NEMZETEDET PEDIG MEG FOGOM OLVASZTANI, AHOGY A VASAT OLVASZTJÁK: TÛZZEL

1993. január 6.

Jézus? Te, szeretett Fia az Atyának, országom 1 földjét feldúlták 2 gyíkok és pókok tanyája lett, már nem vagy ott? Már nem vagy e nemzetben? Miért nem fejlõdik? Miért hagyod el õket? A halál belopakodott ajtajuk alatt. Mindenható Istenünk Fia, mikor mutatod meg Szentségedet ebben a nemzetben?... Vassilia mou, yiati kles?” 3

Szertelen gõgjük miatt sírok... Mit tegyek szertelen gõgjükkel? Nem figyelnek Lelkemre és csak saját gõgös szívüket követik.

Minden Szentség Ura, nem teszek-e meg mindent hûségesen, hogy Téged szolgáljalak, nem lépek-e közbe az egységért? Pusztán kezemmel meg tudom-e hajlítani a vasakat? 4 A Te tüzed azonban meg tudja hajlítani. Gazdagságod és Szentséges Szíved kincsei meg tudják hajlítani.


Akkor majd többet kell kérnem tõled... Többet kell majd kérnem tõled. Mindaz, amit nekem adsz, arra való, hogy összekössön titeket a szeretetben és megvilágosítsa szíveteket, hogy lelketek megnyíljon Lelkem elõtt, aki megtanít benneteket mennyei Atyátok mélységeire és a Bölcsesség rejtett kincseire.

A szegénység áll lábad elõtt, hogy szolgáljon Téged, Mindenható Istenem!


Igen! Bízzál bennem! Mindig támogatni foglak, ne félj hát!... Nézz rám!... Szájam szárazabb a pergamennél, és az Atya nem fogja ezt tovább eltûrni. A világ megbántja õt és egész országát. A világ nagyon gonosz lett, és karom már nem tudja tovább visszatartani az Atya karját, hogy rátok ne essen... 5 ... A vasat meg lehet olvasztani, ezért ne veszítsd el bátorságodat! ... Ne feledd, hogy karddal kezedben állítottalak oda, hogy villámként világíts! Mert ezek az üzenetek, amelyeket azért adtam neked, hogy add tovább, egyáltalán nem fognak tetszeni a büszkék szívének. Aggodalmat keltenek lelkükben és térdük megremeg tõlük. Nemzetedet pedig meg fogom olvasztani, ahogyan a vasat olvasztják: tûzzel. ... és szentségben fognak növekedni.


A SZENTSÉGES SZÍV



A Szentséges Szív üzenete egy lélek számára:

Nem hal meg többé az, ami egyszer életre kelt. 6 Sohasem fog kialudni az, ami felszítja a buzgóságot és látható életet visz Egyházamba. Saját szemeddel látod, amint feléled Szentséges Szívemnek és annak tisztelete, akirõl így beszélsz: „Ismerem és szeretem õt.” Nincs szenvedés és áldozat nélkül az, ami ma történik. Életben fogom tartani Szentséges Szívem tiszteletét és mindazt, amit ezzel kapcsolatban tanítottam. Én ígérem ezt. Neked megadatott, hogy tanúja légy a Szentséges Szívem iránti tisztelet újjáéledésének, hogy tanúságot tehess róla. Kiváltságot jelent, ha valaki annak lehet áldozata, aki elveszi a világ bûneit. Elfogadom tanúságtételedet, amelyet Szentlelkemben teszel. Mindaz, amit most saját szemeddel látsz az a ti idõtöknek beteljesedése.


1 Görögország
2 lelkileg
3 Királyom, miért sírsz? - görögül.
4 A vasrudakat, amelyeket látomásomban láttam és a három keresztény egyházat képviselik.
5 Urunk hirtelen elhallgatott, rám nézett, mintha eszébe jutott volna valami, majd megszólalt:
6 A Szentséges Szív.

