SZÍVÜNKET NAGY ÖRÖM TÖLTI EL, AMIKOR HOZZÁNK JÖSSZ IMÁDKOZNI

1992. október 8.

Vassulám, én vagyok a te Édesanyád. Pethi-mou 1 ne feledd, hogy Szívünkben vagy. Jézusért élj, és Ő ékesszólást ad neked, hogy dicsőítsd őt. Szenvedésed megszentelődésedre válik, és mondom neked, hogy minden bánatunk ellenére vigasztaló sugár járja át Szívünket és nagy öröm tölti el, amikor hozzánk jössz imádkozni. Tanuld meg, hogy az ima, a szeretet és az alázat a legerősebb fegyver a Sátán ellen! Közületek mindenki részt vesz az Egyház megújulásának folyamatában. A Sátán azonban dühében egymás ellen fog benneteket uszítani, ha nem vagytok éberek. A mi tervünk az, hogy a szeretetben gyűjtsünk egybe benneteket, és szereteten alapuló Egyházat építsünk újjá. Most homályos tükörképét láttátok annak, hogy miképpen dolgozik a Sátán. Megáldalak benneteket és mindazokat, akik részt vesznek ebben a munkában. Imádkozz Vassulám, és bár a küzdelem teljes erővel folyik, ne félj, a közeledben vagyok!


1 gyermekem-görögül

MEG FOGLAK HALLGATNI

1996. július 17.

(Imádság a Szentlélekhez:)

Ó Világosság! Ó háromszorosan szent,
megközelíthetetlen Világosság!

Jöjj! Szállj le és ne csak azokhoz jöjj,
akik azért hívnak,
mert hallottak Rólad,
hanem jöjj azokhoz is,
akik még nem ismernek Téged!
Jöjj! Testünk Lámpása!
Jöjj és gyógyítsd meg azokat,
akik sohasem értettek meg Téged!
Jöjj mindazokhoz, akik félnek Tőled!
Jöjj és mutasd meg rejtett kincsedet,
melyet a mi időnkre tettél félre!

Jöjj! Jöjj, és fedd fel az Atyát
és a Fiú Szent Arcát!
Jöjj és fedd fel magadat, Szentlélek!
Jöjj, Barátom,
mert Te vagy szívünk
ragyogó Világossága!
Jöjj el a magasságból és öltöztess
hatalmadba és ragyogásodba minket!

Jöjj, és lakozzál bennünk
és tégy minket lakóhelyeddé,
az imádság helyévé,
mert Te vagy a szüntelen Imádság!

Látod, mily ruhátlanok vagyunk nélküled?
Jöjj, és áraszd ki világosságodat ebben a sötétségben!

Te vagy Ígéretünk!
Te vagy Világosságunk!
Igen, Te vagy az Ígéret!

Te vagy, akiről a Szentírás így beszél:
"Nem lesz többé éjszaka
és nem szorulnak lámpafényre
vagy napvilágra.
Az Úristen ragyog rájuk."*

Te vagy örökségünk Záloga!
Áldott legyen Szent Neved!
Te vagy a felbecsülhetetlen értékű Gyöngy!
Te vagy lelkünk fényessége,
Vendégségünk és Ünnepünk.
Te vagy életünk ellenállhatatlan Társa!
Te vagy a lélekben szegények Trónja!

Te vagy az országok Országa,
a birodalmak Birodalma!
Ó lelkünk Vendége!
Jöjj, és szabadíts meg minket!
Amen.



A Szentlélek: Gyermekem, az imádság a te fegyvered, és én, én kiragadhatlak téged a sötétség hatalmából, és ahogy egykor gondoltad, helyet adhatok neked a megközelíthetetlen Világosságban és az elérhetetlen Kincsben. Dicsőséges hatalmamban, gyermekem, elnyerheted az erőt, a szelídséget, a türelmet és az álhatatosságot. Bennem és általam kiálthatod: "Amen!"
  És én, az Amen, a Hűséges, az igaz Tanú, Isten teremtésének igazi Forrása, meg foglak hallgatni! Le fogok szállni rátok mint mennydörgés, hogy szabadságot adjak nektek és egységet teremtsek köztetek és a mi Egységünk között: eltöltelek benneteket háromságos Szentségünk teljességével.
  Tűz-keresztség készül leszállni rátok, teremtés! Az annyira várt keresztség, ami mindent megújít!
  Leányom, hirdesd Isten országát, és ne engedd, hogy bárki hátráltasson!… 1 Kérd, hogy forrásként áradjon ki rád az élő víz és frissítsen fel téged!

Remények Reménye, megkérhetlek-e, hogy oldozd meg azok láncát, akik még meg vannak kötözve?


A Szentlélek! Kérd! Nem hallottad, hogy bennem megtalálod a szabadságot?
  Mondom neked, eljövök azokhoz, akik soha nem kerestek engem, de szívük olyan maradt, mint a gyermekeké. Felfedem dicsőséges hatalmamat azok előtt, akik sohasem szóltak hozzám. Elmegyek oda, ahonnan nem száműznek.
  Elérkezett a különválasztás ideje, elérkezett az idő, hogy felfedjem az ország dicsőséges gazdagságát. A kegyelem ideje van rajtatok, ezért mondom újból: ti, akik Krisztus Testéhez tartoztok, jöjjetek és vágyakozzatok adományaimra, hogy teljesen behatolhassatok Krisztus misztériumába. Ne legyetek olyanok, mint a hitehagyottak, akik többé nem keresik a jót.
  És titeket, akik így szóltok azokhoz, akik segítségül hívnak engem: "Ezt az imát nem ismerem" 2, kérdezlek: "Lehetséges, hogy nem hallottatok meg engem? Lehet, hogy nem láttatok? Lehet, hogy nem értettetek meg? Ellenálltok nekem? Azt állítjátok, hogy ismertek engem, de amit mondtok és tesztek, nem más, mint kegyelmeim visszautasítása. 3   Béke legyen veled! Te, aki túlélted ezt a nagy hitehagyást, dicsőitsd háromszorosan szent Nevünket és bensőségesen dicsérj minket!


