SOHASEM FÁRADOK BELE A ZÖRGETÉSBE

1988. december 28

(Üzenet a csoport részére:)

Én vagyok az Úr. Virágaim, legyetek békében, mivel én, a ti Uratok vagyok a Béke. Szeretett teremtésem, mennyire szeretlek! Drága vagy nekem! Ti, akiket virágnak nevezlek, növekedjetek, növekedjetek isteni világosságomban! Imádkozzatok testvéreitekért, akik még nem látták meg világosságomat,imádkozzatok megtérésükért! Virágaim! Szeretnélek megöntözni benneteket, igen! Patakom folyóvá növekszik, és folyóm a béke és a szeretet óceánjává szélesedik. Megmondtam, hogy elküldöm világosságomat közelre és távolra, és "prófétai szózatként osztom szét tanításom, örökségül a késõi nemzedékek számára" 1 .

Én vagyok Vigasztalótok és én szeretlek legjobban benneteket. Virágaim, tudom, hogy a sötétség idejét élitek, és ez a sötétség csak szenvedést, bajt és szárazságot hoz. Megjövendölték, hogy ezekben az idõkben sokan elveszítik érzéküket az isteni iránt, saját elképzelésük szerint élnek, és nem tudják megkülönböztetni a jót a gonosztól. Virágaim, aki materializmussal töltekezik, és ahhoz ragaszkodik, amit a világ tud neki nyújtani, egészen eltelik a sötétséggel. Így nem marad benne hely a szentség számára. Nem marad hely Szentlelkem számára, hogy növekedjék benne. Nem marad hely az Igazság számára, és Világosságomszámára, hanem sötétségben él. Ez az oka annak, hogy e fiatal nemzedék többségébõl hiányzik a lelkiség, nem akarják hallani Szavamat és nem akarnak engem, mint Istent elismerni. Lealacsonyító szenvedélyek rabjai, mivel elhagyták az isteni Igazságot és az anyagiak után futnak. Tudom, virágaim, hogy sokan szenvedtek attól, hogy tieitek között is vannak, akik ebben a sötétségben járnak, és folytonos mély álomban vannak. De én azt mondom nektek, hogy én, az Úr, ajtajuk elõtt állok, ott is maradok, és mindaddig zörgetek, míg meghallanak engem. Sohasem fáradok bele a zörgetésbe, és sohasem hagyom el õket! Örökké tartó szeretettel szeretlek titeket, ezzel az annyira félreértett szeretettel! Jöjjetek hozzám minden nehézségetekkel, ajánljátok fel nekem, és pihenjetek meg! Jöjjetek, és támaszkodjatok rám, én vagyok Vigasztalótok és megvigasztallak benneteket. Az én békémet adom nektek. Jöjjetek szelíd Szabadítótokhoz, és én meggyógyítom sebeiteket. Soha ne fáradjatok bele, hogy hozzám fohászkodjatok és hozzám imádkozzatok. Mindig veletek vagyok. Szeretlek benneteket és f megáldalak benneteket, megáldom egész családotokat.


SZERESD FELEBARÁTODAT, MINT ÖNMAGADAT!



Késõbb:

Szûz Mária:
Gyermekeim, közeledjetek Jézushoz, keresztjérõl hív benneteket. Szerezzetek örömet Jézusnak azáltal, hogy szeretitek egymást, ahogy Õ szeret benneteket, mert egyetlen parancsolat foglalja össze az egész töményt: "Szeresd felebarátodat, mint önmagadat!" 2 Az Õ Szívében találjatok rá a békére és a szeretetre, vegyétek az Õ békéjét és szeretetét, és árasszátok ki magatok kerül! Árasszátok el az egész világot az Õ isteni Szeretetével! Töltsétek meg lelketeket azzal az örömmel, amelyet Fiam kínál fel nektek ! Kicsinyeim, imádkozzatok, imádkozzatok és beszélgessetek Istennel! Tartsatok állandó kapcsolatot mennyei Atyátokkal ! Buzgón imádkozzatok, hogy imátok elérje Õt! Szeretettel imádkozzatok, hogy megérezze imátokat! Ó gyermekeim, mennyire szeretlek benneteket! Mindig veletek vagyok. Itt vagyok most veletek, és akkor is veletek leszek, ha elmentek errõl a helyrõl. Veletek leszek, amikor beléptek otthonotokba.Mi mindig jelen vagyunk, és mindig is jelen leszünk. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében! Mi ketten.

(Az Úr megkért, hogy olvassam fel találkozóján a Galata levél 5. és 6. fejezetét, amit meg fogok tenni.)


1 Sir 24, 31-46
2 Gal 5, 14-15.

Ajánló
Kommentek
  1. Én