9-128

Ősszel 28-án

 

Ima, hogy ellen tudjunk állni az utálatnak.

 

Arra kérem valamennyi szolgálómat, hogy hathatósan imádkozzanak annak érdekében, hogy majd ellen tudjanak állni annak az utálatnak, mely már bekövetkezőben van. A következőképpen kell, hogy imádkozzanak:

 

„Ó, szeretett Jézusom, védelmedért esedezem és irgalmadat kérem, hogy védelmed által testvéreim, Egyházadon belül, ne essenek az Antikrisztus áldozatává. Kegyelmezz nekem és oltalmazz engem az erősség fegyverével, hogy kiállhassak a gonosz tettek ellen, melyeket valószínűleg a Te Szent Neved alatt követnek majd el. Irgalmadért könyörgök és megígérem Neked, hogy Szent Nevedhez minden időben hű maradok.”

Lépjetek fel, szent szolgáim, ezzel a gonoszsággal és a szörnyeteggel szemben, kinek szájából ilyen mocskosságok és hazugságok fognak kipattanni.


(9) - A szenvedés felajánlása, mint ajándék

„Ó, Jézus legszentebb Szíve, taníts meg engem, hogy mikor Szent Szavadat alázatos hálával hirdetem, a sértéseket Szent Nevedben fogadjam el. Taníts meg megértenem azt, hogy a megaláztatás, a fájdalom és a szenvedés miként visz közelebb Szent Szívedhez engem. Engedd meg, hogy ezeket a megpróbáltatásokat szeretettel és nagylelkűen fogadjam el úgy, hogy ajándékként mutathassam be neked, melyek oly értékesek a lelkek megmentésében.„




A Keresztes Imahadjárat 128. imája: Hogy összegyűjtsünk és egyesítsünk minden lelket:

Drága Jézus, segíts nekünk, szeretett tanítványaidnak, hogy Karjaidba gyűjtsük a világot, és bemutassuk Neked azokat a lelkeket, akiknek a legnagyobb szükségük van Nagy Irgalmasságodra.

Tégy minket képessé arra, hogy a Szentlélek Ajándékával biztosítani tudjuk, hogy az Igazság Lángja elnyelje mindazokat, akik elszakadtak Tőled.

Egyesíts minden bűnöst, hogy mindenki megkapja a megbékélés valamennyi lehetőségét.

Add meg mindnyájunknak az erőt, hogy továbbra is szilárdan megmaradjunk Szent Szavad mellett, amikor arra kényszerítenek bennünket, hogy elutasítsuk az Igazságot, amely a Legszentebb Evangéliumok által lett hirdetve a világnak.

Mi Benned, Érted és Veled maradunk ezen utunk minden egyes lépésénél, amely az üdvösséghez vezet. Ámen.

Ez az imádság a Garganó-i Szent Mihály kegyhelyen olvasható!


Az angyali karok csodálatosan nemes Hercege, a Magasságbeli jeles harcosa, akiben buzgó szeretet ég, lángol az Úr dicsőségéért, az engedetlen és lázadó angyalok rémülete, minden igaz angyal szerelme és gyönyörűsége, drágalátos Szent Mihály Arkangyalom!
Szeretnék igaz tisztelőid és szolgáid közé tartozni, és ezért ma Neked ajánlom,
Neked ajándékozom és Neked szentelem magam.
Hatalmas, őriző oltalmad alá helyezem
magamat, családomat és mindazt, ami csak hozzám tartozik.

Kicsi az én szolgaságom felajánlása,
hiszen nyomorult bűnös vagyok,
de fogadd szívesem szívem szeretetét.
Emlékezz, hogyha a mai naptól védelmed,
pártfogásod alatt állok,
akkor segítened kell egész életemben!
Szerezd meg nekem
sok és súlyos bűnöm bocsánatát,
a kegyelmet, hogy teljes szívemmel
szeressem Istenemet, édes Üdvözítőmet, Jézust,
Édesanyámat, Máriát,
és eszközöld ki számomra azokat a segítségeket,
amelyekre szükségem van,
hogy eljussak a dicsőség koronájához!

Védj meg engem mindig lelkem ellenségeitől,
különösen életem utolsó pllanataiban!

Jöjj el akkor, ó, dicsőséges Herceg,
segíts engem a végső küzdelemben
és hatalmas fegyvereddel taszítsd távol tőlem,
a pokol szakadékaiba
azt a törvényszegő és gőgös angyalt,
akit egykor az égi ütközetben legyőztél!

Szent Mihály Arkangyal,
védelmezz minket a küzdelemben,
hogy az utolsó ítéletkor el ne vesszünk! Amen.




„Istenem, köszönöm, hogy a bölcsességed nagyobb az enyémnél. Köszönöm, hogy te jobban tudod, hogy mi tesz boldoggá engem, mint én magam. Köszönöm, hogy következetes vagy, mikor én nem vagyok az. Köszönöm a szereteted és az irgalmasságodat, és hogy mindig igazságos vagy. Köszönöm, hogy minden a javamra szolgál, akkor is, ha én nem értem."




Jézusom, kinyitom Előtted szívem ajtaját. Kérlek, lépj be rajta! Átadom Neked az életemet. Kérlek, formálj engem Magadhoz hasonlóvá! Alakíts engem hű képmásoddá! Taníts meg engem szeretni Téged, az Atyát és a Szentlelket teljes szívemből, teljes lelkemből, teljes elmémből és minden erőmből, és Benned szeretni minden embert úgy, ahogy Te szerettél engem, hogy áldozattá lettél értem. Ó Jézusom kérlek, formálj engem szentté, hogy Te légy életem egyedüli értelme, és szemétnek tartsak kívüled mindent. Megvessem a világot, és annak minden csábítását, és megnyerjelek Téged, Aki örök életem vagy. Ámen.

Ha szívből elimádkozzátok ezt az imát, Én leszek a szívetek Királya. Boldoggá teszem a életeteket, és karjaimban foglak hazavinni benneteket Atyám házába. Erre áldalak meg titeket kicsi gyermekeim az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”






(Esti utolsó imádságnak ajánlott)

Ó MÁRIA, TE „SZEPLŐTELENFOGANTATÁS”!

URUNK Anyja lettél, a Szent Átváltozás Anyja. Mint az Egyház Anyja rendelkezel kegyelmi kincsei fölött: a VILÁGMINDENSÉG GYŐZELMES KIRÁLYNŐJEKÉNT ISTEN kincstárnoka vagy.

Nyisd meg a Mennyei ATYA Kezeit minden átváltoztató kegyelmi kiáradásra, hogy az embereket már földi haláluk előtt az ISTENI IRGALMASSÁG megragadja és a hídon át az Örök Boldogság Honának túlsó partjára érkezzenek.

Nyisd meg, ó Anyánk FIAD JÉZUS KRISZTUS SZÍVÉT minden szentmise és imádság révén, hogy minden valamiképpen beismert bűnt eltöröljön és ISTEN Megbocsátásának kegyelmeit az Ítéletnél levonja.

Végül pedig nyisd meg, ó Anyánk a vigasztalás minden forrását azoknak a tisztuló lelkeknek, akik bűnbánatban és elégtételben súlyos terhet hordoznak. Adj azonban vigaszt a Földön hátramaradottaknak is, hogy higgyenek a szeretteikkel való viszontlátásban az örök MENNYEI ATYA HÁZÁNAK rejtettségében!

Szenteld meg a lélek és a test átváltozását, és tedd békéssé és reményteljessé őket, mert ez ISTEN AKARATA és irgalmas szeretete a mi üdvösségünkre.

Hála és köszönet!

Ámen.

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én