RÖVIDESEN JÖVÖK, MÁSODIK ALKALOMMAL JÖVÖK EL HŰSÉGES NÉPEMHEZ

Azokhoz jövök, akik harcoltak azért, hogy Nálam maradjanak.

Az engedelmesekhez jövök, az egyszerű és szerény emberekhez, azokhoz, akik elestek, de újból felkeltek, azokhoz, akik a szenvedésben nem veszítették el hitüket.

Azokhoz jövök, akik az élet körülményeiben felismerték, hogy mindig az Én akaratom a legfontosabb és az Én útjaim, nem az emberek útjai.

Egyházamért jövök.

Azokhoz jövök, akik megtisztultak.

Azokhoz jövök, akik minden pillanatban készek voltak szolgálatomra.

Azokhoz jövök, akik igent mondtak Nekem.

Azokhoz jövök, akik bűnbánatot tartottak és azokhoz, akik elfordultak a világi dolgoktól és a világ sodrával szemben úsztak.

Azokhoz jövök, akik nem szégyellnek Engem és akik minden időben megtartották hitüket.

AZONBAN, MIELŐTT MÁSODSZOR ELJÖNNÉK, TISZTASÁGOM MINDEN EMBER LELKIISMERETÉT MEGÉRINTI, HOGY LÁTHASSÁK SAJÁT MAGUKAT.

Nagyon kemény idők lesznek ezek mindannyiótok számára, de erre szükség van, hogy lássátok magatokat minden képmutatás nélkül.

Olyan idők lesznek ezek, amelyek egy örökkévalóságnak tűnnek, de nem azok, és addig fognak tartani, amíg a lélek belseje átvizsgálódik. Minden, amit az ember bensőjében titokként elrejt, megjelenik a tudatában.

Jaj azoknak, akik népemet üldözték!

Jaj azoknak, akik Egyházamat megszentségtelenítették!

Jaj azoknak, akik hozzájárultak az ifjúság elszegényítéséhez és tönkretételéhez!

Jaj azoknak a felnőtteknek, akik önkontroll nélkül okot adtak a megütközésre és rossz példát mutattak a gyermekeknek!

Jaj azoknak, akik a bölcsességet, amelyet adtam nekik, arra használták, hogy népem halálát okozzák!

Jaj azoknak, akik úgy hiszik, tanult szelleműek és a megütközés forrásai lettek, és akik gyermekeimet elidegenítették Tőlem!

Azokhoz jövök, akik alázatosak, szegények és szerények.

RÖVIDESEN JÖVÖK SZERETETEMMEL ÉS TISZTASÁGOMMAL, HOGY MEGÉRINTSEM AZ EMBEREK LELKIISMERETÉT.

Ehhez az elszegényedett emberiséghez jövök hamarosan, hogy megvilágítsam az enyéim tudatát és előkészítsem azt azokra a pillanatokra, amelyek megszűnnek pillanatok lenni, mivel hosszú, szenvedésteli napokká válnak az Antikrisztus kezében.

Milyen sokan várnak rá, anélkül, hogy felismernék, hogy csápjaival ő már az egész emberiséget behálózta. Úgy néznek rá, mint egy teremtményre, de ő már nincsen csendben, hanem nagy hangon cselekszik a hatalmasok által, akik felépítik országát.

Milyen sokan elfelejtenek Engem azok közül, akik az ő szolgálatában állnak!

Milyen sokan vannak, akik uralkodni szeretnének az emberiség fölött és ezzel a hatalmat kezükbe kapnák, csupán rabszolgaként kiszolgáltatták magukat, mivel a gonosz fajzat sohasem fogja átengedni a hatalmat az embereknek. Ő elvonja a gyengék szellemét, a balgákét és azokét, akik nem hallgatnak Szavamra, elvetnek Engem és a gonosz szellemét vezetőjükként fogadták el.

Szeretett népem:

Nem csak kenyérrel él az ember, hanem a mindennapok kötelességeivel is foglalkozik és a házával, és Én nem mondom azt, hogy ezeket el kellene hanyagolnia, hanem azt, hogy erejét és egész idejét ne csak az anyagiakra korlátozza.

Miért ne törekednének arra, hogy szellemükben növekedjenek, Engem megismerjenek, keressék a Hozzám való közelséget és engedjék meg Nekem, hogy részt vegyek életükben, anélkül, hogy korlátoznám őket?

Tisztítsátok meg lelketeket, szabaduljatok meg a csábításoktól és elhajlásoktól, amelyeket a világ felkínál nektek. Én vezetem enyéim útját, és ha azok elzáródni látszanak, ez azért van, mert Én elválasztottam őket a világtól és azokat, akik ajtót nyitnak akaratom előtt, elfogadom és teljesen felemelem.

