29-4l

Telente 12-én

Képtalálat a következőre: „imádkozó kéz”

(29) – Ima a keresztény hit gyakorlásának védelméért

„Ó, Uram, Jézus Krisztus!
Hozzád esedezem, hogy áraszd ki Szentlelkedet minden gyermekedre.
Hozzád könyörgök, hogy bocsáss meg mindazoknak, akiknek lelkükben gyűlölet van Irántad.
Imádkozom, hogy a Nagyfigyelmeztetés alatt az ateisták megnyissák megkeményedett szívüket, hogy azon gyermekeid, akik szeretnek Téged, méltósággal tisztelhessenek, és hogy majd minden üldöztetésen felül tudjanak emelkedni.
Kérlek, töltsd el minden gyermekedet a Szentlélek ajándékával, hogy bátorsággal felemelkedhessenek és a végső csatában hadseregedet vezetni tudják a sátán, démonai és azon lelkek ellen, akik az ő hamis ígéreteinek rabjai lettek. Ámen.”



4. Litánia: Isten az Atya büntetésének enyhítésére

Ó, Legmagasságosabb Isten, Irgalmasságodért könyörgünk gyermekeid bűnei miatt.
Köszönjük Neked a Föld Ajándékát.
Köszönjük Neked az emberi élet Ajándékát.
Mi nagyra becsüljük az élet Ajándékát.
Mi védelmezzük az élet Ajándékát.
Köszönjük Neked az Ajándékot: Fiadat, Jézus Krisztust.
Köszönjük Neked a megváltás Ajándékát.
Dicsőítjük Istenségedet.
Teljesen átadjuk magunkat Színed előtt, hogy Szent Akaratod beteljesedhessen úgy a Földön, mint a Mennyben.
Köszönjük Neked a Lelkiismeret Megvilágításának Ajándékát.
Köszönjük Neked az örök élet ígéretét.
Mi üdvözöljük az Új Paradicsomot.
Könyörgünk Hozzád, hogy ments meg minden lelket, beleértve azokat is, akik gyötörnek Téged, és azokat is, akik elvesztek Számodra.
Köszönjük Neked azt a Szeretetet, melyet minden gyermeked iránt tanúsítasz.
Köszönjük Neked a prófécia Ajándékát.
Köszönjük Neked az ima Ajándékát.
Kérünk Téged, add meg nekünk a békét és az üdvösséget. Ámen.





„Drága Isten! Félek, de mégis meg akarlak ismerni. Nem értek mindent teljesen, de köszönöm, hogy szeretsz. Köszönöm, hogy velem voltál akkor is, amikor nem vettem észre. Köszönöm, hogy mellettem állsz, és hogy nem azért küldted el Jézust, hogy elítéljen, hanem, hogy megmentsen.

 

Elismerem, hogy korábban nem is voltam tudatában annak, hogy szükségem van Megváltóra, de ma el akarom fogadni a Fiú ajándékát. Bevallom, hogy vétkeztem és tudom, hogy tettem olyan dolgokat, amelyeket nem szeretnéd, hogy folytassak. Köszönöm, hogy elküldted Jézust, hogy megmentsen a bűneimtől. Tudom, hogy meghalt értem, és a vére meg fog tisztítani a bűneimtől. Arra kérlek, hogy ments meg a múlt miatti bánkódástól és hibáimtól. Kérlek, vedd el a stresszt és tölts be a szereteteddel! Békességben szeretnék lenni veled és kérlek, hogy add a békességedet a szívembe.

Szeretném tudni, hogy miért teremtettél a Földre, és betölteni a célt, amire alkottál. Szeretném megtanulni, hogyan tudlak szeretni, hogyan tudok bízni benned, és hogyan lehetek kapcsolatban veled. Jézus nevében kérlek, ámen.”


Drága Istenem, csodálattal tölt el, hogy barátodnak szeretnél engem. Nagyon szeretném megtanulni, hogyan beszélhetek veled. Segíts, hogy mindennap időt tölthessek veled. Köszönöm, hogy az életem minden apró részlete fontos a számodra.

Jézus, szeretnélek napról-napra jobban ismerni téged, szeretnék a te vezetésedtől függni a munkahelyemen, a családomban, a jövőmet, és az életem minden területét illetően.

Hívlak, hogy légy te a főnök az életemben, én Uram és Megváltóm, mert követlek és bízom benned. A te nevedben imádkozom. Ámen



„Drága Istenem, nem szeretnék leélni még egy napot nélküled az életemben, nem szeretném a szívemet a saját irányításom alatt tartani. Én neked ajánlom a testemet és az egész lényemet. Annak fényében, hogy miket tettél értem, szeretném magamat, mint egy égő áldozatot kínálni, mint egyfajta dicsőítés.

 

Alázatosan megvallom, hogy szükségem van a segítségedre. Szeretném, ha segítenél megújítani az elmémet. Segíts nekem, hogy úgy gondolkozzak, ahogyan te szeretnéd. Kérlek, bocsásd meg a büszkeségemet, nem szeretnék magamról többet gondolni, mint ami valójában vagyok. A hitemnek szüksége van a növekedésre, és a segítségedre van szükségem olyan célok kitűzéséhez, amelyek később számonkérhetőek és így tudom azokat menedzselni. Bocsásd meg azt, hogy megpróbáltam magamtól változni.

Szeretném az életemet betölteni szeretettel. Szeretném, ha Te töltenéd be az életemet. Segíts találnom egy olyan közösséget, ami támogat engem. Add, hogy tudjam örömömet lelni abban, hogy más embereket tisztelek, és hogy arra összpontosítsak, hogy a saját életemet átadjam neked, hogy te gondot tudjál viselni a szükségleteimről. Szeretném azzal táplálni a lelkesedésemet, hogy benned vagyok. Segíts, hogy tudjak örvendeni a reménységben, kitartó maradni a nyomorúságban és állhatatos az imádkozásban. Szeretném átadni magamat neked. A te nevedben imádkoztam. Ámen.”


