LEGYETEK ÉBEREK, NAGYON ÉBEREK!

1994. január 28.

 

LEGYETEK ÉBEREK, NAGYON ÉBEREK!

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem, a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvérem a mindenható örök Atya, kinek szeretete határtalan és végtelen, az ő szent Fia, ki az Atya iránti szeretete által és irántatok érzett végtelen szeretete által alászállt a mennyből, hogy üdvösséget szerezzen nektek, esendő bűnös embernek.

A Szentlélek Isten kiáradása által világosságot gyújtson elmétekben, hogy felismerjétek az egy igaz Istent szívetekben, mert erre csak a szív képes, mikor viszont szereti Urát és Istenét, amennyire az neki lehetséges. A dicső szentháromságú egy igaz Isten nevével és nevében köszöntelek testvérem.

Imádkozzunk testvérem! Áldás, dicsőség az egy igaz Istennek, imádtassék és magasztaltassék ő szent Felsége, áldás és hála és dicséret a Fiúnak, a jó Pásztornak, az Üdvözítőnek, a kereszthordozónak, a bűneiteket megbocsájtónak, ki felöltözteti lelketeket hófehér köntösbe, hogy az Atyának bemutathasson, mint övéit. Ugyanúgy imádjuk és dicsőítjük Isten szent Lelkét, ki a helyes útra tereli a bárányokat, ki lelketeket előkészíti a Király érkezésére. Imádjuk és áldjuk a szentháromságú egy igaz Istent, most és mindörökké. Ámen.

Öröktől és örökké élő Atyám! A dicső Szentháromságban hallgasd meg könyörgésünket, feléd kiáltásunkat, esdő és esdeklő népedet és küldd már el másodszor is szent Fiadat, a mi Urunkat,,Jézus Krisztust, az Urak Urát és a királyok Királyát, hogy hajtsa uralma alá a földet, hogy mindazt ami beszennyezte a földet – hisz a te alkotásodat gyalázta meg a bűn, az őskígyó – parancsolj megállást és alkosd és teremtsd újjá a Földet, hisz te mondottad Uram, hogy “Új eget és földet alkotok, ekkor pedig földre száll az új Jeruzsálem.” Ami a te akaratod szerint újra visszaszáll a mennybe.

Add meg nekünk Uram, Istenem, mennyei Atyám, hogy újjá születhessen az az ember, mit a te képedre és hasonlóságodra teremtettél, hogy a Fiúban újjászülethessen, hogy el tudja viselni a te fényedet, mert a te színed látása embernek lehetetlen, kiket akaratuk ellenére befröcskölt a világ, mert a világ szennye és sara beárnyékolta őket.

Szállj le közénk Urunk Jézus, jöjjön el a te királyságod itt a földön! Szállj közénk és emeld ki egyházadat a te titokzatos testedet a sátáni mocsokból és szennyből. Érjen véget a tieidnek a megpróbáltatások ideje!

Könyörülj rajtunk Királyunk, Krisztus Királyunk, mert ha te nem könyörülsz meg rajtunk, elvész a világ! Válogasd már ki Uram a konkoly közül a szelíd búzát és ragadd magadhoz, hogy aki tiszta, akit a te szent és szentséges véred tisztára mosott, ragadd magadhoz és védd őket! A konkolyt pedig vesd a kárhozat tüzébe a föld fejedelmével együtt, honnan többé soha ne indulhasson hódító útjára, itt a földön.

De kérlek és könyörgök hozzád Uram, szent kegyelmed könyörüljön meg a tieid imája által az esendőkön, a félrevezetetteken, a becsapottakon.

Add szent kegyelmedet, hogy a tékozló fiúk visszataláljanak hozzád, egy Igaz Isten! Tudjuk, hogy szereteted végtelen és mérhetetlen, sokszorozd meg a tieid erejét, indítsd őket az imára, az engesztelésre, hogy Krisztusokká váljanak a lelkek megmentésében. Ámen.

Testvéreim! “Virrasszatok és imádkozzatok, hogy kísértésbe ne essetek. Boldog az a lélek, kit ura virrasztásban és imában talál. Legyetek éberek!!”

