÁGNAK!



1991. október 7.

A Te dicsõségedre szeretném felajánlani mindenemet, amim van! Nincs sok mindenem, valójában alig van valamim, mert elégtelen vagyok, szegény, gyenge és igen nyomorúságos, de amim van, mindazt fogadd el Uram!

Közelségem 1 tüzet gyújtott benned, megõrzött téged és másokat is. Szabad akaratodat kérem. Kínáld fel nekem, és folyókat fakasztok belõled. Nagy szegénységre van szükségem ahhoz, hogy mûveimet napvilágra hozzam. Támogatni fogom lelkedet, mivel az én menyasszonyom vagy. Vassula, városaitok halottakkal vannak tele, és bûzük az égig hatol. Milliószámra oszlik fel testük.
Imádkozz, imádkozz békéért, szeretetért, hitért és egységért!
A szent Isten gyötrõdik amiatt, aminek be kell következnie. Leírhatatlanul szomorú. Rá kell majd ejtenem kezemet e bûnös nemzedékre.
Leányom, az én kedvemért vedd fel az egység keresztjét, és mondd meg azoknak, akik beszélnek ugyan az egységrõl, de folytonosan mást gondolnak, és továbbra is másképpen élnek, hogy megosztottságuk elválasztotta Szívemet az övéktõl.
Kiálts, talán még áttöri hangom süketségüket.
Veled vagyok ebben az elhagyatottságban, ezért ne félj! Rád bíztam keresztemet. Ez a kereszt meg fog szentelni és meg fog védeni téged. Ezért hordozd szeretettel és alázattal! Szüntelenül hívd segítségül Nevemet!
A te küldetésed gyermekem az, hogy tégy tanúságot a Szeretet mellett és hirdesd szentségemet az õ szeretetlenségük és hûtlenségük közepette. Félelem nélkül haladj elõre, és légy a visszhangom! Örömmel, buzgón, szeretettel tégy tanúságot a Szeretet mellett! Örvendezz, amikor ellenségeim keresztül szúrnak! Ajánld fel nekem sebeidet, és azonnal meggyógyítalak. Irgalomban gazdag Szívem sohasem fog ellenállni neked, amikor felemeled szemed, hogy engem keress. Te az én gyermekem vagy, akit örökbe fogadtam, felneveltem és tápláltam. Ezért ne félj az emberektõl, mert nem árthatnak neked! Hamarosan megszabadítalak. Addig járj körbe az egység keresztjével és dicsõíts meg engem! Légy

védelmezõje

az igazságnak és az egyetlen Egyháznak, amelyet én magam alapítottam! Menj el minden nemzethez, mutatkozz be nekik! Mondd meg nekik, hogy Szent Nevemben békét és egyetlen Egyházat szeretnél! Mondd meg nekik, hogy aki magát igaznak tartja, és mégis megosztott marad, annak gyümölcsét fogja enni, aminek magját elvetette, és el fog pusztulni! Mondd meg nekik azt is, mennyire irtózom az álnok szívektõl!
Fáraszt mesterkéltségük és beszédük; Mondd meg nekik, hogy elfordulok gõgjüktõl és merevségüktõl! Véleményük valóban nagyszerûnek és hatásosnak mutatkozik az emberek elõtt, de elõttem nem! Nem üdvözölhetek egy széthulló, haldokló Egyházat.

Mondd meg azoknak, akik hallani akarnak, hogy

amíg le nem halkítják hangjukat nem fogják meghallani az enyémet! Ha lehalkítják hangjukat, akkor majd kezdik hallani az enyémet, és megteszik akaratomat.
Én Egy vagyok, mégis mindegyikük saját krisztust alkotott magának.
Én vagyok Testem Feje, mégis csak az õ fejüket látom, a magamét nem.
Mondd meg nekik, hogy hajtsák meg fejüket, akkor majd meglátják az enyémet! Mondd meg nekik, hogy váljanak kicsivé, hogy magamhoz emelhessem õket! Ne engedd, hogy megfélemlítsenek, gyermekem!
Légy oly türelmes, amilyen én! Légy okos és maradj mellettem! Az én ékszereimet fogod viselni 2, hogy hûséges maradj hozzám, ezek majd emlékeztetni fognak énrám. Imádkozz menyasszonyom, imádkozz Võlegényedhez, és végül megjutalmazlak. Dicsõíts engem, és mondom neked, nem lesz hiábavaló a fáradság és az áldozat. Mondd meg mindenkinek, hogy a szegénység közepette fogom megalapítani országomat, azok között, akiknek van idejük arra, hogy meghallgassák Lelkemet, imádjanak engem és megtegyék akaratomat! Õbennük örvendez Lelkem!

