58-152-153

Tavasszal 31-én

(58) - A Megtérés Keresztes Hadjárata:
Ó, drága Jézus, hívlak Téged,
Hogy öleld át Isten minden gyermekét,És borítsd be őket a Te drága Szent Véreddel.Engedd, hogy Véred minden cseppje beborítson minden lelket,Hogy így megvédje őket a gonosztól.Nyisd meg mindenki szívét, különösen a megkeményedett lelkekét És azok szívét, akik ismernek Téged, de a büszkeség bűne foltot ejtett rajtuk,Hogy leboruljanak, és könyörögjenek, hogy Szereteted Fénye árassza el a lelküket.Nyisd meg a szemüket, hogy meglássák az Igazságot,Hogy Isteni Irgalmasságod virradata rájuk zúduljon, beborítván őket Irgalmasságod Sugaraival.Téríts meg minden lelket kegyelmeid által, és azokat is, drága Jézus,Akiket most kérek tőled: (itt nevezd meg a személyes szándékodat)Irgalomért könyörgök Hozzád, és egy napi böjtöt ajándékként ajánlok fel Neked, minden héten ebben a júniusi hónapban, engesztelésül minden bűnért. Ámen.



A Keresztes Imahadjárat 152. Imája: Segíts nekem tehetetlenségem órájában

Drága Jézus, segíts nekem tehetetlenségem órájában.
Szabadíts meg a bűntől, és nyisd meg szememet, szívemet és a lelkemet az ördög megtévesztésére, és gonosz útjaira.
Tölts el engem Szereteteddel, amikor gyűlöletet érzek a szívemben.
Tölts el engem Békéddel, amikor bánatot érzek.
Tölts el engem a Te Erőddel, amikor gyenge vagyok.
Szabadíts ki engem börtönömből, amelyben vagyok, hogy szabad lehessek, és tarts biztonságban engem Szentséges Karjaidban. Ámen.




A Keresztes Imahadjárat 153. Imája: Védelem Ajándék a gyermekekért

Az alábbi Imát hetente legalább egyszer el kell imádkoznotok egy olyan kép előtt, mely Engem, szeretett Édesanyátokat ábrázol; és még mielőtt imádkoznátok, Szenteltvízzel kell magatokat megáldanotok.

Ó, Isten Anyja, Üdvösség Anyja,
Arra kérlek, hogy szenteld és mutasd be ezeknek a gyerekeknek a lelkét szeretett Fiadnak: - a nevek felsorolása -.
Imádkozz, hogy Jézus, az Ő Értékes Vérének Erejével borítsa be és védelmezze ezeket a kis lelkeket a gonosszal szemben, a védelem mindenféle formájával.
Arra kérlek, drága Édesanyám, hogy védd meg családomat a nagy nehézségek idején, és hogy Fiad kedvezően tekintsen le azon kérésemre, hogy családom egyesüljön Krisztussal, és megadja nekünk az Örök Üdvösséget. Ámen.




"Drága Jézusom, azt ígérted, ha hiszek benned, mindent, amit eddig rosszul tettem, megbocsátást nyer, megtalálom az életem célját, és egy napon a Te örökkévalóságodba befogadsz. Megvallom bűneim, és hiszem, hogy Te vagy az Isten, a Megváltó. Befogadlak életembe, mint az én Uramat. Mától életem minden részét a Te irányításod alá rendelem. Jézus, a te szeretetedben akarok pihenni. Köszönöm, hogy ezt nem kell kiérdemelnem, nem kell megdolgoznom érte. Jézus nevében kérem. Ámen."




„Hőn imádott Uram! Mindenek fölött szeretlek Téged! Ha Te rám nézel, elolvadok. Tekinteted áthatol bensőmön, mint a tűz, és elolvad bennem a lelkem. Ha Te velem vagy, megnyugszom. A béke, amelyet belém árasztasz, olyan, mint az óceán. Végeláthatatlan, békés és szelíd. Ha Te szólsz hozzám, az bölcsességet ad. Célt és értelmet kap az életem. Értelmem szeme pedig megkapja a tisztánlátást. Mindig csak Veled vágyódom együtt lenni! Olyan jó, hogy Te sohasem tagadod meg Magadat tőlem. Kérlek, soha ne távozz el a Te kis ostyádtól, tőlem! Te vagy az élet, a boldogság, és az örökkévalóság. Ó imádott végtelen Szeretet, gyógyíts meg engem! Add, hogy kigyógyuljak minden önzésemből, türelmetlenségemből, és kételyemből! Te légy bennem a tűzszikra, amely lángra lobbantja szívemet, lelkemet, amely egyre csak Utánad eped! Ó kérlek, formálj, alakíts Magadba engem! Add, hogy meghaljak magamnak, és csak Neked éljek örökkön örökké!  Ámen.”





„Szívem a Szívednek dalol. Lángra gyújtottad szívemet. Ó Jézusom, imádott Megváltóm! Szereteted irántunk felfoghatatlan. Mi csak a külső burkot látjuk. Azt, hogy feláldoztad Magadat értünk. Annyira szerettél, hogy az utolsó csepp Véredet is ki akartad ontani értünk. Mert drága Szent Véred a mi megváltásunk, örök életünk. De mekkora szeretet lángolt a Szívedben, amíg eddig eljutottál?! Ó Jézusom, csak egy kis sugárnyit kérek hatalmas tűzláng szeretetedből, hogy én is az életemet adjam oda Érted. Amióta elhívtál, csak Neked élek. Fontosabb vagy számomra, mint a levegő. Nélküled nem tudok, nem akarok élni. Harminc évvel ezelőtt, amikor meghívtál: „Áldozz meg! Térjél be közéjük!” És én a szívembe fogadhattalak. Azt kérem, hogy csak addig éljek, amíg Téged magamhoz vehetlek a Szentáldozásban. Imádott Uram! Te mondtad: „Közel az óra, amikor elvesznek Engem tőletek.” Kérlek, Jézusom, ha ez bekövetkezik, emelj Magadhoz engem, mert meghalok Nélküled ezen a kietlen, sivár földön. Nem tudok, és nem akarok Oltáriszentség nélkül élni. A Te drága Szent Tested és Véred az én erőm, oltalmam, békém és boldogságom. Minden örömöm Te vagy. Nélküled nem tudok, és nem akarok élni. Ha úgy akarod, szívesen odaadom az életemet Érted. Te vagy Mindenem, életem értelme és célja. Te vagy az én Napom, Aki beragyogod lelkemet, Te vagy az Erőm, Akivel együtt mindenre képes vagyok. Te vagy örök életem, békém és boldogságom. Jézusom, kérlek, emelj engem Magadhoz, hogy mindörökké dicsőítsem Nevedet, hozzám lehajló nagy irgalmadat és szeretetedet. Ámen.”

