SZÉTTÉPIK HAGYOMÁNYAIMAT, ÉS HELYÉRE SALLANGOKAT ÉS EMBERI TUDÁST TESZNEK - MONDD MEG NEKIK, HOGY ISTEN, AKIT õK ELFELEJTETTEK, SOHASEM FELEDKEZETT MEG RÓLUK

1993. május 27.

Béke legyen veled! Én vagyok az Alfa és az Omega. Maradj bennem, és terjeszd üzenetemet olyan világosan, ahogyan terjesztened kell. Hadd ismerjék meg Szavamat, hadd hallja meg mindenki hívásomat, hadd értsék meg, mennyire szeretem õket. Mondd el nekik, hogy mind az öt Sebem felszakadt. Az emberek végtelenül kitartóak az árulásban és ütlegelésemben… Fájdalommal és szomorú szívvel kell elmondanom mindazt, amit saját házamban látok: A zsarnok ma testemet tiporja és teljesen meg akarja szüntetni Örök Áldozatomat. Egy elárul azok közül, akik fedelem alatt laknak. Békét hirdet, de csak a gonoszságot keresi. Tömjént éget, de csak azért, hogy a Sátánt idézze vele, és még több erõre tegyen szert.

Ó Uram, alig tudom elhinni, hogy mindez megtörténik…

Pedig ez történik most. Úgy látszik nem érted… Õ és követõi elszánták magukat arra, hogy elfoglalják trónomat, és a próféták ruhájában uralkodjanak a világon!… Oly sok pásztoromat vezették félre hamis tanításaikkal és tévedéseikkel! Elhagyták az igaz utat, és olyan hagyományt követnek, amely nem tõlem származik. Elhagyják e szent szabályokat, amelyeket én adtam nekik. Figyelmeztettelek benneteket ezekre a hamis tanítókra és hamis prófétákra.

Figyelmeztettelek arra, hogy az utolsó napokban Babilont fogják felállítani szentélyem szívében, szent helyeimet rablók barlangjává, az ördögök tanyájává teszik! Ó leányom! …minden romlott lélek lakóhelyévé teszik, hogy benne lakozzanak és uralkodjanak… Serényen kereskednek saját házamban. Ezek a kufárok saját embereiket támogatják az én házamban, mialatt kelepcébe csalják népemet híveimet. Üldözik prófétáimat, megölik szócsöveimet és kedveznek saját hamis prófétáiknak, akik eretnekséget és tévedéseket terjesztenek! Nyilvánosan megszégyenítik prófétáimat, hazudnak a világnak, amely szívesen hallgatja a rágalmat és a sértést. Széttépik hagyományaimat, és helyébe sallangokat és emberi tudást tesznek. Mindezt az én trónom elõtt hajtják végre… ezek a kufárok sokakat félrevezetnek tetszetõs érveikkel. Saját embereiket ültetik a legjobb helyekre, hogy a hamisság jogarával uralkodjanak.

Téged arra jelöltelek, hogy visszhangom légy. Menj hát és hirdesd, amit hallottál! Mondd meg nekik, hogy ti mindannyian a megjövendölt nagy hitehagyás idejében éltek. Mondd meg pásztoraimnak, hogy nyissák ki szemüket és fülüket aggódó kiáltásaimra, mert hamarosan arra kényszerülnek, hogy mérget egyenek és igyanak. Hívjátok össze közösségeiteket és készítsétek fel õket virrasztó imádságra és böjtre! A Sátán most minden embert próbára tesz. Azért jön, hogy szétszórjon és megosszon benneteket. Trónom felé tart, tabernákulumomba, hogy eladja Véremet és elpusztítsa Örök Áldozatomat. 1 Én népem… örökségem… hozzád kiáltok: Oltárom papjai és szolgái, ti akik mindennap a magasba emeltek, ne adjatok fel, ne adjatok el engem!… 2 Már hallani lehet az angyalok jajszavát, és megremeg a menny annak láttán, ami jönni fog. Még a gonosz lelkek is megrendültek és elsápadtak…

Az ellenség, aki azt állítja magáról, hogy sokkal nagyobb mindennél, amit imádnak, saját maga fog trónra lépni szentélyemben. Már útban van, hurokkal kezében fordul afelé, akit én neveztem ki 3 és aki még visszatartotta a lázadás kitörését. Megfontolt és bátor Õ 4 életét áldozatul ajánlotta fel… Megáldom õt, mert szilárdan tartja kezében a hagyomány megváltoztathatatlan üzenetét. A Sátán azonban el akarja hallgattatni, hogy saját tévedéseit terjeszthesse azok száján keresztül, akik eladják Véremet, hogy mindannyiatokat tönkre tegyen. Ez a 5 órája, aljas szándékkal akarja elpusztítani teremtésemet.
Kiálts leányom, mert közel van már az a nap! A Sátán sorra el akarja pusztítani a nemzeteket.

Megtört a Szívem…

A Szeretet nem félt attól, hogy meg kell halnia, ezért ti se féljetek barátaim és pásztoraim! Kövessetek! Az a feladatotok, hogy mindhalálig védjétek Szavamat és Egyházamat. Ne mondjátok: hadd búcsúzzak el elõbb enyéimtõl! Mondom nektek: aki egyszer kezét a pásztorbotra tette és hátranéz, nem méltó hozzám és nem alkalmas országomra. Kövessétek vérrel jelzett lábnyomaimat egészen a Kálváriára!

Leányom, áldott gyermekem, Vigasztalód örül, amiért megvigasztaltad õt, és megengedted Neki, hogy kezedet igénybe vegye. Ó… Vassiliki, bûn és gonoszság indít véres könnyekre mindennap…

Néhány pillanat csend után ismét szomorúan kiáltott fel az Úr.

Korszak! Ó korszak! Miért hagytad el Istenedet?

(Ekkor Jézus felém fordult és így szólt:)

Angyalom, akit én neveltem, ne bánts meg, és ne ereszd most el kezemet! Egyesek meg fognak kövezni, mások sárba vonszolnak téged. Öklüket felemelve fognak fenyegetni, de ne félj tõlük! Azt mondod, hogy sértést sértésre és rágalmat rágalomra halmoznak a fejeden, de mondom neked, hogy csak jutalmat jutalomra gyûjtenek számodra a mennyben, és áldást áldásra a homlokodra tõlem. Ezért félelem nélkül hirdesd üzenetemet, tégy tanúságot angyalom, és akkor sok lélek megmenekül ítéletemtõl a sebek árán, amelyeket te kapsz. Méltányos árat fogok fizetni neked azokért a sebekért, amelyeket barátaim házában kapsz. Kiválasztottalak, hogy szenvedésem áldozata légy, az az oltár, amelyre az egységet helyezem. Ennél többet mit kérhetnél? Ennél többet mit adhatnék, amit még nem adtam meg neked? Megadatott neked a Bölcsesség, és veled van Lelkem, hogy segítsen elviselni a világ korbácsütéseit, és ó… megadtam neked, hogy szomjazz rám és vágyakozz utánam! Felbecsülhetetlen adomány.