Tartsátok be ígéreteiteket, hisz Uratok is betartja ígéretét. Csak azt várjátok maga­toknak, mit ti is betartotok felebarátaitoknak is. Magatok részére elvártok olyat, mit ti magatok nem tartotok be. Megfeledkeztek arról, hogy Uratok és Istenetek azt is látja, hogy egy hajatok szála meggörbült. Mert mit mondott Uratok, Istenetek, Megváltótok: “Még a hajatok szála sem görbülhet meg Atyátok tudta nélkül.” Hát a be nem váltott ígéret? Ezért mondom, rögtön szaladjatok Uratok és Istenetekhez és tartsatok bűnbánatot, hogy tiszták legyetek és ne hagyjátok, hogy rászedjen benneteket a gonosz. Legyetek összeszedettek és őrizzétek szívetekben a kegyelmet és hiányos­ságaitokat a krisztusi szeretet kiegészíti és irgalma rajtatok marad.

Testvéreim! LEGYETEK ÉBEREK! A tisztánlátás kegyelméért imádkozzatok!

Emlékezzetek vissza a tanításra, amit Uratok és Istenetek mondott: “Jönnek hamis próféták és álmessiások, ne higgyetek nekik. Ha pedig azt mondják, hogy itt vagyok, ne higgyetek nekik.” Testvéreim Krisztus szívetekben lakozik, ha vigyáztok erre a kegyelemre. “Mert ha szívetekben nincs, sehol sincs, ha pedig szívetekben van, mindenhol van. Legyetek éberek! Nagyon legyetek éberek!

Istenetek szemében “Legyetek tökéletesek, mert mennyei atyátok is tökéletes!” Ezt Uratok mondotta, mert tudta, hogy azt ember el nem érheti, de azt is tudta, hogy aki törekszik rá, az Isten felé halad és megbírálja cselekedeteit és bűnbánó szívvel Istenhez szalad és bocsánatot nyer, mert Uratok ismeri esendőségeteket. És végtelen szeretete irányt mutat és nem bírátok, hanem irgalmas Istenetek lesz, mert megszánja kicsi gyermekeit, kik itt a földön csetlenek-botlanak, de mindig visszatalálnak akaratuk által ahhoz a forráshoz, hol üdvösségük forrása bőven buzog, és a szeretet – ami végtelen és kimeríthetetlen – magához emeli, és üdvösségük Krisztusban lesz mindörökké. Ámen.

Testvéreim! Engeszteljetek, engeszteljetek! Mert részetekre a nehéz és keskeny út jelöltetett. Ne vegyétek könnyen a reátok váró feladatot, hisz az utat ismeritek, ami Uratok és Istenetekhez vezet. Ez pedig önfegyelmezést követel.

Mint már annyiszor mondottam, ne akarjátok Isten titkait megfejteni, mert csak az időt fecsérlitek a drága időtöket. Itt a gonosz oly szívesen besegít. Isten úgyis mindent tudat veletek, mindazt mire érettek vagytok. Gondoljátok el mennyi jót tehetnétek és mennyi imával tölthetnétek el azt az időt, mit hiábavalóságokra fordítottatok. Imát, engesztelést kér az Úr azért a sok megbántásért. Tegyetek jót embertársaitokkal, mintha Uratoknak tennétek. Adjatok a rászorulóknak lehetőségeitek szerint és ne féljetek, mert így kedves gyermekei lesztek az Uratoknak, Megváltótoknak. Ámen.

Most búcsúzom és áldjon meg benneteket testvérem az Atya, ki még hajatok szálát is számontartja, az ő szent Fia, a kereszthordozó és kínhalált halt megváltó Jézus Krisztus, a lelketekben munkálkodó Szentlélek Isten. A szeplőtelenül fogantatott Szent Szűz, Isten anyja, Mária, a jó tanács anyja irányítsa gondolataitokat, igazgassa cseleke­deteiteket és vezérelje kicsi gyermekeit szent Fiához, Jézus Krisztushoz, hogy megérkezzetek az atyai házba. Szent Mihály főangyal védelmezzen benneteket lelketek harcaiban. Ámen.

Ajánló
Kommentek
  1. Én