Nincs címe a bejegyzésnek

Ősszel 31-én

Akik azt mondják, hogy Jézust képviselik és előnyösebb helyzetben vannak, mint mások, hogy Királysága részesei legyenek, tegyék fel a kérdést.

Fogjátok Üzenetemet. Szorítsátok azt közel a szívetekhez, és ezt kérdezzétek: „Jézus, ez Te vagy? Nekem valóban szükségem van a Te segítségedre?” – és Én meg fogom adni a választ nektek.




„Imádott édes jó Jézusom! Te ott függsz a keresztfán. A Véred ömlik. Beissza a föld. Szent Édesanyád már félig ájultan támaszkodik Jánosra, a szeretett tanítványra. Az asszonyok, Mária, és Mária Magdolna zokognak. Édesanyád csak egyet ismételget: ennyit kell szenvednie a Megváltónak?! Nincs Benne lázadás. Ő csak Szolgálóleány. Te az Atya Fia vagy. Neked az Ő akaratát kellett teljesíteni. Így imádkoztál a Getszemáné kertben: „Atyám, ha lehetséges, múljék el Tőlem ez a kehely. De ne az Én akaratom legyen, hanem a Tiéd.” Ó Jézus! A Te kínszenvedésedre és kereszthalálodra kérlek, add meg nekünk is ezt a kegyelmet, hogy mindig, minden élethelyzetben Veled együtt tudjunk mi is imádkozni: Atyám, Jézusom, ne az én akaratom legyen, hanem a Tiéd. Ha ezt tesszük, biztos utunk van a mennybe, mert Te a javunkat akarod. A mi legnagyobb ellenségünk a saját akaratunk. A sátán elhiteti velünk, hogy amit ő akar, az a mi saját akaratunk. Mily alattomos és ravasz! Ha így áll a dolog, már pedig ez az igazság, akkor nekünk az a legjobb, ha lemondunk szabad akaratunkról. Neked adjuk azt egész életünkkel együtt. Rendelkezz velünk tetszésed szerint! Te vagy a Megváltónk, üdvösségünk Szerzője, örök életünk. Te igaz vagy és Szent. Te soha nem csapsz be. Egyedül te tudod, mi válik a javunkra, és ezt meg is adod. Rajtunk múlik, hogy elfogadjuk-e a kereszteket, amelyekkel megajándékozol bennünket, hogy általa egyre bensőségesebben egyesüljünk Veled, Aki a földön a kereszten függsz. Ide vársz mindnyájunkat, akik követni akarunk Téged. Ó, milyen édességes és gyönyörűséges egyesülve lenni Veled még a szenvedésekben is! Ha Veled vagyunk, még a könnyeinken át is tudunk mosolyogni.

Emberek! Vegyetek példát Máriáról, Jézus Édesanyjáról, Aki mindvégig követte Szent Fiát! Ott állt keresztje alatt, és nem lázadt, hanem belenyugodott az Atya akaratába, pedig az Övénél nem volt és nem is lesz nagyobb fájdalom a földön. Tanuljunk Tőle, kérjük segítségét! Akkor a mi szívünkben is kigyullad az Isten szeretet, megkapjuk az Ő békéjét, és el tudjuk fogadni mindig az Atya akaratát. Ámen.”




„Jézusom, a Te kínszenvedésed örök érdemeiért kérlek, ments meg minden lelket, akik a sátán fogságában sínylődnek! A Te végtelen irgalmadra kérlek, üdvözíts minden lelket!”




„Ó fenséges, ó magasztos, ó dicsőséges, minden dicséretre méltó! Leborulok Szent Lábad zsámolya előtt. Úgy imádlak, dicsőítelek, szeretlek, és hálát zengek Neked, hőn imádott Mennyei Örök Édesatyám, Megváltó Krisztusom, Szentlélek Istenem! Ó mily jó Téged imádni, szeretni, Neked hálát adni, Atya, Fiú, Szentlélek, Szentháromság egy Isten! Ó, Isteni Fölség, Akinek örök szeretetéből létezünk. Az egész örökkévalóság kevés lesz rá, hogy Neked hálát adjunk. Mert Te alkottad az egész világmindenséget. A Mennyet és a Földet, és rajta az embert, a saját Képedre és Hasonlatosságodra. Mert annyira szerettél minket kezdettől fogva, hogy a legnagyobb méltósággal, szabad akarattal és értelemmel ruháztál fel. Mindezt azért adtad, hogy Téged megismerjünk, szeressünk, és Neked engedelmeskedjünk. Szent kegyelmedből elnyerjük az örök életet. Kérlek, állítsd helyre a Földön a rendet, amelyet öröktől fogva alkottál, a szeretetet, amelyre minden embert teremtettél. Kérlek, taposd el a sátánt, kötözd meg, és vesd a pokol fenekére, hogy ne tudja többé megkísérteni az embert! Kérlek, hozd el az ezer éves béke uralmát a Földre! Te tanítottad a Miatyánkban: jöjjön el a Te országod! Kérlek, teljesítsd be akaratodat, és a mi vágyunkat: jöjjön el a Te országod, ahol a béke és a szeretet csókot váltanak egymással! Ahol a Te törvényed szerint élnek az emberek, a főparancsot megtartva, ami a szeretet. Kérlek, töltsd meg szívünket az Irántad való önzetlen, tiszta szeretettel, és add, hogy Benned és Érted szeressük testvéreinket, mint magunkat. Sőt, úgy szeressük őket, ahogy Te szerettél minket, hogy az életedet adtad oda értünk. Ó imádott Üdvözítőnk légy áldva és imádva az Atyával és a Szentlélekkel együtt örökkön örökké! Ámen.”

11-87

Ősszel 30-án

 

Akik azt mondják, hogy Jézust képviselik és előnyösebb helyzetben vannak, mint mások, hogy Királysága részesei legyenek, tegyék fel a kérdést.

Fogjátok Üzenetemet. Szorítsátok azt közel a szívetekhez, és ezt kérdezzétek: „Jézus, ez Te vagy? Nekem valóban szükségem van a Te segítségedre?” – és Én meg fogom adni a választ nektek.