(A Szentlélek akkor megnyitotta szájamat és megtöltötte Istennek szóló dicséretekkel.)

Szóljon hála és dicséret
a félelmetes, végtelenül nagy
Úrnak!

Lásd, aki ragyogó sugaraival
kápráztatja el szememet,
nem más, mint az én Atyám!

Ó egek
tündöklő Ékessége!
Neved nagysága
megszabadított engem.
Fülemet amint feléd fordítottam,
szájadból kaptam meg
Szavadat.

És most
örömmel énekelek Istennek,
Atyámnak!

Diadallal kiáltok a Felkenthez,
Jézus Krisztushoz, Megváltómhoz.

Megígért Istenem!*
Gyönyörűségek Gyönyörűsége!
Szeretlek, mert barátoddá fogadtál.

És most teljes szívvel kiáltom:

"Amen! Égek a vágytól,
hogy hirdethessem és kikiáltsam
hűséges szeretetedet!

Megteszem akaratodat,
és akit csak lehetséges
egységre viszek Egységetekkel,
hogy ők is elteljenek
háromságos Szentségetek
teljességével."
Amen. 4


A Szentlélek: Maradj állhatatos akaratunk teljesítésében! Napjaitokban én vagyok a kő, amelyet az építők elvetnek, én vagyok az Egyház sarokköve. Szabadság és szeretet van bennem, mégis elvet engem nemzedéked, mert nem értett meg. Nem kérnek tanácsot tőlem…
  Lásd, olyan vagyok, mint a gazdag talaj. Ha elveted bennem magjaidat, az örök életet fogod learatni, és a Paradicsom lesz otthonod.
  Jöjj hozzám késedelem nélkül, és szegénységed által gazdaggá, gyengeséged által erőssé, nyomorúságosságod által buzgóvá és hűségessé teszlek. Semmiséged által teszlek háromságos Szentségünk élő oltárává.
  Jöjj hozzám félve és remegve, és a ti időtök bátor harcosává teszlek, hogy csatlakozhass Szent Mihályhoz és seregéhez 5 és harcolj a ti időtök nagy harcában.   Szüntelen imádság vagyok bennetek és betöltöm ürességeteket.
  Mindenkor közel állok a szegényhez és az egyszerűhöz.
  Jöjjetek és ragadjatok meg engem…
  Jöjjetek és vegyetek birtokba engem és én befogadlak szentségembe 6, felkínálom nektek felbecsülhetetlen adományaimat, a mi részünkké 7, eggyé teszlek benneteket mibennünk, hogy azután menjetek és építsétek újjá szentélyünk romjait.
  Te, aki a sivatagból jöttél, jöjj és lépj be mély vizeimbe! Hullámaim tisztára mosnak és felfrissítenek. Ne félj tőlem! Nem hallottad, barátom, hogy tengerré teszem a kiszáradt földet? Kiárasztom rád a mennyből adományaimat és kegyeimet. Ahogy a menny esőt hullatott háromságos Szentségünk jelenlétében, ugyanúgy fogom kiárasztani jelenlétemet az egész emberiségre.
  Elmélkedj ezen!
  Mi ketten?

Igen, mindörökre.


1  Ez mintha úgy hangzott volna, hogy "Senki sem lesz képes megakadályozni, hogy hirdesd az országot."
2  A Szentlélek segítségül hívása kézrátétellel - a gyógyító szolgálat.
3  A Szentlélek újból hozzám fordult:
4  vö. Ef 1,13
5 azt is hallottam ugyanakkor, hogy "angyalaihoz"
6 azt is hallottam ugyanakkor, hogy "istenségembe"
7 a Szentháromság részévé

Őszinte szeretet

Kedveseim, mennyire tudjátok szívből átadni magatokat a Szentháromságnak? Milyen őszinték szeretet szolgálataitok testvéreitek felé? Azért fontos ezt a kérdést feltennetek, mert csak őszinte válasszal juthattok el az őszinte Isten és felebaráti szeretethez. Akkor fog megnyilvánulni és meggyökeresedni bennetek a Szentháromság szeretete, amikor képesek lesztek lemondani saját, amúgy jónak látszó vágyaitokról csak azért, hogy Isten nagyobb dicsőségét szolgáljátok egy közös cél érdekében,. Mindaddig, amíg nem ismeritek fel az alázatban növekedő lemondás kegyelmi kincsestárát, addig még híján vagytok az igaz Isten és felebaráti szeretetnek, Mert a szeretet nem érzelmekben megnyilvánuló cselekedet, hanem a közös, bensőséges jóakaratra való törekvés megnyilvánulása.

2012.06. 27.               Anna Terézia

 

 http://engesztelok.hu/lelkielet/szinte-szeretet

Őszinte bűnbánat

Kedveseim, amikor felismeritek hibáitokat és vétkeitek súlyát, ne késlekedjetek Isten irgalmához folyamodni! Tegyétek ezt meg, amilyen gyorsan csak tudjátok! A gondolattal, szóval és cselekedettel történő kihágásokat se hanyagoljátok a Szentháromság elé tárni, hiszen előttük nincsen kicsi és nagy bűn, mert minden, ami bűnre vezető hajlam bennetek, az mind elfordítja arcotokat Istentől! A legfontosabb ilyenkor, hogy kérjétek a kegyelmet az őszinte bűnbánatra, mert a gonosz csábító el akarja hitetni veletek, hogy amit elkövettetek, az nem is olyan súlyos, nem kell vele törődni. Ez a legveszélyesebb csapda, amit elétek állíthat, amikor megvizsgáljátok magatokat. A bánat csak őszinte és tiszta szívben születhet meg, melyet a kegyelem fürdője már megtisztított. Imádkozzatok ezért a nagy ajándékért, hogy mindig a rendelkezésetekre álljon szükségetek mértéke szerint.