Leányom, nyomorúságod ellenére is szeretlek! Engedd meg, hogy folytassam benned mûveimet! Úgy igazodj hozzám, ahogyan én tehozzád, és meg fogják érezni rajtad jelenlétemet. Benned fogom egységre vezetni ezt a nemzedéket. Bízzál, mert veled vagyok! Pecsétem a homlokodon van. Ezzel a pecséttel és kegyelmemmel fog megalakulni országom a Földön, úgy, ahogyan én akarom.

Fogadd békémet! Ne feledd, hogy veled vagyok egész idõ alatt! Jöjj, térj be Sebeimbe!

 


1 az Úr bensõséges megnyilatkozásai
2 az Õ keresztjét, szögeit és töviskoronáját




1991. október 13.

Rajtad kívül Uram, senki sincs szívemben.
  Lassanként javítgatsz engem. Áldást áldás után árasztottál rám, és megnyerted szívemet. De megteszem-e most akaratodat? Sikerül-e követnem Téged? Felebarátom segítségére sietek-e, ahogy csak tőlem telik? Követem-e parancsolataidat? Kegyeidben örvendezhetem-e még?

Tanulj meg rám támaszkodni! Leányom, kész vagy-e továbbra is hordozni keresztemet, melyet neked szántam?

Kész vagyok hordozni, amíg el nem veszítelek Téged, amíg egyesült és egy vagyok Veled.

Tudod, hogy mit jelent ez, és mit kérek tőled?

Áldozatot, megalázást, alázatot, semmivé válást, szeretetet, hitet, reményt, készségességet, önmegtagadást, imát, imát, imát, türelmet, bűnbánatot, megalázottságot, szenvedést, böjtöt és Beléd vetett hitet? És a megbocsátás lelkületét.

Helyesen mondtad, de nemcsak azt jelenti, hogy tudj minderről. Kegyeimben szeretnél maradni? Akkor meg kell valósítanod mindazt, amit felsoroltál. A mennyország olyan, mint a győzelem díja, aki megnyeri, meg fogja becsülni. A mennyország azoké lesz, akik jó gyümölcsökkel teli kézzel jönnek. Így szándékozom újjáépíteni Egyházamat, Vassulám, azokon az erényeken, amelyeket említettél. Ha velem tartasz, nem leszel elveszett. Ne engedj a kísértésnek, ne nézz se jobbra, se balra! Ahogy tanítványaimnak mondtam: "Útközben senkit se köszöntsetek!"
  Ha úgy akarsz nekem szolgálni, ahogy mondod, követned kell engem a béke, a szeretet és az egység keresztjével, hogy megdicsőíts.
  Ne félelemmel tekints az újabb keresztekre, amelyeket utadra állítok, mivel mind tőlem való! Dicsőíts engem!
  Asztalod mindig meg van rakva, és kelyhed túlcsordul. Ezért ne panaszkodj semmiségek miatt! Próbára foglak tenni, és időnként megvizsgálom irántam való szeretetedet, hogy lelkileg alakítsalak. Ne csak lábadat vonszolva jöjj utánam, hanem könnyű szívvel kövesd lépteimet!
  Pihenj meg bennem, amikor fáradt vagy, és engedd meg, hogy én is megpihenjek benned, ha én vagyok fáradt! Figyelj most Szent Istenedre: ne engedd, hogy elragadjanak az utadba kerülő szelek! Gyökeresedj meg bennem, és akkor nem fognak téged tövestül kitépni, leányom.
  Gazdagítsd Egyházamat azzal a tanítással, amelyet neked adtam! Mondd meg nekik, hogy az Úr Szíve végtelen szeretet, de egyetlen ember sem ismeri teljesen mélységét és gazdagságát.
  Tudom, hogy törékeny vagy, leányom, de volt-e valamiben hiányod? Bízzál bennem, bízzál bennem és légy az eljövendő egység tükörképe!
  Ne légy olyan, mint azok, akik állandóan különbséget tesznek egymás között Szent Nevemben! Ne légy olyan, mint azok, akik fontosnak tartják ugyan az egységet, de szavukat nem váltják tettre, és ezzel kivívják az Atya haragját. Az Atya előtt és én előttem is utálatosak érveik, mert ellenkeznek azzal, amit gondolnak.
Semmi sem tart vissza, hogy e hatalmasoknak odakiáltsam: "Szálljatok le! Szálljatok le trónjaitokról! Essen le szemetekről a hályog, hogy lássátok, milyen pusztulást hoztatok házamra! Kifosztottátok szentélyemet és elvittétek mindazt, ami benne volt! Nemcsak ketté törtétek a pásztor botját, hanem szilánkokra hasogattátok! De ma nyissátok ki szemeteket és lássatok! Tartsátok nyitva szemeteket, és meg fogjátok ismerni a szegénységet, a zsákruhát és a mezítlábasságot. Tartsátok nyitva szemeteket, és egyetlen pillantással megismeritek Szívemet."
  Csak egyetlen szót kellene mondanom gyülekezeteitekben, és ezzel az egyetlen szóval egyesíteném Egyházamat. De a mennyei dicsőséget a szegénységtől, a nyomorúságtól és azoktól fogom kapni, akiket ők megvetnek. Idegenek fogják újjáépíteni házamat, mert megadom nekik a buzgóság lelkét és a hűség lelkét. Akkor újból megtelnek kamráitok, és hordóitok túlcsordulnak új boromtól. Ha azt mondjátok, hogy szerettek engem, és az én Nevemről nevezitek magatokat, akkor Szent Nevem és szeretetem kedvéért