„Drága Jézus, látod, hogy milyen sokszor hagyom, hogy a körülmények befolyásolják a boldogságomat. Látod, hogy gyakran engedem, hogy a fájdalom, a problémák, a rám nehezedő nyomás, a piszkálódó emberek elrontsák az örömömet.

Segíts az életem problémáit a te szemszögedből nézni. Úgy szeretném őket kezelni, hogy az a nem hívőknek bizonyság, a hívőknek pedig bátorítás lehessen.

Segíts emlékezni, hogy az, hogy mások mit mondanak vagy tesznek, csak akkor befolyásolja a boldogságomat, ha hagyom. Szeretnék Benned bízni, hogy azokat a dolgokat is a javamra formálod, amiket nem értek. Kérlek, segíts, hogy arra összpontosítsak, ami a Te célod az életemmel, ne a gondjaimra.

Az életem hátralévő részében Téged szeretnélek szolgálni azzal, hogy másoknak szolgálok. Használj engem, Uram, így célja lesz életemnek és halálomnak is!

Mától kezdve, nekem az élet Krisztus. A te nevedben. Ámen."




“Imádott Isteni Hitvesem! Imádlak, áldalak és magasztallak Téged! A szívem lángol az Irántad való szeretettől, és már csak egy vágya van, hogy színről színre lásson Téged, és végleg elmerüljön Szent Szíved lángoló szeretetében. Jézusom, Te azt mondtad: kérjetek, és kaptok. Zörgessetek, és megnyittatik nektek. Íme, most kérem a kegyelmet, hogy nyisd meg számomra országod kapuját, hogy bemehessek rajta, és leboruljak Szent Színed előtt, hogy ott mindörökké dicsőítselek, és hálát adjak Neked, ó imádott Megváltóm, drága Szent Istenem! Az egész örökkévalóság kevés lesz rá, hogy megköszönjem minden értem elviselt kínszenvedésedet, értem kiontott drága Szent Véredet, rettenetes haláltusádat és kereszthalálodat. Ilyen sokat érek én Neked? Ennyire tudsz engem szeretni? Azért, mert azt akartad, hogy Én is ott legyek, ahol Te, és lássam dicsőségedet. Ó bárcsak fel tudnám fogni a Te végtelen áldozatodat és szeretetedet! Bárcsak életem minden pillanatában erre gondolnék, mielőtt könnyelműen a Te Szent akaratod elé helyezem az én tökéletlen szabad akaratomat. Jézusom, Mindenható imádott Királyom! Légy irgalmas hozzám, nyomorult bűnöshöz! Ments meg engem a kísértésektől, és Te győzd le bennem saját magamat! Mindent Neked akarok adni: az időt, az erőt, a munkát, az örömöt, a szenvedést és az áldozatot! Mert minden a Te kegyelmed. Vágyva vágyom, hogy az életemet áldozzam én is Érted. Ezek nagy szavak, magamtól megtenni képtelen vagyok. Kérem a Te erődet, és a Te kegyelmedet, hogy maradéktalanul teljesítsem rám vonatkozó örök Szent tervedet. Neked akarok élni és meghalni. A Tiéd akarok lenni most és mindörökké! Kérlek, fogadj el engem, tökéletlent, és add meg nekem az üdvösséget! Ámen.”



 

„Jézus, hiszek benned és befogadlak az életembe.”

 

13-18-93-5l

Telente 11-én

Képtalálat a következőre: „imádkozó kéz”

(13) - Ima a védettség kegyelméért

Ezt az imát Isten, az Atya adta az Isteni Irgalmasságról nevezett Máriának sürgetvén ezt az imádságot azokért a lelkekért, akik a Nagyfigyelmeztetés alatt visszautasítják Jézus Irgalmát.

„Fiam most Irgalmasságával betakarja az egész emberiséget, és amikor a lelkiismeret megvilágítása már bekövetkezett, akkor ebben a szakaszban imáitokra nagy szükség lesz. Imáitok, gyermekeim, segíteni fog azon emberek megmentésében, akik továbbra is nyíltan elutasítják azt az Irgalmasságot, melyet Fiam fog megmutatni nekik.

Az Én ünnepélyes ígéretem az gyermekeim, hogy mindazok, akik szeretett Fiam, Jézus Krisztus nevében hívnak Engem testvéreik megmentésére, azonnali védettségben részesülnek. Különleges kegyelemben fognak részesülni mindazok közületek, akik egy teljes hónapon keresztül felajánlják imáikat ezen lelkek üdvösségéért.

Az alábbi imát kérem tőletek:”

„Ó, Mennyei Atya, szeretett Fiad, Jézus Krisztus szeretete által, kinek kereszthalála a bűntől megmentett minket, kérlek, mentsd meg mindazokat, akik még visszautasítják Irgalmassága Kezét. Áraszd el lelküket, drága Atyám, szereteted zálogának jelével. Könyörögve kérlek Téged, Mennyei Atyám, hallgasd meg imámat, és mentsd meg ezeket a szegény lelkeket az örök kárhozattól. Add, hogy Irgalmasságod által legyenek ők, akik majd elsőként lépnek be a földi Béke Új Korszakába.”

Megjegyzés: Azok részesülnek majd a védettség kegyelmében, akikért imádkoznak.



(18) – Ima az Antikrisztus és csoportjának megállításáért

Ó, drága Jézus, mentsd meg a világot az Antikrisztustól. Védj meg minket a sátán gonosz csapdájától. Mentsd meg Egyházad maradékát a Gonosztól Adj minden Egyházadnak erőt és kegyelmeket, melyre szükség lesz, hogy megvédjen minket a háborúk és az üldözések idején, amelyet a sátán és terrorista hadserege tervez ellenünk. Ámen.