Ezért járj velem és engedd meg, hogy igénybe vegyelek és nemzettõl nemzethez küldjelek, hogy megmond nekik,

Isten, akit õk elfelejtettek, sohasem felejtette el õket.

Emlékeztesd õket arra, hogy az Úr Szíve irgalom, igen, mondd meg nekik, hogy szelíd vagyok és alázatos szívû. Jézus a Nevem… IC

 


1 Jézust úgy elfogta a fájdalom, hogy sírt.
2 Jézus még jobban sírt.
3 II János Pál pápa,
4 a pápa,
5 Sátán

5-167

Ősszel 21-én

 

Ima azokért a hitetlenekért, akik kinevetik, kigúnyolják, vagy látszólag megvetik azokat, akik imádkoznak

Sokan azok közül, akik figyelnek benneteket, belsőleg kongó ürességet fognak érezni, amely a hit hiányának tulajdonítható.
Gyermekeim, az ima segít nekem abban, hogy ezeket a lelkeket meg tudjam menteni. Mondjátok a következő imát értük: (mondhatunk neveket is)
„Szeretett Uram, karjaimat feléd tárva könyörgök Hozzád, fogadd gyengéd karjaidba testvéremet: – név -. Szent Véred által áldd meg őt és add meg neki azokat a szükséges kegyelmeket, hogy ezáltal elnyerhesse szereteted Lelkét, és hogy az örök boldogságnak részese lehessen.”



(5) – Dicsőség a Legmagasságosabb IstennekLeányom, ezt a különleges imát a világ dicsőítéssel és hálaadással kell, hogy felajánlja Istennek, az Atyának azért az irgalmasságáért, melyet az egész világ számára biztosít.Ó, Örök Atya, boldog hálaadással ajánljuk fel imáinkat, az egész emberiség iránti Irgalmasságod értékes ajándékáért.Örvendünk és felajánljuk Neked, a legdicsőségesebb Királynak dicsőítésünket és imádásunkat a Te szerető és gyengéd irgalmasságodért.Te vagy a mi Királyunk, Legmagasságosabb Isten, és ezért az ajándékért, melyet most nekünk hozol, alázatos hódolattal lábaid elé vetjük magunkat.Kérünk Istenünk, légy irgalmas minden gyermekedhez.”

A Keresztes Imahadjárat 167. Imája: A családom védelméért

Ó, Istenem, Örök Atyám, szeretett Fiad, Jézus Krisztus Kegyelme által, kérlek, védd meg családomat a gonosztól minden időben.

Adj nekünk erőt, hogy fölé emelkedjünk a gonosz szándéknak, és hogy továbbra is egységesek maradjunk az Irántad és a mások iránti szeretetben.

Tarts fenn minket minden megpróbáltatás és szenvedés közepette, amelyeket talán el kell viselnünk, és tartsd életben az egymás iránti szeretetünket, hogy egységben lehessünk Jézussal.

Áldd meg családjainkat, és még a küzdelem idején is add meg nekünk a Szeretet Ajándékát.

Erősítsd szeretetünket, hogy mi is meg tudjuk osztani családjaink örömeit másokkal, hogy így az egész világgal meg lehessen osztani Szeretetedet. Ámen.




“Imádott édes jó Jézusom! Te vagy a fény az életemben. Téged fogadlak a szívembe minden szentáldozásban. Te tündökölsz a lelkemben. Te ragyogsz át a testemen, mint könnyű üvegburán át. Te öntöd a lelkembe a Te kedvességedet. A Te bájos mosolyod ül ajkamon. Téged sugározlak az emberek felé. Te vagy bennem a szeretet, amelyet kiárasztasz egész környezetemre. Te vagy bennem a béke, amely áthatja lelkemet, és békét teremt az engem körülvevőkben. Te vagy bennem a bölcsesség, amely hallgatásra int, ha a szó, amely elhagyná ajkamat, haragot vagy civakodást váltana ki a mellettem lévő emberekből. A te szavad bennem a jó tanács, amelynek ha engedelmeskedem, mindig megóv a rossztól, vezet a keskeny ösvényen, amely az örök életre visz. A Te Véred az én megváltásom. A Te szavad: “Atyám bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekednek” az én békém, megbocsátásom, és reményem, mert ha megbocsátok, én is bocsánatot nyerek Tőled. Jézusom, köszönöm, hogy szeretsz, és én viszont szerethetlek. Köszönöm, hogy előttem mégy a rögös keskeny úton, és én követhetlek. Köszönöm, hogy előttem viszed válladon a keresztet, amelyből nekem is adtál néhány kis szálkát, hogy ebben is kövesselek. Köszönöm, hogy a keresztek által egyre szorosabban követhetlek. Köszönöm, hogy amint Te feláldoztattál értem a keresztfán, egykor én is áldozattá leszek majd Érted. Köszönöm ezt a nagy kitüntetést. Köszönöm a mennyet, amit a Téged szeretőknek ígértél meg. Kérlek, add kegyelmedet, hogy egyre jobban és jobban szeresselek Téged, és elnyerjem az örök életet. Ámen.

Imádott Királyom! Örök Boldogságom! Szívemnek már csak egy nagy vágya van: kívánom látni Arcodat! Azt a Szent Arcot, amelyet az Atya megformált, amely rámosolygott a betegre, és meggyógyította. Amely megszánta a halott fiát sirató özvegyet, és a gyermekét feltámasztotta. Azt az Arcot, amely haragra lobbant, és kiűzte a kufárokat a templomból. Azt az Arcot, amely megszidta a képmutató farizeusokat és írástudókat, ezzel minket is figyelmeztetve, hogy ne kövessük példájukat. Azt az Arcot, amely lehajolt minden bűnöshöz, és bűnbánatuk láttán elengedte minden tartozásukat, vagyis megbocsátott minden bűnt.

Imádott Jézusom! Látni kívánom Arcodat! Mikor jelenhetek meg már Szent Színed előtt? Ragadj Magadhoz imádott Királyom! Ragadj ki engem ebből a siralomvölgyből! Mindennél jobban vágyom Hozzád! Készen vagyok bármely pillanatban. Várlak Téged, hogy eljöjj értem, imádott, szeretett Szent Vőlegényem! Akkor, amikor Te akarod. Nem sürgetlek, mert tudom, hogy amíg itt kell lennem, addig szolgálnom kell Téged. De várlak szüntelen, és hiszem, hogy eljössz, és karjaidba zársz engem, a Te hűséges szolgáló leányodat. Ámen.”





„Istenem, ma átlépem a határaimat. Jézus Krisztus, hinni akarom, hogy Te vagy az út, az igazság és az élet. Ismerni akarom az igazságot, hogy az igazság szabaddá tegyen. Hinni akarom. Tenni akarom. Ki akarok állni érte. Terjeszteni akarom. Benne vagyok! Beléd vetem bizalmamat. A te nevedben imádkozom. Ámen."