egyesítsétek egyházaimat!

Az igazi keresztény bensőleg keresztény. Az igazi egység a szívben van és a szívben jön létre. Az egység nem betűkből áll, hanem lélekből. Ha úgy szeretsz leányom, ahogy mondod, öleld át a keresztet, amelyet neked adtam! Akkor nem fog megbotlani lábad. A világban semmi sem hasonlítható a kereszthez. Ne vedd le soha tekintetedet az én tekintetemről!
  Tanítvány? Jöjj, kövess engem!

A FÖLD MEGRÁZKÓDIK, ÉS MINT HULLÓCSILLAG KILENDÜL HELYÉBÕL - AZÉRT NEM FOGADJÁK SZÍVESEN AZ EGYSÉGET, MERT A SZERETETET SEM FOGADJÁK SZÍVESEN

1993. február 18.

Még meddig engeded meg nekik 1 hogy próbára tegyenek Téged?

Vihart keltek legközelebb, amikor hozzájuk szólok!

Megvetették figyelmeztetésedet az ökumenikus központban , 2 felálltak és a találkozó közben elmentek. 3 És ahogy tudod, az enyémek közül voltak azok, akik az Egyházak Világtanácsában a legerõsebb ellenzéket képviselték, akik nem akarták, hogy elmenjek hozzájuk, és találkozni sem akartak velem.


De én, a Gyõztes, kétszeresen meg fogom õket hajlítani... Látod, szenvedésem Vassulája, fogadd békémet, ne keress senki mást, csak engem! Szenvedésem lelke, menj a nemzetekhez, és az ellenzéket hagyd rám! Föl fogom állítani székükrõl azokat, akik ellenem szegülnek, és kétszeresen meghajlítom õket. Bízzál bennem! Menj el a nemzetekhez, emlékeztess mindenkit szeretetemre, és hogy Jézus azt jelenti, hogy Szabadító, Megváltó, és hogy irántatok érzett szeretetem nagysága mindent felülmúl... Ne nézz se balra, se jobbra! Ne feledd, hogy Atyám a te nyomorúságodtól megindulva hogyan adta meg neked békéjét, hogy te meg másoknak add tovább ezt a békét. Atyám a te megdöbbentõ gyengeségedtõl meghatva, felfedte elõtted Arcát, és rajtad keresztül mások elõtt is. Szentlelkem a te gyengeségedtõl elragadtatva diadalmaskodott feletted, beléd helyezte trónját, hogy uralkodjék lelked felett, én pedig betöltöttem szívedet Szentséges Szívem gazdagságával. Lelkem kedvese, téged hamarosan fehér vászon fog takarni, én magam foglak Szívembe fogadni és világosságomba meríteni. Engedd meg ezért égõ szenvedésem gyermeke, hogy valamivel tovább vegyem igénybe kis kezedet!

Írd: Eljöttem az égbõl, hogy elérjelek benneteket, de hallgattatok-e rám? Leszálltam trónomról, hogy szobátokba jöjjek, udvaroljak nektek és arra emlékeztesselek, hogy országom örökösei vagytok. Eljöttem lakóhelyemrõl és bejártam a pusztaságot titeket keresve. Az ég Ura sohasem tagadta meg tõletek szeretetét! Megengedtem szemednek, teremtés, hogy láthasd a Királyt szépségében, hogy magához vonzzon. Nevem tiszteletére életre keltettem a holtat, hogy beszéljen nektek országomról. Hol késik válaszotok? És ti, akik az egységrõl beszéltek, azt gondoljátok, hogy üres szavak fognak egyesíteni benneteket?