(11) – A látnokok iránti gyűlölet megállítása
“Ó, Jézus Szentséges Szíve, kérlek állítsd le az igaz látnokok iránti gyűlöletet és a féltékenységet követőid között. Imádkozom, hallgasd meg kérlek imámat, adj erőt látnokaidnak, amelyre szükségük van, hogy Legszentebb Szavadat hirdetni tudják egy hitetlen világnak. Ámen”





(87) - Védd meg nemzetünket a gonosztól

Ó, Atyám, Fiad nevében, ments meg minket a kommunizmustól.
Ments meg minket a diktatúrától.
Védd meg nemzetünket a pogánysággal szemben.
Mentsd meg gyermekeinket a bajtól.
Segíts nekünk, hogy meglássuk Isten Világosságát.
Nyisd meg a szívünket Fiad Tanításaira.
Segíts meg minden Egyházat, hogy hűségesek maradjanak Isten Igéjéhez.
Kérünk Téged, tartsd biztonságban nemzetünket az üldöztetéstől.
Drága Atyánk, Irgalommal tekints le ránk, függetlenül attól, hogy mennyire bántottunk meg Téged.
Jézus, Emberfia, boríts be minket Drága Véreddel.
Ments meg minket a gonosz csapdáitól.
Könyörgünk Hozzád, drága Istenünk, lépj közbe és állítsd meg a gonoszt abban, hogy elnyelje a világot ebben az időben. Ámen.





Jézusom bízom Benned. Te gondoskodj, Te cselekedj!



“Jézusom! Imádott Királyom! Istenem és Mindenem! Te vagy az élet forrása. Te vagy az örök életre szökellõ vízforrás. Te Mindenható vagy. Te örök vagy, mert öröktõl fogva létezel. Te vagy az Isten, a Megváltó, a Szabadító, az öröm. Te vagy minden jónak kútfeje. Te vagy az élet, a remény, a szeretet. Aki Benned bízik, az meg nem szégyenül. Kérlek, töltsd meg szívünket az Irántad való igaz tiszta szeretettel, hittel és reménnyel! Adj nekünk élõ hitet, hogy a sátán ne tudjon elbuktatni minket! Adj nekünk bölcsességet, hogy mindenkor felismerjük, és megtegyük akaratodat! Add meg nekünk a mindennapi kenyeret, Szent Testedet és Véredet, hogy erõsítse lelkünket, testünket, és életünk legyen Tebenned! Mert Szent Tested és Véred az az étel és ital, amelyet, ha magunkhoz veszünk, Benned élhetünk, és Te mibennünk. Add nekünk mindig az Eukarisztiát! Alakíts át Magadba minket, hogy Téged magunkhoz véve, Beléd istenüljünk, és már itt és most elkezdõdjék Benned örök életünk! Te édes Megváltónk, Aki a keresztfán kínszenvedésed és halálod által adtál nekünk örök életet, mert annyira szerettél minket, hogy feláldoztad Magadat érettünk. Segíts nekünk, hogy mi is viszontszeressünk Téged, és áldozattá legyünk Érted, és embertestvéreinkért! Segíts, hogy megértsük: a szeretet egyenlõ az áldozattal, mert áldozat nélkül nincs szeretet, csak önzés és hazugság! Ments meg minket a bûntõl, és minden Számodra visszatetszõ dologtól! Csak egy a fontos, hogy Téged szeressünk, és Neked szolgáljunk. Embertestvéreinkben Téged lássunk, és Benned szeressük õket, önzetlen, tiszta, szolgáló szeretettel. Töltsd meg szívünket alázattal, hogy méltó képmásaid lehessünk! Mi is megmossuk egymás lábát, és ha ezt kívánod, akkor az életünket is odaadjuk felebarátainkért. Mindent a Te nagyobb dicsõségedre, Irántad való szeretetbõl. Ámen.”



“Jézusom, már nem bírom tovább. Átadom Neked. Bízom Benned. Te gondoskodj, Te cselekedj, kérlek. Köszönöm, hogy átveszed terhemet, és köszönöm, hogy Te nem kérsz tõlem egyebet, csak annyit, hogy bízzak Benned, és újra meg újra átadjak Neked mindent, és mindenkit úgy, ahogy van, és Te megoldod sorsunkat, mert Te mindenható, szeretõ, gondviselõ Istenünk vagy, Aki mindent a javunkra fordítasz. Köszönöm, hogy te megtiltottad, hogy aggódjunk, és felajánlottad mindenhatóságodat, hogy adjunk át Neked minden terhünket. Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Ujjongó szívvel adok hálát mindenért, amit megadsz, és mindazért, amit nem adsz meg. Határtalanul bízom Benned. Hiszem, hogy Te mindig megadod mindazt, ami az üdvösségünkre válik, és soha nem teszel a vállunkra nagyobb keresztet, mint ami elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy elnyerjük általa az üdvösséget.”




“Jézusom, tudom, hogy tökéletlen féreg, nyomorult bûnös vagyok, de köszönöm, hogy Te így is szeretsz, és elfogadsz Engem. Köszönöm, hogy engem is lélekhalásszá teszel, mint egykor az egyszerû halászokat. Mert nem a tudás és a mûveltség számít, hanem csak a hit és a szeretet. Köszönöm Uram a lehetõséget, hogy Téged követhetlek, és szolgálhatlak. Kérem kegyelmedet, hogy ebben mindhalálig kitarthassak a Te nagyobb dicsõségedre.”



Köszönöm Uram, hogy Te ennyire nagyon szeretsz engem.”

EGÉSZ SZÍVEDDEL KERESS!

Görögország, Rhodos, 1997. június 5.

(Ezt az üzenetet Isten az “Igaz élet Istenben” Társulat tagjaihoz intézte, akik itt találkoztak. Száznegyvenen jöttek huszonhárom nemzet képviseletében.)

Uram, a Te Szavad lámpás
a lábam elõtt,
jelenléted szívem
öröme és békéje.Emberiség Megváltója,
mit tehetek,
amit szívesen lát szemed?
Milyen viszonzást adhatnék
Jahvenak, az én Atyámnak
irántam való nagylelkûségéért?

1 Béke legyen veled!… Hallasd hangomat a Föld határáig! Hallja meg és tudja meg mindenki, hogy gyengéd és könyörületes Isten vagyok!
Én népem, én tulajdonom, keress egész szíveddel és fordítsd el szemedet a világról! Emeld fel hozzám és nézz Teremtõdre!
Én mondom, a ti Teremtõtök, aki nagyon szeret titeket: A békét háromszorosan Szent Lelkemben fogjátok megtalálni. Hozzátok szóló szereteténekem az én ajándékom, hogy ezáltal több tudást adjak nektek, magamhoz vonzzalak benneteket, és megismerjetek mint Atyátokat.
Szívem áldott gyermeke! Maradj hûséges hozzám, és élni fogsz.
Ki az, aki utánam vágyódik? Jöjjön hozzám, én leszek az õ öröme, õ meg az én örömöm, kertem és mennyországom lesz.
Legyetek áldottak, akik az én Nevemben jöttetek erre a találkozóra és legyetek egyek a mi Egységünkben!.