2012.07. 10. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/szinte-bnbanat

A TESTET MEGÖLHETIK, DE A HALHATATLAN LELKETEK SOHA, MERT AZ ISTENÉ, HA AZT TI IS ÚGY AKARJÁTOK

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

Áldassék és dicsőítessék a szentháromságú egy Isten. Az Atya, Fiú és a Szentlélek, most és mindörökké. Ámen.

 

Imádkozzunk testvérem! Öröktől fogva és mindörökké élő Atya, irgalmazz nekünk és bocsásd meg mindazokat a vétkeket, mit az emberek elkövettek ellened.

Tekints szent Fiad kereszten függő testére, kiömlött szentséges vérére és te kis népedre, kik itt a földön felé kiáltanak.

Nézd a sátán ártó erejének hatalmát, és könyörülj meg a tieiden és fordítsd el haragod. Nézd meg kicsi nyájad, kik szent Fiad aklába tartoznak és irgalmazz nekik. Nézd ó Atyánk szent Fiad Edesanyját, a szeplőtelenül fogantatott Szent Szüzet, ki könyörög hozzád, esendő gyermekeiért, kik itt a földön élnek.

Könyörülj rajtuk és fordítsd el megérdemelt haragod és vonzzad a te népedet mind­jobban Szent Fiadhoz. Mert hisz te örök Atya vonzod gyermekeidet. Szent Fiad által eljutnak hozzád, mert azt is mondotta: “Senki sem mehet az Atyához, csak énáltalam. “. De viszont senki sem mehet a Fiúhoz, csak a Szentlélek közreműködése által.

Ó dicső Szentháromság, könyörülj és teremts újjá bennünket, hogy benned újjászülessünk! Segíts hozzá a te kegyelmed által az újjászületéshez. Hisz Nikodémusnak mondottad Uram, Jézus, hogy ha hozzád akarunk érkezni, újjá kell születnünk. Add, ó Uram, Jézus, hogy benned újjászülessen lelkünk, a te végtelen szereteted és szent kegyelmed által, hogy úgy legyünk egyek veled Uram, Jézus Krisztus, mint ahogy te egy vagy az Atyával. Hogy elvihesd gyermekeidet az Atya elé, mint tieidet és az Atya felismerje szent Fiát bennünk, bűnös emberekben, kik hozzád tartozunk, mert a Bárány vére tisztára mosta lelkünket szent vére harmatával, végtelen szeretete és nem a mi érdemeink által.

De Urunk és Istenünk légy hozzánk kegyes és irgalmas, esendő gyermekeidhez. Igazságosságodat, végtelen szereteteden keresztül határozd meg. Indítsd gyermekeid szívét a bűnnek felismerésére és a bűneik feletti bánatuk indítsa meg szerető szívedet, ó Atyám! – és szent Fiad vére mossa lelkünket tisztára. Ó Atyám! Irgalmazz és kegyel­mezz szegény gyermekeidnek, hallgasd meg imáikat és könyörgésük jusson el szent trónusod elé. Ámen.

Testvérem, búzdítsd testvéreidet, nemcsak a vérszerintieket, mindenkit, akiket alkalmasnak vélsz, de ott is próbálkozz, ahol úgy véled, hogy hiába, mert csak Istened ismeri a lelkeket, mert Isten csodát tehet minden ember lelkében az engesztelő ima által. Mert Istennek minden ember egyformán fontos, mert minden ember egy isteni Szikra, mit az Atya visszavár. Kivéve a sátán fiait, kik a földet uralják, de Isten egyházán nem tudnak erőt venni, de örökös harcban áll rettenetes erejük. Mint az erős fát, mit a szétágazó erős gyökere megtart, ha az ágait tördeli is a vihar, de a gyökér tartja még, akár ketté is törheti, de gyökeréből újra zöldel és újra kivirágzik, úgy Krisztus egyháza a gyökerekből sarjad. A gyökerek pedig az imádkozó, engesztelő lelkek, kik észrevétlenül táplálják a koronát és éltetik virágait. Ezek a gyökerek a Kereszt fájából erednek és Krisztus szentséges Vére öntözi és táplálja azt. Járuljatok minél gyakrabban ehhez a forráshoz, hogy Krisztus teste és szent vére tápláljon benneteket, hogy a hit fája a viharban is elevenen maradjon, és elevenen is marad, mert Krisztusból ered. Mint mondotta Uratok, Jézus Krisztus: “A pokol kapui nem vesznek erőt rajta.”

Ne féljetek kicsinyhitűek, hisz a ti hányódó hajótokon ott van Krisztus és lelketek háborgó tengerét lecsendesíti az ő végtelen kegyelme által. Ti csak higgyetek, minden látszat ellenére csak higgyétek, hogy Krisztus nem hagy el benneteket. Próbáljatok a vízen járni és ne kételkedjetek, mert akkor süllyedni kezdtek. Engedjétek szerető Uratokat és Isteneteket lelketekben működni. Adjátok át magatokat teljesen a ti megváltótoknak és higgyetek, ne kételkedjetek, mert Isten nem hagy el. Ti esendő emberek anyagban és időben gondolkodtok, és úgy is látjátok. Hisz annyiszor mondotta nektek Uratok és Istenetek: ” A HITED MEGGYÓGYÍTOTT! A HITED MEGSZABADÍTOTT!” Senkinek sem azt mondta, hogy a tudásod megszabadított, hanem a hit. Ahhoz, hogy üdvözüljetek, olyannak kell lenni, mint a gyennek, ami azt jelenti, mint ahogy a gyermek is akkor érzi magát biztonságban, ha apja kezét fogja.