50-117

Tavasszal 30-án

 

(50) – Jézus segíts nekem, hogy megismerjelek:

Ó, drága Jézus, segíts nekem, hogy megismerjelek
Bocsáss meg Nekem, hogy eddig nem beszéltem Veled
Segíts nekem, hogy békére találjak ebben az életben, és mutasd meg az örök élet igazságát.

Nyugtasd meg a szívemet,
Enyhítsd aggodalmamat,
Adj nekem békét,
Nyisd meg most a szívemet,
Hogy szereteted betöltse a lelkemet. Ámen.

 

Keresztes Imahadjárat 117. imája Azokért, akik eladták a lelküket

 


Legdrágább Jézusom, Neked szentelem a következő lelkeket: – itt sorold fel őket – és mindazokat, akik cserébe a hírnév jutalmáért, eladták a lelküket.

Szabadítsd meg őket fertőzésüktől. Tartsd távol őket az Illuminátusok fenyegetéseitől, akik felfalják őket. Add meg nekik a bátorságot, hogy félelem nélkül távozhassanak ebből a gonosz rabságból.

Vedd őket Irgalmas Karjaidba, és tereld vissza őket a Kegyelem Állapotába, hogy alkalmasak legyenek megállni Színed előtt.

Istenséged által segíts nekem, hogy ez az ima elkobozza a Szabadkőművesektől a Sátán által örökbefogadott lelkeket.

Szabadítsd meg őket bilincsektől, amelyek fogva tartják őket, és amelynek következménye egy szörnyű kínszenvedés lesz a Pokol kamráiban.

Segíts nekik a választott lelkek szenvedései által, imáim és Irgalmad által, hogy az első vonalban legyenek, készen arra, hogy belépjenek az Új Béke Korszakának Kapuján – az Új Paradicsomba. Könyörgök Hozzád, szabadítsd ki őket fogságukból. Ámen.





Drága Jézusom! Itt állok kereszted alatt. Hallom tüdőd zihálását. Fulladás gyötör. Szent Véred nagy része már elfolyt. A Szíved kihagy. Tetanusz görcsök gyötörnek. Magas láz gyötör. Torkod kiszáradt, nyelved elepedt. Már szólni sincs erőd. Amit akartál, elmondtad: „Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek. Szomjazom. Éli, Éli, lamma szabaktani? Istenem, Istenem, miért hagytál el Engem? Beteljesedett. Atyám, kezedbe ajánlom lelkemet.”

Nincs címe a bejegyzésnek

Tavasszal 29-én

„Hőn imádott édes jó Jézusom! Nagy volt a lelkünk ára. Te fizettél értünk rettenetes váltságdíjat. Kérlek, add, hogy mielőtt vétkeznénk, mindig Téged lássunk magunk előtt a keresztfán! A Te értünk szegekkel átvert kezedet, lábadat. A Te drága Szent vérző, csupa Seb Testedet. Dagadt Arcodat, kiszúrt Szemedet. Drága Szent Fejedet, amelyből patakzott Szent Véred, mert a töviskorona összeszurkálta. Ez volt a Te királyságod a földön. Trónod a kereszt, koronád a szúrós tövis. Ruhád a mezítelenség. Teljes megalázottság, kigúnyolás, kiközösítés. Két lator között az Isten egyszülött Fia, a mi drága Szent megváltó Istenünk. Ez voltál Te itt a földön.

Kérlek, Uram, add, hogy mi se keressünk előmenetelt, rangot, fényűzést, elismerést, megbecsülést, csak egyedül Téged a keresztfán! Veled akarjunk azonosulni, egyesülve lenni! Ne lázadjunk, ha kigúnyolnak, kirekesztenek miattad, és az utolsó helyre sorolnak. Vegyük mindezt kitüntetésnek! Hisz Te mondtad: gyűlölni fognak Értem titeket. Hárman lesznek egy ellen. Nem békét hoztam, hanem kardot, tüzet. Vágyva vágyom, hogy már lángra lobbanjon! Miattam üldözni fognak titeket. Ó Jézus, ha Teérted üldöznek minket, az számunkra a legnagyobb dicséret, hogy jó úton járunk, a Te nyomodban. Hisz Te mondtad: aki utánam akar jönni, vegye fel keresztjét, úgy kövessen Engem. Ahol Én vagyok, ott lesz a szolgám is.

Drága Jézusom, csak egyet kérek Tőled: végy fel engem is Magad mellé a keresztre! Add kegyelmedet, hogy az önmegtagadás szegei tartsanak engem is a kereszten! Ne tudjak, és ne akarjak mást látni, csak egyedül Téged! Benned merüljek el! Téged szemléljelek, mekkora árat fizettél személyesen az én nyomorult bűnös lelkemért! Nélküled egy menthetetlen eset, a kárhozat fia lennék! Ó Uram, hát ennyire szerettél?! Kérlek, add kegyelmedet, hogy úgy tudjalak Téged szeretni, ahogy Te engem! Hogy ha Te úgy akarod, én is az életemet tudjam adni Érted! Magamtól semmi vagyok. Te mondtad: „Nálam nélkül semmit sem tehettek.” Téged akarlak követni! Veled akarok maradni mindig, örökké, itt, és az örök hazában! Ezt a kegyelmet kérem Tőled. Ámen.”



