Nincs címe a bejegyzésnek

Ősszel 13-án

Ima, hogy Jézus elvegye aggodalmainkat, amikor már minden reményt elvesztettünk

Csak hívjatok Engem és mondjátok:
„Jézus, vedd el szörnyű fájdalmamat és szenvedésemet, és engedd, hogy érezzem Szeretetedet” – és én azonnal elveszem nehéz terheteket.




„Istenem, neked van igazad. Én tévedtem. Kérlek, bocsáss meg nekem.”




Ima a Szentlélek által: „Ó áldott Szentlélek, Aki betöltöd szívünket, és eszünkbe juttatod mindazt, amit Jézus tanított! Foglald le szívünket, hogy lángoljon az Isten iránti szeretettől! Gyújtsd lángra lelkünket, hogy soha ne méricskéljünk, hanem egész életünket adjuk át Jézusnak, a mi drága jó Megváltónknak, hogy Ő rendelkezzen velünk tetszése szerint! Ne lázadjunk, ha szenvedünk! Nézzünk a keresztre! Az Isten egyszülött Fia Vérben ázva haláltusáját vívja értünk!!! Merítsünk Belőle erőt! Mekkora szeretet van Benne, hogy ekkora áldozatot hozott értünk! Kérjük kegyelmét, hogy hasonuljunk át Belé, amikor a Szentáldozásban a szívünkbe tér! Ő legyen szívünk Királya, mi pedig merüljünk el Benne, mint parányi vízcsepp a hatalmas szeretet óceánban! Akkor megtelik szívünk az Ő végtelen, Önmagát leküzdő, mindent odaadó szeretetével. Akkor végre olyanok leszünk, amilyeneknek teremtett az Atya: Szent Fiának hű képmásai. Ne hagyjuk, hogy a bűn eltorzítsa bennünk az Isten Ember képét! Éberen őrködjünk mindig lelkünk tisztasága fölött! Soha meg ne bántsuk Őt, Aki ennyire szeretett minket! Szemléljük Őt a keresztfán! Szent Sebeit miértünk szenvedte el. Véres könnyein át ránk nézve várja, hogy megjavuljunk, hogy üdvözíteni tudjon. Értünk kiáltotta: Szomjazom!

A te lelkedre szomjas, mert veled akar egyesülni a Szentáldozásban. Tisztulj meg a bűnbánat szentségében, hogy méltó lakása légy a királyok Királyának, az urak Urának, az Isten egyszülött Fiának, Aki a te Megváltó Istened! Ne bántsd meg Őt soha többé! Sőt: engeszteld mások bűneiért! Akkor boldog leszel, és nagy békét kapsz Tőle, mert Ő soha nem hagyja jutalom nélkül azokat, akik szeretik Őt.

Jézusom, imádott Királyom! Kérlek, vésd bele Nevedet szívembe! Soha nem akarok tudni másról, csak Rólad, a Megfeszítettről! Mindig csak Téged lássalak magam előtt, mennyit szenvedtél az én bűneimért! Soha meg ne bántsalak, inkább meghaljak! Kérlek, add nekem azt a szeretetet, amit Te éreztél irántam, hogy én is az életemet adjam Érted, ha a hitem miatt üldöznek! Ámen.”







Ott, ahol szeretett Jézusom lakik, ahol a szentségházban trónol, ott fogok én is mindig térdelni. Ott fogok szüntelenül imádkozni. Jézusom, szeretlek Téged szívem mélyéből. Rejtőző szeretet, imádlak Téged. Elhagyatott szeretet, imádlak Téged. Megvetett szeretet, imádlak Téged. Lábbal tiport szeretet, imádlak Téged. Végtelen szeretet, Aki a kereszten meghaltál értünk, imádlak Téged. Szeretett Uram és Üdvözítőm, add, hogy teljesen szeretetté váljak, teljesen engesztelő áldozattá váljak a legméltóságosabb Oltáriszentséget ért sérelmekért, Szűz Máriának, legkegyesebb Édesanyádnak Szívében. Amen.” (Anna Stang)

MEGHATOTT IRÁNTAM ÉRZETT SZERETETED

1999. február 2.

Uram, engedd, hogy felolvassam Neked, amit Aranyszájú Szent János írt. Ezek tulajdonképpen a Te szavaid, amelyeket általa adtál nekünk. Íme, ezt mondtad:

"Én vagyok a ti atyátok, a jegyesetek, az otthonotok, a dajkátok, a gyökeretek, az alapotok. Amit kívántok, az leszek számotokra. Semmiben sem lesz hiányotok... Én fogok helyettetek dolgozni. Azért jöttem, hogy szolgáljak, és nem azért, hogy nekem szolgáljanak. Én leszek a barátotok és a házigazdátok, a fejetek és a testvéretek, a nõvéretek és anyátok. Én leszek mindenetek. Csupán legyetek bensõséges kapcsolatban velem!
Szegénnyé és vándorrá leszek, a keresztre és a sírba megyek értetek. Odafenn az Atyához könyörgök, a Földön értetek lettem közvetítõ az Atyához. Ti vagytok számomra minden, testvér, társ-örökös, barát és családtag. Ezen felül mit kívántok?"

Oly sokszor nyújtottam felétek királyi jogaromat, hogy elérjelek titeket, és olyan sokszor jöttem el hozzátok, hogy megillatosítsam fejeteket.
Királyi bõkezûséggel udvaroltam neked, és költeményekben szóltam hozzád. Gyengéden beszéltem veled életed minden napján a vallásról és az erkölcsrõl.
Az elmúlt évek alatt rajtad nyugtattam fejemet, és gyönyörûségemet leltem benned. 1 Az én Szívem mondta rólad: "Alakítsd õt élõ oltárrá Titokzatos Testünk 2 számára! Tanítsd meg arra, hagy visszautasítsa mindazt, ami nem Tõled való! Rejtsd el õt mibennünk 3, hogy ujjongó áldozattá váljon, aki kész arra, hagy váltságdíjul legyen eladva a világért, és boldogan szolgáljon!" Gyengéd vonzalmamban és kimondhatatlan szeretetemben bölcsességet adtam neked, hogy oktassalak és megvalósíthassam általad Egyházamra vonatkozó terveimet.

Látod, kedvesem, mily buzgó szándékkal szálltam gyengeséged fölé, hogy megváltoztassalak téged és általad másokat is, hogy Egyházam szilárd oszlopaivá váljatok? Teljes Szívembõl megáldalak téged és azokat, akik az isteni tûz oszlopai lettek, és készek átadni szavaimat ezekben a sürgetõ üzenetekben. Megáldom azokat, akik önként és szeretettel megtették mindazt, amire képesek voltak, akik szeretettel és lelkesedéssel készek voltak az igazság megismertetésére, hogy kereszténnyé tegyék ezt a kereszténységét vesztett népet. Veled vagyok, és megígérem, hogy százszorosan megfizetek neked és a többieknek is. Látod, miként támasztok béke-követeket? Látod, miként sietek házam megmentésére? Tudod, Vassulám, az én szemem túl tiszta ahhoz, hogy a lázadáson nyugtassam.

Mûvem dicsõsége 4, hogy minden lelket Szentséges Szívembe hoz. Ha nem sietek jogarommal tanítványokat támasztani, nem borul virágba a fügefa, nem marad gyümölcs a szõlõtõn, és juhaim még jobban szétszóródnak, míg végül egy sem marad a nyájban. A Jóság és az Irgalom nem tudja elviselni, hogy oly sok lélek tart az örök tûz felé. Kezemben a Szívemmel továbbra is szüntelenül és fáradhatatlanul betekintek minden szív ablakán, hogy felébresszem és istenségem izzó szeretetébe vigyem ezeket a lelkeket. Akkor a rendkívüli és megszentelt kegyelmek áradatával szívük oltárára helyezem a szükséges erényeket, hogy teljes egységben legyenek az Atyával, énvelem és a Szentlélekkel, és belemerítem õket a menny örökkévaló boldogságába és a mi gyönyörûségeinkbe.