Szeretteim:

Milyen sok báránybőrbe bújt farkas tartózkodik közeletekben! Milyen sokan megszégyenítik gőgjükkel és felfuvalkodottságukkal az egyszerű és szerény embereket, de ezek, akik csak saját magukat látják és egyesek – ezt fájdalommal mondom – saját büszkeségük miatt nem ismerik fel, hogy helytelenül cselekedtek.

Belemerülnek az Antikrisztus csábításainak mocsarába, de ti, Én népem, ti, akik egyszerűek vagytok és szelídek, mint a galambok, akik szemem fénye vagytok, ti örömöt találtok szavaimban, mert megtaláljátok bennük a népem iránti szeretetet, amiért örömmel jövök, azért, hogy tisztulást hozzak, nem pedig, hogy elbátortalanítsalak benneteket, hanem hogy szabad akaratotok figyelmeztetése által megtisztuljatok.

Szeretteim:

Felkérlek benneteket, hogy eltérés nélkül az úton maradjatok, mivel ezek döntő pillanatok, és a démonok is nagyon pontosan ismerik mindegyiktek gyengeségeit és azokat, akik erőfeszítéseket tesznek és keményen ellenállnak, még erősebben igyekeznek elcsábítani.

FONTOS, HOGY NE TÁVOLODJATOK EL, EGY LÉPÉST SE HÁTRÁLJATOK, MIVEL ÉN NÉPEMMEL VAGYOK, HA MEGENGEDITEK, HOGY VEZESSELEK BENNETEKET.

Szeretteim, ezek mindannyiótok számára a próbatétel pillanatai, akikhez könyörgök, maradjatok Szívemben és Édesanyám Szívében, semmikor se inogjatok meg és készüljetek fel arra a pillanatra, amikor eljövök tisztaságommal, hogy az egész emberiség lelkiismeretét megérintsem.

Örök szeretettel és gyengédséggel Atyaként jövök, aki szereti övéit.

Irgalmasságommal jövök, azonban mindannyiótoknak igazságban magába kell néznie.

Szeretett népem:

A megpróbáltatások után akaratom napja ki fog sütni és minden sugarában látjátok majd magatokat és örvendeztek és felemelkedtek a Lélekben.

Ne veszítsétek el bátorságotokat, hogy békém, szeretetem és igazságosságom népemmel maradjon, melyet sohasem hagyok támaszom nélkül, és ez a nemzedék csodálni fog Engem és örömmel tölti el, hogy hű maradt felhívásomhoz.

FELHÍVOK MINDENKIT, HOGY KÖZÖSSÉGBEN ÉS TESTVÉRISÉGBEN IMÁDKOZZANAK ÉS CSELEKEDJENEK, NE CSAK TANÚKÉNT, HANEM VIGYÉK EL SZAVAMAT TESTVÉREIKHEZ.

RENDKÍVÜL FONTOS, HOGY GYERMEKEIM NE CSAK AZ ELŐTTÜK ÁLLÓ KATASZTRÓFÁKRA KÉSZÜLJENEK, HANEM LELKÜKBEN IS FELKÉSZÜLJENEK.

 

Felszólítom népemet, hogy imádkozzanak a Közel-Keletért.

Felhívom népemet, hogy imádkozzanak az Egyesült Államokért.

Felhívom népemet, hogy ne hagyják abba imáikat Egyházamért, amely súlyosan megrendül.

 

VÉDELMEZZÉTEK SZERETETEMET, VÉDELMEZZÉTEK A LELKEK IRÁNTI SZOMJÚSÁGOMAT, VÉDELMEZZÉTEK IRGALMASSÁGOMAT.

NE FÉLJETEK, VELETEK VAGYOK.

MEGÁLDALAK BENNETEKET, SZERETLEK TITEKET, MEGPECSÉTELLEK BENNETEKET VÉGTELEN SZERETETEM PECSÉTJÉVEL.

 

Jézusotok

 

ÜDVÖZLÉGY BŰN NÉLKÜL FOGANTATOTT SZEPLŐTELEN SZŰZ MÁRIA

ÜDVÖZLÉGY BŰN NÉLKÜL FOGANTATOTT SZEPLŐTELEN SZŰZ MÁRIA

ÜDVÖZLÉGY BŰN NÉLKÜL FOGANTATOTT SZEPLŐTELEN SZŰZ MÁRIA

 

 

Fordítás: Z. Katalin

Forrás: http://www.revelacionesmarianas.com/italiano.htm

Ajánló
Kommentek
  1. Én