Nincs címe a bejegyzésnek

2001. július 29.

Látomásban láttam a Haláltusát vívó Jézus Krisztus Arcát megjelenni a kitett Oltáriszentség előtt. Békésen így szólt:

„Gyermekeim, menjetek. Ismételten küldelek titeket. Menjetek és árasszátok el a világot a Tökéletes Tisztaság Rózsájának illatával! Menjetek és árasszátok a szentség illatát. A Tökéletes Rózsa illata tisztítsa meg azt a helyet, ahol a romlottság bűze van. A szexuális immoralitás romlott világában legyen a ti szent illatotok az erkölcsösség és tisztaság finom illata. Árasszátok a Tökéletes Tisztaság szent illatát mindenhová.”

A mi urunk, Jézus Krisztus felemelte kezét és áldást adott ezekkel a szavakkal:

„Megáldalak titeket, én kicsi vigasztalóim. Megvigasztaltatok engem, én is meg foglak vigasztalni titeket. Megáldalak titeket én kicsi tiszta, romlatlan gyermekeim. Ti vagytok a kicsi liliomok, melyeket szétszórtak a ti Megváltótok véres útján. Soha nem hagylak magatokra titeket a magányos pusztában. Megáldalak titeket, ó a végső idők vértanúi, ti, akik kiálltok nevemért ebben a sötét világban. A világosságot jelképezitek. Soha nem engedlek titeket a sötétségben járni. Megáldalak mindnyájatokat, akik törekedtek megújítani az egyházat az én nevemben. Szemeitek látni fogják majd Egyházam Dicsőséges Uralmát. Láttam a kardokat, melyek megsebezték szegény szíveteket. Begyógyítom sebzett szíveteket. Szemeitek látni fogják majd Dicsőséges Uralmam Új Világát. Megáldalak mindnyájatokat, kik befeditek mezítelenségemet, ebben a bűnös világban. Kiálljátok a gonosz világ szégyenét. Nagyon hamar eljuttok Otthonunkba, s ott én öltöztetlek fel titeket ragyogó ruhákkal. Megáldalak mindnyájatokat, kik innom adtok ebben a gonosz világban. Soha nem engedem, hogy kiszáradjatok a szárazság órájában. Ennek a nagy utazásnak a végén, mellettem fogtok ülni, a szeretteimnek rendezett lakomán. Megáldalak mindnyájatokat, kik mellettem maradtok és virrasztotok a Gecemáni órákban. Soha nem engedem meg a Fenevadnak, hogy kárt tegyen lelketekben. Soha nem lesztek kegyelmeim híján. Közelemben vagytok, én is mindig közel leszek hozzátok. Megáldalak mindnyájatokat kicsinyeim, kik mindent elhagytatok értem és követtek engem. Látom, ahogy a gonosz világ kigúnyol titeket. Mindezt elviselitek értem. Utolsó napjaim kínszenvedését és haláltusáját kibírjátok velem. Ó, bármit, amit az én kedvemért elhagytok, százszorosan kapjátok vissza a nagy jutalom napján. Folyamatosan fenntartalak titeket a megszentelő kegyelem által ebben a küzdelemben. Áldásom szeretteimmel marad, áldásom veletek marad.”

„Gyermekeim, üdvözöljétek, kicsiny apostolaimat, akik nagyszerű munkát végeztek ennek az ájtatosságnak terjesztésében, a világ evangelizáció során. Megismerhetitek őket munkájuk gyümölcséről. Szeretetem karámjába sok nyájat tereltek be. Sokan közülük üldöztetést szenvedtek, az életszentségre való meghívás miatt. Az ő szívüket megtöltöttem szent hévvel, lelkesedéssel, buzgósággal munkám iránt. Örömet jelent számomra az, ahogy ők élnek. Egyszerűek és alázatosak. Természetesek és tiszták. Ők az én vigasztalóim.

Gyermekeim, ne válasszatok evilági értékrendnek megfelelő jellemvonásokat, inkább tekintsetek a lelkiekre és vágyakozzatok a szent buzgóságra. Ne nézzetek a világ gazdagságára, inkább a szent áldozatra és szent szeretetre. Segítek nektek, hogy kiválasszátok ezeket az apostolokat, hogy ez a meghívás is szent maradjon. Hamarosan néhányan apostolaim közül félredobják és elhagyják ezt az ájtatosságot. Ne aggódjatok, mikor ez bekövetkezik! Én vagyok, aki felrázok mindent, hogy kiválasszam a kicsinyeket. Én engedem meg, hogy állásukat elérjék. Gyűjtsétek össze szétszóródott apostolaimat, hogy csatlakozzanak hozzátok. Mikor számuk teljes lesz, én vezetlek titeket győzelemre a harcmezőn.

Így megáldalak titeket az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében. Békesség veletek.”

A látomás hirtelen megszűnt.

Ajánló
Kommentek
  1. Én