1-43-77-85

Ősszel 17-én

 

(1) – Ajándékom Jézusnak a lelkek megmentéséért
Drága szeretett leányom, kérlek, kérd meg gyermekeimet, hogy imádkozzátok ezeket az imákat most a Nagyfigyelmeztetésig. Követőimet arra kérem, hogy mondják el ezeket az imákat a lelkek megmentéséért, melyeket minden nap adni fogok.
Ez az első ima:„Ajándékom Jézusnak a lelkek megmentéséért:Drága Jézusom, Te, aki oly nagyon szeretsz engem, engedd meg nekem, hogy alázatos módon segíthessek neked értékes gyermekeid megmentésében. Légy irgalmas minden bűnössel, függetlenül attól, hogy milyen fájdalmas, amint megbántanak Téged.Engedd meg nekem, hogy az ima és a szenvedés által segíthessek Neked mindazon lelkek megmentésében, akik esetleg nem élik túl a Nagyfigyelmeztetést, hogy Királyságodban helyet találhassanak melletted.Hallgasd meg az imámat, ó édes Jézusom, hogy segíthessek megnyerni mindazokat a lelkeket, akikre vágyakozol.Ó, Jézus Szentséges Szíve megígérem, hogy minden időben hűséges leszek Legszentebb Akaratodhoz.”


(43) - Mentsd meg a lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

Ó Istenünk, Mindenható Atyánk,

 

Szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevében, és kereszthaláláról való megemlékezés alkalmából kérlek, hogy szabadíts meg minket bűneinktől.

 

Könyörgök Hozzád, mentsd meg azokat a lelkeket, akik nem tudják saját magukat megmenteni, és akik lehet, hogy halálos bűnben halnak meg a Nagyfigyelmeztetés alatt.

 

Szeretett Fiad engesztelő szenvedése által bocsáss meg azoknak, akik képtelenek megváltásukat keresni, mert nem fognak elég sokáig élni ahhoz, hogy Jézus, a te Fiad Irgalmát kérhessék, hogy a bűntől szabadítsa meg őket. Ámen.


A Keresztes Imahadjárat 77. imája Nagy Britannia számára

 

Ó, Mennyei Atya, az ember Teremtő Istene, kérlek, hallgasd meg imámat.
Könyörgöm Hozzád, mentsd meg Britanniát a gonosz karmaitól és a diktatúrától.
Kérlek, hogy mindnyájunkat egy családdá egyesíts a Te Szemedben, minden vallásút, minden hitűt és bőrszínűt.
Adj nekünk erőt egyesülni, ellenszegülve minden olyan törvénynek, melyet Tanításaid megtiltására vezetnek be.
Adj nekünk erőt és bátorságot, hogy soha ne hagyjunk el téged, és hogy imáink által segítsünk megmenteni minden gyermekedet.
Vezesd egységre testvéreinket, hogy tisztelettel adózzunk Ígéretednek, mely az örök életet és az Új Paradicsomba való belépést hozza el nekünk. Ámen.

(85) – Ima, hogy az Amerikai Egyesült Államok megmeneküljön a csaló kezéből.

Ó, drága Jézus, borítsd be nemzetünket legértékesebb védelmeddel. Bocsásd meg az Isten Tízparancsolata ellen elkövetett bűneinket. Segítsd az amerikai népet, hogy visszaforduljon Istenhez. Nyisd meg az elméjüket az Úr Igaz Útjára.

Nyisd meg megkeményedett szívüket, hogy elfogadják Irgalmasságod Kezét. Segítsd meg ezt a nemzetet, hogy felálljon az istenkáromlás ellen, melyet valószínűleg ránk kényszerítenek, hogy megtagadjuk Jelenlétedet.

Könyörgünk Hozzád Jézus, hogy ments meg minket, védj meg minket minden bajtól, és öleld népünket Szentséges Szívedre. Ámen.