(93) – A Megtérés Könnycseppjeiért

Ó, szeretett Jézusom, Te közel állsz a szívemhez.
Én egy vagyok Veled.
Én szeretlek Téged.
Én nagyra értékellek Téged.
Engedd, hogy érezzem Szereteted.
Engedd, hogy érezzem Fájdalmad.
Engedd, hogy érezzem Jelenléted.
Add meg nekem az alázat Kegyelmét, hogy méltó lehessek a Mennyei Királysághoz hasonló földi Királyságodra.
Add meg nekem a megtérés Könnyeit, hogy mint igaz tanítványod őszintén felajánljam magam neked, hogy segítsek Küldetésedben minden egyes lélek megmentésében a Földön, mielőtt újra eljössz ítélni élőket és holtakat. Ámen.


5. Litánia: Azok megmentésére, akik halálos bűnben vannak.

Jézus, ments meg minden bűnöst a Pokol tűzétől.
Bocsáss meg a megfeketedett lelkeknek.
Segíts nekik, hogy felismerjenek Téged.
Emeld ki őket a sötétségből.
Nyisd meg a szemüket.
Nyisd meg a szívüket.
Mutasd meg nekik az Igazságot.
Mentsd meg őket.
Segíts nekik, hogy hallani tudjanak.
Szabadítsd meg őket a büszkeségtől, a bujaságtól és az irigységtől.
Védd meg őket a gonosztól.
Hallgasd meg segítségkérésüket.
Ragadd meg a kezüket.
Vonzd magadhoz őket.
Mentsd meg őket a Sátán megtévesztésétől. Ámen.”

 



„Szeretlek Jézusom, mindenekfölött imádlak Téged! Kérlek, mentsd meg a lelkeket, hogy ők is megismerjenek, szeressenek és imádjanak Téged! Jézusom, a Te életed ezen a földön a munka, a lemondás, a nélkülözés és a szenvedés volt. Te ezt mondtad: „Aki utánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye fel minden nap keresztjét, úgy kövessen Engem.” Tőlünk is ugyanazt az életet kéred, amit Te éltél elénk. Mi mégis a kényelmet, a gazdagságot és az elismerést keressük. Kérlek, szabadíts meg minket önmagunktól! Kérlek, adj erőt a keresztek elviselésére és hordozására, amely mindig önmegtagadást kíván, de csak általa tudunk közelebb kerülni Hozzád. Jézusom, Téged ezen a földön, a kereszten találunk meg. Idevárod az egész teremtett világot, minden embert. Ahogy a Te számodra a keresztfán keresztül vitt fel az út a mennybe, úgy a mi számunkra is ez az egyetlen lehetőség. Te ezt mondtad: „Én vagyok az út, az igazság és az élet.” A mi utunk az, ha Téged követünk. Te az igazságot hirdetted. Ha megfogadjuk és tettekre váltjuk tanításodat, üdvözítesz minket. Jézusom, Te vagy az élet. Ezt mondtad: „Aki eszi az Én Testemet, és issza az Én Véremet, annak örök élete van.” Kérlek, add meg nekünk minden nap a Szent Eukarisztiát, hogy örök életünk legyen Benned, ó imádott Megváltó Istenünk! Ámen.”

99

Telente 10-én

Képtalálat a következőre: „imádkozó kéz”
(99) – Ima Ausztrália és Új – Zéland megmentésére
Ó, Isten, Mindenható Atya, szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevében légy Irgalmas minden gyermekedhez Ausztráliában és Új – Zélandon.
Bocsásd meg nekünk, Szent Szavadat elutasítását.
Bocsásd meg nekünk a közömbösség bűnét.
Szabadíts meg minket pogány kultúránktól, és boríts be minket a szükséges kegyelmekkel, hogy sugalmazzuk a reményt, a hitet és a szeretetet testvéreink között.
A megkülönböztetés Ajándékáért könyörgünk Hozzád, és arra kérünk, részesíts mindnyájunkat azokban az Áldásokban, melyekre szükségünk van annak biztosítására, hogy csak a Te Szent Szavad Igazságát lehessen hallani, és hogy minden lélek megkapja a kulcsot az örök élethez. Ámen.





„Jézusom, hőn imádott édes Üdvözítőm! A szívem tele van az Irántad való szeretettel. Dicsőítelek, áldalak és imádlak Téged az Atyával és a Szentlélekkel együtt. Hálát adok Neked minden kegyelmedért, amelyeket nekem, méltatlan porszemnek adni méltóztattál. Különösképpen hálát adok azért, hogy beírtál engem az Élet könyvébe. Ez az én legnagyobb örömöm, és minden vágyam beteljesedése. Azért, mert látni foglak Téged, hőn imádott Mennyei Örök Édesatyámmal és a Szentlélekkel együtt színről színre, és az egész örökkévalóságon át fogok Bennetek gyönyörködni. A legnagyobb boldogság lesz számomra Titeket imádni, magasztalni és dicsőíteni örökkön örökké. Minden vágyam az, hogy ez beteljesüljön, a Te drága szent örök terved szerint!

Imádott Jézusom, köszönöm, hogy Véred kiontásával megnyitottad előttünk, bűnösök előtt országod kapuját. Köszönöm, hogy most is közben jársz értünk az Atyánál, és csillapítod jogos haragját. Köszönöm, hogy beborítasz minket, nyomorult bűnösöket értünk kiontott drága Szent Véreddel, hogy a Mennyei Atya Szent Véredet lássa rajtunk, és kiengesztelődjön velünk a Te megváltásod által. Hála és dicsőség Neked végtelen irgalom, végtelen szeretet most és mindörökké! Ámen.”