Ki áll készen közületek arra, hogy lemondjon minden kényelmérõl, és kövessen engem? Mondjátok, ki vet véget elsõként közületek az egységért és békéért való szenvedésemnek és sóhajaimnak, mielõtt az óra eljönne? Az az óra, amelytõl minden angyalom remeg. Ki az a lélek közöttetek, aki elveti a nemzetekben a szeretet és a béke magjait? Ki az, aki kedvemért hûségesen fogja követni a világosságot Nevemet híva segítségül éjjel és nappal? Ki lesz az közületek, aki elsõként lép véres lábnyomaimba? õszintén kerestek-e engem? Értsétek meg, hogy eljönnek azok a napok, amikor mennydörgéssel és tûzzel jövök el, de szomorúságomra sokakat fogok közületek úgy találni, hogy mit sem tudtok róla, mert mély álomban lesztek! Egyik hírvívõt küldöm a másik után, teremtés, hogy áttörjem süketségedet, de most fáradt vagyok ellenállásod és fásultságod miatt. Nagyon fáradt vagyok hidegséged miatt. Fáradt vagyok gõgöd és merevséged miatt, amit akkor látok amikor az egység érdekében kellene összegyûlnötök. Megtöltötted és túlcsordítottad az érzéketlenség kelyhét.

Saját hangotoktól megmárosodva szembeszegültek az én hangommal, de ez nem lesz örökre így. Hamarosan elbuktok, mivel saját hangotok félrevezetõ ostobasága miatt szegültetek szembe hangommal. Nyilvánvaló, hogy Egyházam a ti megosztottságotok miatt hever romokban. Hit hiányában nem fogadjátok el tanácsomat és kívánságomnak sem tesztek eleget, de le fogom leplezni szíveteket saját magatok és az egész világ elõtt. Le fogom leplezni, miként terveztétek titokban, hogy tönkreteszitek törvényemet.

A következõket Jézus jelentõségteljesen mondta:


Fel fogják törni a hatodik pecsétet 4 és ti mindannyian sötétségbe merültök. Nem lesz világosság, mert az alvilág füstje olyan lesz, mint egy nagy kemence füstje, és elsötétül tõle a nap és a levegõ. 5 Igazságosságom kelyhe által kígyókhoz és viperákhoz teszlek hasonlóvá benneteket. Hasatokon fogtok csúszni és a föld porát fogjátok enni a sötétség ama napjaiban. 6 Földre terítelek, és emlékeztetlek benneteket, hogy nem vagytok jobbak, mint a viperák... Fulladozni fogtok, meg fogtok fulladni bûneitekben. Haragomban leterítelek benneteket, és rátok taposok.

Értitek? Négy angyalom parancsomra várva, félelemmel eltelve áll trónom körül. Amikor majd mennydörgést hallotok, és látjátok a villámok fényét, tudjátok, hogy elérkezett igazságosságom órája. A Föld megrázkódik és mint hullócsillag kilendül helyébõl 7 hegyeket és szigeteket mozdítva ki helyükbõl. Egész nemzetek fognak megsemmisülni. A mennybolt eltûnik mint felgöngyölt könyvtekercs, 8 ahogyan látomásodban láttad leányom 9 Nagy szenvedést fog átélni minden ember, és jaj a hitetleneknek! Hallgass meg: Ha így szólnak ma hozzád az emberek: „Ó, az élõ Isten irgalmas lesz hozzánk! A te jövendölésed nem Istentõl való, hanem saját lelkedbõl!” Mondd meg nekik: Holtak vagytok, bár azt mondják rólatok, hogy éltek. A ti hitetlenségetek ítél el benneteket, mert nem akartatok hinni irgalmasságom idejében, és megakadályoztátok hangomat, hogy szócsöveimen keresztül figyelmeztesse és megmentse teremtményeimet. Ti is meghaltok majd, mint a rosszak.