„Imádott Jézusom! Te ott függsz a kereszten. Szent Véred ömlik. Végigfolyik drága Szent megkorbácsolt csupa Seb Testeden. Ó Jézus! Mivé tett Téged a szeretet! Kérlek, add, hogy én is úgy tudjak szeretni, hogy teljesen megfeledkezzek magamról, és én is áldozattá legyek Érted! Mindenekelőtt Téged akarlak szeretni, egyedül Téged, Aki Áldozattá tetted Magadat értem. Téged akarlak szeretni, Aki fenékig kiürítetted értem a szenvedés kelyhét. Ó Jézus! Mekkora nagy a Te szereteted! Nagyobb, mint az egész teremtett világ, mert mindenre kiárad. Emberi elme felfogni képtelen. De Te mégis elrejtőztél a parányi ostyában, hogy a szívünkbe tudjunk fogadni Téged. Ó végtelen Szeretet! Köszönöm ezt Neked. Köszönöm, hogy eggyé válsz velem, a porszemmel, és én, a semmi, elválaszthatatlanul örökre a Tiéd lehetek. Jézusom! Annyira szeretlek, hogy ha nem fogadhatnálak a szívembe, belehalnék a vágyba, hogy Veled, az Istennel egyesüljek. Köszönöm, hogy itt maradtál köztünk a legméltóságosabb Oltáriszentségben, és én naponta a szívembe fogadhatlak Téged. Köszönöm ezt a kimondhatatlan gazdagságot. Téged, Magát az Istent birtokollak. Te felülmúlod az egész világot, és a legnagyobbat, Magadat adod nekünk. Ó kimondhatatlan kincs, öröm, gyönyörűség és kedvesség a Te áldott Szent jelenléted mindazok lelkében, akik tiszta szívvel járulnak Hozzád. Egyetlen örömöm, édes boldogságom! Minden vágyam az, hogy színről színre lássalak Téged! Kérlek, jöjj el értem! Vegyél Magadhoz! Jutalmazd meg a Te kis szolgálóleányodat a Te örök társaságoddal! Engedd, hogy a Szívedben lakjak örökkön örökké! Töltsd be vágyamat, amelyet Te helyeztél belém! Sietnék Hozzád, de az időt és az alkalmat egyedül Te tudod elhozni. Ezért teljesen Rád hagyatkozom. Legyen nekem a Te akaratod szerint! Ámen.”




„Jézusom! Te, Akit keresztre feszítettek értem, és minden bűnösért ezen a világon! A Te Szent, értünk kiontott drága Véredért kérlek, ne hagyj elveszni egyetlen bűnöst sem! Kérlek, adj kegyelmet, lehetőséget, hogy még mielőtt meghalnának, a szentségekhez járuljanak. Ha pedig ez lehetetlen lenne, kérlek, add meg az őszinte bűnbánatot nekik, még mielőtt a lelkük elhagyná testüket, hogy megtérve meghiúsuljon a sátán terve, aki megfosztotta őket Tőled, legnagyobb Jótevőjüktől, örök életük Szerzőjétől, hogy az örök tűzbe taszítsa őket. Jóságos Jézusom! Kérlek, légy irgalmas a szegény, szerencsétlen bűnösökhöz, akiket rászedett a sátán! Ne engedd, hogy örökre meg legyenek fosztva Tőled, Aki Magad vagy a jóság, a szeretet, az irgalom és a béke. Értük kiontott Véredre kérlek, öleld őket szerető Szívedre, amelyet értük döfött át a katona lándzsája. Irgalmazz nekünk most, és halálunk óráján. Ámen.”





Uram, egyedül te tudod úgy átformálni a szívemet, hogy ugyanúgy tudjam szeretni felebarátaimat, ahogy magamat. Azért jövök most eléd, mert tudom, hogy csak te tudsz megtölteni ilyen önzetlen szeretettel – a te szereteteddel.

Azért könyörgöm, hogy te formálj ki bennem egy olyan szívet, amelyik törődik a körülötte élőkkel, és adj erőt, hogy tegyek is valamit értük. Atyám, tedd meg bennem azt, amit én nem tudok megtenni. Jézus nevében kérlek erre. Ámen.

 

OLYAN VAGYOK, MINT AZ ÕRSZEM

1989. július I5.

Uram, jöjj, emelj fel, és engedd meg, hogy találkozzak Veled! Ragyogtasd rám fényedet! Igyekszem nem elfelejteni utasításaidat, bár nem lazulnak üldözõim hurokjai ebben a pusztaságban, ahol élek. Mégis összeszedem bátorságomat, ha arra gondolok, hogy jelen vagy szívemben, és örülök jelenlétednek, Szentek Szentje.