Nincs címe a bejegyzésnek

2001. július 29.

Látomásban láttam a Haláltusát vívó Jézus Krisztus Arcát megjelenni a kitett Oltáriszentség előtt. Békésen így szólt:

„Gyermekeim, menjetek. Ismételten küldelek titeket. Menjetek és árasszátok el a világot a Tökéletes Tisztaság Rózsájának illatával! Menjetek és árasszátok a szentség illatát. A Tökéletes Rózsa illata tisztítsa meg azt a helyet, ahol a romlottság bűze van. A szexuális immoralitás romlott világában legyen a ti szent illatotok az erkölcsösség és tisztaság finom illata. Árasszátok a Tökéletes Tisztaság szent illatát mindenhová.”

A mi urunk, Jézus Krisztus felemelte kezét és áldást adott ezekkel a szavakkal:

„Megáldalak titeket, én kicsi vigasztalóim. Megvigasztaltatok engem, én is meg foglak vigasztalni titeket. Megáldalak titeket én kicsi tiszta, romlatlan gyermekeim. Ti vagytok a kicsi liliomok, melyeket szétszórtak a ti Megváltótok véres útján. Soha nem hagylak magatokra titeket a magányos pusztában. Megáldalak titeket, ó a végső idők vértanúi, ti, akik kiálltok nevemért ebben a sötét világban. A világosságot jelképezitek. Soha nem engedlek titeket a sötétségben járni. Megáldalak mindnyájatokat, akik törekedtek megújítani az egyházat az én nevemben. Szemeitek látni fogják majd Egyházam Dicsőséges Uralmát. Láttam a kardokat, melyek megsebezték szegény szíveteket. Begyógyítom sebzett szíveteket. Szemeitek látni fogják majd Dicsőséges Uralmam Új Világát. Megáldalak mindnyájatokat, kik befeditek mezítelenségemet, ebben a bűnös világban. Kiálljátok a gonosz világ szégyenét. Nagyon hamar eljuttok Otthonunkba, s ott én öltöztetlek fel titeket ragyogó ruhákkal. Megáldalak mindnyájatokat, kik innom adtok ebben a gonosz világban. Soha nem engedem, hogy kiszáradjatok a szárazság órájában. Ennek a nagy utazásnak a végén, mellettem fogtok ülni, a szeretteimnek rendezett lakomán. Megáldalak mindnyájatokat, kik mellettem maradtok és virrasztotok a Gecemáni órákban. Soha nem engedem meg a Fenevadnak, hogy kárt tegyen lelketekben. Soha nem lesztek kegyelmeim híján. Közelemben vagytok, én is mindig közel leszek hozzátok. Megáldalak mindnyájatokat kicsinyeim, kik mindent elhagytatok értem és követtek engem. Látom, ahogy a gonosz világ kigúnyol titeket. Mindezt elviselitek értem. Utolsó napjaim kínszenvedését és haláltusáját kibírjátok velem. Ó, bármit, amit az én kedvemért elhagytok, százszorosan kapjátok vissza a nagy jutalom napján. Folyamatosan fenntartalak titeket a megszentelő kegyelem által ebben a küzdelemben. Áldásom szeretteimmel marad, áldásom veletek marad.”

„Gyermekeim, üdvözöljétek, kicsiny apostolaimat, akik nagyszerű munkát végeztek ennek az ájtatosságnak terjesztésében, a világ evangelizáció során. Megismerhetitek őket munkájuk gyümölcséről. Szeretetem karámjába sok nyájat tereltek be. Sokan közülük üldöztetést szenvedtek, az életszentségre való meghívás miatt. Az ő szívüket megtöltöttem szent hévvel, lelkesedéssel, buzgósággal munkám iránt. Örömet jelent számomra az, ahogy ők élnek. Egyszerűek és alázatosak. Természetesek és tiszták. Ők az én vigasztalóim.