Jöjj édesanyánk, taníts minket a jóra, hogy jót tudjunk tenni, amikor a rossz közelít hozzánk! Szentfiad példája adjon erőt és bátorítást a küzdelem idején, hogy mi is azt tegyük, amit tőle tanultunk a kereszthordozásban! Urunk, Jézus, őrizz minket a bűn csapdájától, hogy akkor is ellen tudjunk állni a gonosz lélek kísértéseinek, amikor már úgy érezzük, hogy minden erőnk elfogyott a küzdelemben! Add nekünk a kitartás kegyelmét, hogy bátran haladjunk a te nyomdokaidat követve! Amen


Nincs címe a bejegyzésnek

Telente 9-én

 

Képtalálat a következőre: „imádkozó kéz”

Ha nincs lehetőségetek a Szentgyónásra akkor hét egymást követő napon át, imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat imáját: „Jézus a teljes bűnbocsánatért, Teljes Búcsút nyilvánít ki”:

Ó, Jézusom, Te vagy a világosság a Földön, Te vagy a láng, mely minden lelket megérint.
Kereszthalálod áldozatára mi nem vagyunk méltók. Tudjuk azonban, hogy a Te szereteted irántunk nagyobb, mint amelyet mi tanúsítunk Irántad.
Ó Urunk, add nekünk az alázat ajándékát, hogy ez által kiérdemelhessük Új Királyságodat.
Tölts el minket Szentlelkeddel, hogy előbbre juthassunk és vezetni tudjuk hadseregedet, hogy hirdetni tudjuk Szent Szavad Igazságát, és hogy testvéreinket felkészíthessük Második Eljöveteled dicsőségére.
Tisztelünk Téged.
Áldunk Téged.
Felajánljuk Neked önmagunkat, bánatunkat, szenvedéseinket ajándékként a lelkek megmentésére.
Szeretünk Téged, Jézus.
Légy irgalmas minden gyermekedhez, bárhol is lennének. Ámen.

Én soha nem mondok le a bűnösökről, különös módon ragaszkodom hozzájuk.

Különös módon szeretem őket, de megvetem bűneiket.

 

Ima, hogy enyhítse az üldözés krülményeit, melyet a zárt ajtók mögül irányítanak.

Hívjátok az Atyát az Én nevemben, szeretett Fia, Jézus Krisztus nevében, hogy hárítsa el ezt a válságot és mondjátok a következőket:
Atyaisten, szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevére kérlek, állítsd meg ezt a förtelmet gyermekeid ellenőrzésére. Kérlek, védd meg minden gyermekedet ezekben a szörnyű időkben, hogy békére és méltóságra találhassanak, hogy gonosztól mentes életet élhessenek.
Leányom, az ima véget tud és véget is fog vetni ezeknek a baljós terveknek.





„Istenem, add nekem a te bátorításod!”

28-6l

Telente 8-án

Képtalálat a következőre: „imádkozó kéz”

(28) – Ima Isten minden gyermekének újra egyesítéséért

„Ó, Legmagasságosabb Isten,
Térdre borulunk Előtted, és könyörögve kérünk, egyesítsd gyermekeidet és őrizd meg a Keresztény Egyházakat a harc közepette a Földön.
Ne engedd, hogy különbözőségeink megosszanak bennünket a világban lévő eme nagy hitehagyás idején.
Irántad való szeretetünk által, esedezünk Hozzád, hogy szeretett Fiad, a mi Megváltónk, Jézus Krisztus Nevében add meg nekünk azt a kegyelmet, hogy szeressük egymást.
Imádunk Téged.
Szeretünk Téged.
Egyesülvén egymással harcolunk azért az erőért, mely megőrzi majd a Keresztény Egyházakat a megpróbáltatások idején, a Földön, és amelyekkel lehet, hogy mi is szembesülni fogunk az elkövetkezendő évek során. Ámen”



A Keresztes Imahadjárat 6. Litánia: A Kegyelmek Ajándéka

Ó, drága Jézus, szeretett Üdvözítőm,

Tölts el engem Szereteteddel.

Tölts el engem a Te Erőddel.

Tölts el engem Bölcsességeddel.

Tölts el engem Kitartásoddal.

Tölts el engem a Te Alázatoddal.

Tölts el engem Bátorságoddal.

Tölts el engem a Te Szenvedélyeddel.

Ámen.



Ima, hogy soha nem add fel, amikor elesettnek érzed magad

Mondjátok ezt a kis imát és Én azonnal hozzátok futok:
Jézus, ha hallasz engem, akkor hallgasd meg segélykiáltásomat.
Kérlek, segíts nekem, hogy azokkal is törődni tudjak, akik fájdalmat okoznak nekem.
Segíts nekem, hogy ne az irigység uralja az életemet, és hogy ne kívánjak olyan dolgokat magamnak, amelyek nem lehetnek az enyéim.
Ehelyett, nyisd meg a szívemet feléd, Ó Jézus.
Segíts nekem, hogy igaz szeretetet érezzek: a Te Szeretetedet, és igaz békét a szívemben. Ámen.

Örvendjetek gyermekeim, mert az égből most a szívetekhez szólok.


Ó MÁRIA! Téged ISTEN adott nekünk Szeplőtelenként, Megváltónk Anyjaként; te az angyalok felhőjén lebegsz az egész teremtés felett. Légy győztes minden nyílt és alattomos démoni gonoszság, minden idők, minden baj és szükség felett! Győzd le, kérünk, a mi gyenge, gyámoltalan szívünket is! Ámen.

Nincs címe a bejegyzésnek

Telente 7-én

Képtalálat a következőre: „imádkozó kéz”

A Szentlélek: „Ima megbocsátó irgalomért.”