Szentséges Szívem Vassulája, szeress engem, és adj elégtételt azok helyett, akik nem teszik meg. Légy Szentséges Szívem örömére, és tanuld meg ezt a kis imát:

Ó Jézusom Szentséges Szíve,
gyógyítsd meg lelkemet,
rejtsd Szentséges Szívedbe szívemet,
hogy éljek! Ámen.

Ajánld fel ezt az imát Szentséges Szívemnek! Leányom, nem lesz hiábavaló igyekezeted. Ó maradékom, soha ne hagyd abba az imádkozást, szüntelenül nézz rám, tartsd rajtam tekintetedet, õrizd meg mindig elmédben jelenlétemet, mert Szent, Szent, Szent vagyok.

A te üldözõid, gyermekem, az én üldözõim is. Õk azok, akik éjjel jönnek szõlõmbe, hogy tönkretegyék. De ne félj, olyan vagyok, mint a csavargók ellen állított õrszem, senkinek sem engedem, hogy hozzányúljon szõlõskertem gyümölcséhez.

Nincs címe a bejegyzésnek

Ősszel 16-án

Ima az Üvözülésért

Minden gyermekemnek, ha csak családjuk iránti szeretetből teszik is, rá kell ébredniük erre a gonoszságra, hogyha meg akarják egymást menteni. Szeretetem továbbra is vezetni fogja őket, ha most Hozzám fordulnak. Sohasem szabad félniük megtérni (felém fordulni), mondván a következőket: „Ó Uram, vezess engem birodalmadba, és védj meg engem a sötétségtől, amely elborította lelkemet. Hallgass meg most, ó Szent Szív, és jóságod által add, hogy szereteted fénye és védelme ragyogjon át engem.”

Mindazon gyermekeim, akik elimádkozzák ezt az imát, meghallgattatnak. Könyörgéseik megmentésükért, és azokért, akiket szeretnek, meghallgatásra találnak.




„Imádott Jézusom! Te a keresztfán ezt mondtad: „Szomjazom.” A lelkünkre szomjazol a világ végezetéig. Egy lettél közülünk, mert külsőre olyan voltál, mint egy Ember. Teljesen elrejtetted Istenségedet. Csak csodáid igazolták Isteni mivoltodat. Sokan nem hittek Benned, Názáretben. Ott nem is tudtál csodákat tenni. (Mt.13,58) Minden a mi szabad akaratunkon múlik. Te ma is teszel csodákat ott, ahol élő hittel hiszik, hogy Te ugyanaz vagy tegnap, ma és mindörökké. Ahol kérnek, hogy jöjj közéjük, és cselekedj, ott gyógyítasz, békét teremtesz, és szeretetre gyújtod a szíveket. De ma oly kevesen vannak, akik hisznek Benned, és Téged kérnek, hogy orvosold bajaikat. A mai ember önálló. Ő maga akarja megoldani gondjait. Neked hátat fordít, mert gőgös. El is rontja egész életét, a sátán meg a pokolba taszítja.

Jézusom, Királyom! Te Mindenható vagy. Kérlek, add kegyelmedet e bűnös nemzedéknek, hogy higgyenek Benned, csak Rád hagyatkozzanak, és üdvözüljenek! Maradj velünk! A mi hittel teli imánkra változtasd meg ezt a világot! Hitetlenség helyett adj hitet, gyűlölet helyett szeretetet, bosszú helyett megbocsátást, fösvénység helyett adakozást! Kérlek, rombold le a bálványokat: a mammonimádást, a test bűnös vágyait, és a hatalmaskodást! Egyedül Istent imádjuk! Tagadjuk meg magunkat, és éljünk Neked tetsző szent tisztaságban, életszentségben! Engedelmeskedjünk törvényeidnek! Egyedül Te légy az Úr fölöttünk! Kérlek, add, hogy a Te szemeddel lássunk! Ne merüljünk el a földi dolgokban! Emeljük tekintetünket az odafenn valókra! Téged lássunk mindig magunk előtt, hogy mennyit szenvedtél a mi üdvösségünkért a keresztfán! Tanuljuk meg végre, hogy nem vagyunk a magunkéi! Nagy volt a mi váltságdíjunk. Egyedül Neked tartozunk azzal, hogy mindig a Te akaratodat tegyük. Így nyerjük el az örök boldogságot. Ámen.”