(Valaki video-filmet készített, mialatt ezt felolvastam a csoportnak. Egyikük meg akarta nézni a filmet. Azt látta, hogy a mellettem lévõ asztalon álló ikonon a Pantokrátor velem egyszerre mozgatta a száját, míg én az üzenetet olvastam fel.)


1 A mennyei Atya szól:

10-125-168

Ősszel 29-én

(10) – Szeretetetek lángjának hordozása

‘Segíts nekünk drága Jézus, hogy Szent Nevedben, félelem nélkül álljunk fel Szeretetlángod hordozására, minden nemzeten keresztül. Add meg az erőt nekünk, gyermekeidnek, hogy szembenézhessünk azokkal a gyalázásokkal, amelyekkel szembesülni fogunk mindazok között, akik nem igaz hívei Irgalmasságodnak. Ámen“ .

A Keresztes Imahadjárat 125. imája: Isten Legszentebb Szavának a megvédésére

Ó, Üdvösség Anyja, segíts nekem, Isten egy alázatos szolgájának, hogy megvédjem az Ő Legszentebb Szavát a gyötrelem idején. Drága Anyám, szentelj engem Fiadnak, hogy Drága Vérével beboríthasson engem. Add meg nekem, Fiad, Jézus Krisztus közbenjárására a kegyelmet, az erőt és az akaratot, hogy továbbra is hű maradjak Krisztus Tanításaihoz a Gyötrelem idején, mely fel fogja falni az Ő Legszentebb Egyházát a Földön. Ámen.

A Keresztes Imahadjárat 168. Imája: Isten Szeretetének Ajándékáért

 

Ó, drága Atyám,

Örökkévaló,

Legmagasságosabb Isten,

Tégy méltóvá engem Szeretetedre.

 

Kérlek, bocsásd meg nekem, hogy másokat megbántottam, és bocsáss meg nekem minden rossz cselekedetet,
amellyel fájdalmat okoztam bármelyik gyermekednek.

 

Nyisd meg a szívem, hogy lelkemben üdvözölhesselek, és tisztíts meg engem minden gyűlölettől, amelyet lehet, hogy mások iránt érzek.

 

Segíts nekem, hogy megbocsássak ellenségeimnek és elvessem Szereteted magvait mindenhol, amerre csak járok, azok között, akikkel naponta találkozom.

 

Add meg nekem, drága Atyám, az Állhatatosság és a Bizalom Ajándékát, hogy megvédhessem Szent Szavadat, és így életben tartsam Nagy Szereteted és Irgalmad lángját egy sötét világban. Ámen.







„Istenem, te ismered az életemet megkeserítő konfliktust. Belefáradtam és szeretnék megbékélni. A te békédet szeretném az életembe, ezért kész vagyok békejobbot nyújtani mások felé. Ezzel elfogadom a te békességedet ma. Megnyitom életem előtted, amennyire csak tudom. Töltsd meg életem szeretettel, türelemmel, örömmel és békességgel, és tartsd távol tőlem a haragot. Jöjj, és töltsd be életem minden területét a te békességeddel, és segíts, hogy falak emelése helyett hidakat építsek. Segíts, hogy képes legyek kezdeményezni, és ne a másiktól várjam ezt. Segíts, hogy megtaláljam a megfelelő időt és helyet, és hogy bátorságot merítsek ahhoz, hogy beismerjem a saját részemet és hibámat a konfliktusban, és hogy alázatos legyek. Kérlek segíts, hogy ne a másik embert támadjam, hanem a problémát állítsam kereszttűzbe. Segíts nekem, hogy a másik fél szempontjaira is tekintettel tudjak lenni. Támogass, hogy az igazat mondjam, és hogy a probléma megoldását tartsam szem előtt, és ne a másik embert hibáztassam. Segíts kérlek, hogy a kapcsolat helyreállítása és a kibékülés legyen a célom ahelyett, hogy a nézeteltérés minden részletét meg akarnám oldani. A te nevedben kérem ezt. Ámen.”



„Jézus, add meg nekem az Ajándékokat, amelyekre szükségem van, hogy hűséges maradhassak Hozzád.”



„Mennyei Atyám, a Szavad elítél engem. Akarom az áldásaidat az életemben, és egy irgalmas ember akarok lenni. Ahogy erre a hét dologra tekintek, saját életem hiányosságaira és gyengeségeire gondolok. Imádkozom, hogy ne csak meghalljam az Igét, de tegyek is valamit. Add meg a bátorságot, hogy irgalmas legyek. Add meg az erőt ezen a héten, hogy kilépjek hittel, és radikális, tudatos irgalmas tetteket tegyek, amelyek másokat is Feléd vezetnek. Jézus nevében, ámen!"

ISTEN AZ ALAPVETÕ IGAZSÁGOKRA EMLÉKEZTET BENNETEKET

1989. március 3.

(Szûz Mária üzenete a találkozóra:)

Béke legyen veletek. Szeretteim, ma azt kérem tõletek, hogy tartsatok ki szeretettel… Bátorítani szeretnélek benneteket . Dicsõítsétek Istent azzal, hogy hûségesek maradtok Hozzá! Adjátok át magatokat teljesen Istennek! Hadd éledjen fel az a kis láng, amelyik most csak pislákol, és legyen élõ fáklyává, hogy mindenki láthassa! Legyetek szilárdak hitetekben, teljesen nyissátok meg szíveteket az Úrnak, és fogadjátok Õt örömmel! Dicsérjétek az Úrat, amiért ezeket az irgalmas üzeneteket küldte nektek. Ne várjatok új kinyilatkoztatást!