Nagypéntekre:

„Hőn imádott édes jó Jézusom! Nagypéntek van. Te ott függsz a keresztfán. A csőcselék gúnyol: Szállj le a keresztről! Szabadítsd meg Magad! Édesanyád már félholt, elalélva támaszkodik Jánosra, szeretett tanítványodra. Már a könnyei is elapadtak. A jobb lator a pártodat fogja, majd kér: Emlékezzél meg rólam országodban! Te megígéred: Még ma Velem leszel a paradicsomban. Majd hangosan felkiáltasz: Atyám, kezedbe ajánlom Lelkemet. Ezzel kilehelted Lelkedet. Nagy volt a lelkünk ára. Kérlek, tudatosítsd ezt bennünk, hogy mekkora árat fizettél a mi üdvösségünkért. Ne veszítsük el könnyedén lelkünk üdvét, hanem jobban vigyázzunk rá, mint szemünk fényére! Soha ne kövessünk el bűnt, mert azzal Téged sértünk meg! Inkább meghaljunk, mint vétkezzünk!

Most azokért kérlek, akik közel állnak Hozzád, és igyekeznek életszentségben élni: gyújtsd meg a szívüket Szent Szíved szeretetlángjával, hogy hozzanak minél több áldozatot, és ezzel mentsenek sok lelket a Te mindnagyobb dicsőségedre! Neked nem tudunk mást adni, mint lelkeket menteni. De ennek örül az egész mennyország, és mindenek előtt Te. Ó Jézusom, imádott Királyom! Nagy a mi felelősségünk, akik megismertük tanításodat. Számot adunk minden talentumról, amelyet nekünk adtál. Kamatoztatni kell őket. Ez pedig a lélekmentés. A Te kegyelmed olyan kincs, amely akkor gyarapszik, ha minél több emberrel megosztjuk. Kérlek, add nekünk kegyelmedet, hogy nagylelkűek legyünk tanításod terjesztésében, az imában és az áldozatok meghozatalában! Erre áldj meg bennünket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.”

 

57

Tavasszal 28-án

 

(57)- Ima a Klérus számára

Jézus, engedd meg nekem, hogy meghalljam Hívásodat:

Ó, drága Jézusom,
Nyisd meg a fülemet hangod csengésére,
Nyisd meg a szívemet szerető hívásodra.
Töltsd el lelkemet Szentlelkeddel,
Hogy felismerhesselek Téged ebben az időben.
Felajánlom Neked alázatos hűségemet
Mindenben, amit csak kérsz tőlem.
Segíts nekem, hogy felismerjem az igazságot,
Hogy felálljak, válaszoljak és kövessem a hangodat
Oly módon, hogy segíteni tudjak Neked minden ember lelkének a megmentésében.

A Te akaratod, számomra parancs.
Add meg nekem a bátorságot, hogy megengedjem Neked, hogy vezess engem;
Hogy felvehessem a szükséges fegyverzetet, annak érdekében, hogy Egyházadat az Új Királyságod felé vezethessem. Ámen.





"Drága Istenem, szeretném, ha a mennyei Atyám lennél, és én a te gyermeked szeretnék lenni. Kérlek, fogadj be engem a te otthonodba. Szeretnék szellemileg bele születni a családodba, Jézus Krisztuson keresztül. Jézus, nem értek mindent teljesen, de elfogadlak, mint az utat az Atyához. Szeretném, ha te tartanád kézben az életem, hogy vezess és irányíts engem. Köszönöm, hogy te egy szerető, törődő és állhatatos Atya vagy. Köszönöm, hogy te mindenek felett állsz, és tudod kezelni mindazokat a problémákat, amiket átadok neked. Jézus nevében imádkozom. Ámen."




„Hőn imádott édes, drága, jó Jézusom! Téged elítélt Pilátus. „Jobb, ha egy ember hal meg a népért, mintsem az egész nép elvesszen.” Te vagy az Áldozat. A Te Véred és kereszthalálod váltott meg minket. Te vagy a mi édes reményünk, örök életünk. Drága Szent Testedet és Véredet adtad nekünk ezen az éjszakán, amely a Te utolsó vacsorád volt. Szent Tested és Véred a mi erősségünk, üdvösségünk, örök életünk. Védőpajzs a sátán támadásai ellen. Te vagy a mi fényünk, reményünk, örök boldogságunk. Jézusom, imádott Királyom! Kimondhatatlanul szeretlek! Követni akarlak Téged a keresztúton! Én is vinni akarom keresztemet, ahogy Te vitted! Ha összeroskadok is, mindig fel akarok állni! Ehhez kérem a Te kitartásodat és erődet. Köszönöm, hogy Te előbb szerettél engem. Elszerettél mindattól, ami kedves és vonzó volt nekem ezen a földön. Addig szerettél, amíg Rád találtam, és viszontszerettelek Téged, az egyedül élő Istent. Addig szerettél, amíg végre felfogtam, hogy Te vagy a teljesség, a tökéletes boldogság és szeretet, Aki nélkül nem lehet élni. Nélküled csak üres keresés és vergődés ez a földi lét. De Veled! Veled értelmet, célt nyer az életünk. Mert Te vagy az út, az igazság és az élet. Ezt mondtad: „Nálam nélkül semmit sem tehettek. Veletek vagyok minden nap a világ végezetéig.” Jézusom, imádott Királyom, örök boldogságom! Csak ezt kérem Tőled, Aki már mindent nekem adtál: mivel gyenge, semmi vagyok, vértezz fel engem a Te erőddel! Add nekem a Te hűségedet és engedelmességedet! Ne engedd, hogy megtorpanjak az úton! Vegyél ki minden félelmet a szívemből! Csak Téged, a Te vérző drága Szent Testedet lássam magam előtt mindig a keresztfán, hogy mennyire szerettél engem! Mennyit szenvedtél értem. Belőled merítsek erőt! Megvessek minden szenvedést, és csak a végcélt lássam: azt, hogy színről színre megláthatlak Téged, hogy nekem is ezt mondod majd: jöjjetek Atyám áldottai! Helyet készítettem nektek kínszenvedésem és kereszthalálom által. Jöjjetek, vegyétek birtokba a mennyországot, amelyet Atyám öröktől fogva nektek teremtett! Ne érdekeljen semmi és senki ezen a földön, ami eltérítene a céltól, az örök üdvösségtől! Mindig visszhangozzanak a fülembe drága szent szavaid: „Atyám, azt akarom, hogy akiket Nekem adtál, ott legyenek, ahol Én, és lássák dicsőségemet!” Ó Jézusom, kérlek, adj minden ember szívébe égig érő vágyat saját Magad, és a mennyország iránt! Valamennyien ki tudjuk mondani Szent Pállal együtt: „Érted minden megvetettem, sőt szemétnek tekintettem.” Jézusom, kérlek, töltsd be szívünket Önmagaddal, drága szent kegyelmeddel, hogy csak egyedül Veled legyünk boldogok. A mi eledelünk is az legyen, ami a Tied: teljesítsük a Mennyei Atya akaratát! Ezt add meg nekünk Jézusom, és akkor a világ mennyországgá változik, mert az Isten országa köztünk van, ha szeretjük egymást. Ezt add meg nekünk Jézusunk, és áldj meg minket megerősítő áldásoddal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”