„Segíts nekem Istenem, kitartani és nem feladni!”




Uram, szeretnék minden nap időt tölteni veled. Szeretnélek személyesen megismerni, Jézus. Szeretnék olyannyira megtelni örömmel és bátorsággal, hogy az emberek azt mondhassák rólam, hogy "ez az ember Jézussal jár." Kérlek, segíts, hogy ne ismerjek félelmet, ha az iazságról van szó. A Te nevedért kérlek, ámen.

AZ ANGYALSEREG

1988. június 7.

Uram?

Én vagyok. Nagyon közel vagyok hozzád, gyermekem. Hallgasd Szívem dobbanását!... Minden angyalomat behozom Szívem belsejébe, hogy lássák és érezzék Sebeimet. 1 Megérzik Istenük Sebeit, és ha megérezték, hangjuk olyan erõs lesz, hogy ellenségem megremeg, és megrendülnek a Föld alapjai. Amikor meglátják, milyen állapotban van szétszaggatott Szívem, saját szívükben fogyják a szeretet lángját érezni irántam, Istenük iránt. Ezekbõl az angyalokból áll az a sereg, akiket Szent Édesanyátok tanított, és szeretettel készített fel, hogy megvédje Egyházunkat. 2 Ezeknek az angyaloknak szeretettel kell viszonozniuk a rosszat! Vassula, azt kérem, hogy József szolgám találkozzék és beszéljen veled. Ne félj! Meg fogom kérdezni tõle, hogy hajlandó-e megosztani velem keresztemet, a béke és a szeretet keresztjét.

Uram? Õ nem a Máriás Mozgalom tagja?


Kedves, nem értetted? József atya az én szolgám, Szent Édesanyád vezetése alatt szolgál engem.

Mit fogok neki mondani, Uram?


Semmit se mondj! Hagyd, hogy én beszéljek! Én fogok általad szólni. Szeretem törékenységedet! 3 Drága gyermekem, kapaszkodj belém, és hagyd, hogy vezesselek! Kérd meg igen kedves szolgámat, Jocelyne-t, hogy értesítse József atyát! Jöjj Szentséges Szívem Vassulája! Én, az Úr szeretlek. Nézz rám! Ne feledd, hogy azért jövök Szívemmel kezemben, hogy az egész emberiségnek felkínáljam! 4 Mennyire szeretlek benneteket! 5

Vassula, ne mulaszd el a szent rózsafüzért imádkozni!

Nem Jézus, nem mulasztom el.


Jöjj, mi ketten?

Igen, Uram, mi ketten. Dicsértessék az Úr!



1 Jézus megértette velem, hogy az elõzõ fejezetben említett "angyalsereg" azokból a papokból áll, akiket a Szûzanya vezet. A Máriás Papi Mozgalom.
2 Jézus Krisztus és Szûz Mária Egyházát.
3 Jézus tudja, hogy még saját árnyékomtól is megijedek.
4 Most értettem meg, hogy Jézus szereti velünk megosztani isteni mûveit. Sokakkal megosztja, kérve az embereket, hogy csatlakozzanak isteni tervéhez.
5 Belsõ látomásban láttam a Napot, belsejében a Szûzanyával, láttam egy szívet és egy keresztet.

121

Ősszel 15-én

Ima kérés a Mennyi Atyától

Én, az Atyaisten, a Mennyekből arra szólítom fel gyermekeimet, hogy halljátok meg felhívásomat, amint sürgetve kérlek benneteket, és álljatok fel azonnal! Csatlakozzatok egymáshoz az imádságban, mondván:
„Legmagasságosabb Isten, szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevében, akit érettünk, szegény gyermekeidért áldoztál fel, hogy megments minket a pokol tűzétől, hallgasd meg imánkat. Fel szeretnénk ajánlani Neked szerény áldozatunkat, elfogadván a megpróbáltatásokat és a gyötrelmeket, hogy a Nagyfigyelmeztetés alatt eszközként szolgáljon minden lélek megmentésében.
Könyörögve kérünk Téged, hogy bocsáss meg azoknak a bűnösöknek, kiknek nehezükre esik a megtérés és add, hogy elfogadják Irgalmas jóságodat, hogy a Te meglátásod szerint hozzák meg azokat a szükséges áldozatokat, hogy a megváltásra méltók legyenek Szemedben.”
Ha ti Hozzám, a mennyei Atyátokhoz, a Legmagasságosabb Istenhez, az Univerzum és az emberiség Teremtőjéhez imádkoztok, meg fogom hallgatni imáitokat és védelmet biztosítok mindazoknak, akikért imádkoztok.

