24-40-49

Tavasszal 24-én

Azok, akik nem katolikusok, mondják el a Keresztes Imahadjárat 24. imáját, amelyet a többiek számára adtam a világon a Teljes Búcsú elnyeréséért.

Ó, Jézusom, Te vagy a világ világossága Te vagy a ragyogó fényesség, mely megérint minden lelket Irgalmad és szereteted végtelen Nem vagyunk méltók a Te kereszthalálod által hozott áldozatra Mégis tudjuk, hogy nagyobb a Te szereteted irántunk, mint a mi Irántad érzett szeretetünk, Add meg nekünk, Ó, Urunk, az alázatosság ajándékát, hogy kiérdemeljük a te Új Királyságodat Tölts el bennünket a Szentlélekkel, így tovább menetelhetünk és vezethetjük a Te hadseregedet, hogy hirdessük a Te Szent Szavad igazságát és felkészítsük testvéreinket Dicsőséges Második Eljöveteledre a földön Magasztalunk Téged Dicsőítünk Téged Felajánljuk magunkat, bánatainkat, szenvedéseinket Neked ajándékként a lelkek megmentésére Szeretünk téged Jézus Légy Irgalmas minden gyermekedhez, bárhol is legyenek. Ámen.

(40) – Ima a Klérusnak, hogy felkészítsék a lelkeket Második Eljövetelemre.

Ó, Jézusom,

Én csak egy alázatos szolga vagyok, és szükségem van Rád, hogy vezess Engem oly módon, hogy felkészíthessem a Te Dicsőséges Második Eljöveteledre a lelkeket.

Segíts nekem megtéríteni és felkészíteni a lelkeket, a Te szent Akaratodnak megfelelően, hogy ők alkalmasak legyenek belépni az Új Ég és Új Föld birodalmába, melyet kereszthalálod által ígértél meg minden embernek.

Add meg nekem a szükséges kegyelmeket, hogy megoszthassam azt a szomjas lelkekkel, és add, hogy soha ne mondjak le az Irántad való kötelességemről, drága Jézus, akinek hűséget ígértem Szent Fogadalmam által.Ámen


(49) – A Keresztény Klérus hűség fogadalma:

Ó, Jézus, én a te alázatos szolgád vagyok.
Szeretetet és hűséget fogadok neked
Kérlek, adj nekem egy jelet, hogy hívsz Engem
Segíts nekem, hogy megnyissam a szemeimet, és tanúja legyek Ígéretednek.

Áldj meg engem a Szentlélek kegyelmével
Hogy ne tudjanak majd megtéveszteni engem azok, akik azt állítják, hogy a Te nevedben jönnek, de akik nem az igazságot mondják.

Mutasd meg nekem az igazságot, és engedd éreznem szeretetedet, hogy legszentebb Akaratodat teljesíteni tudjam.
Alázatos szívvel kérlek, mutasd meg nekem, hogy milyen módon segíthetek az emberiség lelkének megmentésében. Ámen.





"Jézus, magasztalunk Téged és azt, aki Te vagy. Dicsőítjük az irántunk való szeretetedet. Köszönjük Neked a Húsvét ünnepét, és hogy emlékeztetsz minket arra, hogy nem számít, mennyire volt csüggesztő az előző hetünk, Neked jó híreid vannak a jövőnkre nézve.

Nem számít, mások mit mondanak rólunk, ha Te azt mondod, hogy szeretsz minket. Nem számít, hogy mi történt eddig az életünkben, ha Te úgy fogadsz el minket, ahogy vagyunk. Köszönjük Neked, hogy megajándékozol minket a szereteteddel. Köszönjük Neked a szabadság ajándékát. A nevedben imádkozunk, Ámen."




Jézusom, ha Te akarod… Leborulva imádlak, szeretlek Téged. Hálát adok Neked akkor is, ha megadod amit kérek, akkor is, ha nem. Teljességgel Rád hagyatkozom. Tudom, hiszem, hogy Te az üdvösségemet akarod. Egyedül Te tudod, mi válik a javamra, és azt meg is adod. Ezért dicsőítelek Téged most és mindörökkön örökké. Hálát adok mindenért. Önmagadért szeretlek, imádlak Téged teljes szívemből, mert Te mindenek fölött szeretetre méltó vagy. Ha ilyen lelkülettel imádkoztok, nagyon megörvendeztetitek Szívemet. Kiárasztom rátok kegyelmemet, és mindent megadok, ami az üdvösségetekre válik. Megéreztetem veletek isteni jelenlétemet. Bármikor hívtok, megsegítelek. Az ítéletkor pedig jobbomra állítalak benneteket, mert engedelmes és alázatos gyermekeim voltatok, amíg a földön éltetek.”




„Uram, köszönöm, hogy olyannak teremtettél, amilyen vagyok, köszönöm a talentumokat és ajándékokat, melyeket belém helyzetél, és hiszem, hogy erre a munkára én vagyok a legalkalmasabb ember. Hálás vagyok mindenkiért, akikkel együtt dolgozom, még azokért is, akiket nem különösebben kedvelek vagy nem értek. Kérlek, hadd tudjak az általad kitűzött célok elérésére összpontosítani, hogy véghez vihessem azt, amiért erre a helyre állítottál! Adj nekem bölcsességet és tisztánlátást a munkához még ellenséges környezetben is! Segíts, hogy megtanuljam, amit itt akarsz tanítani nekem, és adj türelmet, miközben felkészítesz a jövőmre. Segíts, hogy a tőlem telhető legjobbat nyújtsam, hogy mindig pozitív és reményteljes maradjak. Kérlek, csendesítsd el szívemben a panaszt és csalódottságot a te tökéletes békességeddel, és engedd, hogy bízzak benned a munkám vonatkozásában. Öltöztess fel a dicsőítés köntösébe és Krisztus igazságába, hogy dicsőséget szerezzek neked ott, ahol dolgozom. Add meg, hogy tisztában legyek valódi identitásommal, hogy kegyedben járjak, és ne a munkatársaim kedvét keressem, hanem azt tegyem, ami neked tetszik! Ahol viszály van, ott hadd legyek béketeremtő! Ahol csalárdság van, hadd szóljak igazat! Ahol kétségbeesés van, oda hadd vigyek reményt! Ahol félelem van, oda hadd vigyek hitet! Ahol sötétség van, oda hadd vihessek fényt! Ahol szomorúság van, oda hadd vigyek örömöt! Mindezeket Jézus nevében kérem, ámen.”

Ajánló
Kommentek
  1. Én