"Istenem, Téged akarlak hallani és nem a kétség hangjait. Hallani akarlak, és megígérem, hogy engedelmeskedni fogok Neked. Egy akarok lenni azok közül az emberek közül, akiket használni akarsz és meg akarsz áldani az előttem álló években. Azt szeretném, ha ezek az évek a céltudatosság évei lennének számomra és a családom számára. Ámen."








„Ó legszentebb Szentháromság, Aki a kerubokon trónolsz! A szent angyalok és a szentek megszámlálhatatlan serege arcra borulva imád, örökké háladalt és dicsőítő himnuszokat zeng jóságodról, irgalmadról, és végtelen szeretetedről ó Fölséges, Mindenható, Dicsőséges, végtelen Szeretet. Tanításod oly kristálytiszta, egyszerű, hogy még egy kisgyermek is megérti. Csak egyet kértél tőlünk: a szeretetet. Úgy teremtettél bennünket, hogy erre szomjazzunk, és akkor legyünk boldogok, ha szeretünk. A mennyben csak szeretet van. Ezért van ott örök boldogság. Köszönjük Atyánk, hogy elküldted közénk Szent Fiadat, Aki példát adott nekünk a szeretetre, és megtanította nekünk, hogy hogyan kell szeretni.

Ó jó Atyám kérlek, adj minden ember szívébe szeretetet Saját Magad, és Szent Fiad iránt! Add nekünk Szentlelkedet, hogy Ő szeressen bennünk, általunk! Ő tanítson meg minket törvényeid megtartására! Jóságos, hőn imádott drága Szent Örök Édesatyám! Kérlek, adj vágyat minden ember szívébe, hogy elnyerje az örök boldogságot! Te tápláld bennünk ezt a vágyat, és Te teljesítsd be! Te add meg nekünk a kegyelmet, hogy mindenkor törvényeid szerint éljünk, és Téged, a Dicsőséges Szentháromságot mindennél jobban szeressünk, Neked mindenkor hálát adjunk, és elnyerjük az örök életet! Ámen.”

HA A CSALÁDATYÁT BELZEBUBNAK CSÚFOLJÁK, MENNYIVEL INKÁBB HÁZA NÉPÉT?

1992. szeptember 11.

Béke legyen veled! Leányom, ma a következõket kérem tõled:

- Hosszabb idõn keresztül tagadd meg magadtól az élelmet!

- Pihenj, amikor szükséges, és ne halaszd éjfélre rózsafüzéredet!

- Gyakrabban menj gyónni!

Ne mondd, hogy igen, és azután nem teszed meg. Mondd, hogy „Igyekszem örömet szerezni, Uramnak!” Királyod ismeri képességeidet, mélységes nyomorúságodat és elképesztõ gyengeségedet. Tanítvány, Tanítód nem vonja meg tõled világosságát. Elegendõ világosságot fog adni, hogy növekedj és kövesd Tanítód lábnyomát. Ami a Tanítóra várt, az vár a tanítványra is. Mondottam, hogy „Nem különb a tanítvány mesterénél, sem a szolga uránál. Elégedjék meg a tanítvány, ha olyan lesz, mint mestere, és a szolga, ha olyan, mint ura. Ha a családatyát Belzebubnak csúfolják, mennyivel inkább a háza népét”? 1

Ha enyéim is azt gondolták, hogy elvesztettem eszemet 2, ne csodálkozz azon, amit azoktól hallasz, akik csak barátaid! Jöjj! Öleld át keresztemet, és tanulj Mesteredtõl! Örül a Lelkem, valahányszor imádat hallom.


1 Mt 10,24-25
2 vö. Mk 3,21

4-128

Ősszel 20-án

(4) – Egyesítsetek minden családot
Leányom ez az ima fontos, mert segíteni fog a családok egyben tartásában úgy, hogy Paradicsomom Új Birodalmában, egységben maradhassanak.
„Jézus, egyesíts minden családot a Nagyfigyelmeztetés alatt, hogy az örök megváltás részesei lehessenek.Azért imádkozom, hogy minden család együtt maradhasson, egységben Veled ó Jézus, hogy az Új földi Paradicsomodat örökölhessék.”



A Keresztes Imahadjárat 128. imája: Hogy összegyűjtsünk és egyesítsünk minden lelket:

Drága Jézus, segíts nekünk, szeretett tanítványaidnak, hogy Karjaidba gyűjtsük a világot, és bemutassuk Neked azokat a lelkeket, akiknek a legnagyobb szükségük van Nagy Irgalmasságodra.
Tégy minket képessé arra, hogy a Szentlélek Ajándékával biztosítani tudjuk, hogy az Igazság Lángja elnyelje mindazokat, akik elszakadtak Tőled.
Egyesíts minden bűnöst, hogy mindenki megkapja a megbékélés valamennyi lehetőségét.
Add meg mindnyájunknak az erőt, hogy továbbra is szilárdan megmaradjunk Szent Szavad mellett, amikor arra kényszerítenek bennünket, hogy elutasítsuk az Igazságot, amely a Legszentebb Evangéliumok által lett hirdetve a világnak.
Mi Benned, Érted és Veled maradunk ezen utunk minden egyes lépésénél, amely az üdvösséghez vezet. Ámen.




Szentlélek Isten szállj le ránk! Világosítsd meg elménket, hogy meg tudjuk különböztetni a jót a rossztól! Erősíts meg bennünket, hogy állhatatosak maradjunk mindhalálig! Szentlélek vezess minket az örök életre! Sugalld nekünk Urunk akaratát, hogy minden élethelyzetben az Ő szándékát teljesítsük be! Szentlélek add meg nekünk a jó halál és a végső állhatatosság kegyelmét! Ámen.

SZERESS ENGEM ÉS VÍGASZTALD MEG E SZÍVET!

1992. október 6.

Uram, amikor szavaid hozzám eljutnak, eltelek velük. Te adtad nekem ezt az égi mannát, hogy életben tarts. Gyönyörûségemet lelem minden egyes Szóban, amit kiejtesz, és ez számomra szereteted megmentõ bizonyítéka. Szavad az én lelkem öröme, vigasztalásom kelyhe és szívem elragadtatása.

A világ csak megtévesztést örökölt, de szájadból származó Szavad megfosztotta a világot ettõl az örökségtõl és mindattól, ami a világban van. Emlékszel, miként álltam jelenlétedben törvényellenesen és ruhátlanul? És ahelyett, hogy elképesztõ és megvetendõ magatartásom miatt megbüntettél volna, Szavad áttört a vastag, sötét felhõkön, és meghódítottál mint várost hódító király, felállítva bennem dicsõséges trónodat. Pusztaságom száraz helyein az élõ víz forrását fakasztottad, megmutattad jóindulatodat és azt, hogy attól kezdve szabad nekem ÉN VAGYOK-kal járnom.