A Keresztes Imahadjárat 121. imája: Hűségeskü Jézus Krisztus Hadseregének

Egységben vagyunk Szentséges Szíveddel, drága Jézus.
Mi hitelt érdemlően hirdetjük Isten Igaz Szavát.
A világ végéig is el fogunk menni, hogy terjesszük az Igazságot.
Mi soha nem fogunk elfogadni semmi olyan hamis tant, melyet a Te Nevedben hirdetnek, és ami eltér attól, amire Te Magad tanítottál minket.
Mi a hitünkhöz továbbra is hűek, igazak és állhatatosak maradunk
Azokkal, akik elárulnak Téged, szeretettel és együttérzéssel fogunk bánni, abban a reményben, hogy majd ők is visszatérnek Hozzád.
Rendíthetetlenek, de ugyanakkor türelmesek is leszünk azokkal szemben, akik a Te Nevedben üldöznek minket.
Győzedelmesen fogunk járni az egész úton Új Paradicsomodig.
Megígérjük, hogy fájdalmaink és szenvedéseink által elvisszük Hozzád mindazokat az elveszett lelkeket, akik Szeretetedre éheznek.
Kérünk Téged, fogadd el imáinkat a világ minden bűnöséért, hogy az Irántad való szeretetben egyesülve egy családdá válhassunk a Béke Új Korszakában. Ámen.





„Drága Jézus Krisztus, magam sem értem, de egy űr tátong a szívemben, amelyet egyedül Te tölthetsz be. Ráébredtem arra, hogy azért létezem, hogy szerethess, és hogy kapcsolatban lehessek Veled. Kérlek, bocsásd meg bűneimet! Mára elérkeztem ahhoz a mérföldkőhöz, hogy elfogadjalak Téged Uramnak és Megváltómnak. Kérlek, légy jelen a szívemben és életemben, és szereteted vegye át magányom és fájdalmam helyét. Szeretnék Egyházközösséged tagja lenni.”




"Kedves Jézus Krisztus! Szeretnék a része lenni mindannak, amit ma a világban csinálsz. Hiszem, hogy használni akarsz engem. Szeretnék az első szerelmemhez visszatérni - hozzád. Szeretnék a kezeddé és a lábaddá válni a 21. században. Segíts hinnem és a meggyőződéseim szerint élnem. A te nevedben imádkoztam. Ámen."

„De aki megbotránkoztat csak egyet is ezek közül a kicsik közül, akik hisznek bennem, jobban járna, ha malomkövet kötnének a nyakába és a tenger fenekére vetnék. Jaj a világnak a botrányok miatt! Elke

2018. november 27-én hajnalban ezt álmodtam…

Egy főpap áldoztatott meg. Az ostya akkora volt, mint amit a monstranciába szoktak helyezni. Amikor megáldoztatott, ezt mondta: „Tíz óra van.” Ekkor ránéztem az ostyára, ami olyan volt, mint egy óra, melynek mutatói 10 órát mutattak. Tudtam, hogy éjjel 10 óra van. Ezt válaszoltam: ámen. Ezután ezt gondoltam: Miért nem azt mondta, hogy Krisztus Teste. Több ember is volt ott. Tőlük is érdeklődtem, hogy miért volt ez. Ők azt mondták, hogy kérdezzem meg az áldoztató paptól. Kerestem a papot. Majd megtaláltam. Ezt mondtam neki: 35 éve napi áldozó vagyok. Eddig még sohasem hallottam, hogy ne azt mondták volna, hogy Krisztus Teste. A főpap ezt válaszolta: „Azért, mert már nincs Krisztus Teste az ostyában. Korábban benne volt, de már nincs. Ha nem tetszik, áldozzak másnál.” Figyelemre méltó az álom ideje, ami Krisztus Király Főünnepe után két nappal volt. Pár nap múlva belépünk az új egyházi évbe.