Ez így is van veletek is felnőttekkel, aki Krisztus kezét fogja, és át tudja magát adni Urának, azt ne féljen, mert Krisztus soha nem engedi el a kezét. Csak ti esendő emberek távolodtok el, de a kegyelem az mindig keres benneteket, hogy vissza­találjatok, ha ti is akarjátok. De akaratotok nélkül nem történik semmi!

Legyetek mindig éberek, ne engedjétek lelketeket ima és fohász nélkül. Éljetek mindig Isten jelenlevésében. Tudjátok, hogy Uratok mindig figyel és lát benneteket és meg­menti lelketeket. Mert aki Isten jelenlevésében él, abban a kegyelem működik, de csak a ti akaratotok által. Ezért testvérem bízzatok mindent Istenre és ne féljetek! Mert a testet megölhetik, de halhatatlan lelketek soha, mert az Istené, ha azt ti is úgy akar­játok. Mert annak a lelke sem semmisül meg, aki a sátáné, mert egyiketek lelke az üdvösségé, a másikotok lelke a kárhozaté. Az örök élet az mindenkié, csak egyik a negatív oldalra kerül, a másik pedig a pozitív oldalra. Kinek-kinek akarata szerint / és élete szerinti. Mert az üdvösségért meg kell küzdeni, mert az út keskeny, a kapu szoros. A pokol útja széles és a kapu tág.

Ezen elmélkedj testvérem és add tovább, mint már annyiszor mondtam, ez nemcsak neked szól. Ezért kell leírnod.

Most búcsúzom és azt mondom: áldjon meg a mindenható Atya, az ő szent Fia; Jézus Krisztus és a Szentlélek munkálkodjon lelkedben, mindörökké, Ámen.

Én Isten alázatos szolgája, imádkozom érted és veled. Ármin.

Leborulva imádjátok őt!

2015. 01. 09, Szombat

Irgalmasság órája

Jézus: „Drága gyermekeim, itt vagyok köztetek valóságosan az Eucharisztiában. Nézzetek körül lelki szemeitekkel, mert körülöttem vannak az angyalok és szentek, akik arcra borulva imádnak Engem. Egy kérésem van felétek. Ha igazán szerettek Engem, és azt akarjátok, hogy Én tetszésemet leljem bennetek, akkor jöjjetek Elém és boruljatok le előttem! Ne zavarjon titeket, ha a szőnyeg egy kicsit poros! Emlékezzetek arra, hogy porból lettetek és porrá lesztek. Ugye tudjátok, hogy a Mennyben is így fogjátok imádni a Szentháromság egy Istent? Gyakoroljátok már itt a Földön ezt a teljes imádatot, mert lelketek javára válik és általa nagyobb léptekkel haladhattok az életszentségben. Az imádat a legmagasabb fokozata az imádságnak.” Az Úr kérésére mindannyian leborultunk az imádásra kitett Oltáriszentség előtt, hogy teljes lényünkkel hódoljunk a mi Urunknak, Királyunknak.

Egy kis idő után Jézus így folytatta: „Gyermekeim, nagy kegyelmet készítettem nektek. De mielőtt átadom ajándékomat, elmondom, hogy mélyen megrendültem, és szemeimből könnyek csordultak ki az örömtől. Most irgalmasság órájában kiemelem isteni irgalmas szívemet és elhaladok köztetek, hogy megöntözzelek mindnyájatokat a belőle kifolyó Szentséges Vérrel és Vízzel.”

Ezután az Úr elment a Mennyei Atyához, és kezében tartotta országunkat, mint egy élő és dobogó szívet. Ez a szív több helyen sebzett volt, de látszott az is, hogy imádásunk hatására a sebek gyógyulni kezdtek. Jézus így szólt az Atyához: „Atyám, tekints erre a néhány lélekre, akik földre borultak Előttem.” Erre a Mennyei Atya azt felelte: „Fiam, kedvesek előttem ezek a lelkek. Helyezd Atyai szívembe a kezedben lévő szívet, amely Magyarországot jelképezi. Szeretetemmel megtisztítom és átformálom tetszésem szerint.” Miután ez megtörtént a Mennyei Atya elénk jött, és azt mondta: „Mivel teljesítettétek Fiam kérését, egy nagy ajándékot adok nektek. Ha naponta egy kis időt szántok arra, hogy házi oltárotok előtt otthonaitokban vagy közösségeitekben leborulva imádkoztok, úgy, ahogyan most tettétek, különösen az irgalmasság órájában, ami a kegyelem órája, akkor megadom a kegyelmet, hogy nagyobb változások lesznek országotokban, a büntetések enyhülni fognak, mert csillapítjátok ezáltal Szent Haragomat. El sem tudjátok képzelni, hogy az imádattal, a leborulással milyen nagy kegyelmet esdhettek ki Tőlem. Ha a világban legalább 10 városban találnék 10 igaz lelket, akik teljes szívükkel, lelkükkel és minden erejükkel leborulnak Előttem, és így imádkoznak, akkor bizony mondom nektek, hogy az emberiség élete a jó irányába változna. A mai naptól kezdve ti is gyakoroljátok az imádás legmagasabb fokozatát, hiszen ti magatok is rászorultok irgalmamra és kegyelmemre. Ezen felül pedig le kell győznötök önmagatokban a gőgötöket, büszkeségeteket azért, hogy alázatban legyetek, és megtanuljatok mindenben rám hagyatkozni, vagyis igent mondani az Én akaratomra.”