Az Õ felszólításai az isteni igazságra emlékeztetnek. Arra emlékeztetnek, hogyan kell szentül élni, arra emlékeztetnek, hogy az Isten Szeretet. Isten az alapvetõ igazságokra emlékeztet benneteket, töltsétek tehát meg elméteket mindennel, ami igaz és tiszta! Ne hagyjatok üres teret magatokban, nehogy eljöjjön a kísértõ és félrevezessen benneteket! Töltekezzetek tehát Isten szeretetével, mivel szeretetre vagytok teremtve! Imádkozzatok a békéért, imádkozzatok testvéreitek megtéréséért! Imádkozzatok, hogy nagyobb legyen a szeretet, és közben fogok értetek járni. Ne habozzatok tehát, jöjjetek hozzám! Én vagyok Édesanyátok, aki mindig segít rajtatok . Szeretettel iöjjetek az Úrhoz, és Õ betölt benneteket az Õ békéjével. Szeretettel kérjetek, és adnak nektek. szeretettel imádkozzatok, es meghallgatást nyertek.

Fogadd békémet, ne feledkezzetek meg arról, hogy üzeneteink szerint éljetek. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében! Amen .

Szent Mihály, Szent Gábriel, Szent Rafael arkangyal ünnepe

2016. 09. 29, Csütörtök

A Szűzanya a három főangyallal együtt letérdelt a Szentháromság előtt, és mögöttük a mennyei seregek térdeltek. Jézus, aki az Atya jobbján van, felállt és így szólt: „Gyermekeim, a mai ünnep a győzelem emlékezetéről szól. Ám, ha beletekintek a Földön zajló eseményekbe, akkor fájdalom járja át Szentséges Szívemet. Az Egyház újra a nagy keresztényüldöztetés időszakát éli meg úgy, mint a kezdetekkor. A világban gyűlölet, széthúzás és zűrzavar zajlik nemcsak az államokban, hanem az egyházban is. Én vagyok az ég és a föld pásztora, akinek hatalma van az élők és holtak fölött. Az Írások beteljesednek, mert mindennek meg kell történnie, ami meg van írva.” A Szűzanyára tekintve így szólt: „Édesanyám, te mindent megteszel azért, hogy megmentsd az egyház pásztorait és az emberek lelkét. Hamarosan véget érnek a prófétai intelmek és figyelmeztetések. Az emberiség átlépte az idők végezetének küszöbét.”

Ekkor a magyarokhoz fordult és azt mondta: „Nélkülözhetetlen a világ és az egyház bűneiért való engesztelés. Én, mint engesztelő áldozat kiengeszteltem Atyámat, akit az emberiség a bűnök sokaságával mélyen megsértett. Akik Engem követnek, törekedjenek arra, hogy a kiengesztelődés lelkületében éljenek, és gyakorolják a teljes megbocsátás erényét. Híveim körében hiányos a megbocsátás élő gyakorlása. Sokan kéritek irgalmamat, de megfeledkeztek arról, hogy ti magatok is irgalmasak legyetek egymáshoz! Tudom, hogy sok sebet hordoztok, hiszen testem tagjait alkotjátok. A szentek megtanulták a sebeket felajánlani és elviselni minden panasz nélkül. Ha igazán kedvesek akartok lenni Atyám szemében, akkor ne panaszkodjatok mások előtt a családotokról és környezetetekről. A panaszkodással csorbul a felajánlott szenvedésetek értéke, másrészt pedig nem fogtok az embereknél igazi meghallgatásra és megértésre lelni (itt azokról van szó, akik nem élik meg mélyen vallásukat). Előbb bízzatok Istenben, mint az emberben. Azok, akik Istenben bíznak, és egyedül neki panaszkodnak, bizony meg fogják kapni a segítséget keresztjük hordozásához. Én a ti Üdvözítőtök senkinek nem panaszkodtam, még Édesanyámnak sem. Nem is volt rá szükségem, mert Édesanyám lelke egy volt velem, és nem kellettek szavak hozzá, csak egyedül a szív. Így minden embert arra hívok, hogy teljesen hagyatkozzon rám és adja át Nekem a terhét.”

Jézus odament Szent Mihály arkangyalhoz és azt mondta neki: „Gyermekem, nemrég azzal a piros palásttal takartad be Magyarországot, amelyet a barlangban hagytál (San Angelo, Szent Mihály barlang). Vezesd Édesanyám országát a győzelem felé. Mindenekfelett oltalmazd és védelmezd mindazokat, akik hozzád fohászkodnak és elfogadják segítségedet. Ez az ország megújulást fog hozni Európa és a világ számára. Minél többen kapaszkodnak Istenbe, annál nagyobb védelem száll a magyar népre. Az Európai Unió hatalma semmi előttem. Atyám szeretete és igazsága örökké fennmarad, még a hazugság atyja sem törölheti el az igazságot, amelynek ő maga is tudatában van. Legyen bármekkora az ellenség serege és fegyvere, végül az Én szavam fog győzni. Véssék a magyarok emlékezetükbe a Szentírás szavait, mert emberi szavakkal nem győzhetik le az őskígyót és seregét. Az utolsó idők harca szellemi harc, ahol az igazak és a gonoszok megmérettetnek. Nemsokára ítéletem alá esnek azok az emberek, akik törvényeikkel felül akarják múlni az Én törvényeimet. Az emberek fel fognak lázadni ellenük, mert rádöbbennek, hogy ők valójában nem a demokráciát képviselik, hanem egy önkényes diktatúrát, ahol mit sem ér a nép szava. Szent Mihály, készítsd fel angyalaimat a nagy küzdelemre, mert az elkövetkezendő időszak megpróbáltatás lesz a magyarok számára, és olyan helyzetekkel fognak szembenézni, ahol a hitnek meghatározó szerepe lesz.”

Mária Magdolna

http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1143-szent-mihaly-szent-gabriel-szent-rafael-arkangyal-unnepe

LELKEMEN TAPOSNAK

1988. szeptember 27.

Jézus?

Én vagyok. Kövesd utasításaimat, amelyeket adtam neked, és hagyd, hogy én beszéliek! Maradj mezítlábas, egy senki, ismerd fel az én elegyengetett, egyenes utamat! Az én utam egyenes, azért ne nézz se jobbra, se balra. Én valóban beavattalak téged misztériumaimba. Arra választottalak, hogy írótáblám légy. Mezítláb vezettelek téged házamba, hogy Péterrel találkozz. Üzenetem, a “Béke és szeretet”üzenete le fogja fegyverezni ellenségeimet. Csak várj és figyelj! Még nem fejeztem be mûveimet. Házam romokban hever, de a legrosszabb még ezután következik. A testemben élõ káinok, akik tövisként szúródnak fejembe, eltelve dicsekvéssel, megkísérlik lemészárolni ábeleimet, azokat az ábeleket, akik megértik Lelkemet és õszintén szeretnek engem. Bizony mondom nektek, hogy kérkedésük gyásszá változik, tüzem fogja felégetni ezeket a hûtlen szolgákat. Mert mit tudnak nekem adni? Lelkemen taposnak saját vágyaiktól és vakbuzgóságuktól vezetve. Hûtlenségük vezette õket tévútra, és már nem tudnak tisztán látni. Vassula, írd le kérdésedet, mert ez sokakban félmerül.