Mondom neked, hogy ott, ahol te vagy 5, minden elmúlik, mint az árnyék, de az én Szavaim örökre fennmaradnak. 6

"Megnövelem benned a házamért való buzgóságot, és az a tûz, amit beléd helyezek, lefegyverzi a nagyokat. Ne engedd, hogy ez a benned lévõ forrás kiszáradjon! Továbbra is igyekezz lelkesen védelmezni az igazságot és Egyházamat, melyet saját Vérem árán vásároltam meg! Ne hagyd, hogy üldözõid ostora elvegye bátorságodat vagy elfárasszon téged! Inkább tegyen erõsebbé az ellened elkövetett gonosztett azáltal, hogy lelked megnyugtatására és békéjére belélegzed szájamból a kegyelmeket!" Ó nemzedék, nem kaphattál volna nagyobb segítséget e könyvnél 7 erre a nyomorúságos idõre! Egyházam nem kaphatott volna ennél nagyobb adományt megújulásához, de Egyházam újból hibát követett el, mert nem értette meg szándékaimat...
Jöjj, Vassula, a Felkent oltalmat akar adni neked Szentséges Szívében. Szeress úgy, ahogy én szeretlek téged! Jöjj, én birtokom, és illatosítsd meg Szívemet! Megígérem, hogy egy napon elviszlek, hogy lásd munkálkodásod édes gyümölcseit, és örvendeni fogsz... Most jöjj hozzám, mondd el imáidat! A te imáid mindig megindítanak engem. Jöjj, és tégy mámorossá imáiddal!


Egyetlen szavam sincs, Uram! Mit találsz újból az én értéktelen és haszontalan szívemben, hogy a lépes méznél édesebb szavakat csurgatsz belé'?

Jogaroknál és trónoknál is többre becsülöm az ártatlan lelket, bármilyen nyomorúságos is! Nem mondtad-e nekem e napokban, hogy anyaként gondolsz rám? Mint az az anya, aki mindent kész megtenni gyermekéért, hogy megvédje az állandó bántalmaktól, a gúnytól és a világ sértéseitõl. Meghatott irántam való szereteted, felülemelkedett nyomorúságosságodon...

Mennyei Liturgiám,
Te, az Isten, aki minden lény felett rendelkezel,
királyi ruhába öltöztettél,
hogy képes legyek ki- és bejárni udvarodban.

Felkentél, hogy szemtõl szembe
beszélhessek Veled.

Megtöltötted szívemet nemes gondolataiddal.

Jósággal és édességgel tápláltál,
királyi lakomát kínáltál nekem,
hogy osszam szét nagylelkûen
és királyi bõkezûséggel a nemzetek között.

Nem Te voltál az,
aki királyi adakozásodban
az isteni szeretet folyamát árasztottad rám
és életre keltettél?

Minden jóságnak Istene,
kegyelmeknek édes Lelke,
az emberiség nagy Szerelmese,
aki ismerted és ismered minden hibámat,
hiányosságomat és bûnömet,
miképpen tudsz ez "utálatos férgek" ellenére
kegyes lenni hozzám,
és meglátogatni engem?
Fényességes Megnyilatkozás,
dicsérettel és tisztelettel fordulok feléd,
és arra kérlek,
könyörülj nyomorúságosságomon
és méltatlanságomon!
Kyrie eleison!*
* Uram, irgalmazz!



Ó Vassula, örülök, ha tisztában vagy törékenységeddel és nyomorúságosságoddal, és ha tudod, hogy csak tõlem kaphatsz életet. Én csak akkor haladhatok benned, és akaratom csak akkor valósulhat meg benned, ha te elismered bûnösségedet, és elfogadod, hogy csak teljes rám hagyatkozásoddal kaphatsz tõlem kegyelmeket. Az én szándékaimat csak akkor valósíthatom meg benned igazán, ha átalakulsz Szentlelkem leheletének kegyelmétõl.

Én, Jézus, megáldalak benneteket, legyetek egyek! IC



1 Attól a naptól fogva, hogy kinyitottam szívemet Urunknak.
2 az Egyház
3 a Szentháromságban
4 mert az én mûvem ez
5 a Földön
6 A következõ szavakat Urunk úgy mondta, mint amikor valaki esküt tesz, ünnepélyesen, ugyanakkor szinte parancsként.
7 Jézus az "Igaz élet Istenben" köteteire utal

Szűzanya-Jézus: A teremtés

ÉGI ÜZENETEK 2012.11.13.

Szűzanya: A teremtés I.

Szűzanya: Drága Gyermekeim! Ma a hitetekhez tartozó nagyon fontos témasorozatot indítunk a teremtésről. A zsidóság és a kereszténység a Szentírás kinyilatkoztatása alapján egyértelműen vallja és tanítja, hogy a világot Isten teremtette.

A „Hiszekegy”-ben, a hosszabbik változatában így szoktatok imádkozni: „Hiszek egy Istenben, mindenható Atyában, mennynek és földnek, minden láthatónak és láthatatlannak Teremtőjében…” Itt a menny a Mennyországot, a föld pedig, az egész világmindenséget jelenti, tehát az összes naprendszert, a hozzájuk tartozó bolygókkal, Napokkal, Holdakkal, Csillagokkal stb.. A „látható” az anyagi világot fejezi ki, a „láthatatlan”, a szellemi világot, Istent, az angyalokat, szenteket, a tisztuló és a kárhozott lelkeket és a gonosz lelkeket.

Bizony nem mindenki hisz a teremtésben. A materialisták azt állítják, hogy az anyagi világot nem kellett megteremteni, mert az öröktől fogva volt, az anyagi önmagát teremtette. Egy földrajz órán a tanárnő azt magyarázta, hogy a bolygók egyes elméletek szerint úgy keletkeztek, hogy a Napból szakadtak ki. Beszélt egy ősködről, ami mindig volt és ebből lett a világmindenség. Egy bátor hittanos kislány felállt és azt kérdezte: „Tanár néni, az ősköd miből lett?” „Erre is bizonyára van magyarázat, majd utána nézek.” Egy másik gyerek is jelentkezett és kifejtette, hogy az ember logikája azt kívánja, hogy legyen egy minden anyagnál fejlettebb lény, aki képes megalkotni ezt az ősködöt, mert az nem képes önmagát megteremteni. Csengettek és erre a tanárnő fellélegzett.

Drága Gyermekeim! A materialista világnézet és a keresztény világnézet szöges ellentétben van egymással. Mert mit is mond a materialista? Kezdetben volt az anyag, és csak az anyag létezik, és minden az anyagból van. És hogy szól a keresztény ember? Kezdetben volt az Ige, az Ige Istennél volt és minden általa lett.