Láttam a Szűzanyát, mint a Világ Győzelmes Királynőjét, aki példát mutatva nekünk maga is leborult a Szentháromság előtt, majd így szólt: „Gyermekeim, legyetek hálásak a Szentháromságnak, hiszen mindent a három isteni személynek köszönhettek. Bár én az ég és a föld királynője vagyok, mégis leborulok Isten előtt, mert Ő a teremtés és a történelem Ura. A hatalmasokat lesöpri trónjukról, mert képtelenek elszakadni a világ múlandó csábításától és elismerni az egyetlen, mindenható Isten örökkévaló királyságát, amit senki és semmi nem tud megtörni. A királyi hatalom a földön csak akkor lehet gyümölcsöző, ha az együttműködik Istennel, tehát a kereszténységen keresztül. Nem véletlen, hogy országotok felajánlását elfogadtam Szent István királyotok által, mert a történelemben egyedülálló volt ez a felajánlás. Magyarországnak páratlan dicsőségben lesz része. Hazátok az Én Szeplőtelen Szívem menedéke a Földön a Mennyország után. Egyre több pap és hívő, karizmatikus személy fog ellátogatni országotokba azért, hogy veletek egységben engesztelhessen. Igen, így lesz, mert országotok fölött egy különleges pecsét van, amely az Istennel való szövetségkötést jelképezi.”

A Mennyei Atya elment a magyar papokhoz, hogy kegyelmét kiárassza reájuk, és közben azt mondta: „Magyar egyházatokat megtisztítom, és fölemelem Atyai szívemhez, amennyiben teljesítitek feltételeimet és hűek maradtok küldetésetekhez. Kérésemet, hogy Istent leborulva imádják, terjesszétek mindenhol az országban, hogy a magyar nép élete mielőbb felvirágozhasson még a büntetés előtt.” Amikor leborulva imádkoztunk láttam, hogy eddigi szövetségkötéseink az angyalokkal és szentekkel megelevenedtek a Mennyei Atya előtt, akit imádatunkkal kiengeszteltünk Krisztus kegyelme által. Egy érdekes szimbolikus cselekedetet láttam: előttünk álltak a magyar állam és a Katolikus egyház vezetője, akiknek kezét Isten stólával összekötötte, majd a Szentlélek két karját fölemelte fölöttük és kezeivel egy háromszög alakú tetőt képezett felettük. A Szentlélek megmagyarázta: „Amikor az állam és az egyház egységben lesz, és az engesztelő kápolna megépül, országotokat felemeli és megoltalmazza a Szentháromság, hogy a világ számára példát nyújtsatok.”

Isten azt is kérte tőlünk, hogy életünkben mindenekfelett álljon az első parancsolat és engeszteljünk, mert országunkban nagy a bálványimádás, amit én aranyborjúként láttam, és ez Isten haragját vonja a magyar népre.

A leborulva végzett szentségimádásunk után azt láttam, hogy Isten elkezdte kiárasztani hazánkra a kegyelmét. Néhány angyalt leküldött a parlamentbe, hogy a gonosz angyalokat megkötözzék, hogy ne tudjanak ártani hazánk egységének. A sátán ordított, és dühöngött, mert tervei kezdenek összedőlni.

Mária Magdolna

http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1028-leborulva-imadjatok-ot

EZEKET AZ ÜZENETEKET A LÉLEK KENTE FEL - NE HIBÁZTASD A BÜSZKÉKET! IMÁDKOZZ ÉRTÜK!

1992. augusztus 9. Rhodos

Miután a TV-ben beszéltem, az üldözések özöne, rágalmak és akadályok következtek. Sok megtérés történt, és az emberek bűnbánatot éreztek az adás idején. De egy szerzetes, aki küzd az Úr üzenete ellen, akkor tüzet gyújtott.

Vassula, felhívásom sok halott szívet ébresztett fel. Beszélni fogok azok kedvéért, akik körülötted vannak: Maradjatok bennem még inkább, mint valaha, és ne féljetek! Olyan sokat írtam nektek szeretetemről. Aki hűséges marad hozzám, azt nem tépi ki a vihar, de aki hagyja, hogy a világ uralkodjék felette, az el fogja veszíteni Szívemet.

Ezeket az üzeneteket a Lélek kente fel. A Lélek Igazság. Ezért senki sem fogja tudni feltartóztatni az Igazságot. Kiegyengettem az utat számodra, ezért imádkozz, hogy olyan világosan tudd hirdetni üzenetemet, ahogyan hirdetned kell. Fogd meg a kezem és járj velem! Drága lélek,én vagyok a te Szent Társad. Csupán annyit mondok most: Bátorság, légy áldott és maradj velem egyetértésben! Imádkozz megpróbáltatásaidban! Veled van minden szent. Mi ketten? Jöjj!

Később:

„Hallgasd meg, Uram, imámat,
figyelj könyörgésemre,
ne zárkózz el síró szavam elől!” 1

Higgy, gyermekem, higgyél és bízzál bennem! Sohasem kell szomorkodnod, ha üldöznek. Mikor fogsz végre megérteni? Lásd, én vagyok vezet téged. Engem úgy ismernek, hogy királyokat és egész országokat is megdöntöttem, ha akadályoztak utamban. Felemeltem az alacsonyakat és ledöntöttem a hatalmasokat. Jöjj, ne hibáztasd a büszkéket! Imádkozz értük!


1 Zsolt 39,13.

SEMMISÉGED ÁLTAL NYILVÁNÍTOTTAM KI GAZDAGSÁGOMAT

1990. október 24.