Gyermekeim, ne válasszatok evilági értékrendnek megfelelő jellemvonásokat, inkább tekintsetek a lelkiekre és vágyakozzatok a szent buzgóságra. Ne nézzetek a világ gazdagságára, inkább a szent áldozatra és szent szeretetre. Segítek nektek, hogy kiválasszátok ezeket az apostolokat, hogy ez a meghívás is szent maradjon. Hamarosan néhányan apostolaim közül félredobják és elhagyják ezt az ájtatosságot. Ne aggódjatok, mikor ez bekövetkezik! Én vagyok, aki felrázok mindent, hogy kiválasszam a kicsinyeket. Én engedem meg, hogy állásukat elérjék. Gyűjtsétek össze szétszóródott apostolaimat, hogy csatlakozzanak hozzátok. Mikor számuk teljes lesz, én vezetlek titeket győzelemre a harcmezőn.

Így megáldalak titeket az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében. Békesség veletek.”

A látomás hirtelen megszűnt.

KÉT ÚRNAK NEM SZOLGÁLHATTOK

1995. november 29.

 

KÉT ÚRNAK NEM SZOLGÁLHATTOK

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelme által Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

Köszöntelek testvérem a teremtő Atya, a megváltó Fiú, a lelket betöltő Szentlélek Úristen szent nevével, Ámen.

Imádkozzunk testvérem! Dicsőítessék és felmagasztaltassék, áldassék és imádtassék a te szent neved, mennyei örök Atyám! Legyen áldott a Fiú, az Atya egyszülöttje, Jézus Krisztus, ki által van üdvössége az embemek. Hála legyen neked Szentlélek Úristen, ki keresed a jó akaratú embert, ki gyűjti egybe a nyájat, ki közöttetek munkálkodik és a jóra indít benneteket, ki a helyes útra viszi a lelkeket, hogy hazataláljanak a tékozló fiúk az atyai házba, ki a kegyelmek hordozója és szétosztó ja, akarata és tetszése szerint. Ámen.

 

Imádjuk a háromszemélyű egy igaz Istent! Legyetek alázatos szívűek, mert az alázatos szívűeké a mennyek országa. Legyetek irgalmas szívűek, mert irgalmasságot nyertek. Legyetek békességszeretők, legyetek szerető szívűek. Minden tetteitekben keressétek Isten akaratát. Kérjétek nap mint nap a bölcsesség kegyelmét a tisztánlátás kegyelmét, hogy felismerjétek Isten akaratát és ehhez igazíts átok életeteket.

Soha ne magatokban bízzatok, mert gyengék és gyarlók vagytok. A gonosz erősebb nálatok, mert az emberi gonoszság olyan hatalmat adott a kezébe, mint egy tollpihét el tud benneteket fújni, meg tud benneteket téveszteni a jó látszatával. Mert ismer benneteket, tudott előtte gyengéitek. De csak addig míg magatokban bíztok! Míg azt hiszitek erősek és okosak vagytok. De megtörik hatalma felettetek, ha felismeritek, hogy Krisztus nélkül semmik és senkik vagytok. De Krisztussal mindenek lehettek, erősek, hősök, bölcsek.

 

Megkaphatjátok a Lélek ajándékait, a tisztánlátás kegyelmét, a bölcsesség kegyelmét a szellemek megkülönböztetésének kegyelmét /felismeritek a gonosz minden kísértését/, tudni fogjátok mi az mi Istentől jő és mi az, mi a gonosztól. Megkapjátok a gyógyítás kegyelmét, megkapjátok az ékesszólás kegyelmét. Megkapjátok azt a kegyelmet, hogy tudtok a lelkekre hatni, mert Isten kegyelme árad belőletek. Csak azt ne higgyétek, hogy a küzdelmetek végetért itt a földön ezek után. Nem!!! Itt kezdődik csak igazán, mert a gonosz reátok irányítja figyelmét. Keresztezi utatokat, minden lépésteket akadályozza. Nektek hősöknek kell lenni! ” Erőtöket megfeszítve kell haladni a krisztusi úton, mert árral szemben haladtok és ez az áradat a pokol erejének árama, mi tele van örvényekkel, mi a mélybe ránt. ” De ne féljetek! akik Krisztus katonái vagytok itt a földön, mert Krisztus veletek van. A kegyelem nem hagy el benneteket. Mert minél nagyobb a kísértés, a kegyelem megsokszorozza erejét. De nektek is fel kell hasmálni minden erőtöket, minden akaratotokat, ezen felül kapjátok azt az óriási megtartó erőt, ami nem enged elveszni benneteket. Ámen.

