Nincs címe a bejegyzésnek

Ősszel 31-én

Akik azt mondják, hogy Jézust képviselik és előnyösebb helyzetben vannak, mint mások, hogy Királysága részesei legyenek, tegyék fel a kérdést.

Fogjátok Üzenetemet. Szorítsátok azt közel a szívetekhez, és ezt kérdezzétek: „Jézus, ez Te vagy? Nekem valóban szükségem van a Te segítségedre?” – és Én meg fogom adni a választ nektek.




„Imádott édes jó Jézusom! Te ott függsz a keresztfán. A Véred ömlik. Beissza a föld. Szent Édesanyád már félig ájultan támaszkodik Jánosra, a szeretett tanítványra. Az asszonyok, Mária, és Mária Magdolna zokognak. Édesanyád csak egyet ismételget: ennyit kell szenvednie a Megváltónak?! Nincs Benne lázadás. Ő csak Szolgálóleány. Te az Atya Fia vagy. Neked az Ő akaratát kellett teljesíteni. Így imádkoztál a Getszemáné kertben: „Atyám, ha lehetséges, múljék el Tőlem ez a kehely. De ne az Én akaratom legyen, hanem a Tiéd.” Ó Jézus! A Te kínszenvedésedre és kereszthalálodra kérlek, add meg nekünk is ezt a kegyelmet, hogy mindig, minden élethelyzetben Veled együtt tudjunk mi is imádkozni: Atyám, Jézusom, ne az én akaratom legyen, hanem a Tiéd. Ha ezt tesszük, biztos utunk van a mennybe, mert Te a javunkat akarod. A mi legnagyobb ellenségünk a saját akaratunk. A sátán elhiteti velünk, hogy amit ő akar, az a mi saját akaratunk. Mily alattomos és ravasz! Ha így áll a dolog, már pedig ez az igazság, akkor nekünk az a legjobb, ha lemondunk szabad akaratunkról. Neked adjuk azt egész életünkkel együtt. Rendelkezz velünk tetszésed szerint! Te vagy a Megváltónk, üdvösségünk Szerzője, örök életünk. Te igaz vagy és Szent. Te soha nem csapsz be. Egyedül te tudod, mi válik a javunkra, és ezt meg is adod. Rajtunk múlik, hogy elfogadjuk-e a kereszteket, amelyekkel megajándékozol bennünket, hogy általa egyre bensőségesebben egyesüljünk Veled, Aki a földön a kereszten függsz. Ide vársz mindnyájunkat, akik követni akarunk Téged. Ó, milyen édességes és gyönyörűséges egyesülve lenni Veled még a szenvedésekben is! Ha Veled vagyunk, még a könnyeinken át is tudunk mosolyogni.

Emberek! Vegyetek példát Máriáról, Jézus Édesanyjáról, Aki mindvégig követte Szent Fiát! Ott állt keresztje alatt, és nem lázadt, hanem belenyugodott az Atya akaratába, pedig az Övénél nem volt és nem is lesz nagyobb fájdalom a földön. Tanuljunk Tőle, kérjük segítségét! Akkor a mi szívünkben is kigyullad az Isten szeretet, megkapjuk az Ő békéjét, és el tudjuk fogadni mindig az Atya akaratát. Ámen.”




„Jézusom, a Te kínszenvedésed örök érdemeiért kérlek, ments meg minden lelket, akik a sátán fogságában sínylődnek! A Te végtelen irgalmadra kérlek, üdvözíts minden lelket!”




„Ó fenséges, ó magasztos, ó dicsőséges, minden dicséretre méltó! Leborulok Szent Lábad zsámolya előtt. Úgy imádlak, dicsőítelek, szeretlek, és hálát zengek Neked, hőn imádott Mennyei Örök Édesatyám, Megváltó Krisztusom, Szentlélek Istenem! Ó mily jó Téged imádni, szeretni, Neked hálát adni, Atya, Fiú, Szentlélek, Szentháromság egy Isten! Ó, Isteni Fölség, Akinek örök szeretetéből létezünk. Az egész örökkévalóság kevés lesz rá, hogy Neked hálát adjunk. Mert Te alkottad az egész világmindenséget. A Mennyet és a Földet, és rajta az embert, a saját Képedre és Hasonlatosságodra. Mert annyira szerettél minket kezdettől fogva, hogy a legnagyobb méltósággal, szabad akarattal és értelemmel ruháztál fel. Mindezt azért adtad, hogy Téged megismerjünk, szeressünk, és Neked engedelmeskedjünk. Szent kegyelmedből elnyerjük az örök életet. Kérlek, állítsd helyre a Földön a rendet, amelyet öröktől fogva alkottál, a szeretetet, amelyre minden embert teremtettél. Kérlek, taposd el a sátánt, kötözd meg, és vesd a pokol fenekére, hogy ne tudja többé megkísérteni az embert! Kérlek, hozd el az ezer éves béke uralmát a Földre! Te tanítottad a Miatyánkban: jöjjön el a Te országod! Kérlek, teljesítsd be akaratodat, és a mi vágyunkat: jöjjön el a Te országod, ahol a béke és a szeretet csókot váltanak egymással! Ahol a Te törvényed szerint élnek az emberek, a főparancsot megtartva, ami a szeretet. Kérlek, töltsd meg szívünket az Irántad való önzetlen, tiszta szeretettel, és add, hogy Benned és Érted szeressük testvéreinket, mint magunkat. Sőt, úgy szeressük őket, ahogy Te szerettél minket, hogy az életedet adtad oda értünk. Ó imádott Üdvözítőnk légy áldva és imádva az Atyával és a Szentlélekkel együtt örökkön örökké! Ámen.”

Ajánló
Kommentek
  1. Én