Igen, leányom. Sohasem parancsoltam neked, hogy vétkezz. Ismerd fel, ki szól hozzád és kinek jelenlétében vagy! Megmutattam Szívemet neked és mindannyiatoknak. Eljövök, hogy kigyomláljam, amit a világ vetett, megtévesztést megtévesztés után, a hamisság vetését! A halál bekúszik ajtótok alatt, csendben utat készít magának szobátokba 1 , és szeretteimet holttestekké alakítja, megrostálja õket, mint a kalászokat, amelyeket otthagyott az arató, és amelyeket senki sem szed fel.

A világ bûnei mindennap megostorozzák Testemet. Kis követem, a te Urad, aki most veled beszél, mondja neked: Szeretetre szomjazom! Szeress és vigasztald meg e Szívet, amelyet oly kevéssé szeretnek és annyira félreértenek! Imádkozz a bûnösökért!

Uram, Pásztorunk! Jöjj és egyenként gyûjtsd karodbcorpa bárányaidat! Tartsd õket Szíved közelében! Minden test erõtlen Uram, és Te tudod ezt, de van közöttük sok jó ember is.

Vassula, senki sem jó, csak az Isten.

Ezenkívül egész sor jóságos lélek van, akinek jó mûveit nem kellene elfelejteni. Tudom, hogy senki sem tud Téged érdemed szerint dicsõíteni, de mivel gyengék vagyunk, szeretetedre kérlek, hogy siess visszatéréseddel, hatalmas Istenem! Újítsd meg szentélyed falait!

Újjá fogtok épülni! 2 Gyermekem, akit nagyon kedvelek, téged fenyegetéssé tettelek ellenségeim számára. Ezek az ültetõk elültették, amit akartak, saját gyümölcsüket fogják leszedni és megenni… 3 Beszélj!

Ó Uram, Te örömmel és nagy hatalommal alkottad az eget és a Földet. Örömödben teremtettél minket, és örökké tartó szeretettel szerettél. Ébressz gyengédségedre való vágyakozást ellenségeidben! Ragyogj fel minden szívben, és fordíts magadhoz MINDEN kõszívet!

Rájuk is ki fogom árasztani Lelkemet, Vassulám. A lázadóból hûséges szolga lesz, arra fog vágyódni, hogy szolgáljon és imádjon engem. Minden szívnek meg fogom mutatni szentségemet és édes mannámmal fogom táplálni õket. Jöjj, élj szentül, mert én Szent vagyok.
Mi ketten?

Igen Uram, mi ketten.


1 megértettem, hogy a szoba lelket jelent
2 Isten nagy fenséggel mondta e szavakat.

3 Haboztam és ezért Jézus abbahagyta az írást.

A hitben járás ajándéka

Kedveseim, minden próbatétel, melyet felajánlotok, óriási értékű a Szentháromság szemében. Legyetek készek bármikor bármiféle próbát kiállni, mert nagy jutalom vár az állhatatos lelkekre. A legnagyobb kegyelem mégis azokat illeti meg, akik a hit birtokosai. Aki hiszi, hogy a Szentháromság jelenlétében él és cselekszik, az már elnyerte a hitben járás ajándékát. Ne gondoljátok, hogy ezt egyszerű elérni. Komoly kitartásra van szüksége annak, aki a hit útjára lép, mert semmit sem fog megtapasztalni a világban abból, amit csak a hit szemével ismerhet fel. Aki teljesen átitatódott az isteni jelenlét bizonyosságával, az lát igazán helyesen. Ezt az utat keressétek és válasszátok, mert többet ér minden értéknél, melyet e világban fellelhettek. Nem jár sötétben az, akinek ösvényét a hit fénye világítja be. Törekedjetek ebben a világosságban élni!
2012.11. 30.            Anna Terézia

A hitben járás

Kedveseim, most is csak azt mondom, maradjatok meg a Szentháromság szeretetében. Ne hagyjátok, hogy különféle látványos dolgokkal megtévesszen benneteket a gonosz lélek, aki felfokozott erővel settenkedik körülöttetek, hogy csapdába ejtsen titeket. Ne higgyétek, hogy olyan könnyen félrevezethetnek benneteket, ha erősen ellenálltok és küzdötök a lélek fegyverzetével. A Szentháromság oltalma bizalommal töltsön el, mert ha minden tőletek telhetőt megtesztek, nem tud benneteket egykönnyen kibillenteni egyensúlyi helyzetetekből. Az igazi fegyver számotokra az őszinte, tiszta, mély alázatban gyökerező hit, mely biztosítja számotokra a stabilitást. A hittel elfogadott kegyelem a legnagyobb fegyver a kezetekben, mert a gonosz lélek nem ismeri a hitben járást. Ezért az ehhez vezető utat sem ismeri. Azt tudja csak, hogy ha valaki hitben jár, azt meg kell zavarni, hogy kibillenjen biztonságából. Viszont, ha valaki már eljut az igazi istenhitre, vagyis felragyogott benne a Szentlélek fénye, azt nem lehet egykönnyen eltántorítani, különösen, ha közösségben erősítik egymást a kegyelemben.

A szentségimádás alatt Jézus: Gyermekeim, mindig nagy szeretettel várlak benneteket, hogy felétek fordulva megáldhassalak titeket. Bízzatok az Én szentségi jelenlétemben, amelyben mindnyájan részesültök mindazokkal együtt, akiket magatokkal idehoztok. Ne féljetek, mert Én különleges módon magamhoz vonzom mindazokat, akik nyitott szívvel állnak előttem. Most arra szeretnélek tanítani benneteket, hogyan engedjetek el a kezetekből mindent, ami nem titeket illet meg. Azzal, ami nem Én vagyok és nem Tőlem ered, azzal felesleges foglakoznotok. Minden más, ami e világ javát szolgálja, felesleges és haszontalan időtöltés. Meg kell tanulnotok az üdvösségetekkel törődnötök, ahelyett, hogy azzal törődnétek, ami e világban van. Ha el tudtok vonatkoztatni mindentől, ami nem Isten felé irányítja útjaitokat, akkor már megértettétek, mit is kérek tőletek. Ha megtanultok ebben a világban élni, de nem e világi módon, akkor az örök életre vezető úton jártok. De hogyan is történjen ez? Hiszen nem egyszerű elhagyni ennek a világnak az értékeit. Én nem azt kértem az Atyától, hogy vegyen ki benneteket e világból, hanem hogy őrizzen meg a gonosz támadásaitól. Mert e világ szellemi mozgatója a sátán, és nagyon ért ahhoz, hogy hogyan rombolja le mindazt, amit Atyám felépített bennetek. Látszólag jónak tűnő lehetőségeket tár elétek, hogy élvezettel és haszonnal feléjük forduljatok. De ha átgondoljátok, mennyire biztosítja az az üdvösségeteket, csakhamar rájöttök, mekkora csapda előtt álltok. Még időben mérjétek fel a helyzetet! Éberen őrködjetek cselekedeteitek felett, mert nem tudhatjátok, mely pillanatban csúszhattok el. De soha ne rettegjetek ettől, mert ha hitben jártok, akkor a hit pajzsa biztonsággal megvéd benneteket a támadásoktól. Amen
2013. 05. 05. Anna Terézia

CSAK TEREMTÕD ELISMERÉSÉT KERESD!

