Közel vannak próféciáim beteljesülései.

Jaj annak, aki mást hirdet, aki meghazudtolja és kiforgatja szavaimat. Méltán mondta ezekre Szent Pál apostol: „Átkozott legyen!” „Ti pedig választott nép, királyi papság, szent nemzet, megváltott nép vagytok, hogy hirdessétek annak üdvözítő tetteit, aki a sötétségből meghívott titeket az ő csodálatos világosságára.” (1Péter 2,9) Mindnyájatokat ezzel a küldetéssel hatalmaztam fel. Erről kérlek számon benneteket. Ha megteszitek, amit mondtam, értelmet és célt nyer Bennem életetek. De ha hátat fordíttok Nekem, elszáradt szőlővesszők vagytok, amelyet levágnak és az örök tűzre dobnak. Újra mondom: az életeteket az Isten szolgálatára kaptátok.

A sátán ádáz szellemi harcot folytat a lelkekért. Mindenféle módon el akarja buktatni, és meg akarja kaparintani őket. Rengetegen mennek a pokolra. Ha csak egyetlen lelket tudtok megmenteni közbenjáró imátokkal és szenvedésetekkel, már nem éltetek hiába.

 

Gyermekeim! Nagyon közel van a Nagy Figyelmeztetés. A világ már annyira mélyre süllyedt bűneiben, hogy kénytelen vagyok figyelmeztetni őket. Maga a Szentlélek avatkozik közbe: megvilágosítja az elméket és a szíveket. Az a nap forróbb lesz minden másnál, minden eddiginél. Kívül-belül égetni fog. Belül azért, mert a bűnösöket mardosni fogja lelkiismeretük. Látni fogják cselekedeteiket, amelyekkel oly mélységesen megbántották a Mennyei Jó Atyát, Engem, Megváltójukat, a Szentlelket és a Szűzanyát. Látni fogják irántuk való végtelen szeretetünket, hogy minden igyekezetünkkel meg akarjuk menteni a lelküket. Látni fogják keserves kínszenvedésemet, melyet miattuk szenvedtem el, hogy megmentsem a lelküket. Akkor lelkükben mélyen megrendülve, őszinte bűnbánatot fognak tartani, megtérnek Hozzám, ezzel megmentik a lelküket. De lesznek megátalkodottak, akik továbbra is a Szentlelket káromolják, vagyis a megismert igazság ellen tusakodnak. Ezek a menthetetlenek csoportjába tartoznak. A Nagy Figyelmeztetés után ők lesznek minden baj okozói.

A ti fegyveretek az ima legyen! Egyetlen üdvözlégy, vagy rózsafüzér, vagy bármilyen hittel mondott ima nagyobb fegyver a gonosz ellen, mint a kard, vagy a küzdelem.

A harc örökre eldőlt, a győztes Én vagyok, de megengedem ellenfelemnek a csatározást, hogy mindenki előtt nyilvánvalóvá váljon, hogy az emberek melyik oldalra állnak. Ez most a nagy szétválasztás ideje. Úgy is mondhatnám, hogy az Egyház összeomlása, mert mindazok, akik Egyházamban a fenevadat szolgálják, vagyis eretnekek, tévtanítók, paráznák, gyilkosok, kicsapongók, úgy összeomlanak egy pillanat alatt, mint a kártyavár. De éppen az üldözés miatt fognak megerősödni igaz, hű papjaim és híveim a földalatti Egyházban, akik minden áldozatot, szenvedést, még a vértanúságot is vállalják hitük megvallásáért.

Ajánló
Kommentek
  1. Én