Uram, maradt-e még egyáltalán jó szolgád, aki õszinte és szeret Téged?

Kevés olyan maradt, aki valóban szeret engem, és csupán maroknyian vannak, akik megértik Lelkemet. Ezek a lelkek gyógyítják Sebeimet, és Szent Szívem az õ otthonuk.

Uram, mit tartasz a világiakról?

Közöttük is igen kevés maradt; aki hisz bennem, és hisz Gondviselésem mûveiben. Többségük elhagyott engem, Istenét. Szent Szívem mélyén rejtõzik a lándzsa hegye, amely, oly sok vérontásnak oka. Szenvedésem egy részét ez okozza. En, az Úr, váratlanul szállok le, hirtelen lépek templomomba, anélkül, hogy valaki is várna. A napok meg vannak számlálva. Úgy jövök el, mint a villám. Megtisztítom Jeruzsálemet, amely porhalommá lesz, és magával viszi mindazokat, akik nem szeretnek engem. Én leszek bírájuk és szigorúan fogom megítélni õket. Azokat viszont, akik hûségesek maradtak Szent Nevemhez, én, az Úr felemelem, és új Jeruzsálemembe helyezem. Nem kell félniük, mivel követték utasításaimat és törvényemet. Bár elnyomták õket és ellenségeim elfojtották felém küldött kiáltásaikat, én meghallottam õket. Szememet sohasem vettem le azokról a szentekrõl. Õk féltek egyem, dicsértek engem, hûségesek maradtak Szavamhoz. Megosztották egymás között azokat az eszközöket, amelyeket adtam nekik. Jó cselekedeteikkel tetszésemre vannak. Szeretett teremtés, az idõk végén éltek. Figyelmeztettelek arra, hogy ezekben az idõkben lesznek, akik gúnyolódnak a valláson, elnyomják a prófétaság lelkét, nevetségessé teszik a látnokokat azért, hogy gonoszságból követhessék saját megtévesztõ tanaikat. Tudásukat rosszra használják, ami tévútra vezeti õket. Mivel a gonoszságot szeretik, nem tudják megõrizni a lélek tisztaságát, úgy sodródnak bele a természetellenes szertartásokba, a fekete misékbe és a Sátán imádásába, mint az eszelõsök. Mások gonosz életet élnek, és tudatlanságukban pecsételik meg saját életüket. Becsukják fülüket, és nem akarják látni az Igazságot, nem akarnak elismerni engem, Istenüket, ezért bûnük erkölcstelenségbe viszi õket, és megrontja a lelküket. Azt is megmondtam, hogy a ti idõtökben szolgáimnak csupán kis maradéka tart ki hûségben mellettem és prédikálja az Evangéliumot helyesen, ahogy kell. Sokan követik a racionalizmust, hûtlenségükkel megcsalnak engem. Ez a racionalizmus tette pusztasággá és döntötte romba Egyházamat, amelynek mélyén viperák fészkelnek.
Azoknak, akik bemocskolják Nevemet, földi dicsõségben trónolnak, kielégítik pénzéhségüket és saját céljaikat keresik az enyém helyett, kiáltom abba a pusztaságba, amely a ti mûvetek; jöjjetek hozzám és tartsatok bûnbánatot a tisztulás napja elõtt! Én, az Úr, figyelmeztettelek titeket arra, hogy ki ne oltsátok az Igazság Lelkét, aki ezen a szerény eszközön keresztül beszél. Kérem Egyházamat, hogy ne feledkezzen meg azokról a körülményekrõl, amelyekben én és tanítványaim munkálkodtunk, és arról, hogy hol hajtottuk nyugalomra fejünket. Palotánk nem volt!… nem volt! A királyoknak volt palotája, nekem nem volt, és tanítványaimnak sem!

Uram, azok, akikre Te gondolsz, és akik magukra ismernek, nem fogják szívesen hallani ezt a részt, és még egy okkal több lesz, amiért elhallgattatják ezt az üzenetet.

Igaz, hogy közülük néhányan nem akarják hallani szavaimat, azok akik hiú dicsõségvágyból hallgattatnak el engem, és hallgattatják el házamat.
Házam és én fuldoklunk hamis esküjüktõl. Nem kapok levegõt, házam minden ablakát becsukták, Világosságom nem tud behatolni, és Lelkem sem fújhat benne, hogy megtisztítsa levegõjét. Ezek a lelkek olyanok, mint az ízét vesztett só, olyanok mint a piszkos üveg, nem engedik be Világosságomat. Megakadályozzák, hogy Szentségem megtisztítsa õket. A Sátán kigõzölgése ezekben a napokban olyan, mint a pára, a kulcslyukon és az ajtóréseken is áthatol. Mivel kigõzölgése halálos, kérem, hogy hozzatok kétszer annyi áldozatatot és kétszerezzétek meg imáitokat! Nagyon nagy engesztelést kell nyújtania mindenkinek, aki szeret engem! A Sátán dühében megkétszerezte munkáját ebben az évben. A Mária-évet szemelte ki, hogy leválassza Egyházam egy részét. Megjövendöltem nektek ezt a szakadást, és azt, hogy mindezek közepette kell házamba jönnöd.
Fogd meg a kezem és járj velem, osztozz keresztemben Vassulám! Mûveim még nincsenek befejezve. Légy békében! Én, az Úr adom neked békémet gyermekem. Emlékezz, mosolyogj jelenlétemben, soha többé ne feledkezz meg jelenlétemrõl! Mondj nekem egy “Kyrie eleison”-t, szerezz nekem örömet, olyan sokat adtam neked!

Igen, Uram, nagyon sokat adtál nekem. Szeretlek Téged Szentek Szentje! Annyi jót adtál nekem, többet mint amennyit számon tudnék tartani. Szeretném világgá kiáltani, és szeretnék állandóan errõl beszélni! Megnyitottad fülemet, hogy halljalak, felkeltettél a halottak közül. Bárcsak megõrizne engem állandóan a te szereteted és hûséged, bárcsak megadnád mindenkinek, testvéreimnek is, amit nekem adtál, engedd, hogy õk is kapjanak belõle, Uram!