Szívem Nagyságodat akarja szolgálni, de szükséget szenvedek, nyomorúságos vagyok, és nélküled képtelen arra, hogy felemeljem ujjamat.

Igazad van, mert ha nem állnék melletted, egyáltalán nem tudnál állva maradni. Lélek, akit világosságomba emeltelek, kész vagy-e engedelmeskedni tanításomnak?

Kész vagyok engedelmeskedni tanításodnak.

Jöjj akkor, és osztozz velem köpenyemen! Hadd legyek Vezetõd, és folytatom Szentséges Szívem titkainak felfedését elõtted. Folytatom a menny mélységeinek feltárását. Nem fogsz csalódni bennem, lélek.
Maradj szegény! Lelkesen vágyakozz táplálékomra! Igen, éhezz eledelemre, és vágyakozz utána! Ne légy olyan, mint a gazdag, aki nem éhezi és nem is keresi táplálékomat. Keresd Szívem gazdagságát! Semmiséged által nyilvánítottam ki nagyságomat, a te nyomorúságod által mutattam meg irgalmamat, és törékenységeden keresztül erõmet. Megmutattam a világnak Szívem égõ vágyának lángját.
Viszonzásul mindössze szeretetet kérek.
Leányom! Bizony mondom neked, aki engem, Istenedet kívánod szolgálni, hogy megáldalak téged, valahányszor kinyitod szájadat, hogy az igazság mellett tanúskodj. Tüzet gyújtok benned, valahányszor rólam beszélsz. Imádkozz és kérj, és többet adok neked, mint amennyit kértél. Mindig emlékeztetni foglak tanításomra, hogy ismételni tudd Szavaimat. Nem hagylak el, engem igen hûségesnek ismernek. Ezért Vassulám, engedd meg, hogy mindaddig igénybe vegyelek, amíg érted nem jövök, hogy magammal vigyelek. Áldott gyermekem! 1
Maradékom! Virágom! Helyes lelkülettel jöjj hozzám, és bízzál bennem! Meg akarod csókolni lábamat? Jöjj, fogd meg Mestered kezét, és kövess!

 


1 Egy gondolat futott át agyamon, vajon mit tesz velem az Úr azután, hogy magával vitt. Nem volt értelmes gondolat. Ezért mondta Jézus meglepetten: Áldott gyermekem!

SEMMISÉGED ELLENÉRE IS SZERETLEK

1988. március 1.



Én vagyok. 1

Valahányszor látsz engem, mosolyodj rám! Igen, virágom, maradj Szabadítód mellett. Jöjj, imádkozzunk az Atyához:

Tekints le Uram arra, ami szemed előtt áll.
A nyomorúságot látod, bocsáss meg nekem Atyám, mert nem vagyok méltó kegyelmeidre.
Semmit sem érdemlek, mert semmi vagyok.
Végtelen jóságodban engedd meg ennek a semminek,
hogy Rád támaszkodhassék. Nyomorúságom és semmiségem ellenére is szeretlek, jóságos Atyám.
Szükségem van erődre, hogy tudjak dolgozni, és mindent megtegyek,
amit kegyelmeddel meg kell tennem. Amen.

Ó Vassula, keresd és kövesd erényeimet, és növekedj bennük! - Én, az Úr, semmiséged ellenére is szeretlek. Mindig támaszkodj rám, mindenben segítek neked, bízzál bennem és engedd meg, hogy mindvégig mint vakot vezesselek! Időnként válladra ,, teszem keresztemet, hogy hordozd. Én és te, te és én. Én megpihenek benned, te meg énbennem. Én vagyok a Hűség, és sohasem hagylak el! Szerezz nekem több örömet azzal, hogy lelkedet teljesen az én műveimnek szenteled. Hűségesnek kell lenned fogadalmadhoz, a hűség fogadalmához, igen Ó mennyire vártam tőled ezeket a szavakat, mennyire vágytam hallani tőled ezeket a szavakat!

Uram, segíts nekem, hogy megtartsam fogadalmamat, nem bízom magamban!


Ne félj. Mindig emlékeztetni foglak, mivel ismerem kimondhatatlan gyengeségedet. Törékeny vagy, de erőmmel megszüntetem gyengeségedet. Emlékezz jelenlétemre, mi ketten, mindenkor és mindörökké. Szeress, remélj és higgy! Én, az Úr Jézus Krisztus sohasem hagylak el.


1 Láttam, hogy Jézus mellettem áll.

Erények, alázat

2018. 01. 08.

Kedveseim! Az évközi időszakban folytatódik a lelki életre való felkészülés időszaka. Soha nem hagyhatjuk abba a munkálkodást, mert minden nap szükséges újból kezdeni a napot, lelki téren is. Ha nem is sikerül megvalósítani az eltervezetteket, holnap újból kell kezdenünk formálódásunkat, amíg a jó készségek, az erények ki nem alakulnak életünkben. Lehet ez egy jó napi beosztás, a munka rendszere, az imádság rendje, és bármi, amit elterveztünk arra a napra. A legfontosabb mindig a szándék, hogy a jót akarjuk megvalósítani. Sokszor nem sikerül a tervünk, de nem is biztos, hogy az én hibám miatt. Ezt az Úr dönti el, nekem az a dolgom, hogy jó szándékkal tegyek mindent, amit elterveztem. Kérhetem az Urat, hogy tegye teljessé mindazt, ami nekem nem sikerült.

2018. 01. 09.