Ma a kegyelem órájában az Úr Jézus ezt mondta: „Az álmod ezt jelenti: hamarosan kilopnak Engem a legméltóságosabb Oltáriszentségből. Az éjjel 10 óra azt jelenti, hogy közel az éjfél, amikor beáll a teljes sötétség. Akkor már nem fogják elmondani az átváltoztatás szavait. Innentől megszűnik a Szentmise, ami fenntartja az egész világot. Amikor ez megtörténik, a Földön elszabadul a pokol. Fellép az antikrisztus, aki megtéveszti az egész világot. Még a választottakat is, ha lehetne. Ezért rövidítem meg az időt. Imádkozzatok, amíg még köztetek vagyok! Jöjjetek Hozzám, amíg még lehet! Hamarosan beáll az éj, a teljes sötétség, amikor elvesznek Engem tőletek, Aki a világ Világossága vagyok. Akkor majd vak vezet világtalant, és mindketten gödörbe esnek. Ez a kárhozat. Ellenfelemnek épp ez a célja, hogy minél több lelket taszítson a pokolba.

Gyermekem! Neked megadatott a kegyelem, hogy világíts. Hirdesd az igaz tanítást, a jövőt, aminek csakhamar be kell teljesülni. Semmi újat nem mondok neked. Ezek mind meg vannak írva a Szentírásban. Légy bátor és ne félj! Én mindig veled vagyok. Megáldalak téged Szívem igaz szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Szentírási megerősítés: Máté 18, 3, 6-7: „Jézus mondta” „De aki megbotránkoztat csak egyet is ezek közül a kicsik közül, akik hisznek bennem, jobban járna, ha malomkövet kötnének a nyakába és a tenger fenekére vetnék. Jaj a világnak a botrányok miatt! Elkerülhetetlen ugyan, hogy botrányok ne forduljanak elő, mégis jaj annak, aki botrányt okoz!”

A szentáldozásban átlényegülni

Kedveseim, találjatok megnyugvásra, amikor a szentmisében átadjátok magatokat! Amikor teljesen és maradéktalanul Jézusra bízzátok egész valótokat, akkor vesz igazán birtokba benneteket. A szentáldozásban tudtok a legjobban átlényegülni, amikor Vele egyesültök. Ezért nagyon fontos ilyenkor teljes imádatban leborulni szentélyetekben Jézus előtt. Higgyétek, hogy ez a mély bensőségesség akkor is létrejön, ha ezt nem igazán érzékelitek. A fontos mindig az, hogy maradjatok Vele, amíg csak tudtok, hogy egészen átjárja bensőtöket szentséges jelenlétével. Bízzatok, és hagyatkozzatok rá!
2012.11. 06. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/a-szentaldozasban-atlenyeguelni

80-126

Ősszel 14-én

(80) - Ima azokért a lelkekért, akik gyilkosságot követtek el

Ó, drága Jézus,
Irgalomért könyörgök azok számára, akik gyilkosságot követtek el.
Sürgősen kegyelmet kérek azoknak, akik halálos bűnben vannak.
Felajánlom Neked szenvedéseimet és nehézségeimet, hogy megnyithasd Szívedet és megbocsásd bűneiket.
Kérlek Téged, borítsd be Drága Véreddel mindazokat, kiknek lelkében gonosz szándék van, hogy gonoszságaiktól tisztára lehessen mosni őket. Ámen.

A keresztes Imahadjárat 126. imája: Hogy ellenálljunk a vallási üldöztetésnek

Drága Jézus, segíts nekem, hogy ellenálljak mindenféle üldöztetésnek, amelyet a Te Szent Nevedben tesznek.
Segíts azoknak, akik tévesen azt hiszik, hogy ez által a Te Munkádról tesznek tanúbizonyosságot.
Nyisd meg mindazok szemét, akik abba a kísértésbe eshetnek, hogy gonosz tetteik, cselekedeteik és gesztusaik által másokat elpusztítsanak.
Védj meg engem Isten ellenségeitől, akik fel fognak emelkedni, hogy megpróbálják elhallgattatni Szavadat, és akik megpróbálnak száműzni Téged.
Segíts nekem, hogy megbocsássak azoknak, akik elárulnak Téged, és add meg nekem azt a Kegyelmet, hogy továbbra is sziklaszilárd maradjak az Irántad való szeretetemben.