Amikor elérkezik a sötétség órája, megmutatom nektek bensõtöket. Ki fogom fordítani lelketeket, és amikor meglátjátok, hogy lelketek szénfekete, nemcsak olyan lelki kínt fogtok érezni, mint azelõtt még soha, hanem fájdalmatokban melleteket fogjátok verni, mondván, hogy a ti sötétségetek sokkal rosszabb, mint a titeket körülvevõ sötétség. Ami téged illet 10 Így fogom megmutatni igazságosságomat a nemzetek elõtt, és minden nemzet érezni fogja ítéletemet, amikor az az óra eljön. Jobban megritkítom az emberi életet, mint bármikor azelõtt. Majd pedig, amikor haragom megenyhül, mindegyikõtökben elhelyezem trónomat, és együtt, egy hangon, egy szívvel, egy nyelven fogtok dicsérni engem, a Bárányt.

Ennyi elég mára, Vassulám. Ne légy keserû saját néped miatt, és szíved se aggódjék, lélek! Megmutatlak a világnak, mint az egység jelét. Ellened mondanak és elutasítanak, de most már tudod, hogy miért: mert nem fogadják szívesen az egységet, miként a Szeretetet sem fogadja szívesen sok szív. Hiányzik az õszinteség... jöjj! Mi ketten?

Igen, uram.



1 a görögkeleti papságnak,
2 Mexikó városban
3 Minden vallás képviseltette magát. A görögkeletiek késõn jöttek, húsz percig maradtak, amíg felolvastam Jézus üzenetét az egységrõl, majd felálltak és haragosan eltávoztak.
4 vö. Jel 6,12,
5 vö. Jel 9,2
6 vö. Ter 3,14
7 vö. Iz 3,13
8 vö. Jel 6,14
9 1990. július 14-én.
10 ez csak rám vonatkozik

EGYSÉG-ÜZENET - AZ ERÉNYEKEN SZÁNDÉKOZOM ÚJJÁÉPÍTENI EGYHÁZAMAT AZ EGYSÉG NEM BETUKBÕL ÁLL, HANEM LÉLEKBÕL

1991. október 13.

Rajtad kívül Uram, senki sincs szívemben.
Lassanként javítgatsz engem. Áldást áldás után árasztottál rám, és megnyerted szívemet. De megteszem-e most akaratodat? Sikerül-e követnem Téged? Felebarátom segítségére sietek-e, ahogy csak tõlem telik? Követem-e parancsolataidat? Kegyeidben örvendezhetem-e még?

Tanulj meg rám támaszkodni! Leányom, kész vagy-e továbbra is hordozni keresztemet, melyet neked szántam?

Kész vagyok hordozni, amíg el nem veszítelek Téged, amíg egyesült és egy vagyok Veled.

Tudod, hogy mit jelent ez, és mit kérek tõled?

Áldozatot, megalázást, alázatot, semmivé válást, szeretetet, hitet, reményt, készségességet, önmegtagadást, imát, imát, imát, türelmet, bûnbánatot, megalázottságot, szenvedést, böjtöt és Beléd vetett hitet? És a megbocsátás lelkületét.