1993. április 9.

Vassulám, béke legyen veled! Fel akarom virágoztatni ezt a sivatagot, és forrásokká teszem a kiszáradt földeket. Olyan forrásokká, amelyek házamból erednek. Vissza fogom hozni magamhoz ezt a hitetlen nemzedéket, de mielõtt még mindez megtörténik, sokan lesznek elsõkké, akik most utolsók, és utolsókká, akik most elsõk.

Tanuld meg, hogy Teremtõd véghezviszi mûveit, és ezek a mûvek fogják tanúsítani, hogy Õ küldte a világba teremtményét, hogy dicsõítse meg õt. E mûveken keresztül világosság fog felragyogni a ti sötétségetekben, és valójában már kezd is felragyogni. Légy gyönyörûségemre, és kapaszkodj ruhám szegélyébe! Újból emlékeztetlek arra, hogy ne várd és ne keresd a világ elismerését, csak Teremtõd elismerését!
  Tanítványom, te csak dolgozz keményen, hogy tiszteletet nyújts annak, aki küldött téged. Az õszinteség tetszik az Atyának és ó ... mindaz, ami az Atyáé, az az enyém is, mindaz, ami az enyém, az a tiétek. Jöjj, légy türelmes! Én, Jézus, szeretlek és megáldalak: Keltsd újból életre Egyházamat! Mi ketten?

Igen, Uram.

3-81

Ősszel 19-én

(3) – Szabadítsátok meg a világot a félelemtől

Drága szeretett leányom, most azzal az imával látlak el benneteket, hogy a világ megszabadulhasson a félelemtől:
„Ó, Uram, Jézus Krisztus, könyörögve kérlek, hogy szabadítsd meg a világot a félelemtől, mely szerető Szívedtől elválasztja a lelkeket.
Azon lelkekért imádkozom, akik a Nagyfigyelmeztetés alatt, a valódi félelmet fogják megtapasztalni, hogy magukba szállhassanak, megengedvén Irgalmasságodnak, hogy elárassza lelküket, hogy szabadon szerethessenek Téged úgy, ahogyan kellene.”

(81) - Ima a Szentáldozás Ajándékáért

Ó, Mennyei Ostya, töltsd el testemet a számára szükséges táplálékkal.
Töltsd el lelkemet Jézus Krisztus Isteni Jelenlétével.Add meg nekem a kegyelmeket, hogy teljesítsem Isten Szent Akaratát.Tölts el Engem békével és nyugalommal, melyek a Te Szent Jelenlétedből származnak.Soha ne engedd, hogy kételkedjek Jelenlétedben.Segíts nekem, hogy elfogadjalak Téged, Testben és Lélekben, és hogy a Szent Eukarisztia által a nekem ajándékozott kegyelmek segítsenek hirdetni a Mi Urunk, Jézus Krisztus Dicsőségét.Tisztítsd meg a szívemet.Nyisd meg a lelkemet és szentelj meg engem, amikor a Szent Eukarisztia nagy Ajándékát magamhoz veszem.Add meg nekem a kegyelmeket és részesíts engem azokban a kegyekben, melyekkel Isten minden gyermeke meg van ajándékozva, és mentesíts engem a Purgatórium tűzétől. Ámen.



„Dicsérlek Téged Istenem, és Mindenem! Hálát adok Neked mindazért, amit megadtál, és amitől megóvtál. Egyedül Neked akarok élni és meghalni. Mindig csak azt akarom tenni, amit Te akarsz. Az az én minden napi kenyerem, hogy rám vonatkozó örök tervedet megtegyem. Szívem minden dobbanásával, minden lélegzetvételemmel, Veled egyesülve akarom ismételni: Atyám, ne úgy legyen, ahogy én akarom, hanem ahogy Te. Így akarok akkor is imádkozni, amikor kudarcok érnek, mert erős hittel hiszem, hogy egyedül az válik örök üdvösségemre, amit Te adsz, ó imádott Istenem. Te vagy az én Megváltó Istenem, egyedül Te tudod, mi válik a javamra, és mivel Te Mindenható vagy, ezt meg is tudod adni. Határtalanul bízom Benned. Szeretettel fogadok Tőled jót, rosszat egyaránt, és hálát adok Neked mindenért. Tudom, hogy a legnagyobb rossztól, az örök kárhozattól megoltalmazol. A kudarcok és az elesések pedig szükségesek, hogy el ne bízzam magam, és megtanuljak Tőled kérni, és megtapasztaljam gondviselő szeretetedet. A jó dolgokért pedig hálát adok, és magasztalom Szent Nevedet.

 

Ó Uram! Csak a bizalom segít megérteni Téged. Csak a szeretet tudja elhitetni velem, hogy minden a javamra válik. Ha fölnézek keresztedre, megértem, mily nagy árat fizettél a lelkemért. Tőlem is kérsz egy kis áldozatot. Csak annyit, amennyire kegyelmedből képes vagyok.

 

Jézusom, imádott Királyom! Jöjj! Neked adom szívemet, lelkemet, egész életemet. Rendelkezz velem tetszésed szerint. Egy örökkévalóság kevés lesz rá, hogy Neked hálát adjak. Itt és most szolgálni és imádni akarlak Téged. Ismertesd fel velem akaratodat, és indíts engem, hogy mindig megtegyem. Ez legyen az én mindennapi eledelem. Ámen.”



„Hőn imádott drága jó Jézusom! A szívem tele van vággyal, hogy színről színre lásson Téged! Te elrejtőztél a kenyér és a bor színeiben. Ha hiszünk benne, megtapasztaljuk áldott jelenlétedet. Jaj azoknak, akik nem hiszik, és bűnben veszik! Örökre elvesznek. Jézusom! Te kiszolgáltattad Magadat nekünk. A mi lelkiismeretünkre bíztad Magad. Aki szentségtörően, bűnben fogad Téged, a Feltámadottat a szívébe, ott újra megostoroz, gúnyt űz Belőled, keresztre feszít Téged, mert az ő szívében a sátán az úr. Ha meg nem bánja bűnét, az egész örökkévalóságon ugyanazt kapja vissza, amit Veled művelt. Nagy kegyelem a Szentáldozás. Mindenki csak tiszta lélekkel járuljon hozzá, és nagyon nagy szeretettel! Aki nem így közeledik, nagyon megsérti az Urat, Aki meghalt a mi bűneinkért, és keserves kínszenvedései által váltott meg minket.

Emberek! A legnagyobb kegyelem Jézust tiszta lelkünkbe fogadni! Térjetek meg! Gyónjátok meg bűneiteket, és akkor ti is befogadhatjátok Őt, a második Isteni Személyt, a királyok Királyát, az urak Urát, a Megváltót, a Mennyei Atya Fiát, a legnagyobbat, Akit a világba küldött, hogy aki hisz Benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.

Emberek! El ne mulasszátok ezt a nagy kegyelmet! Éljetek a szentségekkel, mint pótolhatatlan lehetőséggel! Tegyétek Istent az első helyre az életetekben! Ő legyen a legfontosabb, mert Ő általa nyertek örök életet!

