” !Térjetek meg, Térjetek meg, Térjetek meg! “ ” Senki sem jön, a mennybe, szenvedés nélkül “

A Szentírás, a világi bölcsesség forrásaként, Mi is figyelmeztetve vagyunk: "Gondolod, hogy ezek a galileaiak voltak bűnösök, mint a többi a galileaiak, mert az általuk elszenvedett ezeket a dolgokat? Nem, Én biztosíthatom Önöket; és ha nem lettél, minden elpusztul, ugyanúgy. Vagy az a tizennyolc alapjául a Siloam torony összeomlott, megöli őket. Gondolod, hogy több követtek, mint a férfiak, hogy Jeruzsálemben laktak? Nem, Én biztosíthatom Önöket; és ha nem lettél, minden elpusztul, azonos módon." S. Lucas 13,1-5

Ezek talán a ruandai több bűnösök, mint mi? Nem az igaz!! A Stma. Szűz Mária és a mi Urunk utolsó alkalommal Kibeho jelentették be, (nem-hoz lenni megzavarodott-val a “a világ vége”), mint más helyeken megjelenését, az egyház által jóváhagyott. És, aki hallgat?

Néhány, nagyon kevesen azok, akik hallgatni, inkább nem. Kíváncsian Kibeho üzenetek már könyvkiadó néhány évvel korábban a népirtás; Ő is keringtek a ruandai társadalom Marian környezetben, Ezek az üzenetek a film. de…, aki hallgat? Után, az Egyesült Nemzetek rohant, hogy szeretnének segíteni, és hogy kár. de…, az ENSZ, elismerve, hogy van képzeljük a? “Ruandai népirtás” Ez volt már bejelentette, a Boldogságos Szűz Mária?

Mindent bejelentette, de nagyon kevesen azok, akik szeretnék hallani!

Eredetileg a: Maria habla desde el Corazon de Afrikában (Ruanda-Spanyolország)

http://www.mariantimes.com/2015/09/28/elementos-del-mensaje-de-kibeho

Ajánló
Kommentek
  1. Én