Helyesen mondtad, de nemcsak azt jelenti, hogy tudj minderrõl. Kegyeimben szeretnél maradni? Akkor meg kell valósítanod mindazt, amit felsoroltál. A mennyország olyan, mint a gyõzelem díja, aki megnyeri, meg fogja becsülni. A mennyország azoké lesz, akik jó gyümölcsökkel teli kézzel jönnek. Így szándékozom újjáépíteni Egyházamat, Vassulám, azokon az erényeken, amelyeket említettél. Ha velem tartasz, nem leszel elveszett. Ne engedj a kísértésnek, ne nézz se jobbra, se balra! Ahogy tanítványaimnak mondtam: “Útközben senkit se köszöntsetek!”
Ha úgy akarsz nekem szolgálni, ahogy mondod, követned kell engem a béke, a szeretet és az egység keresztjével, hogy megdicsõíts.
Ne félelemmel tekints az újabb keresztekre, amelyeket utadra állítok, mivel mind tõlem való! Dicsõíts engem!
Asztalod mindig meg van rakva, és kelyhed túlcsordul. Ezért ne panaszkodj semmiségek miatt! Próbára foglak tenni, és idõnként megvizsgálom irántam való szeretetedet, hogy lelkileg alakítsalak. Ne csak lábadat vonszolva jöjj utánam, hanem könnyû szívvel kövesd lépteimet!
Pihenj meg bennem, amikor fáradt vagy, és engedd meg, hogy én is megpihenjek benned, ha én vagyok fáradt! Figyelj most Szent Istenedre: ne engedd, hogy elragadjanak az utadba kerülõ szelek! Gyökeresedj meg bennem, és akkor nem fognak téged tövestül kitépni, leányom.
Gazdagítsd Egyházamat azzal a tanítással, amelyet neked adtam! Mondd meg nekik, hogy az Úr Szíve végtelen szeretet, de egyetlen ember sem ismeri teljesen mélységét és gazdagságát.
Tudom, hogy törékeny vagy, leányom, de volt-e valamiben hiányod? Bízzál bennem, bízzál bennem és légy az eljövendõ egység tükörképe!
Ne légy olyan, mint azok, akik állandóan különbséget tesznek egymás között Szent Nevemben! Ne légy olyan, mint azok, akik fontosnak tartják ugyan az egységet, de szavukat nem váltják tettre, és ezzel kivívják az Atya haragját. Az Atya elõtt és én elõttem is utálatosak érveik, mert ellenkeznek azzal, amit gondolnak.
Semmi sem tart vissza, hogy e hatalmasoknak odakiáltsam: “Szálljatok le! Szálljatok le trónjaitokról! Essen le szemetekrõl a hályog, hogy lássátok, milyen pusztulást hoztatok házamra! Kifosztottátok szentélyemet és elvittétek mindazt, ami benne volt! Nemcsak ketté törtétek a pásztor botját, hanem szilánkokra hasogattátok! De ma nyissátok ki szemeteket és lássatok! Tartsátok nyitva szemeteket, és meg fogjátok ismerni a szegénységet, a zsákruhát és a mezítlábasságot. Tartsátok nyitva szemeteket, és egyetlen pillantással megismeritek Szívemet.”
Csak egyetlen szót kellene mondanom gyülekezeteitekben, és ezzel az egyetlen szóval egyesíteném Egyházamat. De a mennyei dicsõséget a szegénységtõl, a nyomorúságtól és azoktól fogom kapni, akiket õk megvetnek. Idegenek fogják újjáépíteni házamat, mert megadom nekik a buzgóság lelkét és a hûség lelkét. Akkor újból megtelnek kamráitok, és hordóitok túlcsordulnak új boromtól. Ha azt mondjátok, hogy szerettek engem, és az én Nevemrõl nevezitek magatokat, akkor Szent Nevem és szeretetem kedvéért

egyesítsétek egyházaimat!

Az igazi keresztény bensõleg keresztény. Az igazi egység a szívben van és a szívben jön létre. Az egység nem betûkbõl áll, hanem lélekbõl. Ha úgy szeretsz leányom, ahogy mondod, öleld át a keresztet, amelyet neked adtam! Akkor nem fog megbotlani lábad. A világban semmi sem hasonlítható a kereszthez. Ne vedd le soha tekintetedet az én tekintetemrõl!
Tanítvány? Jöjj, kövess engem!


ÜZENET A RABOKNAK




Vassula, imádkoztam érted az Atyához. Én vagyok az, Jézus. Arra figyelj, amivel megbíztalak! Írj!

Üzenet a raboknak:

Béke legyen veletek! Hallottam, hogy így hívtatok: “Atyám!”

Itt vagyok!

Vissza akartok jönni? Nem teszek nektek szemrehányást, mert én vagyok a végtelen Irgalom. Ítéletet sem mondok felettetek. A szíveteket keresem!
Szeretetre van szükségem. Szomjazom a szeretetre. Ajkam kiszáradt a szeretet hiánya miatt. Nem akarok visszatekinteni múltatokra, csak a jeleneteket nézem.
Mellettem van a mennyország Királynõje, Szûz Mária. Minden asszonynál kitartóbban imádkozott értetek. Többet imádkozott, mint az uralmak, a hatalmasságok, a trónok, az erõsségek és az angyalok, többet minden teremtménynél. Ezért üdvözöljétek imáitokban! Úgy tiszteljétek, ahogyan én tisztelem õt!
Mindannyian bennem vagytok megkeresztelve, és ezért nem kellene különbségnek lenni a testvérek között. Ha tudnátok, hogy mit kínálok fel ma nektek, nem vonakodnátok felajánlani nekem szíveteket, és átadnátok magatokat nekem. Jöjjetek vissza hozzám, és ne féljetek! Szent Társatok beszél most hozzátok, Õ szeret titeket a legjobban. Higgyetek szeretetemben! Gondolkozzatok el szenvedésemen és elmélkedjetek róla! Ajánljátok fel nekem szíveteket, és illatos kertté alakítom, ahol én, a ti Királyotok megpihenhetek. Engedjétek meg, hogy birtokommá tegyem, és élni fogtok. Ne fordítsátok el tõlem szíveteket, ne maradjatok távol tõlem, szabadon beszéljetek velem! Én figyelek.
Meghívlak benneteket, hogy elmélkedjetek e szavakon:

Viszonozzátok szeretettel a gonoszságot!
Kövessetek engem!