 

A küzdelmetek kettős itt a földön. A külső és a belső. A teremtő Isten látható testet és láthatatlan lelket adott az ő gyermekeinek. A test és a lélek szemben áll egymással. Más a test kívánsága és más a léleké. A lélek ami felemel, a test, ami elhúz. A lélek isteni természeténél fogva vágyik Ura és Istenéhez / Atyjához a gyermek/, a test pedig tele van önös vágyakkal, szenvedélyekkel, kényelem szeretettel, bűnös hajlamokkal. Mint ordító farkas követeli mi neki jó, szembe kerül azzal ami tiszta és szép, ami magasabb rendű, ami felfelé visz Urához, Istenéhez. Itt folyik az ádáz közdelem a test és a lélek között.

 

Testvéreim, a küzdelem bennetek van. A léleknek le kell győzni a testet, uralkodni kell felette. Megadni neki ami szükséges, gondját kell viselni, munkára kell fogni, mindig és mindent csak annyit, míg lelketeknek szüksége van rá, míg küldetéstek véget nem érnek. A küzdelmetek tart a bölcsőtől a sírig. És ez nem könnyű feladat. Ezért jött el értetek Uratok, Istenetek, Megváltótok elhozva nektek a bűnbánat szentségét. Ha a küzdelmetek nem is mindig és minden esetben a lélek javára dől el, ha botlotok, a megtépődött lelketek ruhája, ha folt is esett rajta, a bűnbánat szentsége által az ő szent vére által újra hófehér lehessen. Hisz példa erre a jobb lator, példa erre Péter tagadása. De értsétek meg: “Két úrnak nem szolgálhattok, a testnek és a léleknek.

 

Nem lehet úgy gondolkodni: jó, most vétkeztem, majd megbánom, ráérek még vele. Ez nem így van! Honnan vagytok abban biztosak, hogy a következő óra, vagy perc a tiétek-e?

 

Még egyszer mondom, harc és küzdelem vár rátok. Üdvösségetek a kezetekbe adatott, akaratotok által, mert üdvösségre teremtett benneteket Atyátok, nem pedig kárhozatra. Olyannyira, mikor látta mennyei Atyátok, hogy mennyire megcsalattatok, elküldte az ő egyszülöttjét, hogy bemutassa Isten végtelen szeretetét és hogy felismerjétek míly iszonyú a bűn, mert iszonyatos halált halt értetek az Isten Fia, Jézus Krisztus, hogy átadhassa nektek a bűnbánat szentségét, akaratotok által lelketek javára, hogy üdvözüljetek. Ámen.

NEVEZZ APUKÁNAK!

1988. április 26.

Tegnap, amikor nõvéremnek arról beszéltem, hogy mit akar tõlem Isten, a beszélgetés hevében azt találtam mondani, hogy: "O babas mou ipé na..."ami azt jelenti, hogy "abba" 1 azt mondta nekem, hogy..."Amikor észrevettem, hogy a görög nyelvben milyen közvetlenül szólítottam Istent apukának, gyorsan elhallgattam, mert láttam, hogy nõvérem rám csodálkozik. Szájamra tettem kezemet és megmagyaráztam, hogy Istent szólítottam önkéntelenül apukának. Gyakran érzem Õt közvetlen közelemben, és sokszor mondom, hogy két családom van: az egyiket a Földön kaptam, az én valóságos Szent Családom azonban ott fönn él.

