29-4l

Telente 12-én

Képtalálat a következőre: „imádkozó kéz”

(29) – Ima a keresztény hit gyakorlásának védelméért

„Ó, Uram, Jézus Krisztus!
Hozzád esedezem, hogy áraszd ki Szentlelkedet minden gyermekedre.
Hozzád könyörgök, hogy bocsáss meg mindazoknak, akiknek lelkükben gyűlölet van Irántad.
Imádkozom, hogy a Nagyfigyelmeztetés alatt az ateisták megnyissák megkeményedett szívüket, hogy azon gyermekeid, akik szeretnek Téged, méltósággal tisztelhessenek, és hogy majd minden üldöztetésen felül tudjanak emelkedni.
Kérlek, töltsd el minden gyermekedet a Szentlélek ajándékával, hogy bátorsággal felemelkedhessenek és a végső csatában hadseregedet vezetni tudják a sátán, démonai és azon lelkek ellen, akik az ő hamis ígéreteinek rabjai lettek. Ámen.”



4. Litánia: Isten az Atya büntetésének enyhítésére

Ó, Legmagasságosabb Isten, Irgalmasságodért könyörgünk gyermekeid bűnei miatt.
Köszönjük Neked a Föld Ajándékát.
Köszönjük Neked az emberi élet Ajándékát.
Mi nagyra becsüljük az élet Ajándékát.
Mi védelmezzük az élet Ajándékát.
Köszönjük Neked az Ajándékot: Fiadat, Jézus Krisztust.
Köszönjük Neked a megváltás Ajándékát.
Dicsőítjük Istenségedet.
Teljesen átadjuk magunkat Színed előtt, hogy Szent Akaratod beteljesedhessen úgy a Földön, mint a Mennyben.
Köszönjük Neked a Lelkiismeret Megvilágításának Ajándékát.
Köszönjük Neked az örök élet ígéretét.
Mi üdvözöljük az Új Paradicsomot.
Könyörgünk Hozzád, hogy ments meg minden lelket, beleértve azokat is, akik gyötörnek Téged, és azokat is, akik elvesztek Számodra.
Köszönjük Neked azt a Szeretetet, melyet minden gyermeked iránt tanúsítasz.
Köszönjük Neked a prófécia Ajándékát.
Köszönjük Neked az ima Ajándékát.
Kérünk Téged, add meg nekünk a békét és az üdvösséget. Ámen.





„Drága Isten! Félek, de mégis meg akarlak ismerni. Nem értek mindent teljesen, de köszönöm, hogy szeretsz. Köszönöm, hogy velem voltál akkor is, amikor nem vettem észre. Köszönöm, hogy mellettem állsz, és hogy nem azért küldted el Jézust, hogy elítéljen, hanem, hogy megmentsen.

 

Elismerem, hogy korábban nem is voltam tudatában annak, hogy szükségem van Megváltóra, de ma el akarom fogadni a Fiú ajándékát. Bevallom, hogy vétkeztem és tudom, hogy tettem olyan dolgokat, amelyeket nem szeretnéd, hogy folytassak. Köszönöm, hogy elküldted Jézust, hogy megmentsen a bűneimtől. Tudom, hogy meghalt értem, és a vére meg fog tisztítani a bűneimtől. Arra kérlek, hogy ments meg a múlt miatti bánkódástól és hibáimtól. Kérlek, vedd el a stresszt és tölts be a szereteteddel! Békességben szeretnék lenni veled és kérlek, hogy add a békességedet a szívembe.

Szeretném tudni, hogy miért teremtettél a Földre, és betölteni a célt, amire alkottál. Szeretném megtanulni, hogyan tudlak szeretni, hogyan tudok bízni benned, és hogyan lehetek kapcsolatban veled. Jézus nevében kérlek, ámen.”


Drága Istenem, csodálattal tölt el, hogy barátodnak szeretnél engem. Nagyon szeretném megtanulni, hogyan beszélhetek veled. Segíts, hogy mindennap időt tölthessek veled. Köszönöm, hogy az életem minden apró részlete fontos a számodra.

Jézus, szeretnélek napról-napra jobban ismerni téged, szeretnék a te vezetésedtől függni a munkahelyemen, a családomban, a jövőmet, és az életem minden területét illetően.

Hívlak, hogy légy te a főnök az életemben, én Uram és Megváltóm, mert követlek és bízom benned. A te nevedben imádkozom. Ámen



„Drága Istenem, nem szeretnék leélni még egy napot nélküled az életemben, nem szeretném a szívemet a saját irányításom alatt tartani. Én neked ajánlom a testemet és az egész lényemet. Annak fényében, hogy miket tettél értem, szeretném magamat, mint egy égő áldozatot kínálni, mint egyfajta dicsőítés.