Gyermekem, mindenkit hívok, mindenkit keresek! Engedjétek meg, hogy betérjek szívetekbe és meggyógyítsalak benneteket! Jöjj, pihenj most ! Mindig veled vagyok, ezt soha ne felejtsd el!

TAPOSNI FOGNAK AZ ÖRÖK ÁLDOZATON

1994. október 14.

(Szent Mihály üzenete:)

Krisztus szenvedésének Vassulája, én, Szent Mihály arkangyal köszöntelek és megáldalak.
  Emlékszel, miként hívott Isten, hogy igaz életet élj Benne? Lelki feltámadásodnak puszta emléke is könnyekre indít mind a mai napig... Egykor harcban álltál Istennel, mert minden figyelmedet lekötötte az, ami nem lelki. De most, dicsõség Istennek, az Igaz, a Magasságbeli betakart téged Szentlelkével, és hatalmas kezével felemelt, hogy Szentlelke tanúságtevõje légy, mivel az ï Lelke lakóhelyet vett benned. És az Õ Lelke kezdettõl fogva 1otthonra talál benned és megdicsõül, amikor kiáltásodat hallja:

"Atyám-Abba".

Hamarosan leszáll, hogy letörje a gonoszságot, amely beférkõzött az emberek szívébe.

Figyelj rám, több mint három éven át fognak taposni az örök áldozaton. 2 E hihetetlen istenkáromlás miatt lakosaitok egyharmada meg fog halni a gonoszságtól. Az Úr saját Szentségére esküdött így.

Készüljetek most fel arra, hogy Istennel találkozzatok!...

3 Nem szívesen mondtam el neked mindezt, de nemzedéketekben ma nagy tiszteletet nyújtanak az ördögnek, aki kezdettõl fogva gyilkos és hazug, és most atyaként imádják.Õt tisztelik az Atya helyett. Napjaitokban mélyen meghajolnak mûvei elõtt, és ezzel büntetést vont magára nemzedéketek. Országaitokat elárasztották a tisztátlan lelkek légiói, és ott nyüzsögnek mindenütt.

A Sátán ma még Isten választottjait is megkísérti. Ezért éri annyi baj ezt a nemzedéket, amely ártatlan vérrel építi tornyait, 4 és bûnre alapozza hazáját. Egyedül ez az áldozat tetszik a Sátánnak... 5
  Gyermek, helyezd bizalmadat a Magasságbelibe, és bíztasd az embereket, hogy kérjék közbenjárásomat! én, Szent Mihály, az Isten arkangyala, sohasem fogok belefáradni abba, hogy megvédjem az igazságot. Állj helyt 6 még akkor is, ha az ellenség ütései sérülést okoznak. Veled vagyok. örvendj a Magasságbeli kegyének!


Most az Úr beszél:

Légy békében! Jöjj közel hozzám, és érezd békémet! Sohasem foglak elhagyni. Segíteni foglak, hogy Szívem diadalmaskodjon benned. Ne engedd, hogy a Sátán kétkedéssel tévesszen meg! Erõsíteni fogom benned jeleimet. Nevem tiszteletére teszem mindezt.




1  megtérésemtõl fogva
2 Jézus valóságos jelenlétén az Oltáriszentségben.
3 Amikor Szent Mihály látta szomorúságomat, engedélyt kapott Istentõl, hogy kissé tovább maradjon velem, mert szomorú voltam üzenete tartalma miatt.
4 az abortuszt sok országban törvényesítették
5 Az abortusz ezért tetszik a Sátánnak, mert emberáldozatra van szüksége ahhoz, hogy hatalomhoz jusson. Sok abortusz követnek el mindennap, és sokan nincsenek is tudatában annak, hogy ezzel az ördögnek nyújtanak tiszteletet. Az ördög vérre szomjazik, és most az ártatlanok vérét kapja.
6 Szent Mihály azt akarta mondani ezzel, hogy "utánozzam" õt, vagyis soha ne fáradjak bele az írásba és legyek bátor a kapott ütések ellenére

9-128

Ősszel 28-án

 

Ima, hogy ellen tudjunk állni az utálatnak.

 

Arra kérem valamennyi szolgálómat, hogy hathatósan imádkozzanak annak érdekében, hogy majd ellen tudjanak állni annak az utálatnak, mely már bekövetkezőben van. A következőképpen kell, hogy imádkozzanak:

 

„Ó, szeretett Jézusom, védelmedért esedezem és irgalmadat kérem, hogy védelmed által testvéreim, Egyházadon belül, ne essenek az Antikrisztus áldozatává. Kegyelmezz nekem és oltalmazz engem az erősség fegyverével, hogy kiállhassak a gonosz tettek ellen, melyeket valószínűleg a Te Szent Neved alatt követnek majd el. Irgalmadért könyörgök és megígérem Neked, hogy Szent Nevedhez minden időben hű maradok.”

Lépjetek fel, szent szolgáim, ezzel a gonoszsággal és a szörnyeteggel szemben, kinek szájából ilyen mocskosságok és hazugságok fognak kipattanni.


(9) - A szenvedés felajánlása, mint ajándék

„Ó, Jézus legszentebb Szíve, taníts meg engem, hogy mikor Szent Szavadat alázatos hálával hirdetem, a sértéseket Szent Nevedben fogadjam el. Taníts meg megértenem azt, hogy a megaláztatás, a fájdalom és a szenvedés miként visz közelebb Szent Szívedhez engem. Engedd meg, hogy ezeket a megpróbáltatásokat szeretettel és nagylelkűen fogadjam el úgy, hogy ajándékként mutathassam be neked, melyek oly értékesek a lelkek megmentésében.„




A Keresztes Imahadjárat 128. imája: Hogy összegyűjtsünk és egyesítsünk minden lelket:

Drága Jézus, segíts nekünk, szeretett tanítványaidnak, hogy Karjaidba gyűjtsük a világot, és bemutassuk Neked azokat a lelkeket, akiknek a legnagyobb szükségük van Nagy Irgalmasságodra.

Tégy minket képessé arra, hogy a Szentlélek Ajándékával biztosítani tudjuk, hogy az Igazság Lángja elnyelje mindazokat, akik elszakadtak Tőled.

Egyesíts minden bűnöst, hogy mindenki megkapja a megbékélés valamennyi lehetőségét.