Először foglalkozzunk azzal, mit jelent a teremtés. A teremtés nem egyszerűen átalakítást, hanem létrehozást jelent a semmiből. Talán a művészi alkotás által válik ez legjobban érthetővé. Gondoljatok a középkor nagy művészóriására, Michelangelóra. Szerzett egy kissé hibás nagy márványtömböt és kifaragta belőle Dávid szobrát. De ez még nem teremtés, mert az ifjú Dávid alakja már elkészülte előtt is létezett, benne volt a márványtömbben, csak még nem volt kifaragva. Arról nem is beszélve, hogy a szobrásznak szüksége volt eszközre: a márványra és a vésőre. Istennek ahhoz, hogy megteremtse a világot, nem volt szüksége anyagra, eszközre. Ő csak kimondta, hogy legyen, és lett. A teremtés tehát a semmiből való létrehozást jelenti, de azt nem állítjuk, hogy a mai formájában teremtette Isten a világot. Az látható, hogy van fejlődés és változás: lekopnak a magas hegycsúcsok, új források bukkannak fel, mélyülnek a folyómedrek, feltöltődnek a medencék, új állatok és növények fejlődnek ki. De a világmindenség még nem egészen ismert ősanyagát Isten kezdetben megteremtette és ez továbbfejlődött, alakult az Ő teremtő tevékenysége által, az általa adott természeti törvények szerint. A hittudomány ezt úgy magyarázza, hogy van első és második teremtés. Az első teremtés a nem lévő dolgok létrehozását jelenti. A második teremtésnél Isten már a meglévőket ereje és törvényei felhasználásával alakítja és belőlük új dolgokat hoz létre. A hittudománynak ez a magyarázata a Szentírásból alakul ki. Évámat megkérem olvasson fel nektek a Teremtés Könyvéből idevágó részleteket.

„Kezdetben teremtette Isten az eget és a földet. A föld puszta volt és üres, sötétség borította. Isten szólt: Legyen világosság és világos lett. Isten elválasztotta a világosságot a sötétségtől. A világosságot nappalnak nevezte, a sötétséget pedig, éjszakának… Azután este lett és reggel: az első nap. Isten újra szólt: Teremjen a föld zöldellő növényeket… Este lett és reggel: harmadik nap. Akkor megint szólt Isten: Legyenek világító testek az égbolton és válasszák el a nappalt az éjszakától. Este lett és reggel: negyedik nap. Isten szólt: A vizek teljenek meg élőlények sokaságával, az égen, a föld felett pedig röpködjenek madarak. Este lett és reggel: az ötödik nap. Azután szólt Isten: Hozzon elő a föld élőlényeket fajuk szerint: háziállatokat, csúszó-mászókat és mezei vadakat fajuk szerint. Isten újra szólt: Teremtsünk embert képmásunkra, magunkhoz hasonlóvá. Ők uralkodjanak a tenger halai, az ég madarai, a háziállatok, a mezei vadak és az összes csúszómászó fölött, amely a földön mozog. Isten megteremtette az embert saját képmására teremtette őt, férfinak és nőnek teremtette őket. Isten megáldotta őket: szaporodjatok, töltsétek be a Földet és vonjátok uralmatok alá. Uralkodjatok a tenger halai, az ég madarai és minden állat fölött. Azután ezt mondta Isten: Nézzétek, nektek adok minden növényt, amely magot terem és minden fát, amely gyümölcsöt érlel, hogy táplálékotok legyen. Este és reggel lett: a hatodik nap. Isten a hetedik napon befejezte művét, amit alkotott. A hetedik napon megpihent munkája után, amit végzett… Megáldotta és megszentelte a hetedik napot.” Ez a története az ég és föld teremtésének, ahogy az lefolyt.


Felvetődhet bennetek a kérdés, hogy a szent szerzők mikor írták le ezt a teremtéstörténetet, ahogyan most hallottátok. A babiloni fogság után, Krisztus előtt az V. században. Még egy fontos dolgot szeretnék mondani nektek. Ti emberek hajlandók vagytok az „Isten” fogalomnál kizárólag az Atya Istenre gondolni. A világot a háromszemélyű egy Isten teremtette.

Drága Kicsinyeim! Azt látom, hogy mi mindannyian egy sötét, koromfekete űrben, a semmiben vagyunk. Csak a dicsőséges Szentháromságot látjuk szemünk előtt. A három személy egymás felé fordul, összefonódnak úgy, hogy átölelik egymás vállát. A Mennyei Atya megszólal: „Kedveseim, mi hárman egyek vagyunk a szeretetben, és ez boldoggá tesz minket. De ugye milyen jó lenne boldogságunkat szétosztani, hogy mások is részesüljenek benne? Szeretetünkben teremtsük meg a világot!” Mindhárman keblükből kiemelik lángoló Szent Szívüket, és egymáshoz érintik. A Mennyei Atya, Jézus és a Szentlélek Szíve egyetlen nagy Szívvé olvad össze. E közös Szent Szívben egy fényes, forró, piros gömb keletkezett. A Szív megnyílt és elvált tőle a gömb. A sötét űrben elkezdett forogni nagy sebességgel és apró kisebb-nagyobb részekre oszolva beterítette az űrt.

Ez a piros fényes forró gömb az ősanyag, melyet Szíve szeretetével és akaratával a semmiből teremtett a Szentháromság. Ez az úgynevezett „első teremtés”. Ebből az ősanyagból származik minden, úgy, mint ahogy a Szentírás lejegyezte. Isten végtelen mindenhatóságából, ebből az Általa meglévőből, hosszú időszakok alatt mindent kialakított. Ez a második teremtés. E fenséges feladat utolsó lépéseként létrehozta az embert saját képmására, mint a teremtés koronáját.


Drága Engesztelőim! Legyetek hálásak a Szentháromságnak az egész világmindenségért, a Földért, a Mennyországért, a tisztítóhelyért és a pokolért. Édesanyai szeretetemmel megáldalak benneteket a teremtésben vetett hit kegyelmével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen.

 

ÉGI ÜZENETEK

2012.11.20.

Jézus: A teremtés II.

Jézus: Drága Gyermekeim! A múlt alkalommal arról volt szó, hogy Isten a világot a semmiből teremtette. Ma hallani fogjátok, hogy mielőtt nekifogott a nagy feladatnak, gondolataiban mindent eltervezett.

Már az ősanyag semmiből való létrehozása előtt az egész világmindenség minden apró részlete meg volt tervezve az Ő isteni értelmében. Előre tudta, mekkora lesz az univerzum, hány naprendszer lesz, megtervezte a természeti törvényeket, melyek mozgásban tartja a bolygókat. Látta maga előtt még a teremtés előtt a Föld bolygót a szárazföldekkel és tengerekkel, hegyeket, síkságokat, tavakat, folyókat. Látta a növény és állatfajtákat, az embereket és személy szerint még a teremtés megindulása előtt benne voltatok a tudatában ti is, akik itt ültök és hallgattok Engem.

Hát nem így van az építész is, mikor tervez egy családi házat? Minden helyiség rendre ott van az elképzelésében. Tervet készít és csak így áll neki az építésnek. Így van Isten is a teremtéssel.

Tehát a világot Isten örök eszméi szerint hozta létre. Gondoljatok csak a ti Földetekre. Oly tökéletes a forgása a tengelye körül, mely a nappalok és éjszakák váltakozását biztosítja nektek! Oly bámulatra méltó a Nap körüli keringése, mely az évszakokat különíti el! Isten teremtő erejét dicsérik a természeti törvények, melyek ezt a kétféle mozgást rendben irányítják. A gravitációs erő is az Ő nagyságát mutatja, hogy a Föld felszínén lévő összes teremtményt oda vonzza a Földhöz. Ha kint vagytok a természet lágy ölén és látjátok az elétek táruló hegyeket, erdőket, patakokat, jusson eszetekbe, hogy ezek is benne voltak Isten tervében, hogy boldoggá tegyen titeket velük.