Ne feledkezzetek meg arról, hogy mindig veletek vagyok.
Ezt soha ne felejtsétek el! Mindegyikõtöket megáldom és szeretetem sóhaját hagyom homlokotokon.

Jézus Krisztus, Isten szeretett Fia,
a Megváltó.

Leborulás

2016. 01. 20, Szerda

A Mennyei Atya trónszékében ült, és fejét jobb kezére hajtva könnyek között szemlélte a világ és az egyház állapotát. Krisztus örök bíróként állt a Mennyei Atya jobb oldalán, és közben vigasztalta az Atyát e szavakkal: „Atyám, tudom, hogy nemsokára az egész emberiség megismeri igazságosságodat. A bűn és a széles úton járó lelkek száma szüntelenül növekszik. De irgalmam megmenti azokat a lelkeket, akikért az emberek imádkoznak.” Az Atya így válaszolt: „Fiam, számtalan lélek elfordul Tőlem, mert a bűnt választják helyettem. Nem tudják, hogy az igazi boldogságuktól fosztják meg magukat. Ahol bűn van, ott igazságosságom megnyilvánul. Ahol nem tisztelnek és szeretnek Engem, ott minden összeomlik és az élet értelmetlenné váli. Ez a kor megérett arra, hogy szembesüljön szent haragommal. Fiam, hozz Elém minél több lelket az élők közül, hogy az Én országomban éljenek és mindazokat, akiket a Földön hagysz, részesítsd szereteted erejében, hogy kitartásukkal bizonyítsák irántam való hűségüket. Azt akarom, hogy minél többen legyenek választottaimból, akik Szentlelkem által a végsőkig harcolni fognak az egyházért és a bűnösök megtéréséért.”

Láttam Mennyei Édesanyánkat, mint a Világ Győzelmes Királynőjét, aki leborulva imádkozott az emberiségért. Az ő példáját követve rengeteg engesztelő leborulva imádta az Atyát, és könyörögtek az irgalomért, és egyben haladékért, hogy az emberek megtérhessenek. Az engesztelőkhöz fokozatosan csatlakoztak mások is, és ekkor a Mennyei Atya lehajolt leányához és azt mondta neki: „Atyai szívemet megérinti, ahogyan gyermekeid példádat követve elismernek Engem, mint egyetlen és örök Istenüknek. Leborulásukkal megvigasztalnak, és enyhítik azon fájdalmaimat, melyet a bálványimádások okoznak. Azt akarom, hogy ezek a bálványok minél több országban lerombolódjanak, mert ezek a legsúlyosabb bűnök, amellyel megsértenek Engem és kihívják maguk ellen Szent Haragomat.”

A Mennyei Atya feltárta az engesztelők és a Szűzanya előtt azt a négy legsúlyosabb bálványt, ami az emberiség vesztét okozza: az első a mammon (pénzimádat), a második az érzékiség, harmadik a hatalom, a negyedik pedig a hamis istenek imádása. Még sok bálvány létezik, amihez az emberek jobban ragaszkodnak, mint Istenhez. Isten megmutatta nekünk, hogy a bálványok mögött maga a sátán és angyali állnak, így gúnyolják ki Istent és közben a pokol kapui szélesebbre tárulnak, mivel sok lélek halad ezen az úton. A szerzetesek és papok hármas fogadalma példaértékű, mert ezek megtartóztatnak a világ csábításaitól. Mennyei Atya: „A legtöbb ország irányelve, mint pl. a demokrácia, diktatúra azért omlik össze, mert nem a keresztény értékekre építik azokat. Tekintetüket nem az ég felé emelik, hanem a földre. Ezek a népek elvesznek, ha nem kiáltanak fel Hozzám segítségért. Gyermekeim, ti leborulva imádtok Engem, és ezért most Mennyei Édesanyátokkal együtt lerombolok néhány bálványt az országotokban, amely rabszolgaságban tartja az embereket. Mert Én azt akarom, hogy szabadok legyetek és önként szolgáljatok nekem szeretetből.”