Segíts nekem azt az Igazságot élnem, amelyet Te nekünk tanítottál, és hogy Védelmed alatt maradjak, mindörökké. Ámen.



„Imádott édes jó Jézusom! Mindörökké Veled akarok lenni. Kérlek, védj meg Engem a sátán minden kísértésétől és cselvetésétől! Boríts be engem drága Szent Véreddel, hogy mindhalálig kitartsak az Irántad való szeretetben és hűségben.

Ezt az imát mondd el minden szentáldozás után. Ez az ima fog megvédeni az utolsó órán, hogy mindhalálig kitarts akaratom megtételében.”

A SZENT KERESZT FELMAGASZTALÁSA

1989. szeptember 14.

Vassula, többet imádkozz! Soha ne kételkedj szeretetemben! Mindig tiszteld törvényemet! Készíts helyet Édesanyám részére, vedd karjaidba õt! Édesanyám házában várok rád, abban a szobában, ahol engem fogant. Lankadatlan erõvel és határozott lélekkel dolgozz értem! Szeretettel dolgozz a Szeretetnek! Engem imádj, a te Istenedet, és engedd, hogy akkor is neveljelek, ha ez szenvedést jelent. Felkínálom neked szenvedésemet. Ajkadnak csak szentséget és igazságot szabad szólnia! Kedvesem, az én kedvemért ékesíts engem szívbõl jövõ szavakkal! Díszítsd keresztemet a szeretet koszorúival, az én keresztemet díszítsd minden csepp szereteteddel! Igyekezz, és légy tetszésemre, oly sokat adtam neked! Én legyek számodra az elsõ! Hadd érezzem lelkesedésedet és buzgóságodat, mert az örömet szerez nekem! Én vagyok Tanítód, és tõlem fogsz tanulni. Vassula, imádkozz és kérd erõmet! Ne hagyd, hogy a Sátán kihasználja gyengeségedet és megkísértsen ! Ne fáradj bele az írásba, ne feledkezz meg tanításaimról, hanem kövesd! Jöjj, megvilágosítalak nehézségeidben, amelyek lelkedet nyugtalanítják. Hiszen én vagyok lelki vezetõd. Higgy bennem! Még félelmetes gyengeséged ellenére is be tudom fejezni ezt a kinyilatkoztatást . Értsd meg, gyermekem, hogy Szent Nevem még jobban megdicsõül azáltal, hogy szegénységedben és gyengeségedben téged választottalak.
Megáldalak. Jöjj, szeress engem !

1989. szeptember 14.

(Mintha az egész pokol elszabadult volna ma. Állandóan támadott a gonosz lélek. Újabb megpróbáltatás ér, lelkem gyötrõdik.)

Késõbb, este:

Jézus?

Én vagyok. Angyalom, ne félj, csak várj, és nézd, miképpen munkálkodom! Én, Jézus szeretlek.

Szeretlek Szentek Szentje!

Még késõbb: 1

Uram, védj meg engem a gonosz lélektõl és támadásaitól! Ments meg a Sátán csapdáitól, mielõtt lelkem cserbenhagy! Jöjj!

“Add meg újra üdvösséged örömét,
erõsíts meg a készséges lelkületben!
Akkor utat mutatok majd a tévelygõknek,
és megtérnek Hozzád a bûnösök.” 2

Virágom, fogadd békémet! Imádkozz Vassulám, nehogy alva találjon a gonosz lélek! Szüntelenül imádkozz! 3

Mennyire sajnállak… Engem szeretni annyit jelent, hogy mindent nekem adsz. Mindent szeretnék megkapni, ami a tiéd.

Jézus, végy el mindent, amit csak akarsz.

Készen vagy-e több áldozatot hozni értem?

Kész vagyok, még akkor is, ha a test erõtlen. Azt kértem Tõled, Uram, hogy vonszolj magaddal, ha szükséges. Kérlek, tedd meg!