Kicsim, maradj köpenyem alatt, a közelemben biztonságban vagy a Sátán támadásai ellen. Igen, megkétszerezi erõlködését, mindenféle csapdát állít. Üldöz téged, gyermekem, terveket szõ ellened. Dühöngése tetõfokán van amiatt, ami be fog következni. Ezt azért mondom el neked gyermekem, hogy kétszerezd meg imáidat.

Uram, óhajtod-e, hogy böjtöljek? Segít az, Uram?


Akarsz böjtölni?

Ha kívánod, akkor igen.


Igen kívánom. Jöjj, segítek neked a böjtölésben. Vassula, kicsim, amikor "babas"-nak 2 szólítottál, ezt a szót úgy fogadtam, mint egy drágakövet. Tudod-e, mennyire vonzódom az egyszerûséghez? Igen, mezítlábasnak neveztelek, mert szívedben az vagy. Figyelj rám: világosságomban teremtettelek, mennyei csarnokomban fogadtalak; szívesen láttalak, hogy megosszam veled békémet, keresztemet és szeretetemet. Hamarosan olyan földre vezetlek, ahol kiterjeszted országomat. Figyelmeztetni foglak, amikor eljön az ideje. Virágom, mondd meg X-nek: Azzal szerezz nekem örömet, hogy sohasem hallgatsz, amikor az igazság mellett kell tanúskodnod. Higgy, élj a hitben, és add át magad teljesen nekem! Azért neveltelek, hogy megértsd az igazságot és tégy tanúságot róla! Maradj kicsiny! Szerezz nekem örömet azzal, hogy sohasem kételkedsz. Azért kaptad kinyilatkoztatásomat, hogy tanúja légy üzeneteimnek. Olvastad benne kívánságaimat. Megvilágosítottalak, hogy megértsd. Megmutattam neked Szent Arcomat, X. Felfoghatatlanul szeretlek, és az a szándékom, hogy mindenkit visszahozzak magamhoz. Lélek! Azt kívánom, hogy terjeszd ki országomat! Tisztelj és szerezz örömet nekem!


1 apukám
2 apuka - görögül

FENSÉGES VENDÉGED

1996. július 13.

Jöjj, Uram, otthonod belsõ helyére!
Jöjj asztalomhoz, Uram,
és áldd meg az ételt,
amit velem eszel, én meg Teveled.

Jöjj Uram és keríts körül,
Szentséges Szíveddel végy körül
minden oldalról!

A Te világosságod takarjon be
és pólyáljon be,
hogy ne legyen többé sötétség
bennem és körülöttem!

Jöjj, hûséges Vendégem,
és látogass meg most! Látjátok?
Isten látogat meg most engem…

ÉN VAGYOK veled van. Az én békémet adom neked. Vendéged kérdezi: Ismersz-e valakit, aki felülmúlja nagyszerûségemet és tökéletességemet? Nem, nincs senki… senki sincs, aki felülmúlná bölcsességemet, tanácsomat és értelmemet. Fenséges Vendéged áll ajtódban. Te most valóban az Alfát és az Omegát, az igaz Istent hívtad meg asztalodhoz, aki nem csupán azért jön, hogy egyen veled, hanem azért is, hogy meggyújtsa lámpásodat.
Jöjj most! Támaszkodj rám és csillapítsd a lelkek utáni szomjamat!
Bár te másképpen gondolod, kéréseid mégsem hiábavalóak.
Ó Vassulám, én vagyok a te Pásztorod is, tedd fejedet Szentséges Szívemre és fogadd Szívem gyönyörûségeit! Állj mindinkább készen arra, hogy vezekelj fivéreidért és nõvéreidért! Ne félj, Atyám gyermeke, irányítani foglak, ahogy eddig is tettem.
Jöjj! Mi ketten? Én, Jézus Krisztus, Istennek Fia, a Megváltó meg fogom szentelni maradékomat Szentlelkemmel.