Emberek! Ne szeressétek a bűnt! Az csak a kárhozatra visz. Szeressétek az Istent, Aki örök boldogságot ad már itt a földön, és utána az örök életben.

Emberek! Nyissátok meg értelmeteket! Ne akarjatok Jézus nélkül élni! Őnélküle semmit sem tehettek, csak elszáradt kórók, venyigék lesztek, amiket tűzre vetnek.

Emberek! Halljátok meg szavam: térjetek meg! Tartsatok bűnbánatot! Siessetek a gyóntatószékbe! Hagyjátok, hogy Krisztus drága Vére megtisztítsa bűnös lelketeket! Tegyétek meg mihamarabb! Addig, amíg még nem késő! Mert ha lezárul szemetek, nem lesz rá lehetőség soha többé!”



„Imádkozz a szegény bűnösökért, akik ma is elárulnak Engem. Így imádkozz: Hőn imádott drága jó Jézusom! Te a Véredet ontottad a mi bűneinkért! Kérlek, add meg a megtérés kegyelmét minden bűnösnek a földön, hogy megbánva bűneiket, jóvátegyék azokat. Téged teljes szívükből szeressenek, és soha többé ne vétkezzenek! Ezt add meg nekünk, drága Megváltónk, a Te Szent Édesanyád hétfájdalmas Szeplőtelen Szíve és könnyei által kérünk a Te kínszenvedésed és kereszthalálod örök érdemeiért. Ámen.




Ó Jézus, Aki elrejtőztél egy parányi ostyában, hogy táplálékul add Magad nekünk méltatlanoknak! Neked nem volt elég, hogy megváltottál. Itt akartál maradni köztünk, ezért megalapítottad az Oltáriszentséget, amelyben feltámadott Szent Testedet és Véredet adod nekünk minden szentáldozásban. Úgy kívántad, hogy személyes kapcsolatba kerülj velünk, Nélküled elesett, tehetetlen árvákkal, hogy Te légy a mi vigaszunk, örömünk, támaszunk és reményünk. Te mondtad: Nálam nélkül semmit sem tehettek. Veletek maradok minden nap a világ végezetéig. Te nem kérsz lehetetlent. Te minden segítséget és kegyelmet megadsz, hogy szentekké váljunk. Csak rajtunk múlik.

 

Jézusom! Imádott drága Szent Királyom! Te a kicsinyekkel azonosultál. Koldussá lettél értünk. Istállóban születtél, nélkülöztél. Menekült voltál és hajléktalan. Így engesztelted az Isteni igazságosságot a mi mammonimádásunkért, pénzhajhászásunkért. Nem azzal van a baj, hogy dolgozunk, és ezzel keressük meg mindennapi megélhetésünket. A baj ott van, amikor nem a Te gondviselő szeretetedben bízunk, hanem a pénzünkkel mi akarjuk megteremteni biztonságunkat. Az ilyen embernek mondtad: te esztelen. Még ma számon kérik lelkedet. Kié lesz mindaz, amit felhalmoztál? Gondolkozzunk el ezen! Isten nem azt akarja, hogy belerokkanjunk a munkába. A zsoltáros ezt mondja: „Akit Isten szeret, annak álmában is ad eleget.” Az Úr azt akarja, hogy Ő álljon az életünkben az első helyen. Őt imádjuk, és Tőle kérjünk! Keressétek a mennyek országát, és annak igazságát! A többi mind megadatik hozzá nektek. Nem az anyagiakban való bővelkedéstől függ az ember örök élete. Épp ellenkezőleg: az adakozó, önzetlen szeretettől. Éhes voltam, és ennem adtatok. Ha irgalmasságot gyakorolunk a rászorulókon, akkor Isten is irgalmas lesz hozzánk, és befogad minket az örök hajlékba. Ő elég hatalmas ahhoz, hogy megtöbbszörözze javainkat, mint egykor a kenyeret és a halat, hogy mindig legyen valamink, amit kioszthatunk a rászorulóknak. Ha más nincs, akkor egy jó szó, vigasztalás, bátorítás, biztatás. Ez a lelki táplálék sokszor fontosabb, mint egy odadobott pénzdarab. Jézus Az, Aki beszélni akar általunk, de ehhez oda kell adni a szánkat. Ő akar adakozni, de Neki kell adni kezünket. Ő akarja felkeresni a beteget és a börtönlakót, de oda kell adni a lábunkat. Mi az igazi boldogság itt a földön? Az, ha hagyjuk működni rajtunk keresztül az Urat. Ha szüntelen fürkésszük: mi az Isten akarata. Ha szívből imádkozzuk a Miatyánkot: „Legyen meg a Te akaratod!” Ő felismerteti velünk örök tervét, és rajtunk keresztül megvalósítja azt. Kérjük kegyelmét, hogy munkatársai legyünk ezen a földön! Adjuk át Neki szabad akaratunkat, egész életünket! Ha sokan megtesszük ezt, akkor Isten mosolya beragyogja a földet. Letörli a könnyeket, bekötözi a sebeket. Nem lesz éhező és szomjazó, magányos és szomorkodó ember. Tegyük meg ezt minél többen Jézus iránt való szeretetből! Ámen.”



Drága kicsinyeim, Szent Véremen megváltott gyermekeim! Vérkönnyeket sírok azok miatt, akik elkárhoznak, akiket a csaló meg tud téveszteni és magával tud rántani a pokolba. Ti ne tartozzatok közéjük! Rejtőzködjetek el irgalmas, szeretettől lángoló Szívem véróceánjába! Kérjétek magatokra értetek kiontott drága Szent Vérem oltalmát, Égi Édesanyám palástját! Mondjátok el magatokért és testvéreitekért az elrejtő imát:

„Rejtsen el minket a Mindenható Isten, az Atya, a Fiú, és Szentlélek, Szűzanya, Szent József palástja alatt, a szent angyalok keze által abba a csipkebokorba, amelyből az Úr Jézus töviskoronáját vették, hogy semmilyen pokoli, testi vagy világi támadás ne tudjon nekünk ártani, sem testvéreinknek, sem ellenségeinknek. Ámen.”

 

ILY MÓDON FOGOM MEGLÁTOGATNI A FÖLDET, GYERMEKEIM

2000. október 31.

V: Indítsd mindig e szavakra azokat, akik szeretik Szívedet:
“Az Úr Szíve végül diadalt fog aratni.
Az Úr Szíve olyan, mint az isteni liturgia.
Békét hoz népének.
Az Úr Szíve rendíthetetlen,
természetfeletti módon
uralkodik a magasságokban.
Jöjjetek, jöjjetek mind,
akik még bizonytalanok vagytok
az igazság felõl, jöjjetek Uratokhoz
és ki fogtok virágozni az Õ Szívében.
Fontoljátok meg ezt és tudjátok,
hogy az Õ Szívében van a ti menedéketek…”

Béke legyen veled, virágom! Mondd, van-e nagyobb öröm vagy dicsõség a Földön, mintha valaki megérti az én Szívemet? Mire képes az ember, ha nem árasztom el értelmét a megértés isteni világosságával? A Szent Isten, aki hozzád szól és felülmúl mindeneket, szomjadat oltja hangja dallamával, te pedig add tovább minden nemzetnek isteni Szavamat!