Nézzük, hogy az Ő örök eszméi milyen kapcsolatban vannak a fejlődéselméletetekkel. Az Egyház csak azt tanítja, hogy a világmindenséget Isten teremtette. Isten a Szentírás teremtéssel kapcsolatos részeiben a hitre tanít titeket. A „hogyan”-ra a természettudományoknak kell felelni, feltárni a teremtést, amennyire képesek rá. A természettudománynak 3 féle fejlődéselmélete van: 1.) A kozmosszal kapcsolatos, 2.) Az élet megjelenésével kapcsolatos és 3.) Az ember fejlődéselmélete

1.) A kozmosszal kapcsolatos fejlődéselmélet azt kutatja, hogy mekkora a kozmosz, mikor kezdődött, véges vagy végtelen a világegyetem, hogyan keletkezett.
A nevelői szobában egyik tanárnak, Dezsőnek és egy tanárnőnek Katinak lyukas órája van. Dezső fizika tanár, Kati földrajztanár. Dezső meggyőződéses ateista és materialista, Kati vallását gyakorló katolikus. Valahogy szóba került a világegyetem keletkezése. Dezső azonnal az un. NAGY BUMM elméletet hozta fel. Így magyarázta Katinak: – A kozmológiában az ősrobbanás, vagyis a NAGY BUMM, egy olyan tudományos elmélet, mely szerint a világegyetem egy rendkívül forró, sűrű állapotból fejlődött ki, nagyjából 13.7 milliárd évvel ezelőtt. Kati megkérdezte: -Mondd, ez a forró, sűrű állapotú anyag, ez miből lett? Dezső elgondolkozott, majd egy kissé bizonytalanul így válaszolt: – A semmiből. Kati erre így reagált: -Érdekes! Egy teológus barátom úgy tanulta, hogy Isten a semmiből teremtett egy ősanyagot, amiből lett az egész univerzum. Az interneten pedig azt olvastam, hogy ez az ősanyag egy forró, tüzes, sűrű állagú gömb volt, mely Isten akaratából a semmiből lett. Ezek szerint erősen hasonlít a Nagy Bumm elmélet a teremtéselméletre, csak abban különbözik, hogy a természettudós kihagyja Istent belőle, és a semmivel helyettesíti. Márpedig a semmiből nem lehet ősanyag. Hidd el, az emberi logika szerint ebben a hittudománynak van igaza.

2.) Az élet megjelenésével kapcsolatos fejlődéselmélet azt állítja, hogy az élet az élettelenből keletkezett, a magasabb rendű fajok az alacsonyabb rendűekből lettek és az ember a majomtól származik. Ezt az utolsó feltételezést már megdöntötték. Ha azt is mondja a tudomány, hogy az élet az élettelen anyagból lett, bármilyen fejlett fokon áll, képtelen előállítani egy fűszálat az élettelen anyagból, amely él, asszimilál és növekszik. Képtelen létrehozni pusztán az anyagból egy élő, mozgó egérkét, amely eszik, futkározik, egy robotot, amelyik képes növekedni és van lelke. Tehát, ha ma az élettelenből nem lesz élő, akkor kezdetben sem lehetett ilyen, csak egyedül Isten által.
Régen szembeállították egymással a teremtést és a fejlődést. Ma már tudjuk, hogy egyik nem zárja ki a másikat. A teremtett világ a fejlődésen keresztül jut el a tökéletességig. Isten nemcsak akkor működött mikor az „első teremtéskor” a semmiből létrehozta az ősanyagot, hanem amikor a már meglévőből a fejlődés útján újabb és újabb dolgokat teremtett, tehát a második teremtéskor. A fejlődésben is Isten működik kétféleképpen: vagy az általa teremtett ősanyagba adott természeti törvények által, vagy közvetlenül megteremt valamit. A hittudomány még nem tudja eldönteni Istennek, mikor, melyik teremtő működése áll fenn. Egyet biztosan tud a katolikus hit, hogy az emberi lelkeket közvetlenül teremti, mégpedig egyenként a fogantatás pillanatában. Amikor megfogant az ember, azonnal benne van a lelke is, tehát már ott az új élet. Ezért olyan nagy bűn annak elpusztítása.

3.) Az ember fejlődéselmélete hosszú évtizedekig, mint a darwinizmus élt a tudomány elképzelésében. A kutatások leleplezték ezt a tévedést, mely szerint az ember a legfejlettebb majomtól származik. Isten az embert nem egy állat képmására teremtette, hanem önmagához hasonlónak és lelket lehelt bele, mely minden más teremtmény fölé emelte. Drága Kicsinyeim! Az a misztikus dolog, ami most következik szorosan kapcsolatban van az ember származásáról elterjedt téves, tudományos fejlődéselmélettel.
Felülünk a képzelet szárnyára. Nyújtom a kezem, kapaszkodjatok bele és egy kórházban találjuk magunkat. Ott fekszik egy 55 éves szívbeteg férfi. Infarktussal hozták be. Most éppen 2 roham között van, tud beszélni és gondolkozni. Jöjjetek közelebb az ágyához. Kihasználom a kis időt, míg eszméleténél van. Megengedem neki, hogy lásson Engem fehér ruhában, aranyövvel a derekamon, glóriával a fejem körül. Elmondom neki, hogy Jézus vagyok, az ő Megváltója. Nem hisz Nekem, azt hiszi képzelődik, hallucinál. Ezt gondolja magában: „Olyan rosszul vagyok, hogy az agyam képeket és hangokat vetít elém. Hiszen egész életemben tudtam, hogy nincs Isten, nincs lélek, csak anyagból áll a testem. Hamarosan meghalok, és lassan feloszlok.” Ahogy ez kimondta, lelke azonnal a fején keresztül elhagyta a testét. Ott áll Mellettem a saját halott teste mellett elképedve, csodálkozva. Most már elhitte, hogy van lelke, hogy Én az a Jézus vagyok, akitől most függ az ő túlvilági élete. Félt, reszketett, nem tudta, mi vár ezután rá. Azt se tudta, mi a bűnbánat. Kedves Engesztelő Gyermekeim! Ennek az embernek nagy szüksége van a ti segítségetekre, hiszen ellenségem, már itt leselkedik rá a háta mögött. Eszközömmel együtt álljatok fel és hívjátok a Szentlelket a „Jöjj, hívunk jöjj Szentlélek…” énekkel. Nézzétek már itt is áll Mellettem a megszentelő Lélek, hófehér, hosszú ruhában, szárnyakkal. A két kezét a remegő lélek feje fölé tartja, melyekből ragyogó fehér fény árad, beborítja az egész férfi lelkét tetőtől talpig. Érzi, hogy átjárja a fény és bűnbánatot ébreszt benne, tudással és bölcsességgel tölti el. Letérdel Előttem és bevallja hitetlenségét, materialista téveszméit és az összes bűnét, melyet élete folyamán elkövetett. Sírva kér bocsánatot tőlem. A Sátán nagy mohón már kap is utána, de Én egy pillantásommal elzavarom. Nyújtom a kezem a bűnbánó lélek felé. Felemelem, letörlöm könnyeit és így szólok hozzá: Látod, gyermekem, a te elméleted szerint csupán élő anyag vagy, mint a növények és állatok, halálod után megsemmisülsz. De te ember vagy, a Mi hasonlatosságunkra teremtettünk, neked örök életed van. Bűnbánatoddal, az Én irgalmammal és engesztelő gyermekeim segítségével elnyerhetted az Örök Életet. De téveszméid és bűnös életed miatt egy ideig még vezekelned kell. Őrangyalod, aki mindig veled van, elkísér a tisztítóhelyre.

Drága Kicsinyeim! Most megmentettetek egy egészen hitetlen lelket a kárhozattól, aki majdnem áldozata lett a Földön még mindig jelenlévő téves materialista tanításoknak. Megáldalak benneteket a teremtésbe vetett mély hit kegyelmével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen.