 

Hamis béke grafikusan - november

Hogyan lesz valaki hamispróféta bíborosa?

Isten tűzzel büntette a homoszexuális bántalmazást Szodomában

11 hónapos kazahsztáni házi őrizetre ítéli Schneider püspököt

nem hajlandó letérdelni az isteni mestere előtt

A legjobb módja a vértanúság elkerülésének

A nagy harc

Saját szavai alapján ítélve

A két világ legrosszabbja

Két pár cipő: A vatikáni verzió és a valóság

Szentségtelen szövetség: Hamispróféta Vatikánja és az Egyesült Nemzetek

A protestáns befolyás pusztítása az egyházban

A mester hangja

A kommunisták titokban keresztények (2014. június)

A pénztől megy az egyház

A meglepetés Istene munkálkodik

Első gondolatok reggel

 

MEGÖNTÖZÖM GYÜMÖLCSÖMET

1988. március 3.

Vassula, tedd széppé Egyházamat! Mezítláb lépj tulajdonomba!1 Vidd magaddal üzenetemet, ne nézz se jobbra, se balra, járj velem! Az Ecclesia új életre támad, összegyûjtöd õket Atyád házában, és megáldod õket. Megmentem õket a gonosztól, és én, a Magasságbeli közöttetek leszek, és te az én szájammal fogsz szólni. Közeledjetek Istenetekhez mindnyájan, akik utánam vágyakoztok, és teljétek el gyümölcsömmel! Jöjjetek, jöjjetek mind, akik szerettek, és kövessétek útjaimat, jöjjetek és teljetek el! Egyétek gyümölcsömet, és még többet fogtok kívánni.

Jöjjetek mind, akik szomjúhoztok, igyatok belõlem, és még többre fogtok szomjazni. Aki az én erényeimet követi, sohasem szégyenül meg. Aki megteszi, amit kérek, megdicsõít engem . Ó Vassula, elhagynálak-e valaha? Hallgass meg, széppé fogom tenni kertemet, megöntözöm gyümölcsösömet, meglocsolom virágágyásaimat, felragyogtatom a rendet. Én fogok leírni minden szót. Én az Úr, saját céljaimért, saját dicsõségemre vezettelek be téged misztériumaim tudományába.

Szeretett Atyám, határtalanul szeretlek. Megteszem!

Jöjj, ne feledd, mi ketten…

 


1 Ez azt jelenti, hogy alázatosan és lélekben szegényen.

KIRÁLYOD SENKIT SEM HAGY EL

1991. június 12.

Uram, Te nyomon követed üldözõimet, legyõzöd õket, és õk nem tudnak hozzám érni. Eljönnek hozzám az idegenek 1 , igyekeznek megnyerni engem, és amikor enyéimhez 2 megyek nélkülözõ koldusként, rongyosan, és csodáidról beszélek nekik, mintha fülük le lenne pecsételve, nem hallják meg új szeretet-himnuszodat. Vajon egyedül kell-e taposnom a szõlõt, és senki sincs velem népembõl?

Nem elég neked az én karom? Nem elégít ki, hogy éjjel-nappal feletted õrködik szemem? Leányom, hamarosan megmutatom nekik Szent Arcomat, elárasztom Lelkemmel országodat 3, meg fognak áradni a folyók és kiöntenek. Nem fogom elrejteni elõlük Arcomat… remélj Vassulám, remélj… Királyod senkit sem hagy el. Gyógyító olajjal a kezében fog eljönni és egyenként meggyógyít benneteket. Örvendezz leányom, örvendezz! Dicsõségemre leveszem fülükrõl a pecsétet. Jöjj, elõtted felfedtem az ország és a menny misztériumait. Imádkozz, hogy elõttük is felfedjem!