A néhány bálvány lerombolása során ezeket szemléltem: a családok fölött az ördögök kardokat tartottak, amely gyűlöletet és állandó konfliktust jelentett, és ez öldökléshez is vezetett. Isten áldása elűzte az ördögöket a családokból, és ott megszületett egy ideiglenes béke. Ezután az engesztelő közösségeket láttam, ahol az ördögök magas és kényelmes székeken ültek, és a kényelem szeretete elvette az emberek figyelmét az igazi istentisztelettől és imádattól, amely áldozatkészségekkel teli. Az Úr kezével lelökte az ördögöket a sötétségbe és székeiket elégette. A harmadik, amit még szemléltem, hogy a hívő emberek életében olyan ördögök vannak jelen, akik a jólétet, mint a gazdagság kívánatosságát felragyogtatják szemeik előtt, ami hamis biztonságot ad számukra. Jézus koldusnak öltözve elűzte az ördögöket és személyesen beköltözött hozzájuk azért, hogy emlékeztesse őket szegénységével arra, hogy minden, amijük van, itt marad a Földön és csak cselekedeteiket vihetik Isten színe elé.

Mária Magdolna



http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1044-leborulas

Az orvosok és kutatók csodákat tapasztalnak, ha Istent belevonják a hivatásukba

2019. 01. 18, Péntek

Láttam a világon élő kutatókat, orvosokat és mindazokat, akik a tudománynak élnek. Láttam olyan orvosokat, akik a tudomány mellett mégis hisznek Istenben és törekszenek a hivatásukba beleépíteni keresztény hitüket rejtett vagy nyílt módon. Amikor ezek az emberek Istenhez imádkoznak és tőle kérnek segítséget akár egy tudományos felfedezés vagy műtét során, akkor a Mennyei Atya lehajol hozzájuk és világosságot ad nekik abban, hogy mi a megoldás. Vannak, akik Istent kizárják az életükből és mégis felfedeznek valamit. De nem biztos, hogy a legtöbb felfedezés az emberek javát szolgálja.

Jézus: „A Sátán rávezette a tudósokat arra, hogy Istent kizárják a tudományból. Ezt olyan érvekkel támasztják alá, amelyek önmagukban tévesek. A gonoszság ezzel tudott igazán teret nyerni magának. De Én a rosszból is a legjobbat alakítom ki. A sok kutatás mellett létrejönnek olyan felfedezések is, amelyek az emberek javát szolgálják. Ám amint egy ilyen eredmény nyilvánosságra kerül ott terem a gonosz, aki el akarja hallgattatni az igazságot és a megoldást, mely sokak javára válhatna. Mindazok a kutatók és orvosok, akik Engem belevonnak a hivatásukba, tapasztalni fogják munkájuk során a csodákat és ugyanakkor az üldöztetést is, ami akár az életükbe is kerülhet.”

Mária Magdolna

A magzatok

2018. 01. 18, Csütörtök

A mai napon sokat gondoltam azokra az embriókra, akiket lefagyasztanak. Ezeknek az embrióknak egy részét a hulladékba dobják, másokat pedig felhasználnak bizonyos célokra pl. mesterséges megtermékenyítésre. Az Úr felé fordultam és megkérdeztem arról, hogy mit érez az embriók iránt.

Jézus: „Értük is ugyanúgy szenvedek, mint a többi abortált magzatért. Látod, hogy a bűn milyen szerteágazó tud lenni? Még az ártatlan és kiszolgáltatott embrióknak is képes ártani, akik nem ismerhetik meg Atyám teremtett világát. Mindig lesznek vértanúk, akik készek vérüket ontani értem, és Én általuk újítom meg egyházamat. Ezek az embriók is a vértanúk közé tartoznak, mert haláluk pillanatában velem találkoznak, mint egyetlen megváltójukkal. A legtöbb gyermek hatalmas vágyat érez irántam és kérik a keresztség kegyelmét. A vágy keresztsége által üdvözülhetnek ezek a lelkek, akik közben életüket is felajánlják nekem (mivel az életüket kioltják, így a vérkeresztségben is részesülhetnek). Ám vannak olyan magzatok, akikben az érzelmek felkavarodnak, így külön rászorulnak a keresztségre (misztikus módon), hogy egészen megtisztuljanak. Igen, ők is érző és értelmes lények, mint minden ember. A lélek már fogantatásuk pillanatától jelen van apró és törékeny testükben. Ez Atyám csodája, egy örök titok, amely odaát fog igazán feltárulni előttetek. Nincs olyan ember a Földön, akivel Istennek ne lenne terve. Jaj azoknak a szülőknek, orvosoknak és ápolóknak, akik hozzájárulnak e súlyos gyilkossághoz, amely az égbe kiált!”

Mária Magdolna