"Jézus, elfogadom, hogy az igazság nem azon múlik, hogy képes vagyok-e megérteni a Te terveidet, vagy mindazt, ami Te vagy; az igazság nem az én gondolataimtól és nem az én véleményemtől függ. Amit Te mondasz, az az igazság; amit Te gondolsz, az az igazság és amit Te teszel, az az igazság.

Te vagy az Igazság és arra hívsz engem, hogy úgy éljek, hogy kapcsolatban legyek Veled, az Igazsággal és hogy e szerint cselekedjek és gondolkodjak. Segíts, hogy bízzak Benned, az Igazságban, és hogy megszabaduljak azoktól a hazugságoktól, amelyek elválasztanak Tőled, hogy követni tudjalak Téged az elkövetkező években. Tied minden dicsőség és magasztalás, mindörökké, Ámen."



„Kedves Jézus! Azt az ígéretet adtad, ha hiszek benned, akkor minden rossz, amit valaha cselekedtem, megbocsáttatik, és megtudhatom életem célját, te pedig egy napon befogadsz engem a mennyország örök honába.

 

Megvallom bűneimet és hiszem, hogy te vagy az Istenem, a Megmentőm. Befogadlak az életembe mint Uramat. A mai naptól életem minden részének irányítását rád bízom. Te légy az iránytűm.

 

Jézus, szeretném elfogadni szereteted nagy ajándékát. Köszönöm, hogy nem kell elnyernem, kiérdemelnem vagy tennem érte. Ezentúl magam helyett neked akarok szolgálni. Alázattal átadom életemet neked, hogy megments és befogadj a te családodba. Jézus nevében kérem. Ámen."







42

Tavasszal 27-én

 

(42) – Böjti ima az egy világpénznem megakadályozására

Ó, Legmagasságosabb Isten,
Felajánlom Neked böjtöm ajándékát,
Hogy állítsd meg a gonosz szorítását a világban,
Amelyet azért terveztek, hogy megfosszák hazámat az élelemtől, beleértve az élet kenyerét is.
Fogadd el felajánlásomat, és hallgasd meg más nemzetekért mondott könyörgésemet is, hogy megakadályozza azt a szenvedést, amelyet az Antikrisztus tervez.

Ments meg minket, drága Urunk, ettől a gonoszságtól, és védd meg hitünket,
Hogy tisztelhessünk Téged azzal a szabadsággal, amelyre szükségünk van ahhoz, hogy örökkön örökké szeressünk és imádjunk Téged. Ámen.






„Jézusom, Kincsem, örök Boldogságom! Te vagy az örök élet Kútfeje. Minden jónak és reménynek Szerzője. Te vagy a Fény, Aki megvilágosítod elmémet. Te vagy az örök boldogság, Aki beragyogod szívemet. Mindig Veled járok, Te vagy hű Társam. Te szerettél előbb, és Te választottál ki, hogy kövesselek Téged a rögös keresztúton. Te adsz örömöt és vigaszt, hogy tudjalak követni. Te adsz csalódásokat a világ dolgaiban, hogy ne tudjam azokat szeretni. Te gyújtod lángra szívemet, hogy csak Érted lobogjon. Te adod az erőt, hogy ellene mondjak a sátánnak, és minden kísértésének. Te adod szívembe a vágyat, hogy csak Neked akarjak megfelelni. Te vonzol Magadhoz, fel a Golgotára, fel a keresztre, hogy aztán megosszad velem a Te dicsőségedet is. Mert mindaz, aki hűségesen kitart abban, hogy Téged kövessen az önmegtagadásban és a kereszthordozásban, elnyeri az örök életet.

Ó, életem célja, értelme, bölcsessége, örök boldogsága egyedül Te vagy! Te, Aki felcipelted értem a keresztet a Golgotára. Hagytad, hogy durva szegekkel, iszonyatos kínfájdalmas kalapácsütésekkel rászegezzenek. Ó, mit el nem tűrtél, szenvedtél türelemmel, szeretettel értem! Add meg kérlek, hogy türelmetlenségeimben mindig Téged lássalak! Mielőbb bárkit megbántanék, Tőled kérjek erőt a hallgatásra. Te légy szívemben a szeretet, amely legyőz indulatot, fáradtságot, betegséget, ellenszenvet. Te légy hű Társam a szeretet keresztútján, hogy a Te irgalmas szeretetedből, kegyelmedből elnyerjem az örök életet. Ámen.”