Ó Vassula, azt akarom, hogy önként cselekedj! Szeretlek.

Uram, kész vagyok.

Engedd meg akkor… ne szegülj ellenem, add át magad nekem, és ne félj! Béke, gyermekem! A gonosz lélek gyûlöl, és kitartóan támad téged. Ne engedj el engem, kapaszkodj belém!


1 Visszajöttem Jézushoz bizonyságért és vigasztalásért. Érzem, hogy támadnak, és szerencsétlen vagyok. Annyira félek, hogy tévedésben vagyok!
2 Zsolt 51,14-15.
3 Arra gondoltam, Jézus azt akarja, hogy egész éjjel imádkozzak. Olyan kimerült voltam azonban, hogy képtelen lettem volna rá. Amikor Jézus azt mondta, hogy “mennyire sajnállak”, hangja rendkívül gyengéd volt.

BELEKIÁLTOK EBBE A PUSZTASÁGBA A SZENT KERESZT FELMAGASZTALÁSA

1988.  szeptember 14.

Jézus?

Én vagyok. Figyelj hangomra! Belekiáltok ebbe a pusztaságba. Felemelem mindazokat, akik meghallják. Lemosom bûneiket és elfelejtem, mint ahogy a víz elfolyik, és nyoma sem marad. Jaj azoknak; akik becsukják fülüket! És jaj! Sokan lesznek közöttetek; akik eltévedtek, de nem akarnak rám figyelni, aki az Út vagyok. Elhagytatok engem, sokáig tévedésben bolyongtatok, és csak a Sátán füstjét szívtátok magatokba. Nevem már semmit sem jelent számotokra. Olyanok vagytok, mint az árnyék a Földön, és gonoszságotokban, a Sátán segítségével megfordítottátok az Igazságot; az evolúciós elmélettel kiszorítottatok engem. Olyan sok figyelmeztetést küldtem nektek, megjövendöltem nektek ezeket a napokat. Végtelen irgalmamból jeleket adtam nektek, ti azonban inkább becsuktátok szemeteket irgalmasságom elõtt. Ti vezetõk, akik ismeritek Szavamat és nekem szolgáltok, akik felismeritek, hogy közel van az idõk vége, de csak szemlélitek a rátok árasztott kegyelmeket, mert merõ gyávaságból csak az emberek kedvét keresitek, próbáljatok megérteni, és nézzetek bele úiból példabeszédeim rejtett misztériumaiba! Nagyon kérlek benneteket, könyörögjetek, hogy a Szentlélek árassza rátok a megértés kegyelmét a tudás mélyebb ismeretéért! A napok meg vannak számlálva, és lelketek is. Készüljetek, vegyétek le azt a fátylat, amelyet ellenfelem tett szemetekre, mert amíg megmaradtok hiúságban, bûnösök maradtok! Alázzátok meg magatokat és fogadjátok el útjaimat! Válaszoljatok hangomra, amely fájdalmasan kiált bele ebbe a pusztaságba. 1 Jöjj gyermekem, támaszkodj rám, együtt… együtt osztozunk fájdalmamban! Igen Uram, szeretnék osztozni veled. Mi ketten.

Mindörökre.


1 Amikor Jézus e szavakat mondta, fájdalmát is éreztette velem. Jézus rettenetesen szenved.

A Szent Kereszt felmagasztalása

Kedveseim, nyissátok meg szíveteket a kegyelem befogadására! Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepén gyermeki szívvel hódoljatok Urunk Keresztje előtt! Elmélkedjetek azon, milyen felbecsülhetetlen értéket hagyott Jézus számotokra, amikor megtapasztalhattok valami keveset a kereszthordozás ajándékozó szeretetéből. Bizony, hatalmas eszköz üdvösségetek szempontjából, mert rajta függött Jézus, akit átszúrtak váltságdíjul értetek. Feszüljetek hát ti is, engesztelő gyermekek, a keresztre, és engedjétek magatokat, bűneiteket odaszögezni, hogy ezen túl ne okozzatok fájdalmat és csalódást üdvözítő Urunknak. Fogadjatok el minden megpróbáltatást, hogy azokat felajánlva lelkeket mentsetek a Szentháromságnak!

2012.09. 14.          Anna Terézia