Szűzanya: A teremtés célja

ÉGI ÜZENETEK
2012.12.04.
Szűzanya: A teremtés célja
Szűzanya: Ma két kérdésről fogok beszélni nektek: 1.) Mi volt Isten célja a teremtéssel, 2.) Mi a teremtett világ célja.
1.) Vizsgáljuk meg az első kérdést, hogy miért teremtette Isten a világot? Emlékeztetlek benneteket teremtéssorozatunk első részének befejező akkordjára. Éppen Én tanítottalak akkor benneteket és képzeletetek elé idéztem a koromfekete űrben álló Szentháromságot. Egymással szembe állva, karjukat összefonták, és a Mennyei Atya megszólalt: Kedveseim, oly nagy boldogság számunkra, hogy mi hárman így szeretjük egymást. Jó lenne másokkal is megosztani ezt a nagy örömöt. Teremtsük meg a világot és benne saját hasonlatosságunkra az embert. És nekifogtak a teremtésnek. Ebből a misztikus jelenetből már tudhatjátok is, hogy Isten miért teremtette meg a világot: hogy boldogságát megossza veletek és kiárassza rátok. Ugyanis az Ő szeretete végtelenül önzetlen és tiszta.
2.) A második kérdésünk: Mi a teremett világ célja? Milyen sok ember elgondolkozik azon, miért él. Mi az értelme az életnek. Egy fiatal pár: Laci és Kriszti fél éve járnak együtt. Laci vallásilag közömbös környezetben nevelkedett. A nagymama unszolására megkeresztelték, volt elsőáldozó, bérmálkozott, utána már elszakadt Istentől, a vallástól. Krisztike heti áldozó szüleivel együtt. Kapcsolatuk – eltérően a mai többségtől – erkölcsös, tiszta, plátói szerelem. Mindketten filozófikus alkatok. Ragyogó őszi napsütésben a parkban ülnek egy padon és beszélgetnek. Kriszti megkérdezi: Mondd Lacikám, gondolkoztál-e azon, hogy mi az élet célja? Igen – válaszol a fiú – szeretném elvégezni az egyetemet, azután egy jó orvosi állást kapni. Már nincs sok hátra belőle. Utána boldog, felhőtlen házasságban élni veled. – Közben szelíden átkarolja Kriszti vállát. A leány így reagál: – Ennyi az egész? – Nem. – válaszol Laci – Úgy gondoltam, lesz néhány gyermekünk és szépen felneveljük őket. –Lacikám, – mondja Kriszti – mióta együtt járunk, minden vasárnap eljössz velem a szentmisére. Szoktál gyónni, áldozni is. Úgy érzem, közelebb kerültél a Jó Istenhez. Vele kapcsolatban nincs semmi célod? Laci így válaszol: – Ezen még nem gondolkoztam. Mindenesetre szeretnék bensőségesebb kapcsolatba kerülni vele. Csakhogy Krisztikém, nekem te vagy a szívemben az első. – Ez nagyon szép, örülök is, de még jobban örülnék, ha második lehetnék. Ugyanis az én szívemben te a második helyen vagy. – Hogy-hogy? Hát nem engem szeretsz a legjobban? – Nem téged, hanem Jézust. Te nagyon előkelő helyet foglalsz el nálam, rögtön utána következel. – Mondd, Krisztikém, hogyan juthatnék el gondolkodásban oda, ahol te vagy? – Lacikám, ugye nem mi teremtettük magunkat, hanem Istentől vagyunk, Tőle függünk. Kimondja a főparancs, hogy szeresd Uradat, Istenedet teljes szívedből, egész lelkedet, minden erőddel. Nem magunkért vagyunk, hanem Istenért. Ő azt várja tőlünk, hogy nekünk Ő legyen a legfontosabb és hogy minden szavunkkal, gondolatunkkal és cselekedetünkkel dicsőítsük Őt. Az én életem célja: Istent dicsőíteni mindenért és mindenkiért, és elsősorban érted. Neki köszönhető, hogy téged ennyire tudlak szeretni. – Miért neki? – Mert Ő megtanított az igazi szeretetre: szeretni és elfogadni téged, úgy ahogy vagy, érdemeiddel és apró gyengeségeiddel együtt. –Krisztikém, olyan okosan beszélsz! Taníts meg engem dicsőíteni Őt, hogy egy legyen a célom veled. – Jó, akkor figyelj! Ha jól sikerül egyik vizsgád, utána menj be a templomba és így szólj hozzá: – Dicsőítelek, Uram, hogy segítettél a vizsga alatt. Az atlétikaedzés közben dicsőítsd, amiért erős szívet, lábat, gerincet, kezet adott neked, hogy kegyelméből egészséges vagy. Dicsőítsd azért, hogy jó szülőket adott neked, akik becsületesen felneveltek és kitanítottak és sokat fáradoztak érted. Dicsőítsd őt boldogan, hogy te meg én egymásra találtunk, mert ezt Neki köszönhetjük. Ha pedig éppen beteg vagy, vagy pedig lelki fájdalmad van, mert megbántottak, akkor dicsőítsd őt a szenvedésért, mellyel csiszolja, tisztítja, alakítja, szépíti lelkedet.
Drága Gyermekeim! Ugye milyen meghatóan bájos ez a fiatal pár a mai romlott világban? Szent Fiam eljövetele után minden párkapcsolat ilyen nemes és tiszta lesz. És miért? Mert akkor, az Új Világban minden ember szívében első helyen fog állni Isten, és minden csak utána következik.
Kicsinyeim, a teremtett világnak nemcsak az a célja, hogy dicsőítse Istent, hanem az is, hogy az ember elnyerje boldogságát az Istenben. Ezt csak úgy tudja elérni, ha rálép az életszentséghez vezető keskeny, fényes, rögös útra. Megigazul, elhagyja bűneit, állandóan a megszentelő kegyelem állapotában van. Ha így tesz, már itt a földi életben boldog lesz, és kóstolgathatja a Mennyország előízét. Ha pedig elnyeri az üdvösséget, tehát bejut az örök életbe, akkor részesülhet Isten természetéből: szeretetéből, békéjéből, tudásából, bölcsességéből, látásából – egyszóval elnyerheti boldogságát Istenben. Része lehet majd a legmagasabb fokú örömnek: Isten színről-színre látásának.
Figyeljétek csak meg, Gyermekeim, milyen tökéletes összhangban van az első kérdés, hogy miért teremtette meg Isten a világot a második kérdéssel, hogy mi a teremtett világ célja. Azt állapítottuk meg, hogy Isten azért teremtette meg a világot, hogy boldogságát megossza veletek. És mi a teremtmények célja? Hogy Isten boldogságában, az örök életben részesülhessetek. Az egyik kérdés következik a másikból.
Drága Kicsinyeim! Szeretném előttetek megvilágítani a teremtett emberiség célját egy szimbolikus, misztikus jelenettel. Egy kicsit előreléptünk a jövőbe. Megtörtént a várva-várt Nagyfigyelmeztetés. Egy fényes, hosszú, keskeny, rögös utat látok, kétoldalt szakadékok. A Szentlélek olyan mélyen megérintette az emberek szívét, hogy tele vannak hittel és vágyakozással Isten felé, hiszen végre saját szemükkel látták, hogy Ő létezik és szereti őket. A legtöbben rálépnek a fényes útra. De nem mindenki. Vannak, akik továbbra sem hisznek, kételkednek és próbálják a Nagyfigyelmeztetés eseményeit tudományosan magyarázni, szemfényvesztésnek nevezni. A sok halott és szenvedés miatt lázadoznak. Hirtelen jólöltözött úriemberek veszik körül őket, felajánlják segítségüket, sok pénzzel, vezető állásokkal elhalmozzák őket. Rögtön elnyerik barátságukat és hálájukat. Megígérik támogatóiknak, hogy ezután mindenben számíthatnak rájuk. Ezek a segítőkész emberek az Antikrisztus szolgái. A szakadékon túl kietlen pusztaság van, és ezt a földet a keskeny úttal hidak kötik össze. A hitetlenek tábora nem jó szemmel nézi a frissen megtértek lelkesült tömegét a fényes úton. A vezetőjük beosztja őket úgy, hogy minden hídra állít belőlük néhányat, akik dúsan fel vannak szerelve anyagi javakkal. Az elszegényedett, nélkülöző emberek könnyen kötélnek állnak, és elfogadják az ingyen támogatást. Az Antikrisztus emberei letérítik őket az útról, a hídra csalogatják őket. De a szakadékból démonok szállnak fel hozzájuk, és magukkal rántják őket. Most már kevesebben mennek a fényes úton. Némelykor el-elbotlanak a göröngyökbe, de az őrangyaluk talpra állítja őket. Kitartóak a szeretetben, a hitben, az alázatban és áldozatosságban. Céltudatosan mennek az örök boldogság felé. Most már nem csalogatják őket a jólöltözött úriemberek, hanem üldözik és támadják. Jónéhányat közülük megkínoznak, megölnek. Ők, mint vértanuk azonnal a Mennybe jutnak, ahol korona vár rájuk. A maradék lángoló szívvel halad tovább az egyre jobban emelkedő fényes úton. Ők Krisztus bátor katonái. Fegyverük az engesztelés, rózsafüzér, szenvedés és áldozat felajánlás, önmegtagadások. Az út végén nagy fényesség várja őket, és benne Krisztus vár rájuk az új világ kapujában. A maradék megtisztult Egyház tagjai elérik céljukat: a boldogságot, melyért küzdöttek életük fényes, rögös, keskeny útján. Végül Isten is eléri célját: megoszthatja örömét, boldogságát teremtményeivel, mert bevezetheti őket a Mennyországba.
Drága Gyermekeim! Ajándékkal búcsúzom tőletek. Az égből hoztam. Két kezem tele van kicsi kék madarakkal: ezek az égi boldogság kék madarai. Annyi madárkám van, ahányan vagytok. Felrebbentem őket és egyenesen a szívetekben szállnak. Engedjétek be szívetek kapuján!