56

Tavasszal 26-án

(56) - Ez a papok számára van, hogy a Szent Eukarisztiának védelmet keressenek

Ó, drága Atyám, drága Fiad nevében, aki feláldozta önmagát a Kereszten az emberiségért, segíts nekem, hogy hűséges maradhassak az igazsághoz.

Boríts be engem Fiad drága vérével, és add meg nekem azokat a kegyelmeket, amelyekkel továbbra is hittel, bizalommal és tisztelettel szolgálhatlak Téged papi hivatásom hátralevő részében.

Soha ne engedd meg, hogy eltérjek a Szentmise Áldozat valódi jelentésétől, vagy a Szent Eukarisztia bemutatásától gyermekeid számára.

Adj nekem erőt, hogy képviselhesselek Téged és oly módon tápláljam nyájadat, ahogyan őket táplálni kell Fiad, Jézus Krisztus, az emberiség Megváltójának Testével, Vérével, Lelkével és Istenségével. Ámen.

41-143

Tavasszal 25-én

 

(41) – A hitetlenek lelkéért:
„Ó, Jézusom, segíts szegény gyermekeidnek,
akik vakok az Üdvösségre tett Ígéreteddel szemben.Könyörgök Hozzád, hogy imáim és szenvedésem segítségével nyisd meg a hitetlenek szemét, hogy ők is láthassák gyengéd Szeretetedet, és védelemért a Te szent karjaidba szaladjanak.Segítsd őket, hogy meglássák az igazságot, és keressék a megbocsátást bűneikre, hogy megmenekülhessenek, és elsőként léphessenek majd be az új Paradicsom kapuin.Imádkozom ezekért a szegény lelkekért, beleértve a férfiakat, nőket meg a gyermekeket, és sürgősen arra kérlek Téged, hogy oldozd fel őket bűneik alól. Ámen.”

Imádkoznotok kell a Keresztes Imahadjárat ezen 143. imáját: Védelmezzük az Üdvösség Küldetését

Ó, Üdvösség Anyja, védd meg ezt a Küldetést, mely Isten Ajándéka, hogy Örök Életet hozzon gyermekeinek, mindenütt a világon. Kérlek, lépj közbe a mi nevünkben szeretett Fiad, Jézus Krisztus által, hogy megadja nekünk a bátorságot kötelességeink elvégzésére; hogy mindenkor szolgáljuk Istent, különösképpen akkor, amikor ezért szenvednünk kell. Segítsd ezt a Küldetést, hogy lelkek milliárdjai térjenek meg Isteni Akaratának megfelelően, a kőszívűeket pedig alakítsd át Fiad szerető szolgáivá. Add meg nekünk az erőt, hogy mindnyájan, akik ebben a Küldetésben Jézust szolgáljuk, legyőzzük a gyűlöletet és a Kereszt üldözését, és hogy fogadjuk nagylelkűen a velejáró szenvedést, teljesen elfogadva mindazt, aminek még meg kell történnie. Ámen.







„Drága Istenem! Nem akarok egy napot sem nélküled tovább menni az életemben. Irányítsd minden részét a szívemnek. Felajánlom a testem. Neked szánom magam. Mindannak fényében, amit te tettél értem, élő áldozatként neked adom magam, az imádat szellemi cselekedeteként.

Alázatosan elismerem, hogy szükségem van a segítségedre. Akarom, hogy újítsd meg az értelmem. Segíts olyan módon gondolkoznom, ahogy te akarod. Kérlek, bocsásd meg a büszkeségem. Nem akarom többnek gondolni magam, mint amennyinek kellene. Hitemnek növekedésre van szüksége. A te segítségedre van szükségem céljaim meghatározásához és eléréséhez. Bocsásd meg, hogy a magam erejéből próbáltam megváltozni.

Meg akarom tölteni az életemet szeretettel. Meg akarom tölteni az életemet veled. Segíts engem egy támogató csoporttal. Segíts, hogy örömöt találjak mások elismerésében, hogy életem odaajándékozzam, és így betölthesd szükségeim. Táplálni akarom a lelkesedésemet azáltal, hogy benned vagyok. Segíts, hogy a reménységben örvendező, a nyomorúságban türelmes, az imádságban kitartó legyek. Átadom magam neked. A te nevedben imádkozom. Ámen!”

24-40-49

Tavasszal 24-én

Azok, akik nem katolikusok, mondják el a Keresztes Imahadjárat 24. imáját, amelyet a többiek számára adtam a világon a Teljes Búcsú elnyeréséért.

Ó, Jézusom, Te vagy a világ világossága Te vagy a ragyogó fényesség, mely megérint minden lelket Irgalmad és szereteted végtelen Nem vagyunk méltók a Te kereszthalálod által hozott áldozatra Mégis tudjuk, hogy nagyobb a Te szereteted irántunk, mint a mi Irántad érzett szeretetünk, Add meg nekünk, Ó, Urunk, az alázatosság ajándékát, hogy kiérdemeljük a te Új Királyságodat Tölts el bennünket a Szentlélekkel, így tovább menetelhetünk és vezethetjük a Te hadseregedet, hogy hirdessük a Te Szent Szavad igazságát és felkészítsük testvéreinket Dicsőséges Második Eljöveteledre a földön Magasztalunk Téged Dicsőítünk Téged Felajánljuk magunkat, bánatainkat, szenvedéseinket Neked ajándékként a lelkek megmentésére Szeretünk téged Jézus Légy Irgalmas minden gyermekedhez, bárhol is legyenek. Ámen.

(40) – Ima a Klérusnak, hogy felkészítsék a lelkeket Második Eljövetelemre.

Ó, Jézusom,

Én csak egy alázatos szolga vagyok, és szükségem van Rád, hogy vezess Engem oly módon, hogy felkészíthessem a Te Dicsőséges Második Eljöveteledre a lelkeket.