Add meg mindnyájunknak az erőt, hogy továbbra is szilárdan megmaradjunk Szent Szavad mellett, amikor arra kényszerítenek bennünket, hogy elutasítsuk az Igazságot, amely a Legszentebb Evangéliumok által lett hirdetve a világnak.

Mi Benned, Érted és Veled maradunk ezen utunk minden egyes lépésénél, amely az üdvösséghez vezet. Ámen.

Ez az imádság a Garganó-i Szent Mihály kegyhelyen olvasható!


Az angyali karok csodálatosan nemes Hercege, a Magasságbeli jeles harcosa, akiben buzgó szeretet ég, lángol az Úr dicsőségéért, az engedetlen és lázadó angyalok rémülete, minden igaz angyal szerelme és gyönyörűsége, drágalátos Szent Mihály Arkangyalom!
Szeretnék igaz tisztelőid és szolgáid közé tartozni, és ezért ma Neked ajánlom,
Neked ajándékozom és Neked szentelem magam.
Hatalmas, őriző oltalmad alá helyezem
magamat, családomat és mindazt, ami csak hozzám tartozik.

Kicsi az én szolgaságom felajánlása,
hiszen nyomorult bűnös vagyok,
de fogadd szívesem szívem szeretetét.
Emlékezz, hogyha a mai naptól védelmed,
pártfogásod alatt állok,
akkor segítened kell egész életemben!
Szerezd meg nekem
sok és súlyos bűnöm bocsánatát,
a kegyelmet, hogy teljes szívemmel
szeressem Istenemet, édes Üdvözítőmet, Jézust,
Édesanyámat, Máriát,
és eszközöld ki számomra azokat a segítségeket,
amelyekre szükségem van,
hogy eljussak a dicsőség koronájához!

Védj meg engem mindig lelkem ellenségeitől,
különösen életem utolsó pllanataiban!

Jöjj el akkor, ó, dicsőséges Herceg,
segíts engem a végső küzdelemben
és hatalmas fegyvereddel taszítsd távol tőlem,
a pokol szakadékaiba
azt a törvényszegő és gőgös angyalt,
akit egykor az égi ütközetben legyőztél!

Szent Mihály Arkangyal,
védelmezz minket a küzdelemben,
hogy az utolsó ítéletkor el ne vesszünk! Amen.




„Istenem, köszönöm, hogy a bölcsességed nagyobb az enyémnél. Köszönöm, hogy te jobban tudod, hogy mi tesz boldoggá engem, mint én magam. Köszönöm, hogy következetes vagy, mikor én nem vagyok az. Köszönöm a szereteted és az irgalmasságodat, és hogy mindig igazságos vagy. Köszönöm, hogy minden a javamra szolgál, akkor is, ha én nem értem."




Jézusom, kinyitom Előtted szívem ajtaját. Kérlek, lépj be rajta! Átadom Neked az életemet. Kérlek, formálj engem Magadhoz hasonlóvá! Alakíts engem hű képmásoddá! Taníts meg engem szeretni Téged, az Atyát és a Szentlelket teljes szívemből, teljes lelkemből, teljes elmémből és minden erőmből, és Benned szeretni minden embert úgy, ahogy Te szerettél engem, hogy áldozattá lettél értem. Ó Jézusom kérlek, formálj engem szentté, hogy Te légy életem egyedüli értelme, és szemétnek tartsak kívüled mindent. Megvessem a világot, és annak minden csábítását, és megnyerjelek Téged, Aki örök életem vagy. Ámen.

Ha szívből elimádkozzátok ezt az imát, Én leszek a szívetek Királya. Boldoggá teszem a életeteket, és karjaimban foglak hazavinni benneteket Atyám házába. Erre áldalak meg titeket kicsi gyermekeim az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”






(Esti utolsó imádságnak ajánlott)

Ó MÁRIA, TE „SZEPLŐTELENFOGANTATÁS”!

URUNK Anyja lettél, a Szent Átváltozás Anyja. Mint az Egyház Anyja rendelkezel kegyelmi kincsei fölött: a VILÁGMINDENSÉG GYŐZELMES KIRÁLYNŐJEKÉNT ISTEN kincstárnoka vagy.

Nyisd meg a Mennyei ATYA Kezeit minden átváltoztató kegyelmi kiáradásra, hogy az embereket már földi haláluk előtt az ISTENI IRGALMASSÁG megragadja és a hídon át az Örök Boldogság Honának túlsó partjára érkezzenek.

Nyisd meg, ó Anyánk FIAD JÉZUS KRISZTUS SZÍVÉT minden szentmise és imádság révén, hogy minden valamiképpen beismert bűnt eltöröljön és ISTEN Megbocsátásának kegyelmeit az Ítéletnél levonja.

Végül pedig nyisd meg, ó Anyánk a vigasztalás minden forrását azoknak a tisztuló lelkeknek, akik bűnbánatban és elégtételben súlyos terhet hordoznak. Adj azonban vigaszt a Földön hátramaradottaknak is, hogy higgyenek a szeretteikkel való viszontlátásban az örök MENNYEI ATYA HÁZÁNAK rejtettségében!

Szenteld meg a lélek és a test átváltozását, és tedd békéssé és reményteljessé őket, mert ez ISTEN AKARATA és irgalmas szeretete a mi üdvösségünkre.

Hála és köszönet!

Ámen.

 

AZ ERETNEKSÉGEK FELFALJÁK TESTEMET

Rhodos,1989. július 30.

(A mai olvasmány a Kolosszei levélbõl volt { Kol 2,1-15 } . Ez azután történt, hogy. találkoztam egy emberrel, aki a pünkösdistákhoz tartozott. Azt mondta, hogy gyönyörû minden üzenet, de hogy biztosan az ördög avatkozott be felvéve Szûzanyánk nevét! Azt mondta, hogy a démon lesz az, ,aki egyesíteni fogja az Egyházakat! Megdöbbentõ, hogy miként tud a Sátán félrevezetni jó embereket...)

Uram?

Én vagyok. Fogadd békémet! Az én békém a tied. Ne engedd, hogy a racionalista filozófia és a téves tanítások félrevezessenek! Az én dicsõségemre teljesítsd küldetésedet, és ismételd mindazt, amit tanítottam neked. Én vagyok a Bölcsesség és a te Nevelõd, az én ajkamról tanulsz, mondd utánam ezeket a szavakat:

Uram, fogadd el lelkemet,
fogadd el értelmemet,
Uram, Jézus vedd szívemet,
mindenem a Tiéd!
A Te szereteted többet ér, mint az élet.
Benned van reménységem. Ámen.