 

„Jézus, Te ott függsz a keresztfán. Onnan kiáltasz, szomjazom! Az én nyomorult, bűnös lelkemre szomjaztál, és mindazokéra, akik a világ végéig fognak élni. Könyörgök minden emberért, akik még nem ismernek Téged, és keresik a boldogságot az élvezetekben, és függőségekben tobzódnak. A sátán csapdájában vergődnek, és nem találnak kiutat.

 

Jézusom Te mondtad: „Az aratni való sok, de a munkáskéz kevés.” Küldj munkásokat az aratásba! Most azokért imádkozom, akik nem jutnak el a templomba. Kérlek, küldj hozzájuk igehirdetőket, akik lelki táplálékot adnak nekik, akik fényt gyújtanak számukra a sötétben, és megismertetnek velük Téged, a világ Világosságát. Ó, Jézusom, kérlek, adj nekik hitet, reményt és szeretetet! Ezt a három Isteni erényt, ami által nem veszhetnek el.

 

Jézusom! Te vagy a világ Világossága. Te hoztad el nekünk az örök élet Igéjét. Te váltottál meg bennünket a keresztfán. Kérünk Téged, add meg a kegyelmet, hogy minden lélek megismerjen és szeressen Téged, és engedelmeskedjen törvényeidnek. Ámen.”





Ima a kárhozat útján lévő lelkekért

Amikor ti – akik ismeritek azt az Ígéretemet, hogy újra jövök – Elém jöttök, arra kérlek sürgősen benneteket, hogy ne csak a saját lelketekért imádkozzatok, hanem azokért a lelkekért is, akik a kárhozat útján vannak. Ne feledjétek, amit most mondok nektek. Azt akarom, hogy azon a Napon kérjétek Tőlem:
„Jézus, Irgalomért könyörgök mindazok számára, akik elutasítanak Téged, és akiknek a legnagyobb szükségük van Segítségedre. Ámen.”
Amikor arra kértek Engem, hogy segítsek másoknak, akkor Én abban a pillanatban rendkívüli Kegyelmeket áraszthatok ki azokra, akiknek az ördög megtévesztése miatt meghiúsult a sorsuk.

 

27-92-98-135

Telente 6-án

Képtalálat a következőre: „imádkozó kéz”

(27) – Ima a a világ békéjéért

„Ó, Jézus, irgalomért esedezem azokért, akik borzalmas háborúk miatt szenvednek.
Könyörgök, hogy a béke árassza el azokat a megkínzott nemzeteket, akik vakok létezésed igazságával szemben.
Kérlek, hogy ezeket a nemzeteket borítsd be a Szentlélek erejével, hogy az ártatlan lelkek fölötti hatalomra törekvéseiket hagyják abba.
Légy irgalmas minden országodhoz, melyek tehetetlenek az egész világra kiterjedő gonosz rémtettekkel szemben. Ámen.”


(92) – Az állhatatosság kegyelméért.

Ó, drága Jézus, az Állhatatosság kegyelmi ajándékát kérem Tőled.
Kérlek, add meg nekem a kegyelmeket, melyekre szükségem van, hogy védelmezzem Legszentebb Szavadat.
Kérlek, szabadíts meg engem minden eddigi kétségtől.
Kérlek Téged, áraszd el lelkemet jósággal, türelemmel és állhatatossággal.
Segíts nekem, hogy méltóságteljes maradhassak, amikor Szent Nevedben sértenek Engem.
Tégy erőssé engem és boríts be kegyelemmel, hogy folytatni tudjam még akkor is, amikor fáradt vagyok, amikor nincs elegendő erőm, és amikor az előttem álló megpróbáltatásokkal szembesülök, amint fáradhatatlanul azon dolgozok, hogy segítsek Neked az emberiség megmentésében. Ámen.



(98) – Hogy Isten Kegyelme beboríthassa a világvezetőket
„Ó, Áldott Édesanyám, Üdvösség Anyja, légy szíves kérd meg Szent Fiadat, hogy árassza Kegyelmeit és Szeretetét azokra a vezetőkre, akik a világot ellenőrzik.
Imádkozz, hogy Isten Fénye meggyógyítsa őket vakságukból, és megnyissa kővé dermedt szívüket.
Akadályozd meg őket abban, hogy üldözzék az ártatlan embereket.
Kérlek, imádkozz, hogy Jézus vezesse majd őket, és állítsa meg azon tevékenységüket, amivel akadályozzák Tanításai Igazságának terjedését a nemzetek között. Ámen.”




A Keresztes Imahadjárat ezen (135.) imáját, hogy megvédje az Igazságot.

Ó, Üdvösségnek Szeretett Anyja, segíts nekem a szükség pillanatában. Imádkozz, hogy legyek megáldva azokkal az Ajándékokkal, melyeket a Szentlélek Ereje áraszt ki méltatlan lelkemre, hogy mindenkor képes legyek megvédeni az Igazságot. Támogass engem minden olyan kellemetlen esemény alkalmával, amikor majd azt kérik tőlem, hogy tagadjam meg az Igazságot, Isten Igéjét és a Legszentebb Eucharisztiát.
Segíts nekem, hogy felhasználván a kapott Kegyelmeket, megingathatatlan legyek a Sátán gonoszságaival szemben és mindazokkal a szegény lelkekkel szemben, akiket ő arra használ fel, hogy bemocskolja Fiadat, Jézus Krisztust.
Segíts nekem a szükség órájában. A lelkek érdekében add meg nekem azt a bátorságot, hogy Isten minden gyermeke számára kiszolgáltassam a Szentségeket, amikor talán Isten ellenségei megtiltják azt nekem. Ámen.


„Drága Jézus, te azt ígérted, hogy ha hiszek benned, minden bűnömre bocsánatot nyerek, megismerhetem életem célját, és egy napon örökkévaló otthonodba, a Mennybe fogadsz.