Segíts nekem megtéríteni és felkészíteni a lelkeket, a Te szent Akaratodnak megfelelően, hogy ők alkalmasak legyenek belépni az Új Ég és Új Föld birodalmába, melyet kereszthalálod által ígértél meg minden embernek.

Add meg nekem a szükséges kegyelmeket, hogy megoszthassam azt a szomjas lelkekkel, és add, hogy soha ne mondjak le az Irántad való kötelességemről, drága Jézus, akinek hűséget ígértem Szent Fogadalmam által.Ámen


(49) – A Keresztény Klérus hűség fogadalma:

Ó, Jézus, én a te alázatos szolgád vagyok.
Szeretetet és hűséget fogadok neked
Kérlek, adj nekem egy jelet, hogy hívsz Engem
Segíts nekem, hogy megnyissam a szemeimet, és tanúja legyek Ígéretednek.

Áldj meg engem a Szentlélek kegyelmével
Hogy ne tudjanak majd megtéveszteni engem azok, akik azt állítják, hogy a Te nevedben jönnek, de akik nem az igazságot mondják.

Mutasd meg nekem az igazságot, és engedd éreznem szeretetedet, hogy legszentebb Akaratodat teljesíteni tudjam.
Alázatos szívvel kérlek, mutasd meg nekem, hogy milyen módon segíthetek az emberiség lelkének megmentésében. Ámen.





"Jézus, magasztalunk Téged és azt, aki Te vagy. Dicsőítjük az irántunk való szeretetedet. Köszönjük Neked a Húsvét ünnepét, és hogy emlékeztetsz minket arra, hogy nem számít, mennyire volt csüggesztő az előző hetünk, Neked jó híreid vannak a jövőnkre nézve.

Nem számít, mások mit mondanak rólunk, ha Te azt mondod, hogy szeretsz minket. Nem számít, hogy mi történt eddig az életünkben, ha Te úgy fogadsz el minket, ahogy vagyunk. Köszönjük Neked, hogy megajándékozol minket a szereteteddel. Köszönjük Neked a szabadság ajándékát. A nevedben imádkozunk, Ámen."




Jézusom, ha Te akarod… Leborulva imádlak, szeretlek Téged. Hálát adok Neked akkor is, ha megadod amit kérek, akkor is, ha nem. Teljességgel Rád hagyatkozom. Tudom, hiszem, hogy Te az üdvösségemet akarod. Egyedül Te tudod, mi válik a javamra, és azt meg is adod. Ezért dicsőítelek Téged most és mindörökkön örökké. Hálát adok mindenért. Önmagadért szeretlek, imádlak Téged teljes szívemből, mert Te mindenek fölött szeretetre méltó vagy. Ha ilyen lelkülettel imádkoztok, nagyon megörvendeztetitek Szívemet. Kiárasztom rátok kegyelmemet, és mindent megadok, ami az üdvösségetekre válik. Megéreztetem veletek isteni jelenlétemet. Bármikor hívtok, megsegítelek. Az ítéletkor pedig jobbomra állítalak benneteket, mert engedelmes és alázatos gyermekeim voltatok, amíg a földön éltetek.”




„Uram, köszönöm, hogy olyannak teremtettél, amilyen vagyok, köszönöm a talentumokat és ajándékokat, melyeket belém helyzetél, és hiszem, hogy erre a munkára én vagyok a legalkalmasabb ember. Hálás vagyok mindenkiért, akikkel együtt dolgozom, még azokért is, akiket nem különösebben kedvelek vagy nem értek. Kérlek, hadd tudjak az általad kitűzött célok elérésére összpontosítani, hogy véghez vihessem azt, amiért erre a helyre állítottál! Adj nekem bölcsességet és tisztánlátást a munkához még ellenséges környezetben is! Segíts, hogy megtanuljam, amit itt akarsz tanítani nekem, és adj türelmet, miközben felkészítesz a jövőmre. Segíts, hogy a tőlem telhető legjobbat nyújtsam, hogy mindig pozitív és reményteljes maradjak. Kérlek, csendesítsd el szívemben a panaszt és csalódottságot a te tökéletes békességeddel, és engedd, hogy bízzak benned a munkám vonatkozásában. Öltöztess fel a dicsőítés köntösébe és Krisztus igazságába, hogy dicsőséget szerezzek neked ott, ahol dolgozom. Add meg, hogy tisztában legyek valódi identitásommal, hogy kegyedben járjak, és ne a munkatársaim kedvét keressem, hanem azt tegyem, ami neked tetszik! Ahol viszály van, ott hadd legyek béketeremtő! Ahol csalárdság van, hadd szóljak igazat! Ahol kétségbeesés van, oda hadd vigyek reményt! Ahol félelem van, oda hadd vigyek hitet! Ahol sötétség van, oda hadd vihessek fényt! Ahol szomorúság van, oda hadd vigyek örömöt! Mindezeket Jézus nevében kérem, ámen.”

Nincs címe a bejegyzésnek

Tavasszal 23-án

„Atyám, úgy érzem, lehetetlen helyzetben vagyok, amiből nincs kiút. Hadd érezzem jelenlétedet és Lelked bátorítását, mely emlékeztet arra, hogy veled minden lehetséges annak, aki hisz. Küldj mennyei megoldást földi helyzetemre. Innen nézve a dolgok reménytelennek tűnnek, de te az az Isten vagy, aki az eget és a földet teremtette, aki a Vörös-tengert is kettéválasztotta, hogy népe biztonságban. Te a vakoknak visszaadtad a látását, meggyógyítottad a sántákat, a süketek fülét megnyitottad. Ma megköszönöm, hogy az én Istenem vagy, aki »mindig biztos segítség a nyomorúságban«.”