 

Alázatosan megvallom, hogy szükségem van a segítségedre. Szeretném, ha segítenél megújítani az elmémet. Segíts nekem, hogy úgy gondolkozzak, ahogyan te szeretnéd. Kérlek, bocsásd meg a büszkeségemet, nem szeretnék magamról többet gondolni, mint ami valójában vagyok. A hitemnek szüksége van a növekedésre, és a segítségedre van szükségem olyan célok kitűzéséhez, amelyek később számonkérhetőek és így tudom azokat menedzselni. Bocsásd meg azt, hogy megpróbáltam magamtól változni.

Szeretném az életemet betölteni szeretettel. Szeretném, ha Te töltenéd be az életemet. Segíts találnom egy olyan közösséget, ami támogat engem. Add, hogy tudjam örömömet lelni abban, hogy más embereket tisztelek, és hogy arra összpontosítsak, hogy a saját életemet átadjam neked, hogy te gondot tudjál viselni a szükségleteimről. Szeretném azzal táplálni a lelkesedésemet, hogy benned vagyok. Segíts, hogy tudjak örvendeni a reménységben, kitartó maradni a nyomorúságban és állhatatos az imádkozásban. Szeretném átadni magamat neked. A te nevedben imádkoztam. Ámen.”


„Drága Jézus, látod, hogy milyen sokszor hagyom, hogy a körülmények befolyásolják a boldogságomat. Látod, hogy gyakran engedem, hogy a fájdalom, a problémák, a rám nehezedő nyomás, a piszkálódó emberek elrontsák az örömömet.

Segíts az életem problémáit a te szemszögedből nézni. Úgy szeretném őket kezelni, hogy az a nem hívőknek bizonyság, a hívőknek pedig bátorítás lehessen.

Segíts emlékezni, hogy az, hogy mások mit mondanak vagy tesznek, csak akkor befolyásolja a boldogságomat, ha hagyom. Szeretnék Benned bízni, hogy azokat a dolgokat is a javamra formálod, amiket nem értek. Kérlek, segíts, hogy arra összpontosítsak, ami a Te célod az életemmel, ne a gondjaimra.

Az életem hátralévő részében Téged szeretnélek szolgálni azzal, hogy másoknak szolgálok. Használj engem, Uram, így célja lesz életemnek és halálomnak is!

Mától kezdve, nekem az élet Krisztus. A te nevedben. Ámen."




“Imádott Isteni Hitvesem! Imádlak, áldalak és magasztallak Téged! A szívem lángol az Irántad való szeretettől, és már csak egy vágya van, hogy színről színre lásson Téged, és végleg elmerüljön Szent Szíved lángoló szeretetében. Jézusom, Te azt mondtad: kérjetek, és kaptok. Zörgessetek, és megnyittatik nektek. Íme, most kérem a kegyelmet, hogy nyisd meg számomra országod kapuját, hogy bemehessek rajta, és leboruljak Szent Színed előtt, hogy ott mindörökké dicsőítselek, és hálát adjak Neked, ó imádott Megváltóm, drága Szent Istenem! Az egész örökkévalóság kevés lesz rá, hogy megköszönjem minden értem elviselt kínszenvedésedet, értem kiontott drága Szent Véredet, rettenetes haláltusádat és kereszthalálodat. Ilyen sokat érek én Neked? Ennyire tudsz engem szeretni? Azért, mert azt akartad, hogy Én is ott legyek, ahol Te, és lássam dicsőségedet. Ó bárcsak fel tudnám fogni a Te végtelen áldozatodat és szeretetedet! Bárcsak életem minden pillanatában erre gondolnék, mielőtt könnyelműen a Te Szent akaratod elé helyezem az én tökéletlen szabad akaratomat. Jézusom, Mindenható imádott Királyom! Légy irgalmas hozzám, nyomorult bűnöshöz! Ments meg engem a kísértésektől, és Te győzd le bennem saját magamat! Mindent Neked akarok adni: az időt, az erőt, a munkát, az örömöt, a szenvedést és az áldozatot! Mert minden a Te kegyelmed. Vágyva vágyom, hogy az életemet áldozzam én is Érted. Ezek nagy szavak, magamtól megtenni képtelen vagyok. Kérem a Te erődet, és a Te kegyelmedet, hogy maradéktalanul teljesítsem rám vonatkozó örök Szent tervedet. Neked akarok élni és meghalni. A Tiéd akarok lenni most és mindörökké! Kérlek, fogadj el engem, tökéletlent, és add meg nekem az üdvösséget! Ámen.”



 

„Jézus, hiszek benned és befogadlak az életembe.”

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én