Beismerem a bűneimet, és hiszem, hogy te Isten vagy, az én Megmentőm. Elfogadlak téged életem Uraként. A mai naptól kezdve átadom neked életem minden részletének irányítását. Tied a döntések joga. Jézus, szeretnék megnyugodni a te szeretetedben.

Köszönöm, hogy ezért nem kell megdolgoznom, ezt nem kell kiérdemelnem. Életem hátralévő részében téged szeretnélek szolgálni, nem saját magamat. Alázattal rád bízom az életemet, és kérlek, hogy fogadj be a családodba. Jézus, a te nevedben kértem mindezt, ámen."


„Leborulva áldalak és imádlak Téged, ó szentek Szentje, Aki itt maradtál köztünk, és jelen vagy a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Vágyva vágyom Hozzád Uram, hogy színről színre lássalak, és örökké imádjalak! Elvegyüljek szentjeid és szent angyalaid végeláthatatlan, milliárdnyi seregében! Ó, Uram! Te, Aki Emberré lettél azért, hogy bűneinket Magadra véve, rettenetes kínhalált szenvedj értünk a keresztfán. Megnyitva ezzel országod kapuját. Drága Szent Véreddel lemostad bűneinket és örök életet szereztél nekünk. Ó, Jézus, Üdvözítő Urunk! Nincs szó arra, hogy méltóképpen dicsőítsünk Téged, és hálát adjunk Neked. Fogadd el életemet! Teljességgel átadom Neked. Tégy velem, amit akarsz! Bármit elfogadok. Csak egy vágyam van: az, hogy maradéktalanul beteljesítsem rám vonatkozó örök szent tervedet! Mindig felismerjem, és tettekre váltsam szent akaratodat!

Jézusom! Mindig a nyomodban akarok járni! Csak Téged akarlak látni! Soha nem akarom levenni a tekintetemet Rólad! Te vagy példaképem Uram, Istenem, Megváltóm. Kérlek, emelj Magadhoz, mert már haldoklom a vágytól, hogy Veled legyek örökkön örökké! Téged szeresselek, imádjalak, dicsőítselek és hálát adjak Neked! Jöjj el értem, vigyél Magadhoz engem, a Te hűséges kis szolgálólányodat. Ámen.”






97-133-134

Telente 5-én

Képtalálat a következőre: „imádkozó kéz”
(97) - Keresztes Imahadjárat Csoportjai egyesüljenek
Ó, Üdvösségnek szeretett Anyja, könyörgöm Hozzád, hogy imáid által egyesítsd Isten Maradék Hadseregét szerte a világon.
Boríts be minden Keresztes Imahadjárat Csoportot az Üdvösség Kegyelmével, mely Fiad, Jézus Krisztus Irgalmasságán keresztül árad ránk.
Küldd el angyalaidat, hogy borítsanak be mindnyájunkat, különösen azokat a papokat, akik a Keresztes Imahadjárat csoportjait vezetik.
Segíts nekünk, hogy elkerüljük a zaklatottságokat, amelyek megosztottságot okoznak közöttünk, és védj meg minket a fegyverzet ajándékával, hogy mentesek legyünk a támadásoktól, melyeket Jézus Krisztus iránti szeretetünkért kell elviselnünk ebben a Szent Küldetésben, a lelkek megmentéséért. Ámen.


A Keresztes Imahadjárat egy különleges imája (133.) – Hívó kiáltás, hogy visszatérjünk Istenhez

Drága Jézus, bocsáss meg Nekem, egy elidegenedett léleknek, aki lemondott Rólad, mert vak voltam. Bocsáss meg nekem, hogy Szeretetedet haszontalan és értelmetlen dolgokkal cseréltem fel. Segíts nekem összeszednem bátorságomat, hogy Melletted járhassak, és hogy hálával fogadjam Szeretetedet és Irgalmadat. Segíts nekem, hogy Szentséges Szíved közelében maradjak, és soha ne vándoroljak el újból Tőled. Ámen.




A Keresztes Imahadjárat ezen (134.) imáját kell imádkozniuk: Hogy higgyünk Isten Létezésében

Ó, Legmagasságosabb Isten, segíts nekem, hogy hinni tudjak Létezésedben. Dobd félre minden kétségemet. Nyisd meg a szemem annak az életnek az Igazságára, amely ezt a földi életet követi, és vezess engem az Örök Élet felé vezető úton. Kérlek, engedd, hogy érezzem Jelenlétedet, és még a halálom előtt, add meg nekem az igaz hit Ajándékát. Ámen.




„Ó szentek Szentje! Csodállak és imádlak Téged! Szíved szeretete átöleli és lángra gyújtja ezt a világot. De csak azok képesek befogadni lángodat, akik viszont szeretnek Téged úgy, hogy megtartják törvényeidet. Te nem vagy személyválogató. Te mindenkit részesíteni akarsz ajándékaidban. De tiszteletben tartod szabad akaratunkat. Minden embert vonzol Magadhoz a lelke mélyén. Hívogatod, kiviszed a pusztába, és a lelkére beszélsz. De ha nem áll szóba Veled, ha hátat fordít Neked, mert elbűvölte a hamis csillogás, a világ, amit csak ideig-óráig birtokolhat, Te nem erőlteted rá Magad. Pedig egyszer el kell hagyni ezt a világot, és itt marad minden. Csak a cselekedeteinket vihetjük magunkkal. De ha Téged választunk, mivel Te örök vagy, Téged nem kell itt hagynunk. Te velünk maradsz a Földön és a Mennyben. Ha Te vagy a mi kincsünk és boldogságunk, a Mennyben örökké a miénk maradsz. Milyen balgák azok, akik nem Téged választanak! Mekkora bánatot okoznak Neked az ilyen süketek és vakok, akik hitetlenségükkel, bűneikkel elszakítják magukat Tőled. Te vérkönnyeket sírsz minden elkárhozott lélek miatt. Mégsem tudod megakadályozni vesztüket, mert tiszteletben tartod szabad akaratukat. Mily nagy méltóságot adtál az embernek. Isten képére és hasonlatosságára lett teremtve. Ez azt jelenti, hogy értelemmel és szabad akarattal ruháztad fel. Ő dönt saját sorsa fölött.