„Imádott Jézusom! A Te kínszenvedésed és kereszthalálod örök érdemeiért kérlek – melyet Égi Édesanyám Hétfájdalmas Szeplőtelen Szíve által ajánlok fel Mennyei Örök Édesatyámnak. Engesztelésül a bűnösök megbántásaiért, amelyet Ellened és a Legszentebb Szentháromság és Égi Édesanyánk ellen elkövetnek. Égi Édesanyánk közbenjárására és Vele egyesülve, égig érő könyörgéssel esedezem Hozzád: add meg nekünk a kegyelmet, hogy maradéktalanul beteljesítsük ránk vonatkozó örök, szent tervedet!”





„Jöjj Szentlélek, jöjj, áraszd ki ránk szereteted tüzét! Jöjj Szentlélek, jöjj, vezess el minket Jézushoz, hogy Sebei által üdvözüljünk! Jöjj Szentlélek, jöjj, áradj ki ránk hét ajándékoddal! Növeld bennünk a hitet, a reményt és a szeretetet! Áraszd ki ránk a bölcsességet, add meg nekünk az Istenfélelmet, add meg nekünk azt a kegyelmet, hogy méltó gyermekei legyünk az Atyának, Aki Szent Fiát adta oda értünk, Aki megváltott minket, hogy örök életünk legyen. Kérünk Téged Szentlélek, áraszd szívünkbe az Istenszeretettüzét, hogy általa elnyerjük az üdvösséget. Ámen.”

47-48-103-142-151

Tavasszal 22-én

(47) – Élesszétek újra Jézus iránti szereteteteket

Ó, áldott Anya, az egész világ Üdvösségének Anyja
Imádkozz, hogy Jézus iránti szeretetem újra feléledhessen,
Segíts nekem, hogy Szeretetének lángját úgy érezzem, hogy az eltölti a lelkemet.

Segíts nekem, hogy jobban szeressem Jézust.
Imádkozz, hogy az Iránta való hitem, szeretetem és odaadásom egyre erősebb legyen.
Oszlass el minden kétséget, amely engem gyötör, és segíts nekem, hogy az igazság Isteni Világosságát tisztán lássam, amely szeretett Fiadból az egész emberiség Üdvözítőjéből sugárzik. Ámen.



(48) – Ima Krisztus Második Eljövetele hirdetésének kegyelméért:

Ó, Jézusom, add meg nekem azt a kegyelmet, hogy úgy hirdessem Szent Szavadat az egész emberiség számára, hogy a lelkek megmenekülhessenek.

Áraszd reám Szentlelkedet, alázatos szolgádra, hogy a szívek befogadhassák Szent Szavadat, különösen azok a lelkek, akiknek a legnagyobb szükségük van irgalmadra.

Segíts nekem, hogy mindenkor tiszteljem Szent Akaratodat és soha ne bántsam vagy ítéljem el azokat, akik visszautasítják Irgalmasságod kezét. Ámen.

A Keresztes Imahadjárat 103. imája: Hogy megosszuk a Szenvedés Kelyhét Krisztussal.
Leborulok Eléd drága Jézus, a Lábaid elé, hogy azt tégy velem, amit csak akarsz, hogy az mindenki javát szolgálja.
Engedd, hogy megosszam Veled Szenvedésed Kelyhét.
Vedd ezt az ajándékot tőlem, hogy így megmenthesd azokat a szegény lelkeket, akik elvesztek és reményvesztettek.
Végy engem testestől, hogy így meg tudjam osztani Fájdalmadat.
Tartsd szívemet a Te Szent Kezeidben és egyesítsd Veled a lelkemet.
Szenvedésem ajándékán keresztül lehetővé teszem Isteni Jelenlétednek, hogy átölelje lelkemet úgy, hogy minden bűnöst meg tudjál váltani, és hogy Isten minden gyermekét egyesíteni tudjad, örökön-örökké. Ámen.



A Keresztes Imahadjárat 142. imája: Felkészülés a halálra

Drága Jézusom, bocsásd meg bűneimet. Tisztítsd meg a lelkemet, és készíts fel engem, hogy beléphessek Királyságodba.
Adj nekem Kegyelmeket, hogy felkészüljek a Veled való egyesülésre. Segíts nekem, hogy legyőzzek minden félelmet.
Adj nekem bátorságot, hogy felkészítsem elmémet és lelkemet, hogy méltó lehessek megállni Színed előtt.
Szeretlek Téged. Bízom Benned. Neked adom a testemet, az elmémet és a lelkemet egy egész örökkévalóságra. Legyen a Te Akaratod az enyém, és szabadíts meg a fájdalomtól, a kétségektől és a zavarodottságtól. Ámen.


A Keresztes Imahadjárat 151. imája: A hit megvédéséért

Ó, Istennek Anyja, Mária Szeplőtelen Szíve, Üdvösség Anyja, imádkozz, hogy mindenkor hűségesek maradjunk Isten Igaz Szavához. Készíts fel bennünket, hogy védjük meg a Hitet, támogassuk az Igazságot, és utasítsuk el az eretnekséget.
Védd meg minden gyermekedet a szükség ezen idején, és adj mindnyájunk számára Kegyelmeket, hogy bátrak legyünk, amikor arra szólítanak fel bennünket, hogy utasítsuk el az Igazságot, és tagadjuk meg Fiadat.
Imádkozz, Istennek Szent Anyja, hogy megadassék nekünk azon Isteni Beavatkozás, hogy Isten Szent Igéje szerinti Keresztények maradjunk. Ámen.



„Atyám, megvallom, irigy vagyok. Ki szeretném most vetni ezt az érzést a szívemből a segítségeddel. Segíts rajtam, hogy ne méricskéljem másokhoz magam, és tudjak áldásaidat mások életén látva is örülni. Segíts meglátnom, hogy a kegyelem ajándékait nem mérted szűken nekem, és bőségesen kínálsz belőlük másoknak is. Nem feledhetem, hogy mindig többet adsz, mint amit megérdemlek.