Mi az én Szavam? Az én Szavam misztikus szemlélõdés, ami megvilágosítja a Szentlélek által lelketeket, hogy betekinthessetek Isten magasztos tudásába.

Hamarosan meg fogom látogatni a Földet.

Nemzedék! Az Uralkodó szól hozzád, akirõl a legtöbben megfeledkeztek. Hallatni fogom Szavamat a Földön.

Sokan kérdezik közületek: “Miképpen fog eljönni?”

Erre így válaszolok: “Nem tudjátok, hogy az idõk kezdete óta, és amióta ember él a Földön, mindenkor csak rövid ideig tartott a gonosz hatalma?

Már majdnem véget is ért, mert diadalom felemészti.

Hasonlóképpen fogja diadalom legyõzni és felemészteni a gonosz ember diadalát, mint ahogy a fáraó kígyóit felemésztette Áron vesszeje, amit kígyóvá változtattam.

E diadalomban mindannyian magasztalni fogjátok Szent Nevemet. Akkor majd népem között leszek… ti pedig velem, az Istennel fogtok útra kelni, velem fogtok járni. Azzal fogtok járni, akit egykor elérhetetlennek tartottatok… azzal fogtok beszélni {ugyanakkor hallottam, hogy azzal fogtok társalogni}, akit egykor kivetettetek lelketekbõl. Velem, az Istennel fogtok beszélni, mert én, az Isten jelen leszek szívetekben, és mint jó tanácsadó, megmutatom az élet ösvényét nektek. Mértékletességet okosságot, igazságosságot és erõsséget adok lelketeknek, és elárasztom mindazzal, amire lelketeknek szüksége van ahhoz, hogy angyalaim között és velem járjon. Akkor helyre lesz állítva országom a Földön. 1

Igen, lehetséges, hogy már ebben az életben is lássátok Istent. Lehetséges, hogy már földi életetekben szemléljetek engem. Igen!

Lehetséges, hogy betekinthessetek mélységeimbe, Istenetek és mindenetek mélységeibe, és már itt a Földön birtokba vegyetek engem. Ez lesz új életetek kezdete 2, mert nemcsak hallás útján, szavakból és könyvekbõl fogtok ismerni engem, hanem a valóságban is, valamint a megtérés által, amit a Szentlélek kegyelme ad nektek.

Engem látni életet jelent, mert halhatatlanságot kínál nektek…

Ily módon fogom meglátogatni a Földet, gyermekeim.

Felfogtad most misztériumomat? IC


1 Jézus elõbbi mondatára utalnak a Miatyánk szavai: …”jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a Földön is.”
2 azt is hallottam, hogy utazásotok kezdete.

2-122-127-166

Ősszel 18-án

Ateisták imája

Ateisták, most utoljára hallgassatok Rám. Forduljatok vissza a Szentíráshoz. Nézzetek János könyvére, és fontoljátok meg az Igazságot, ami most kezd kibontakozni. Most, amikor azokat az eseményeket látjátok, amelyek lépésről- lépésre minden nap kibontakoznak előttetek, nem tűnik valóságosnak?
Képtelenek vagytok észrevenni, hogy Igéim és Próféciáim, amelyeket már régen megjósoltak, igazak lehetnek?
Nyissátok ki szemeteket s szóljatok még egyszer Hozzám a következőképpen:
“Isten, ha te vagy az Igazság, mutasd meg nekem szereteted jelét. Nyisd meg a szívemet, hogy vezetni tudj. Ha létezel, engedd, hogy érezzem a szereteted, hogy láthassam az Igazságot. Imádkozz most érettem.”


"Képes leszel szégyen nélkül megállni Előttem?"

Annak, aki hisz Bennem a következőt mondom: Képes leszel szégyen nélkül megállni Előttem? Vajon azzal a tudattal fogsz Elém állni, hogy mindazt, amit tanítottam neked tiszta szívvel tetted? Mindegy. Amikor azt mondod Nekem: „Jézus, bocsáss meg nekem, követni akarlak Téged.”, akkor meg leszel mentve.

(2) – Ima a globális uralkodókért
Drága szeretett leányom, ma arra sürgetem követőimet, hogy ezt az imát azokért a szegény gyermekekért ajánlják fel, akiket a saját országuk vezetői gyötörnek, azon vezetők, akiknek jelenleg a globális erők parancsolnak, nem Isten.

Örök Atyám, szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevére kérlek, védd meg gyermekeidet az üldöztetéstől, melyet a globális erők gyakorolnak az ártatlan nemzetek fölött.
Azon lelkek bűneinek megbocsátásáért imádkozom, akik ennek a nehézségnek az okozói, hogy alázatos és töredelmes szívvel visszatérhessenek Hozzád.Kérlek, adj erőt megkínzott gyermekeidnek, hogy elviselhessék ezt a szenvedést, engesztelésül a világ bűneiért, a mi Urunk Jézus Krisztus által. Ámen.”



A Keresztes Imahadjárat 122. imája: Felajánlás Jézus Krisztus Drága Vérének

Drága Jézus, kérlek, szentelj meg engem, a családomat, a barátaimat, a nemzetemet, hogy Drága Véred védelme alatt legyenek.
Te meghaltál értem és a Te Sebeid az én sebeim lettek, mivelhogy méltósággal elfogadom a szenvedést, melyet a Második Eljöveteledhez vezető úton fogok elviselni.
Együtt szenvedek Veled, drága Jézus, amint megpróbálod a Szívedbe gyűjteni Isten minden gyermekét, hogy így Örök Életünk legyen.
Boríts be engem és mindazokat, akiknek szükségük van Védelmedre a Te Drága Véreddel. Ámen.

 

A Keresztes Imahadjárat 127. imája: A saját lelkem és szeretteim lelkének megmentéséért

Ó, Jézus, készíts fel engem, hogy szégyen nélkül jöhessek Színed elé. Segíts nekem és szeretteimnek - itt nevezd meg őket -, hogy készek legyünk megvallani minden rossz cselekedetünket; hogy beismerjük hiányosságainkat. Hogy minden bűnért bocsánatot kérjünk. Hogy szeretetet mutassunk azok iránt, akiket megsértettünk. Hogy könyörögjünk az üdvösség Irgalmáért. Hogy megalázzuk magunkat Színed előtt, hogy a Nagy Megvilágosodás Napján lelkem és a - nevezd meg a személyeket - lelke is megtisztuljon, és hogy eláraszd lelkemet Isteni Irgalmasságoddal. Ámen.


A Keresztes Imahadjárat 166. Imája: Hogy csökkenjenek az ártatlanok ellen elkövetett gyilkosságok

Legdrágább Üdvösség Anyja, kérlek, tárd szeretett Fiad, Jézus Krisztus elé azon kérésünket, hogy csökkenjenek az ártatlanok ellen elkövetett gyilkosságok.

