ÁLLÍTSÁTOK HELYRE ÖSSZETÖRT OLTÁRAIMAT!

1996. július 8.

Uram?

 ÉN VAGYOK. Ne ess többé kísértésbe!...
  Üzeneteimet tedd életed gyönyörűségévé! Ismertesd meg őket! Melletted vagyok és a Bölcsesség igaz tanítást ad neked... Szívem gyümölcse, irgalmam gyümölcse! Én, az Úr, segíteni fogok neked.
  Lelki tanácsadód mindamellett... 1
  Soha ne feledkezzetek meg arról, hogy bennetek vagyok, ti pedig énbennem! Viseljétek el együtt a nehézségeket! Futástok még nem ért véget. Nemes művet bíztam mindkettőtökre. Neked, virágom, ezt az üzenetet adtam, majd lelki ajándékokat is. Kegyelmeket adtam, és jóindulatomat élvezheted. Miként az első gyümölcsökkel 2 csodákat műveltem és kinyilvánítottam bennük dicsőségemet, úgy lesz veled is. Ki fogom nyilvánítani dicsőségemet és Szentlelkem hatalmát, ha megengeded, hogy magamba merítselek.
  Tanácsadódnak pedig, akit dicsőségemre és céljaim érdekében emeltem fel, azért adtalak, hogy ellásson tanácsokkal téged. Azért adtalak neki, hogy bátorítson, vigasztaljon és jóságosan gondoskodjon rólad. Hamarosan színről színre meglátsz engem azzal a személlyel együtt, akit melléd állítottam. Törődjetek azzal, hogy az én céljaimért éljetek és a lehető legtöbb lelket hozzátok hozzám! Állítsátok helyre összetört oltáraimat! A kegyelem rajtatok van.
  Jöjj!1 ez a rész személyes vonatkozásai miatt kimarad.
2  az apostolokkal

Ajánló
Kommentek
  1. Én