Nincs címe a bejegyzésnek

Ősszel 12-én

 

A haldoklók imája:

 

Uram, itt állok a halál és az örök élet kapujában! Vágyva vágyom karjaidba vetni magamat, de testem még nem engedi el lelkemet. Uram, kérlek, vágd el életem fonalát! Szabadítsd ki porsátor testemből Hozzád vágyódó lelkemet, mert örökké a Tiéd akarok lenni! Jézus, Te az élet és a halál Ura, Te a második isteni Személy, érettem megízlelted a halált, annak minden borzalmával, félelmével, kínjával és keserűségével együtt. Kérlek, erősíts meg engem, zárj be jó erősen az Te irgalmas, szeretettől lángoló Szívedbe, hogy el tudjak szakadni ettől a világtól, a hozzám közel álló szeretett személyektől és minden tárgytól, még a saját testemtől is, hogy soha senkit ne helyezzek Te eléd. Erősíts meg engem, kérlek, hogy Veled együtt ki tudjam mondani: Atyám, ne úgy legyen, ahogy én akarom, hanem ahogy Te! Add nekem a Te végtelen szeretetedet, hogy irántad való szeretetből elfogadjam a halált, mint testvért, aki kiszabadít porsátor testem börtönéből, hogy lelkem Hozzád szálljon, és örökre egyesülve legyen Veled! Hőn imádott drága jó Jézusom, köszönöm, hogy Te ezt a kegyelmet mindazoknak megadod, akik erre vágyakoznak, vagy kérik Tőled. Hittel hiszem, hogy szavaid, amelyeket az Evangéliumban hozzánk intéztél, igazak és ámenek: Atyám házában sok lakóhely van, elmegyek, hogy helyet készítsek nektek, aztán visszajövök és magammal viszlek benneteket, hogy ti is ott legyetek, ahol Én, és lássátok dicsőségemet. Uram, kérlek, add meg nekem ezt a kegyelmet, hogy én már itt a Földön, ebben a siralomvölgyben a Te dicsőségedet szemléljem lelkemben, hogy apostolaiddal együtt a Tábor hegyen legyek Veled, a Feltámadottal, az Örök Élő Istennel. Kérlek, szakíts el engem mindattól, ami idehúz, és vonzzál Magadhoz, hogy mindig csak Rád gondoljak, csak Hozzád vágyakozzak, hogy csak és egyedül a Tiéd legyek. Így készíts fel engem a halálra, a testemtől és az emberektől való elválásra és a Veled való, végső, örök egyesülésre. Ámen.”

Jézus győzelmi zászlaja nemzetünk felett

2015. 11. 14, Szombat

Szűzanya: „Drága gyermekeim, veletek vagyok mindennap és imádkozom értetek, hogy Fiam akaratát beteljesítsétek itt a Földön. Most két angyal áll mellettem, és kezemben tartok egy edényt. Ez az edény kegyelmekkel van teli, hiszen Mennyei Atyátok forrásából ered. Ez a forrás az élet forrása. Számtalan kegyelmet esdettem ki magyar népemnek, hogy minél többen felismerhessék az utat a Szentháromsághoz. Az edényben lévő kegyelmeket az utolsó cseppig kiárasztom hazátokra. Nagyon közel álltok édesanyai szívemhez, és örömmel szemlélem engeszteléseteket minden töredelmetekkel együtt. Magyarországon nyugszik Fiam Szent Vérének pecsétje, amely minden védelem csúcspontját jelképezi. Folytassátok kitartóan az engesztelést és a virrasztást, mert ennek gyümölcsei kihatnak országotok jövőjére, amely minden pillanatban változik. Minél többen döntenek Isten mellett, annál hamarabb eljön a Mennyek Országa. Ne féljetek attól, hogy küldetéseteket nem vagytok képesek tökéletesen megvalósítani! Én veletek vagyok, és elvezetlek titeket Fiamhoz, aki nemcsak keresztjét helyezte nemzetetekre, hanem győzelmi zászlaját is. Legyetek mindnyájan Fiam szeretett képmásai a világban, és tükrözzétek arcotokról az emberek felé az Ő szeretetét és önátadását. Legyen ez a nemzet egyik példakép Európa többi nemzete számára. Nem kell nagy cselekedeteket véghez vinnetek, hogy felfigyeljenek rátok. Csendben munkálkodjatok, és éljetek alázatban, melyben Isten kedvét leli! Engedjétek, hogy a Szentlélek munkálkodjon bennetek! Nemsokára egyre több próbatételt helyez elétek Mennyei Atyátok, melyben bizonyíthatjátok hűségeteket iránta azzal, hogy hiteteket megvalljátok az emberek előtt. Ne féljetek, mert rengeteg lelki támogatást kaptok a mennyei udvarból a szentek és angyalok által. Mentsétek a lelkeket és mindent ajánljatok fel értük, még a levegővételt is! Mert a valóság az, hogy minden pillanatban számtalan léleknek kell számot adnia életéről az Örök Bíró előtt, és hajszálon múlik lelkük sorsa.”

Mária Magdolna


http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1025-jezus-gyozelmi-zaszlaja-nemztunk-felett

Engesztelés Európa országaiért

2015. 11. 12. Csütörtök

Jézus: „Drága gyermekeim, egy különleges ajándékban részesítelek titeket. Most kiemelem sebzett szívemet, amelyet körülölel a szeretetem tüze. Szívem azért sebzett, mert mély fájdalommal látom Európa állapotát. Azt kívánom tőletek, hogy jöjjetek Elém, és lélekben helyezzétek kezeteket az Én Szentséges Szívemre. Gondoljátok át, hogy Európa nemzetei közül melyik országot választjátok ki és vállaljátok magatokra, hogy engeszteljetek és közbenjárjatok ezen országok népéért. Megkaptátok tőlem a közbenjárás ajándékát, hogy másoknak kegyelmeket esdhessetek ki az Én nevemben. Bizony mondom nektek, hogy Európa országainak szüksége van közbenjárókra, hiszen az imádkozó emberek enyhítik és csillapítják Atyám Szent Haragját.”