 


1 a római katolikusok
2 a görögkeletiekhez
3 Görögországot

KIRÁLYOD VAN ITT

Mexikó, 1992. július 3.

Szent Istenetek vagyok. Azért jövök el a mennybõl, hogy mindannyiatokat átitassalak szeretetem harmatával. Ó, bárcsak elfordulna az emberiség szíve a gonoszságtól! Szeretetem hatalmas jeleit adom nektek, de ki az, aki elismeri szeretetemet? Mexikó! Királyod van itt, hogy karjába vegyen!

Itt vagyok,

lehajolok hozzátok, és fületekbe súgom, hogy mennyire szeretlek benneteket. Nem értettétek meg, hogy a mi két Szívünk gondoskodott rólatok? A mi két Szívünk van itt, hogy otthonotokba költözzenek és megvédjenek benneteket a Sátán vad haragjától. Ma méginkább hívom nemzeteteket, mint valaha, hogy fordítsátok szíveteket felém, a ti Uratok felé! Közületek minden kicsinyem igen értékes számomra. Jöjjetek! Jöjjetek, és szeressetek! Nedvesítsétek meg kiszáradt ajkamat szeretetetekkel! Meggyógyítok minden hûtlenséget nemzetetekben, és Királyotok pihenést nyújt nektek. Mindegyikõtöket megáldom és Szívembõl mondom nektek:

A szeretet szeret benneteket,
legyetek egyek az én szeretetemben!

HÛTLENSÉG, FÉLTÉKENYSÉG, SZÉTHÚZÁS ÉS TISZTÁTALANSÁG

Szent Márta napja, 1988. július 29.

Kedveseim! Szeretettel virágozzatok! Érezzétek, hogy jelen vagyok közöttetek! Érezzétek irántatok való mély szeretetemet! Higgyetek ebben a szeretetben! Én vagyok a Szeretet Forrása. Az én Lelkem van rajtatok, jöjjetek! Azt kívánom, hogy váljatok tisztává, szentté, alázatossá és irgalmassá ! Engedjétek meg, hogy irántam való szereteteket határtalanná növeljem! Engedjétek meg nekem, a ti Uratoknak, hogy szívetekbe öntsem túláradó szeretetemet, és átitatva benneteket isteni és magasztos szeretettel, annyira eltöltselek, hogy szeretetem túlcsorduljon, és átitassa ezt a világot Egyházam megdicsõítésére.

Szánjátok rá magatokat és merítsetek ebbõl a végtelen szeretetbõl és töltsétek meg vele szíveteket ! Csupán szeretetet, hûséget és tisztaságot kérek tõletek, kedves testvéreim.

Ne csüggedjetek el kicsinyeim, ha megpróbáltatások jönnek! Sohasem hagylak el benneteket. Én vagyok a ti Pásztorotok és köpenyem alá rejtelek titeket. Velem fogtok enni, és velem sohasem fogtok szomjazni.

Bánjatok egymással úgy, ahogy én bánok veletek. Szeressétek egymást úgy, ahogy én szeretlek benneteket. Feleljetek egymásnak úgy, ahogy én felelek imátokra. Belõlem táplálkozzatok, és ne fogadjátok el a Sátán gyümölcseit, amelyek hûtlenség, féltékenység, széthúzás és tisztátalanság. Egyek legyetek! Legyetek tökéletesek! Hadd ragyogjon házam a tisztaságtól!

Engedjétek, hogy igazságosságom harmata leszálljon rátok, szétkergesse és eloszlassa ezeket a nehéz viharfelhõket! Engedjétek, hogy Világosságom átjárja a felhõket, hogy eltûnjék minden sötétség és gonoszság ! Legyetek olyanok, mint a virágok! Forduljatok a Nap felé, és engedjétek, hogy meleg sugaraim újjáélesszék szentségeteket, tisztaságotokat, õszinteségeteket és szereteteteket!