Kérjük, hogy nagy Irgalma által hárítsa el a népirtás veszélyét, az üldöztetést, és az Isten gyermekeit fenyegető rémtettek minden formáját.

Könyörögve kérünk, Üdvösségnek drága Anyja, halld meg kiáltásunkat, amelyet a szeretetért, az egységért és a békéért intézünk Hozzád szomorú világunkból.

Kérjük, hogy Jézus Krisztus, az Emberfia, védjen meg mindnyájunkat a nagy fájdalom és szenvedés ezen idejében, a Földön. Ámen.



"Atyám, kérlek végezd el a jó munkát az életemben. Hiszek; segíts a hitetlenségemen."



„Istenem, nem ismertem eddig ezeket a szempontokat, de most már értem, hogy miért látom csekély eredményét imádságaim meghallgatásának. Ma szeretném újra életre kelteni magamban a megbocsátást  és nagylelkűséget, valamint a hajlandóságot, hogy megosszam javaim mindabból, amiket nekem ajándékoztál. Uram, köszönöm a Bibliát, amely által segítesz és vezetsz. Köszönöm, hogy az ima nem egy hatalmas rejtély, hanem egy egyszerű, őszinte beszélgetés Veled. Köszönöm az imádság kiváltságát. Jézus nevében. Ámen."




„Ó, Fölséges, ó, Hatalmas, ó, Mindenható! Szentek Szentje, Aki köztünk maradtál a Legméltóságosabb Oltáriszentségben! Légy áldva és imádva mindörökké!

Ó, Szentek Szentje! Kérlek, boríts be minket értünk kiontott drága, Szent Véreddel, hogy a sátán ne tudjon közelíteni hozzánk, mert a Te Véred a legnagyobb védelem az egész világon. Mária, Édesanyánk, takarj be minket Isten - Anyai szent palástoddal, védelmezz minket szent angyalaiddal ebben a kaotikus, zivataros időben! Járj közben értünk Szent Fiadnál!

Fájdalmas Anyánk, Aki a kereszt alatt álltál, Aki ott megkaptál minket, nyomorult bűnösöket, hogy a mi Édesanyánk is légy. Ó, mily fájdalmas csere! Elvesztetted Legszentebb Fiadat, az egyetlent, Akit nem csak szerettél, hanem imádtál, és megkaptál helyette minket, nyomorult bűnösöket. De Fiad iránt való végtelen szeretetedből elfogadtál bennünket, mert társa voltál mindig Szent Fiadnak a Megváltásban, és Te is ki akartad venni a részed. Azért vállaltad, hogy végigkísérd Fiadat a keresztúton, és látva rettenetes haláltusáját, Vele maradtál a kereszt alatt. Jézus felszította a Te Szeplőtelen, Hétfájdalmas Szívedben a lelkek megmentése utáni vágyat, hogy Te is felajánld minden szenvedésedet az Örök Atyának, Szent Fiad szenvedésével egyesítve a lelkek megmentéséért. Köszönjük Neked, Szűzanyánk! Kérlek, járj közben értünk Szent Fiadnál, mert a Te közbenjárásod hathatósabb mindenki könyörgésénél! Kérlek, eszközöld ki Fiadtól mindazt a kegyelmet a bűnösök számára, ami üdvözíti őket.

Ó, szentek Szentje! Aki halálos agóniádban kiáltottál: „Szomjazom!” Szomjaztál az én lelkemre. Köszönöm, Uram, a kereszteket, amelyekkel meglátogattál, mert egyedül a kereszt válik minden ember üdvösségére. Köszönöm, hogy lehajoltál hozzám, hogy megfenyítettél, amikor erre volt a legnagyobb szükségem. Köszönöm azt a hatalmas kegyelmet, amit Szűzanyám esdett le számomra, hogy meghívtál az általad alapított, egyetemes, katolikus Anyaszentegyházba. Első felszólításod ez volt: „Áldozz meg!” Mert az én nyomorúságos, méltatlan szívemet akartad beragyogni, megtölteni Isteni Jelenléteddel. A második hívás pedig ez volt: „Térjél be közéjük!” Mindezt azért kaptam, amint Te mondtad, mert szerettem Édesanyádat, és nem tudtam elfogadni, hogy Őt lealacsonyítsák és bűnösnek nevezzék. Jóllehet, korábban nem tanultam, de Ő számomra kezdettől fogva bűn nélkül való, szeplőtelen, tiszta, szent, ártatlan, mert csak így méltó arra, hogy az Ő szeplőtelen méhében vegyél lakást, és Őt nevezd Anyádnak, Ő pedig Téged Fiadnak.

Amilyen nagy volt az Ő boldogsága, amikor az angyal közölte Vele, hogy Ő lesz a Te Édesanyád, oly hatalmas volt fájdalma kereszted alatt, amikor látott Téged kilehelni lelkedet. A feltámadásodig eltelt idő egy örökkévalóságnak tűnt Számára, de sziklaszilárd hite, Beléd vetett bizalma, reménye, nem hagyta Őt összeomlani. Hitt feltámadásodban, és meg is tapasztalta azt.

Kérünk, Urunk! Add meg nekünk is ezt a hatalmas hitet, Beléd vetett bizalmat és reményt, ami Édesanyádban volt! Minden nehézség közepette higgyünk, reméljünk, és bízzunk Benned, szeressünk Téged, és mindenkor megtapasztaljuk a Te gondviselő jóságodat és szeretetedet.

Jézusom! Te itt maradtál köztünk. Mindig itt vagy. Minden tabernákulumban, minden Szentmisében és a keresztfán. A kereszt elválaszthatatlan Tőled ebben a világban. A Szentmise kereszthalálod vértelen megújítása. Az Oltáriszentség a Te drága Szent Tested és Véred, és egyben feltámadott Tested is, amikor a szívünkbe betérsz.

Mindazokkal, akiket szeretsz, megosztottad keresztedet. Olyan ez, mint amikor legkedvesebb barátunkkal megosztjuk bánatunkat és örömünket. Kérlek, Urunk, add, hogy Irántad való szeretetből elfogadjuk keresztjeinket, soha ne zúgolódjunk, hanem türelemmel hordozzuk azt a picike szálkát, amit hatalmas keresztedből nekünk ajándékoztál. Bár nehéz hordozni minden szenvedést, de sokkal jobb nekünk Veled együtt szenvedni, és utána üdvözülni, mint Nélküled vigadozni és elkárhozni.

A Mennyei Atya nem akarja, hogy csak egy is elvesszen közülünk. Ezért küldött el Téged, hogy megtaníts az Atya törvényére, és megválts minket. Kérjük kegyelmedet, hogy mi is ott legyünk Veled, ahol Te vagy, és lássuk dicsőségedet, és egy egész örökkévalóságon át dicsőítsünk és magasztaljunk Téged és hálát adjunk Neked! Ámen.”