Jézusom! Imádott Megváltóm! Köszönöm Neked, hogy a Tied lehetek, hogy szerethetlek és dicsőíthetlek Téged. Örökké hálát zengek Neked azért, hogy lehajoltál hozzám, megszólítottál, és ellenállhatatlan vággyal ajándékoztál meg, hogy igent mondjak Neked. Ránk is igaz, amit Saulnak mondtál a Damaszkuszi úton: nehéz neked az ösztöke ellen rugdalózni. Valóban. Sokkal könnyebb a Te édes hívásodra, vonzásodra igennel válaszolni, mint nemet mondani. Ha kimondjuk Neked az igent, határtalan örömmel és békével töltöd be lelkünket. De aki elutasít Téged, az a lélek tele lesz keserűséggel, bánattal, az egyenesen halott.”

25-91

Telente 4-én

Képtalálat a következőre: „imádkozó kéz”

(25) – Ima a látnokok védelméért

„Ó, Legmagasságosabb Isten.
Hozzád könyörgök, hogy valamennyi szent hírnököd számára védelmet nyújts, a világban.
Imádkozom, hogy védelmet találjanak mások gyűlöletével szemben.
Kérlek, hogy Legszentebb Szavad a világon mindenhol gyorsan elterjedjen.
Védd meg hírnökeidet a rágalmazástól, a gyalázástól, a hazugságoktól és mindenféle veszélytől.
Védd meg családjaikat, és mindenkor borítsd be őket Szent Lelkeddel, hogy azokat az üzeneteket, melyeket ők a világnak adnak, töredelmes és alázatos szívvel fogadják. Ámen.”


A Keresztes Imahadjárat 91. Imája: Engedd, hogy hűséges maradjak hitemhez

Ó, Üdvösségnek Áldott Anyja, védj meg Engem a szükség órájában, amikor a gonosszal szembesülök.
Segíts nekem, hogy félelem nélkül a lelkemben, erővel és bátorsággal megvédjem Isten Szavát.
Imádkozz értem, hogy hűséges maradjak Krisztus Tanításához, és hogy teljesen átadhassam Neki félelmeimet, gondjaimat és szomorúságomat.
Segíts nekem, hogy félelmet nem ismerve haladhassak előre ezen a magányos úton Isten Szent Szavának Igazságát hirdetvén, még akkor is, amikor Isten ellensége szinte lehetetlenné teszi számomra ezt a feladatot.
Ó, Áldott Anya, kérlek, add, hogy az üldöztetés során, közbenjárásod által, minden Keresztény hite mindenkor erős maradjon. Ámen.

 

12-88

Telente 3-án

Képtalálat a következőre: „imádkozó kéz”

(12) – Ima a büszkeség bűnének elkerüléséért
Leányom, szükségem van miden hívő imájára, hogy a gonosz emberek lelkét megmenthessék.
Sokan annyira tele vannak büszkeséggel, mert állításuk szerint Tanításom ismereteivel rendelkeznek, hogy alázatuk hiánya fájdalmat okoz Nekem. Nekik imádkozniuk kell, hogy újra kicsik lehessenek és bízni tudjanak Bennem. Kérjétek meg őket, hogy a következő imát imádkozzák:„Ó, Jézusom, segíts nekem a büszkeség bűnének elkerülésében, amikor a Te Nevedben beszélek.Bocsáss meg nekem, ha bármikor, bárkit is lenéznék Szent Nevedben.Segíts nekem meghallani, Jézus, amikor a Te hangod szól, és tölts el engem Szentlelkeddel, hogy meg tudjam különböztetni Szavad igazságát, amikor az emberiséget hívod.” Ámen.

(88) – Ima a lelkekért a Nagyfigyelmeztetés után

Ó, Jézus Szentséges Szíve, mutasd meg mindnyájunknak, szegény bűnösöknek Irgalmasságodat.
Világosítsd meg a kőszívűeket, akik annyira kétségbeestek, miközben vezetést keresnek.
Bocsásd meg nekik gonoszságukat.
Segíts nekik, Szereteted és Irgalmasságod által, hogy azt a szívükben megtalálják, és hogy megragadják Megváltásod nagy Ajándékát.
Könyörgöm Hozzád: bocsáss meg mindazoknak a lelkeknek, akik elutasítják Isten Igazságát.
Borítsd be őket világosságoddal, Drága Jézus, hogy ők vakok legyenek az ördög gonoszságával és csapdáival szemben, aki megpróbálja majd elszakítani Tőled őket egy egész örökkévalóságra.
Kérlek Téged, adj erőt Isten minden gyermekének, hogy hálásak legyenek Nagy Irgalmasságodért.
Kérlek Téged, nyiss ajtót Királyságodhoz minden elveszett lélek számára, akik a tehetetlenség és reménytelenség állapotában vándorolnak a Földön. Ámen.





„Drága Jézusom! Vegyél el tőlem minden vigaszt, minden örömöt, ami nem Belőled forrásozik! Te légy az én egyedüli vigaszom és boldogságom! Ámen.”