Kedveseim! Lelkünk Istenhez való emelését, erénygyakorlatokkal tudjuk végezni, melyet az Úr kegyelméből kaphatunk meg. Ezért alázattal kérjük, adja meg számunkra azokat az ajándékokat, amelyek segítségével elsajátíthatjuk azokat az erényeket, amelyek felemelnek Hozzá. Begyakorolva válik készséggé bennünk az Ő kegyelme, hogy megvalósítsuk, amit eltervezett rólunk. A tisztaság, az alázat a kicsinység, szerénység, az elfogadás, a jóság, a szelídség, a jámborság mind azok a tulajdonságok, amelyek Jézusban megvannak. Ha követni akarjuk Őt, akkor birtokolnunk kell ezeket a tulajdonságokat. Kérjük, és engedjük, hogy tanítsa nekünk ezeket az erényeket jól elsajátítani.

2018. 01. 10.

Kedveseim! A legkiválóbb erények egyike az alázatosság. Jézus magáról mondja: „Tanuljatok Tőlem, mert szelíd vagyok, és alázatos szívű.” (Mt. 11. 29) Krisztus egész élete tanítás volt, nemcsak beszéde, hanem cselekedetei is. Az ember a nagyrabecsülést hajhássza, az Úr, megalázta önmagát, engedelmes lett a halálig, mégpedig a kereszthalálig. Az alázatosság sajátos erénye a keresztényeknek. Biztosabb, és hatalmasabb, mint a fellengző magasság. Bármi jót cselekszünk, ha alázatosság nincs bennünk, mihelyt a jótett fölött örvendünk, a kevélység megtámadja cselekedetünket. A hiú öntetszelgés felkavarja a szívet. Az igazi alázatosság verjen gyökeret lelkünkben, akkor mienk a többi erény is.

2018. 01. 11.

Kedveseim! Amikor az alázatosság mélyen behatol az ember lelkébe, és felszínre hozza az önbizalmat, és Krisztust, mint alapkövet teszi helyébe, akkor az építmény rendíthetetlen lesz. Sem szélvész, sem árvíz fel nem dönti, mert alapja szilárd. De ha az alázatosság nélkül akarunk építkezni, az csakhamar összeomlik, mert homokra épült. Egy erény sem igazán erény, ha nem az alázatosság az alapja. Szükséges, hogy a magasságnak megfelelő mélysége legyen. A hit, a remény, és a szeretet, vagyis a három isteni erény is az alázatosságra támaszkodik. Hisz az alázatos ember beismeri nyomorúságát, és korlátait. Elfogadja, hogy mindaz, amije van Istentől kapta.

2018. 01. 12.

Kedveseim! Az alázatosság nagyon szükséges a felebaráti szeretethez. Az alázatos mindig csak saját hibáit nézi, a másikéval, ha az nem tartozik rá, nem foglalkozik. Ma ez a gondolkodás szinte teljesen kiveszett az emberek életéből. Pedig, ha megítéljük társainkat, súlyosan vétünk a szeretet ellen. Az alázatos embert nem zavarja, ha másokat maga elé helyezve tisztelnek. Nem irigykedik, és nem féltékenykedik a másikra, mert tudja, hogy az kevélységből fakad. Az Istentől kapott tartós békesség sem maradhat meg alázatosság nélkül. Ha az imádsággal nem jár együtt az alázatosság erénye, az teljesen erőtlen, és eredménytelen lesz.

2018. 01. 13.

Kedveseim! Az alázatosságnak ellenkezője a kevélység. Aki ellenáll Isten akaratának, abban nincs meg az alázat erénye. Kevés ember van, aki a tisztelet magaslatán el nem szédül. A tisztelet az Úrnak szól, és nem nekünk. A kevély tolvaj, mert magának tulajdonítja azt, ami nem az övé. Nagyon veszélyes lehet, ha valaki lelki adományok miatt kevélykedik, hiszen Isten közvetlenül halmozta el ajándékaival, hogy szolgáljon vele, nem pedig azért, hogy nagyobb tiszteletnek örvendjen. Ne bizakodjunk magunkban, saját erőnkben, képzettségünkben, okosságunkban, hanem helyezzük magunkat egészen Istenbe! Minden, amit teszünk, az a Te érdemed, Uram.

2018. 01. 14.

Kedveseim! Az igazi alázatosság felismerése nagyon nehéz. Az alázatosság nem abban áll, hogy magunkat bűnös, és nyomorult embernek tartjuk, vagy megvetett munkát végzünk. Ez, sokszor kevélységet takar, mert mások előtt akarhat az illető feltűnni, hogy erényesebbnek tartsák. Ezek a külsőségek ugyan alátámasztják az igazi alázatosságot, de az alázatosság nem ebben áll. Hagyjuk el a mesterkélt, félrevezető viselkedéseket! Az alázatost a türelmén lehet felismerni, mert ez a viselkedés a próbaköve az alázatnak. Próbáljuk átgondolni, milyen a mi türelmünk, mennyire tudjuk elviselni a nehézségeket?

2018. 01. 15.

Kedveseim! Az alázatosság gyakorlásában a legfontosabb az önismeret. Alaposan kell önmagunkat ismerni, hogy lássuk valójában, önmagunkban mennyire csekélyek vagyunk. Mert mid van, amit nem Istentől kaptál? Ha az ember tartja magát valamire, és mások dicshimnuszt zengnek róla, bizonyára nem jár igazságban. Isten azért szereti az alázatosságot, mert az az  igazságon alapszik. Az ember hiú önteltségben van, amikor magát felmagasztalja, mert valaminek látszani akar. Egyedül Istennek kell megköszönnünk, amivel több vagyunk a semminél.

2018. 01. 16.

