Péter a kőszikla

2019. 03. 26, Péntek

Láttam Szent Pétert, ahogyan egy kősziklán ült és sírt. Az Úr Péter elé ment, lehajolt hozzá és azt mondta neki:

„Péterem, ne sírj! Amit látsz az Egyházban már nem fog sokáig tartani. A gonoszok elnyerik jutalmukat, a jók pedig megmaradnak. Egy új élet veszi kezdetét, amit az enyéim csak homályosan láthatnak. A homály hamarosan megszűnik és akkor mindenki tisztán fogja látni, hogy a bűnnek véget vet a szeretet. Az Én szeretetem által új gyümölcsök jönnek létre, amelyeknek a táptalaja az emberi szívekben fog kibontakozni.”

 

Szent Péter erre azt mondta: „Uram, hiszek Benned és a kimondott szavaidban. A keresztényüldözés alatt megmutattad nekem annak idején, hogy bár minden elveszni látszik, mégis van remény az új életben. Láthattam, az üldözés nem átok volt, hanem kegyelem, mert a keresztények száma nem csökkent, hanem sokasodott. Te mindig mellettem voltál és nem hagytál magamra engem, ahogyan másokat sem. Végül világosan felismertem, hogy semmi nem történhet meg a Te akaratod nélkül.”

 

Jézus azt mondta:

„Egyházam örökké fennmarad. Az Én testem és vérem alapozza meg az Egyház létezését. Péter őrzi a Menny kulcsait, ám Én vagyok az az ajtó, akin keresztül beléphettek oda. Egyházam most nagy megtisztuláson fog keresztül menni, ami megújulást hoz és nem pusztulást.”

Mária Magdolna

Ajánló
Kommentek
  1. Én