Jézus azt kéri az engesztelőktől, hogy válasszanak Európa országaiból egy nemzetet, amelyért külön engesztelnek. Ezen a napon este hárman imádkoztunk, és egyikünk Horvátországot választotta, melyre az Úr a következőt mondta: „Gyermekem, Én most kiemelek szívemből egy lángoló tüzet és a kezedbe helyezem. Jöjj Velem, mert elröpítelek lélekben Horvátország fölé. Ebben az országban nagy zűrzavar látható, és közben hallani az emberek szenvedését. Ugyanakkor fájdalommal hallgatom az emberek istenkáromlásait. Sokan elfordultak Tőlem, de Én kérésedre megsegítem a horvát népet. A kezedben lévő lángot ráfújom Horvátországra, és ez a tűz reményt fog adni a bajba jutottaknak, másrészt tisztulásban lesz részük.”

Egy másik lelki testvér Németországot választotta, és Jézus azt mondta: „A szívemből újabb lángot emelek ki, kezedbe helyezem és elröpítelek Németország fölé. Ó, mennyi sírást és jajgatást hallok e nemzetben! Lásd, hogy milyen sötét hullám halad át ezen az országon, amely el akarja űzni a világosságot. Szeretetem tüzét most kérésedre kiárasztom a német népre. Ez a tűz az Én világosságom, amely felveszi a harcot a sötétséggel szemben. Olyan ez a világosság és a sötétség, mint két kard, amely egymás ellen párbajozik. Édesanyám szívében hordozza Németországot, hiszen XVI. Benedek pápátok is innen származik. Ez áldást és kegyelmet jelent az emberek számára. Nemsokára igazságosságom győzni fog a gonoszsággal szemben. Nem engedem, hogy a sötétség végleg learathassa győzelmét a német nép között.” (Később az Úr elmondta, hogy a sötétség alatt nemcsak a bűnt kell értelmezni, hanem a terrorizmust is.)

A harmadik lelki testvér Olaszországot választotta, és különösen Rómáért imádkozott, amely az Egyház és a pápaság székhelye. Jézus az előzőekhez hasonlóan elvitt Róma fölé, és láttam, hogy az iszlám harcol a keresztények ellen. Mindez a Szent Péter Bazilika előtt zajlott. Ez a harc véres üldöztetésre fordult. A klérusnak menekülni kellett Rómából, mert a város tűzben égett. Láttam olyan papokat, akik életüket feláldozták, hogy másokat megmentsenek. Az iszlám népei tönkretették a keresztény templomokat és mindent megsemmisítettek, ami ellene mond nézeteiknek. Jézus: „Az Egyház már több mint 2000 éve üldöztetve van, mégis fennmaradt és ez így is lesz a világ végéig. Szentlelkem munkálkodik az Egyházban, és Őt senki el nem pusztíthatja. A sátán sem tud erőt venni e kősziklán, amely örök alapon van. Mindazok mellé, akik követnek Engem a keskeny úton, angyalokat helyeztem, akik segítenek a jelek felismerésében és üzeneteim értelmezésében. Ezek az angyalok őrködnek fölöttetek, mert ezt a feladatot bíztam rájuk.”

http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1024-engeszteles-europa-orszagaiert

A Szűzanya közbenjáró szerepe

2015. 01.01. Szűzanya

Gyermekeim, édesanyai szívem aggódik értetek, különösen azokért, akik még elzárják magukat az én segítségemtől. Sokat tehettek ezekért az emberekért.
Beszéljetek nekik édesanyai gondoskodó jelenlétemről. Vigyétek el hozzájuk végtelen szeretetemet, győzzétek meg őket arról, hogy Szent Fiam rám bízott benneteket. Nektek csak igent kell mondanotok rám, és én akkor megoltalmazlak benneteket, anyai palástommal betakarlak, hogy ne tudja az ellenség kivetni rátok a hálóját. Mert bizony nagy veszély fenyegeti azokat, akik önmaguk akarják élni az életüket. Imádkozzatok, hogy egyre többen felnyissák szemüket a kegyelemre, mely általam érkezik hozzátok! Boldog az a szív, mely megtapasztalja ezt a lehajló szeretetet. Bízzatok bennem és engedjétek át nekem minden ügyeteket! Édesanyátok
2015. 01. 02. Jézus
Gyermekeim, jöjjetek az Én feltárt szívem sebébe! Ott megnyugvásra találtok és biztonságot nyertek. Úgy jöjjetek hozzám, és úgy hozzatok oda másokat is, hogy Édesanyám Szeplőtelen Szívén át tegyétek ezt. Soha ne hagyjátok ki engesztelő felajánlásaitokból Szűz Anyám Szeplőtelen Szívét. Ha így tesztek, olyan biztonságos úton juthattok el Hozzám, amilyenen másképp nem tudnátok eljutni. Lehet, hogy szavaitokkal kimondjátok, hogy Szent Szívembe akartok belehelyezkedni, de ha kikerülitek a Szűzanyát, akkor a legnagyobb segítséget utasítjátok vissza. Hiszen Ő az, aki egyedül képes elvezetni titeket Hozzám teljes biztonságban. Ha nem így jártok el, akkor szívetek szándéka nem biztos, hogy beteljesedik, mert a gonosz lelkek, akiket ti nem láttok és nem érzékeltek, félre fognak vezetni titeket és nem juttok el olyan gyorsan hozzám. Figyelmeztessétek erre is testvéreiteket, és imádkozzatok, hogy egyre többen megértsék Édesanyám biztonságot nyújtó akaratát. Jézusotok.

Anna Terézia


http://engesztelok.hu/lelkielet/901-a-szuzanya-kozbenjaro-szerepe

3l

Ősszel 11-én

Kérlek benneteket, imádkozzátok ezt a Litániát (3): Védjétek meg Isten Igéjét

Ó, Jézus, védj meg minket a hazugságoktól, melyek megbántják Istent.
Védj meg minket a Sátántól és hadseregétől.
Segíts nekünk, hogy jobban szeressünk Téged.
Tarts fenn a küzdelmünkben minket.
Védj meg minket a hitünkben.
Vezess minket menedéked biztonságába.
Segíts nekünk, hogy felálljunk és megvédjük Szent Akaratodat.
Erősítsd azon elhatározásunkat, hogy igaz Tanítványaid legyünk.
Adj nekünk bátorságot.
Adj nekünk bizalmat.
Az Igazság útján vezess minket.
Védj meg minket ellenségeinktől.
Áraszd ránk Védelmed Kegyelmeit.
Segíts nekünk, hogy elkerüljük a kísértéseket.
Vigyél közelebb minket Szentséges Szívedhez.
Segíts nekünk, hogy mindenkor hűségesek maradjunk Hozzád.

Ámen.



„Drága Istenem! Félek, de mégis szeretnélek megismerni. Nem értek mindent, de köszönöm, hogy szeretsz. Köszönöm, hogy velem voltál, akkor is, amikor nem vettem észre. Köszönöm, hogy az én oldalamon állsz – hogy nem azért küldted el Jézust, hogy elítéljen, hanem azért, hogy megmentsen.

Bevallom, hogy eddig nem is ismertem fel, hogy szükségem van Megváltóra, ma viszont szeretném befogadni  szívembe. Kérlek, ments meg a múltamtól és mindattól, amit bánok, a hibáimtól, a bűneimtől, a szokásaimtól, a sérüléseimtől és a gyengeségeimtől. Kérlek vegyél el minden aggodalmat és tölts be a Te szereteteddel! Békességben akarok lenni veled, és szükségem van rá, hogy a békességedet add a szívembe.