Kicsim, a Szeretet mindig melletted marad. Fogsz-e mindig emlékezni arra, hogy ki a te Megváltód? A menny éjjel-nappal gyászol az eretnekségek miatt, amelyek Testembe beszivárogtak, azok miatt az eretnekségek miatt, amelyek elpusztítják Testemet. Úgy fejlõdnek ki Testemen belül, mint a rákos daganat. Kovászuk átjárta Kenyeremet... Nyomatékosan mondom nektek, hogy ezek az emberek nem csak saját vétkük súlyát fogyják viselni, hanem azokét is, akik õket követik. Ez épp olyan súlyos, mint elõdeitek vétke, akik Baált imádták. Virágom, ne feledkezz meg szent jelenlétemrõl! Sohasem veszem le rólad tekintetem. Jöjj, mi ketten?

Mindörökre.

79-86

Ősszel 27-én

(79) - Ima a kétmilliárd elveszett lélekért

Ó, drága Jézus, könyörgök Hozzád, hogy áraszd ki Irgalmasságodat az elveszett lelkekre.

Bocsásd meg nekik, ha elutasítanak Téged, és használd fel imámat és szenvedésemet, hogy Kegyelmeidet kiáraszthasd rájuk Irgalmasságod által, melyre szükségük van a lelkük megszentelődéséhez.

Kérem Tőled az irgalom ajándékát lelkük számára.

Kérlek, nyisd meg a szívüket, hogy Hozzád menjenek és kérjék Tőled, hogy a Szentlélekkel töltsd el a lelküket, hogy ez által el tudják fogadni szereteted Igazságát, és hogy Veled együtt és Isten Családjával örökké éljenek. Ámen.

(86) - Szabadíts meg engem a kétség gyötrelmétől

Drága Jézus, összezavartan és csalódottan jövök Színed elé, mert aggódok azért az Igazságért, melyet kinyilatkoztatsz ezekben az üzenetekben.
Bocsáss meg nekem, ha igazságtalan voltam Veled.
Bocsáss meg nekem, ha nem tudlak meghallani Téged.
Nyisd meg a szemem úgy, hogy megláthassam, amit elvársz tőlem, és hogy megértsem azt.
Könyörgöm Hozzád, add meg nekem a Szentlélek erejét, hogy megmutassa nekem az Igazságot.
Szeretlek drága Jézus, és kérlek téged, szabadíts meg engem a kétség gyötrelmétől.
Segíts nekem, hogy válaszoljak hívásodra.
Bocsáss meg nekem, ha megbántottalak Téged, és vigyél engem közelebb Szívedhez.
Vezess engem Új Királyságodba, és légy kegyes hozzám, úgy, hogy imáim és szenvedésem által segíthessek a lelkek megmentésében, melyek oly értékesek Szentséges Szíved számára.




„Isten jó. Ő öröktől fogva jó. Ő a jóság, a szeretet, a kiengesztelődés és a béke. Őbenne nincs homály. Ő a kristálytiszta erény, igazság és szeretet. Az Isten Nevét csak nagy tisztelettel és szeretettel szabad kimondani. Ő a felfoghatatlan és a megközelíthetetlen. Azért, hogy felfedje, megismertesse Magát az emberiséggel, elküldte egyszülött Fiát a földre, Aki Szűztől született. Elrejtette Istenségét, és olyanná lett köztünk, mint egy Ember. Ám csodái igazolták Istenségét és rendkívüliségét. Amikor pedig elsőnek feltámadott a halottak közül, tanítványai szeme láttára ment fel a mennybe. Feltámadásával és mennybemenetelével nyilvánította ki egészen Isteni mivoltát tanítványainak, akik hittek Benne. Ma is köztünk él. Igaz, hogy láthatatlanul, de akik hiszünk Benne, megtartjuk parancsait, és így szeretjük Őt, azoknak kinyilatkoztatja Magát. Megtapasztaltatja velünk jelenlétét. Cselekszik az életünkben, ha kérjük. Vigyáz ránk. Megoldja gondjainkat, és meggyógyítja lelkünket, testünket. Ő adja meg nekünk a Belé vetett hitet, bizalmat és reményt, ha keressük Őt, és kérjük kegyelmét. A hit a mi lelkünk szeme, amellyel láthatjuk Őt. Imádhatjuk, szerethetjük és szolgálhatjuk. Szent János apostol írta: „A világ Ő általa lett, mégsem ismerte föl Őt a világ. Tulajdonába jött, De övéi nem fogadták be. Mindannak azonban, aki befogadta, hatalmat adott, hogy Isten fiává legyen, annak, aki hisz Őbenne. Istent sohasem látta senki. Az egyszülött Isten, Aki az Atya keblén nyugszik, Ő nyilatkoztatta ki.” (Jn.1,10-12.18.) Módfelett nagy kegyelem ez. Áldjuk és imádjuk az Atyát, Akit drága Jézusunk adott nekünk! Adjunk hálát Neki, örök életünk Szerzőjéért, Aki leszállt a menny örök boldogságából, az Atya öléből. Megtestesült a Szentlélek által, és Emberré lett azért, hogy Magára vegye bűneinket, és kínhalált szenvedjen a mi megváltásunkért. Mi mindannyian meg vagyunk váltva. Csak rajtunk múlik, hogy elfogadjuk-e a megváltás kegyelmét, vagy ellene mondunk. Merüljünk el Jézus irgalmas Szívében, mint kristálytiszta szeretet-óceánban! Legyünk parányi vízcseppek, így egyesüljünk teljesen Vele! Soha ne akarjunk mást, mint Őt követni a keresztúton! A földön ugyanis a kereszt van. A pokolban az igazságosság. A mennyben pedig az irgalom. Merüljünk el Isten irgalmában! Fogadjuk el az Isteni átszúrt Szívből kifolyó Vért és Vizet, amely az üdvösségre visz! Adjunk hálát az Isten irgalmáért és végtelen szeretetéért, és viszonozzuk ezt a hatalmas szeretetet! Ehhez kérjük a Szentháromságos Isten áldását! Ámen.”





Jézusom, átadom Neked minden rendetlenségemet, és segíts nekem, hogy minden jóra forduljon. Hálás vagyok Neked mindörökké.