„Ó áldott légy, Aki meghaltál és feltámadtál értem, Aki helyet készítettél nekem! Áldott légy mindörökké Te végtelen jóság, végtelen szeretet! Áldalak és imádlak most és mindörökkön örökké, Jézusom, Szerelmem, hőn imádott Isteni Hitvesem! Örök Főpapom, hála és dicsőség Neked, Aki itt maradtál köztünk a világ végezetéig minden nap a kenyér és a bor színe alatt a legméltóságosabb Oltáriszentségben, hogy tápláld lelkünket, és védőpajzsunk légy a sátán támadásai ellen. Áldalak és imádlak ó hatalmas nagy Isten! Mindenható Megváltóm áldott légy ezerszer, milliószor örökkön örökké! Magasztalom és dicsőítem a Te hatalmas Nevedet Jézusom, Királyom, Krisztusom, Megváltóm! Köszönöm Neked, hogy én, a porszem, a semmi dicsőíthetlek és imádhatlak Téged, a mindenség Urát, Aki által minden lett. Köszönöm, hogy a szívembe térsz minden nap. Köszönöm, hogy formálsz, és megszentelsz ó végtelen igaz örök szeretet. Köszönöm, hogy lángra gyújtottad szívemet. Ez a szív már csak Érted lángol, csak Téged imád. Ez a szív már eleped, sőt haldoklik a vágytól, hogy Téged színről színre lásson, dicsőítsen és imádjon egy egész örökkévalóságon át. Ó Jézusom, hőn imádott drága Megváltóm! Kérlek, add meg, amire oly nagyon vágyódom, hogy ott legyek, ahol Te vagy, és lássam szépségedet, dicsőségedet, és mindörökké gyönyörködjek Benned! Ó imádott Megváltóm! Szívem minden dobbanásával Te Deumot zengek Neked. Imádlak, szeretlek Téged Önmagadért. Mindenért, amitől megfosztottál, hogy kiüresítetted szívemet, hogy be tudjon fogadni Téged, az egy igaz Istent, a végtelent. Hálát adok mindenért, amit megadtál, hogy megismerhettelek és megszerethettelek Téged. Hálát adok a Szentlélekért, Aki bennem imád Téged, és a Te Atyádat, Akit nekem adtál, Aki az én legédesebb örök mennyei Atyám. Hálát adok minden kegyelemért, hogy kiválasztottál és meghívtál. Azért, hogy a megszentelő kegyelem állapotába emeltél, és üdvözítesz engem. Hálát adok minden lélekért, akiket általam emeltél Magadhoz, akiket a Veled egyesített áldozataim által kimentesz a sátán karmaiból. Hálát adok minden szenvedésért és könnyért, amelyekkel oly bőkezűen elhalmoztál, azért, hogy lelkek ezreit mentsd meg általam az örök kárhozattól, és köszönöm, hogy megértetted velem, hogy nem hiábavaló az áldozat és a szenvedés, ha a Te örök érdemeiddel egyesítve ajánljuk fel Szent Édesanyád hétfájdalmas Szelőtelen Szíve és könnyei által az örök Atyának. Mindezek aranyvaluták, amelyeken lelkek százait, ezreit mentjük meg. Majd csak az örök haza dicsőségében fogunk tudni igazán örülni minden nehézségnek, amit itt a földön elszenvedtünk. Akkor majd meglátjuk a népes sereget, akiket megmentettél, és mindörökké hálát adunk Neked. Dicsőség, hála, imádás legyen Neked ó Legszentebb Szentháromság Atya, Fiú és Szentlélek most és mindörökké Ámen.”

Nincs címe a bejegyzésnek

Telente 2-án

Képtalálat a következőre: „imádkozó kéz”

„Drága imádott édes jó Jézusom! Mindenek fölött szeretlek Téged! Szívemnek már csak egy nagy vágya van: az, hogy színről színre lássalak Téged! Köszönöm, hogy ez a Te vágyad is. Te mondtad előbb: „Atyám, azt akarom, hogy akiket Nekem adtál, ott legyenek, ahol Én, és lássák dicsőségemet.”

Drága Jézusom! Ezerszer, milliószor köszönöm Neked ezeket a szavakat. Az egész örökkévalóságon át hálát akarok adni Neked megváltásod hatalmas művéért, és azért a kegyelemért, hogy engem, nyomorult méltatlant kiválasztottál, és meghívtál szolgálatodra. Köszönöm ezt a hatalmas kegyelmet. Kérlek, áraszd rám szeretetedet, és add, hogy tovább sugározzam mindazokra, akiket elém hozol. Kérlek, vonzzad Magadhoz általam a lelkeket! Nincs más vágyam ezen a világon, csak az, hogy lelkeket mentsek a Te dicsőségedre. Ezt add meg nekem Jézusom, és azt, hogy mindörökké Veled legyek a Te dicsőségedben. Vég nélkül imádjalak, Neked hálát adjak, és szent angyalaid és szentjeid végtelen seregével zengjem a legszentebb Szentháromság dicsőségét örökkön örökké. Ámen.”



Drága jó Jézusom! Értünk kiontott drága Szent Véredre, rettenetes kínszenvedéseidre és kereszthalálodra kérlek, mentsd meg a lelkeket! Ragadd ki őket a sátán markából! Rejtsd el őket irgalmas Szívedbe! Mosd meg őket értük kiontott drága Szent Véreddel, és így vezesd őket a Mennyei Atya Legszentebb Színe elé!

 

Drága Jézusom! Te mindent megtehetsz. Akadályozz meg minden bűnt, semmisíts meg minden bűnre vezető alkalmat! Indítsd a bűnösöket, hogy undorodjanak minden bűntől! Egyedül Hozzád vágyakozzanak, Aki megváltottad őket a keresztfán!

 

Drága Szent Jézusom! Tégy minket szentekké, hogy méltóképpen fogadjunk Téged a Legszentebb Eukarisztiában, tiszta szívünkbe!

 

Drága Szent Jézusom! Könyörögve kérlek, üdvözíts minden embert! Ámen.”