Kedveseim! Milyen jó lenne, ha gyakrabban fontolóra vennénk bűneinket, és nyomorúságunkat mert akkor mennyivel alázatosabbak lehetnénk. Mennyire kevésbé becsülnénk magunkat, elviselnénk a gúnyt, és a megaláztatást, csakhogy Isten kegyelmében gyarapodjunk. A kísértések legcsekélyebb szele is ledönthet bennünket, mert nem vagyunk szilárdak az erényekben, és a jó feltételeinkben. Ha jócselekedeteinket megvizsgáljuk, számtalan hibát, és tökéletlenséget fedezhetünk fel azokban. Akkor mit tegyünk, hogy el ne csüggedjünk?  Menjünk Jézushoz, az Ő isteni jóságához, és minden bizalmunkat Belé helyezzük. Bűneinktől forduljunk el, helyezzük magunkat Isten Irgalmasságába, és szemeinket azonnal Jézusra szegezzük. Akkor felbátorodunk, mert tudjuk, hogy erőnk, és mindenünk az Úr szeretetében van.

 

Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/1309-erenyek-alazat

Erények

  1. 2015. 10.13.

Kedveseim, soha ne veszítsétek el a reményt, hogy az üdvösség ismeretére eljuthattok! Bízzatok abban, aki feláldozta életét értetek, és aki elvezet bennetek az örök üdvösségre! Krisztus feltámadása reményt ad azoknak, akik hisznek Benne. Ezért nem hallgathattok azokra a hangokra, amelyek kétséget állítanak elétek és elzárják az ajtókat Krisztus elől. Ha Krisztussal éltek és szabad utatok van Benne, akkor nem veszíthetitek el a reményeteket. Szítsátok fel magatokban a vágyat a rendíthetetlen hitre, reményre és a szeretetre, vagyis a három isteni erényre. Legyetek szabadok minden olyan köteléktől, mely még elzárja előletek az utat Krisztus szabadságától. Legyetek hálásak és áldottak, mert a bennetek lakó Krisztus megszabadít a gonosz minden fondorlatától.

2015.10.15.      

Kedveseim, mutassatok példát a kegyelem közvetítésekor, különösen akkor, amikor nehéz a szolgálat. Adjátok oda magatokat Jézusnak, akitől kaptátok a kegyelmeket. Minél nehezebben megy a szolgálat, annál nagyobb érdemeket fogtok szerezni. Ezért tegyetek meg mindent azért, hogy a lélek javát tudjátok szolgálni. Egészen meg kell halnotok minden saját elképzeléseteknek, csak hogy kibontakozhasson bennetek az Úr általi kegyelem. Ne féljetek attól, ha úgy élitek meg, hogy nem megy. Soha ne adjátok fel a reményt, mert olyankor dolgozik igazán Krisztus kegyelme köztetek, amikor a legnehezebben megy a szolgálat! Bízzatok és lendüljetek túl saját érzelmeiteken, akkor győzni fog bennetek Krisztus ereje és legyőzitek a gonoszt!

2015.10.16.

Kedveseim, továbbra is mindent fogadjatok el az Úr kezéből, amit megenged nektek! Ne hagyjátok magatokat megtéveszteni azáltal, hogy a zúgolódás miatt feladjátok a küzdelmet. Mindenkit érhetnek komoly nehézségek, de ha azokat megadó lélekkel fogadjátok, nem fogtok vereséget szenvedni. Nincs olyan helyzet, amiben ne lehetne megoldást találni az Úr Jézussal. Ezért nem érdemes bosszankodni, hanem inkább elfogadni és felajánlani. Türelmetek hatalmas kincs lesz a Mennyben, mert gazdag jutalomban részesülnek azok, akik élnek ezzel a nagy kegyelemmel. Kérjétek mindenkor ezt az ajándékot is, mert semmi nem érkezik automatikusan!

2015.10.17. 

Kedveseim, tanuljátok az engesztelésben a kitartás erényét. Győződjetek meg arról, hogy ez az erény gazdag jutalommal jár a Mennyben. Kitartani annyit jelent, hogy minden helyzetben elviselitek a nehézségeket zúgolódás nélkül. Ez bizony nagyon nehéz és nem kis megpróbáltatással jár, de ha megmaradtok benne, ti magatok is könnyebbnek fogjátok érezni az Úrhoz való tartozásotokat. Álljatok ellen minden olyan kísértésnek, amely akadályozna benneteket ennek az erénynek a gyakorlásában! Tűrjétek el azokat a megpróbáltatásokat is, amelyek akadályoznak benneteket abban, hogy kitartsatok az imádságban! Legyetek áldottak és erősödjetek minden olyan kegyelemben, amelyre elköteleztétek magatokat!

2015. 10. 19.   

Kedveseim, ne bízzátok magatokat azokra a gondolatokra, melyek nem az Úr Istentől származnak. Könnyen megvizsgálhatjátok azokat, milyen mértékben kapcsolnak titeket Istenhez, vagy mennyire árasztja felétek a világ szellemét. Ne hasonuljatok a világhoz! Ha még ragaszkodtok személyekhez, tárgyakhoz, melyek hozzájuk kötnek benneteket, akkor még nem az Úr akaratában jártok. Ha viszont le tudtok mondani bármiről, amihez eddig ragaszkodtatok, akkor már közel van hozzátok Isten országa. Amikor Isten akaratát követitek, de még nem tudtok lemondani helytelen ragaszkodásaitokról, akkor még messze jártok az Ő akaratától. Mert mindaz, aki nem tud lemondani arról, amilye van, az még nem méltó Isten országához. A lemondás erejét Istentől kapjátok azért, hogy szabaddá váljatok rendetlen kívánságaitoktól. Bátran tegyétek le rossz szokásaitokat és akkor örömötök lesz már itt a földön!

Anna Terézia


http://engesztelok.hu/lelkielet/1012-erenyek