KÉSZÜLJETEK FEL A MEGPRÓBÁLTATÁSOKRA

DÁTUM: 1999. november 17. IDŐ: 03:00 HELYSZÍN: LOURDESI KÁPOLNA, IMEZI OWA

Látomásban láttam a Haláltusát vívó Jézus Krisztus Arcát. A mi Urunk egy rövid ideig csendben volt, majd azután így szólsz:

„Fiam, higgy bennem! Növeld szeretetedet irántam. Növeld szeretetedet azért, hogy legyőzd a kemény megpróbáltatásokat és üldöztetéseket, amelyek rád várnak. Fiam, hallottad, hogy korai követőimet is üldözték. A mártírok kiontott vére erősítette azokban az időkben az egyház hitét. Ugyanígy mielőtt Dicsőséges Uralmam elérkezik, mielőtt Atyám Királysága eljön a Földre, kemény megpróbáltatások és üldöztetések időszaka lesz. A mártírok kiontott vére még egyszer meg fogja erősíteni az egyházat és megtisztítja az új hitet.

Ezért könyörgöm mindannyitokhoz fiam, hogy növeljétek hiteteket és szereteteteket Értem és Bennem. Éljétek önátadásotok életét. Folytonosan újítsátok meg a Pecsétet, hogy kiálljátok az eljövendő borzalmas órákat.”

Azután ezt kérdeztem: „Én Istenem és Megmentőm, kérlek, válaszolj! Borzalmas a látvány! Ki fogja mindezeket túlélni?

A mi Urunk így válaszolt: „Fiam, legyen világos számodra, ha nem válaszolsz hívásomra, hogy a Földön megismertesd akaratomat, a Dicsőséges Királyság, amelyet vártok, nem fog eljönni. Amiért válaszolsz hívásomra, a világ utálni és üldözni fog téged. Sokakat közületek börtönbe vetnek, másokat megkínoznak, ismét másokat megölnek az Én akaratom teljesítése miatt. Mindezek azért fognak megtörténni, hogy siettetessék az Én Dicsőséges Uralmam eljöttét. Mindenkinek jobb, ha ez mihamarabb megtörténik. Azután Királyságom elérkezik. Megígérem nektek fiam, hogy betöltelek az Én Lelkemmel, az igazság és az erő Szent Lelkével. Ezért mondtam neked, össze akarom gyűjteni minden apostolomat mielőtt az első zavargások időszaka elérkezik. Ezeket fogja jelezni a nagy zűrzavar a Vatikánban és a Pápa elmenekülése. Ha engedelmeskedtek ennek a parancsnak, a végén örvendezni fogtok.”

Megkérdeztem az Úrtól: „Uram, hogyan fogjuk megismerni az apostolokat?”

Az Úr így válaszolt: „Ők azok, akiket hívok és követnek engem. Sok mindent elhagytak ennek az ájtatosságnak a kedvéért. Feláldozzák életüket ezért az apostoli társaságért. Ők azok, akiket akarok, a többi tanítványt pedig nem. Mindazokat, akik hallanak téged, és hisznek, megáldom.”

Hirtelen a látomás eltűnt.


Ajánló
Kommentek
  1. Én