Kövessétek parancsomat, szeressétek egymást mindig úgy, ahogy én, az Úr szeretlek benneteket!

Én, az Úr Jézus Krisztus, végtelenül szeretlek titeket. Hamarosan eljövök. Megáldalak benneteket.

LEGYETEK AZ ÉN TÜKÖRKÉPEIM!

1989. január 10.

Uram !

Én vagyok.

(Üzenet a csoport részére:)

Azt kérem csak tõletek, hogy szentül imádkozzatok, szüntelenül imádkozzatok, szívbõl imádkozzatok! Legyetek jók egymáshoz, legyetek az én tükörképeim, az én isteni képmásaim! Legyetek olyanok, mint a tükrök, amelyek szentségemet és tisztaságomat tükrözik. Hadd lássa rajtatok a világ, hogy az enyémek vagytok, hogy a Szeretet gyermekei vagytok, mert ahol az Úr Lelke van, ott van a szentség és a szeretet, ott van a világosság, ott van a derû. Szeressétek tehát egymást! Szeressétek ellenségeiteket! Legyetek tökéletesek, miként a ti mennyei Atyátok is tökéletes! Legyetek áldottak mindannyian, és legyenek áldottak, akik újonnm érkeztek. Bizony mondom nektek: én vagyok az örök élet kapuja. Aki hisz bennem, még ha meghalt is, élni fog. Én vagyok a Feltámadás. Fogadjátok békémet, az én békémet kínálom fel nektek, vegyétek és terjesszétek el az egész világon! Legyetek az én sarjaim, hogy minden lélek felismerjen engem tibennetek! 1

Tudtam, hogy Szûzanyánk azért érkezett ide, hogy elkísérjen minden nyilvános találkozómra. Az egyik találkozó elõtt, amelyet Lausanne környékén rendeztek, azt mondták, hogy ne vigyem magammal a falimai Szûzanya szobrát, mert mindent elrendeztek. Ugyanezen az éjszakán álmomban láttam a falimai Szûzanyát, mint szobrot, ahogy rám nézett. Arra kértem, adjon nekem jelet, hogy megtudjam, vajon jól értettem-e, hogy azért jött, mert el akar kísérni engem találkozóimra. Ahogy ezeket a szavakat kiejtettem, Szûzanyánk kitárta két karját, erõsen magához ölelt, és így is maradt. Felébredtem és aznap reggel ezt írta a fatimai Szûzanya: "Kérlek, ne hagyj itthon, vigyél magaddal!)

Vassula, fogadd békémet, értsd meg a jeleket, amelyeket az Úr ad neked, ismerd fel és kövesd õket!

Kérlek, segíts, segíts észrevennem a jeleket!


Segítek neked.

Köszönöm, Szent Anyám.


(Tegnap elmondták egy pap véleményét, aki hallott rólam. Azt mondta: Óvakodjatok tõle, mert csaló! Megjegyzése mégis tetszett nekem, mert azzal vádolt, hogy csaló vagyok; ahogy Jézust is megvádolták a farizeusok, hogy hamis próféta. Ez a vád emlékeztetett arra az üzenetre is, amelyet nekem adtál Szûzanyám 2 , és Jézus is olyan sokszor mondta nekem, hogy meg fognak vádolni, üldözni fognak és tüzetesen megvizsgálnak. Ez csak igazolja az Õ szavait. Örülök, hogy Õmiatta vádolnak és üldöznek.)

Gyermekem, imádkozz azokért, akik megvádolnak téged és ítéletet mondanak feletted! Imádkozz értük, hogy nyissák ki szívüket! Imádkozz mindazokért, akik nem ismerik fel az Úr irgalmas jeleit! Maradj közelemben! Mi ketten?

Igen, mi ketten.



1Éppen azelõtt, hogy az Úr nyilvánosságra akarta hozni üzenetét, jött valaki és felkínált egy csodaszép fatimai Szûz Mária szobrot 70 cm a magassága
2 1988. december 7-én