Bocsásd meg, hogy hálátlanul birtoklom, amim már megvan. Uram, szégyellem magam. Ha újból panaszkodnék az életem miatt, kérlek, nevelj mélyebb bizalomra irántad, és segíts hinnem, hogy te mindig jót akarsz nekem. Mindenekelőtt, add, hogy teljes akaratommal kövessem a velem kapcsolatos tervedet! Legyek azzá, akivé szerinted lennem kell. Emlékeztess, hogy a birtokolható dolgoknál értékesebbnek tartsam az emberi kapcsolatokat, és segíts másokat szeretettel szolgálni inkább, mintsemhogy irigykednék rájuk. Az Úr Jézus nevében kérem ezeket.”

39-55-102

Tavasszal 21-én

(39)- Ima azért, hogy Isten minden gyermeke között járni tudjatok, és segítsetek lelküket felkészíteni az Új Paradicsomra és Második Eljövetelemre.

Ó, Jézus, szeretett Üdvözítőm,

Kérlek Téged, boríts be engem Szentlelkeddel,
Hogy hatalommal hirdethessem Szent Szavadat,
Hogy Isten minden gyermeke felkészüljön Második Eljöveteledre.
Könyörgök, Hozzád, Uram Jézus, minden kegyelemért, amelyre szükségem van, hogy segítsek minden vallású, felekezetű és nemzetiségű embert bármerre is járnék.

Segíts nekem, hogy a Te nyelveddel beszélhessek,
Ajkaiddal megnyugtathassam a szegény lelkeket,
És hogy a Te különleges Isteni szereteteddel, amely Szent Szívedből árad ki, minden embert szerethessek.
Segíts megmentenem a Szívedhez oly közel álló lelkeket,
És engedd meg nekem, hogy megvigasztaljalak Téged drága Jézus, amikor az elveszett lelkek továbbra is visszautasítják Irgalmadat.

Jézus, én semmi vagyok nélküled, de nagylelkű segítségeddel harcolni fogok a Te nevedben, hogy segítsek az egész emberiség megmentésében. Ámen.


(55) – Ima a Nagyfigyelmeztetésre való felkészüléshez

Ó, drága Jézusom,
Kérlek, nyisd meg Isten minden gyermekének a szívét Nagy Irgalmasságod ajándékára.
Segíts nekik, hogy Isteni Irgalmadat szeretettel és hálával fogadják el.
Tedd őket képessé arra, hogy alázatosakká váljanak Színed előtt, és könyörögjenek bűneik bocsánatáért, hogy így Dicsőséges Királyságodnak részeseivé válhassanak. Ámen

A Keresztes Imahadjárat 102. imája: A hit és az Isten Üzeneteibe vetett hit megőrzésére

Drága Jézus, amikor levert vagyok, emelj föl engem.

Amikor kétségek gyötörnek, világosíts meg engem.

Amikor szomorú vagyok, mutasd meg nekem Szeretetedet.

Amikor másokat kritizálok, segíts, hogy csendben maradjak.

Amikor mások fölött nyilvánosan ítélkezem, tégy pecsétet a számra.

Amikor a Nevedet káromolom, ments meg engem és végy újból védelmedbe.

Amikor hiányzik a bátorságom, add nekem azt a kardot, amelyre szükségem van, hogy harcoljak, és megmentsem azokat a lelkeket, akikre vágyakozol.

Amikor Szeretetednek ellenállok, segíts nekem, hogy teljesen elszakadjak önmagamtól, és átadjam magam a Te szerető gondviselésednek.

Amikor Tőled eltávolodom, segíts nekem újból megtalálnom az Igazság Ösvényét.

Amikor megkérdőjelezem Szavadat, add meg nekem a választ, amelyet keresek.

Segíts nekem, hogy türelmes, szeretetreméltó és kedves legyek

még azok iránt is, akik átkoznak Téged.

Segíts, hogy megbocsássak azoknak, akik bántanak engem, és add meg nekem a szükséges kegyelmeket, hogy a Föld végezetéig kövesselek Téged. Ámen.





„Drága Istenem! Bocsásd meg kérlek a büszkeségemet, és hogy azt gondoltam, nincs szükségem Rád az életemben. Nagyon sajnálom. Őszintén bevallom, hogy szükségem van arra, hogy megszabadíts, hogy megments, mivel nincs arra mód, hogy saját magam fizessek meg a bűneimért.”

„És arra kérlek Jézusom – amennyire csak megérthetem ezt -, hogy ments meg, és szabadíts meg! Téged hívlak, mert azt mondtad: megmenekül mindenki, aki segítségül hívja az Úr nevét!”

„Oda akarom adni Neked az életemet, és megtanulni egyre jobban bízni benned, egyre többet tudni Rólad. Az Úr nevében kérlek, add nekem a jobb élet kegyelmét, és szabadíts meg engem. Ámen.”





„Drága Jézusom, imádlak Téged! Szívem csak arra vágyik, hogy Téged láthasson. Értelmem csak Téged szomjaz. Légy velem mindig, mindörökké, ó áldott, ó édes Üdvözítőm, egyetlen Királyom!”





"Kedves Jézus Krisztus! Te tudod, hogy megbántottak. Látod, hogy a neheztelés miatt úgy viselkedtem, ahogy ésszerűtlen, egészségtelen és haszontalan. Szükségem van az erődre, hogy meg tudjak bocsátani másoknak és felszabaduljak. Kérlek cseréld a fájdalmamat a Te békédre! Istenem, tudom, hogy sokakat megbántottam a szokásaimmal, a rossz döntéseimmel és csalódásokat is okoztam. Kérlek bocsásd ezeket meg nekem. Segíts készítenem egy listát azokról, akiknek ártottam, és jókor, jó helyen, jóvátennem a károkat. Jézus Krisztus, szeretném, ha újra te lennél az életem központjában. Kérlek cseréld a neheztelésemet a te szeretetedre és a keserűségemet a te kegyelmedre! Köszönöm, hogy kegyelmes vagy hozzám. Köszönöm, hogy megbocsátasz azokért, amiket elrontottam. Jézus nevében. Ámen"