Kérlek, ments meg a te céljaidra! Szeretném tudni, miért helyeztél erre a bolygóra, és betölteni azt a célt, amelyre teremtettél. Szeretném tudni, hogyan szeresselek és hogyan tudok bízni Benned. Kapcsolatban szeretnék lenni veled. Jézus nevében kérem ezt."

Ámen.!

A Szűzanya közbenjáró ereje

2018. 09. 09, Vasárnap (Kisboldogasszony ünnepe Máriabesnyőn)

Ezen a napon számos zarándoktestvér köszöntette a Szűzanyát énekkel, imával, virágokkal és egyéb kérésekkel. A szívemet mélyen megrendítette, hogy az emberek mennyire szeretik a Szűzanyát és mennyire hálásak az ő közbenjárásáért. Édesanyánk a Mennyország Királynőjeként örömkönnyek között fogadta az emberek imáit és kéréseit. Ő mindenkire egyénként odafigyelt és kedvesen hallgatta az embereket. Amikor magamban én is elsoroltam a kéréseimet, akkor hallottam édesanyám hangját, aki így szólt:

„És te mit ajánlasz fel nekem? Sokan kérnek tőlem, és amint imájuk meghallgatásra talált, akkor elfeledkeznek a hálaadásról vagy az ígéreteikről. Mindezek elmulasztása miatt számos kegyelemtől elesnek, amely a lelkük javát szolgálta volna.” Édesanyámnak azt feleltem: „Nekem nincs semmim, csak a szívemet tudom neked felajánlani.” A Szűzanya ekkor megmutatkozott előttem és nem szólt semmit. Viszont egy gyöngéd mosoly megjelent az arcán, ami engem boldogsággal töltött el.

Öröm volt látni ezen a kegyhelyeken, hogy milyen sokan álltak sorba a gyóntatószékek előtt. Várakozás közben láttam a Sátánt láncokkal a mellkasán és hallottam a dühöngését, mert amikor egy ember a gyónás által megtisztul, akkor azzal csorbul a gonosz hatalma a lélek fölött. Láttam, hogy a Sátán szétküldte angyalait az emberek között, hogy azt sugallják nekik, hogy ne gyónjanak. A Szűzanya azt mondta: „A Sátán retteg tőlem, mert tudja, hogy közbenjárásomnak nagy ereje van, melynek hatására sokan megtérnek. Miután az emberek megakarnak tisztulni a gyóntatószékben, Fiam elé vezetem őket, aki az üdvösség forrása. Ez jelenti a Sátán igazi bukását, mert így teljesedik be az ember valódi szabadulása.”

 

Édesanyám megmutatta a Mennyország kincstárát. Aki oda belép, az Isten végtelen nagy gazdagságával találkozik, amely legfőképpen az Ő szeretetét, bölcsességét és egyszerűségét jelenti. Ezek a kincsek meg sem közelítik a földi értékeket. Itt a pénznek nincs nyoma. Láthattam, hogy a kincstárnak van egy olyan része, amely az emberek összegyűjtött kincseit tárolta. Isten előtt semmi nem vész kárba pl. a felajánlott könnyek, imák, az áldozathozatal, a felajánlott szenvedés stb. Ezek fel lesznek mutatva a különítélet során, mint a szeretetből fakadó jócselekedetek. Ekkor megértettem, amit az Úr mondott az evangéliumban: „Ne gyűjtsetek magatoknak kincset a földön, ahol moly rágja és rozsda marja, s ahol betörnek és ellopják a tolvajok! A mennyben gyűjtsetek kincset, ahol nem rágja moly és nem marja rozsda, s ahol nem törnek be és nem lopják el a tolvajok! Ahol a kincsed, ott a szíved is.” (Mt 6, 19-21)

Mária Magdolna



Továbbiak: http://uzenet.csapata.hu/cikkek/egi-kegyelmek-zapora-67182/

Közbenjáró ima

Kedveseim, mindig figyeljetek a Szentlélek által egymásra, mert a lélek, ha nyitottak vagytok rá, megmutatja nektek, hol kell segítenetek testvéreiteknek. Amikor rájuk gondoltok, és az ő gondolataikat felajánljátok a Szentháromságnak, akkor komolyan is közbenjártok értük. Ez azért fontos, mert ha testvéretek a teher alatt elgyengül, a ti segítőkész lelkületek, amellyel rábízzátok őt Istenre, felemeli lelkét és megmenti a lehúzó erőktől, melyek már oly nagyon kínozzák. Gondoljatok mindig erre, és bár ti látszólag nem sokat enyhítetek szenvedésén, mégis, amikor imáitok által felemelitek őt, és rábízzátok gondját a Szentháromságra, akkor ezzel teszitek vele a legnagyobb jót. Bátran higgyetek ennek a közbenjáró kegyelemnek a hatékony működésében, és eszerint járjatok el!
2012.11. 09. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/koezbenjaro-ima






Kedveseim, közösségeitekbe engedjétek be a Szentháromságot! Buzgón vegyétek ki a részeteket az imádságban és a közbenjárásban!

Ismerjétek fel a lelkeket, mi az, ami mozgatja a szorongattatott helyzetben lévőket! Higgyétek, hogy imáitokkal sokat tehettek azokért, akik képtelenek mozdulni a Szentlélek indításaira! Amikor imádkoztok egy lélekért, gondoljátok át, mi a legfontosabb, amivel motiválni lehet őt arra, hogy felismerje útvesztőit és elindulhasson az Úr útján. Ha erre figyeltek, akkor imáitokat is ezekre összpontosítsátok, és a legfontosabbakat kérjétek számukra. Ez olyan célzott imádság lesz, amivel megkönnyíthetitek számukra a visszatalálást. Ne feledjétek, minden imát hittel és teljesen az Istenbe vetett hittel mondjatok, mert csak akkor lesz helyes és célba érő! Így legyetek segítségére testvéreiteknek!

2014.11.04.

Kedveseim, amikor egymásért imádkoztok, akkor komolyan hordozzátok egymást! Ilyenkor átadjátok az Úrnak azt, akit imában hordoztok és vállaljátok érte az áldozatot. Bizony nem is olyan könnyű imádkozni a mások nyomorúságának enyhüléséért, mert ez hatalmas bizalmat jelent az Úr felé. Megbíztok abban, aki elé elviszitek testvéreitek terhét és ez nagy ajándék a rászorulónak. Mert azt éli meg, hogy nincs egyedül megpróbáltatásában, mert aki odaviszi őt az Úr elé, az gondoskodik lelki szükségéről és figyel rá. Milyen fontos ez a megpróbáltatott és szorongattatott helyzetben lévők számára. Máris biztonságot és reményt nyújthatunk nekik a kilátástalanság idején. Bátran segítsetek imaszolgálataitokkal a rászorulóknak, hisz oly sokan vannak, akik tőletek várják az Úr segítségét!

2014.11.06.

Kedveseim, hívjátok segítségül az Úr nevét, amikor szükséget szenvedtek, és amikor másokért jártok közben Istennél. Az Úrtól kérni minden segítséget, számotokra létkérdés. Ha ti elfogadjátok a mindenható Isten kegyelmét, akkor el kell fogadnotok Tőle mindazt, amit megenged számotokra. Bizalmatokat tehát egyedül Őbelé vessétek, akkor kegyelmében is megmaradtok. Ha viszont másban hisztek és bíztok, az számotokra az Élettől való elfordulást eredményezi. Nagy veszélyt jelent számotokra a pénzbe vetett bizalmatok és azt gondolnotok, hogy csak akkor vagytok biztonságba, ha tele van a pénztárcátok. Úgy bánjatok a pénzzel, mint bármilyen eszközzel, mely egyedül arra szolgál, hogy szükségleteiteket kielégítsétek vele.

2014.11.08.               Anna Terézia


http://engesztelok.hu/lelkielet/882-kozbenjaro-ima