Felhívás az istentagadók számára

Istenem kérlek mutasd meg magad nekem, ha létezel!

"Anyagelvű ismerősökkel, ha vitáztok Isten nemlétén, akkor abban az esetben nyugodtan másoljátok be ezt a felhívást nekik!"

 

Maradva a tudományosság talaján, amit olyan sokszor emlegetnek az anyagelvűek, szeretnélek felkérni egy kísérlet elvégzésére. Mint tudod egy kísérlet nagyon tudományos és a megtapasztalás eredményeiből következtetéseket tudsz levonni.

A lényege az lenne a dolognak, hogy kérd hangosan:

Istenem kérlek mutasd meg magad nekem, ha létezel!

Ezt akár hetente többször is megteheted. Bár lehet elég lesz egyszer is és várd a tapasztalatokat. :)

Kíváncsi leszek a kísérleted eredményére.
Amennyiben elutasítod ezt a dolgot, abban az esetben nincs jogod véleményt nyilvánítani Isten létéről-nemlétéről, mert még arra sem voltál hajlandó, hogy "tudományosan" megvizsgáld Őt.

Nincs mit veszítened! Sok sikert!

Az előjegyzés - abortusz

Pontosítani kell ezt egy kicsit!

Keresztény emberekben is feltörhet, előjöhet, sőt alapvetően is benne lehet a homoszexuális hajlam, ugyanúgy, mint a többi "parázna" hajlam. Fiatal férfiaknál pl. évekig, sőt évtizedekig gyakori, hogy "látáshibát" kapnak, és bűnös gondolatok nélkül nem képesek ránézni (legjobb esetben) egy ivarérett nőre. Pedig küzdenek ez ellen, de a legnagyobb sikerük, ha valamelyikkel mégsem szeretkeznek, még akkor sem, ha a hölgy is benne lenne. Nemcsak a szexuális kísértés létezik, nemcsak a szexuális hajlam vihet bűnbe minket. Másokat a mámor, a hatalom, a pénz, a munka, az önszépség akarása visz nagyon súlyos bűnökbe, ismét mások jósoknak, horoszkópoknak hisznek és/vagy rituális pogány (bálványimádó) gyakorlatokkal (reiki, tajcsi stb.) próbálkoznak saját maguk megváltásával. Ismét mások kizárólag valamelyik ember, vagy embercsoport kipusztítását érzik az önmaguk boldogságának megszerzéséhez vezető egyetlen útnak. Ez a másik ember leggyakrabban a saját magzatuk vagy akár megszületett gyerekük, de gyakori a házas/élettársuk, testvérük, szüleik elpusztítása iráni vágy is. Egyik esetben sem a hajlam, a kísértés a bűn.
A bűn az, ha valaki annak tudatában, hogy az a cselekedet ellenkezik Isten parancsával, enged a hajlamként beleszorult kísértésnek, és ki is éli hajlamát. És nemcsak egyszer "kipróbálja" valamelyik halálos és / vagy égbekiáltó bűnt, hanem meg is átalkodik abban, meggyőzi magát, hogy az nem is bűn, tehát nem is bánja meg, sőt, követendő példának tartja. Nem kisebb bűn az sem, ha valaki magát az egyes bűnt tagadja meg, és csapja be embertársát, hogy az valójában normális cselekedet. Ők társadalmi normává teszik az Isten és ember elleni bűnöket, amivel az adott társadalom (kultúra) pusztulását idézhetik elő, mert "a bűn zsoldja a halál".

http://kitalator.blog.hu

Nincs címe a bejegyzésnek

88de_maskent_is_alakulhatott_volna_530.jpg