50-117

Tavasszal 30-án

 

(50) – Jézus segíts nekem, hogy megismerjelek:

Ó, drága Jézus, segíts nekem, hogy megismerjelek
Bocsáss meg Nekem, hogy eddig nem beszéltem Veled
Segíts nekem, hogy békére találjak ebben az életben, és mutasd meg az örök élet igazságát.

Nyugtasd meg a szívemet,
Enyhítsd aggodalmamat,
Adj nekem békét,
Nyisd meg most a szívemet,
Hogy szereteted betöltse a lelkemet. Ámen.

 

Keresztes Imahadjárat 117. imája Azokért, akik eladták a lelküket

 


Legdrágább Jézusom, Neked szentelem a következő lelkeket: – itt sorold fel őket – és mindazokat, akik cserébe a hírnév jutalmáért, eladták a lelküket.

Szabadítsd meg őket fertőzésüktől. Tartsd távol őket az Illuminátusok fenyegetéseitől, akik felfalják őket. Add meg nekik a bátorságot, hogy félelem nélkül távozhassanak ebből a gonosz rabságból.

Vedd őket Irgalmas Karjaidba, és tereld vissza őket a Kegyelem Állapotába, hogy alkalmasak legyenek megállni Színed előtt.

Istenséged által segíts nekem, hogy ez az ima elkobozza a Szabadkőművesektől a Sátán által örökbefogadott lelkeket.

Szabadítsd meg őket bilincsektől, amelyek fogva tartják őket, és amelynek következménye egy szörnyű kínszenvedés lesz a Pokol kamráiban.

Segíts nekik a választott lelkek szenvedései által, imáim és Irgalmad által, hogy az első vonalban legyenek, készen arra, hogy belépjenek az Új Béke Korszakának Kapuján – az Új Paradicsomba. Könyörgök Hozzád, szabadítsd ki őket fogságukból. Ámen.





Drága Jézusom! Itt állok kereszted alatt. Hallom tüdőd zihálását. Fulladás gyötör. Szent Véred nagy része már elfolyt. A Szíved kihagy. Tetanusz görcsök gyötörnek. Magas láz gyötör. Torkod kiszáradt, nyelved elepedt. Már szólni sincs erőd. Amit akartál, elmondtad: „Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek. Szomjazom. Éli, Éli, lamma szabaktani? Istenem, Istenem, miért hagytál el Engem? Beteljesedett. Atyám, kezedbe ajánlom lelkemet.”

Ajánló
Kommentek
  1. Én