KÉRD A BŰNBÁNAT KEGYELMÉT!

2003 január 17.

Szívünk örök Öröme,
igazság Kinyilatkoztatója,
hűség Lényege,
leírhatatlan Szelídség,
emberiség Rokona,
szívünk isteni Megvilágosítója,
lelkünk Édessége,
lényünk kimondhatatlan Öröme,
minket segítő isteni Lény,
szemünk Világossága,
engedd meg nyomorúságos lelkünknek,
hogy isteni tanításod legyen tápláléka,
és megerősítsen a bűnbánatban
és a szelídségben.


Tanítvány, igen, kérd a bűnbánat kegyelmét, mert a bűnbánat cselekedetein keresztül vezetem a lelket az igaz bűnvallomásra.
Csont az én csontomból, test az én testemből, engedd meg, hogy növeljem benned jogaimat, hogy eltűnjön mindaz, ami keresztezi jogaimat. Más szavakkal: engedd meg, hogy növekedjek benned és betöltsem mindazt a hiányt, amit mulasztásoddal okoztál. Azt szeretném, ha méltónak találnálak országomra. Elismerésem jeleként fogadtalak magam mellé. Növekedj tanítvány türelemben és béketűrésben, mert e két erényben fogom teljessé tenni mindazt, amire a hit által tanítottalak velem töltött tanuló éveidben. Elküldtem neked a Szentlelket, hogy oktasson Szavamra és a Bölcsesség szent tanítására. Megismertettem és könnyen elterjesztettem üzenetemet, mert nem találtam benned ellenállást. Te akkor is dicsőítettél engem, amikor előtted álltak a gonosz lélek akadályai, és csalfa emberek támadtak rád, akik nem értették meg ellenállásukban az Igazság szeretetét, ami megnyithatta volna szemüket.

Igen, ezeknek az embereknek a hiú dicsősége még ma is fátyolként takarja lelküket. Rajtuk marad a fátyol, ha nem fordulnak hozzám és nem bánják meg bűneiket. Lelküket elhomályosította az érthetetlen és növekvő bizalmatlanság és az attól való félelem, hogy kijátsszák vagy megcsalják őket. Látják az ódámból áradó nagy világosságot, mégis veszélyektől félnek és nem ragadják meg a lehetőséget, ami ráirányítaná szemüket arra, ami valóban veszélyezteti Egyházamat és közösségét. Sötétségükben nem ragadják meg az igazságot, ami Isten mindentudásának világosságát sugározhatná rájuk és átjárhatna minden embert.

Az egész világ tele van tévedéssel, és az emberek csodálkoznak jelenlétemen? Testemen taposnak, és én ne szóljak semmit?
Hamarosan leszállok rájuk mint az igazság Napja!
És belőled, tanítvány, aki az én részem vagy, fel fogom használni mindazt a tartalékot, amit beléd helyeztem Egyházam megszilárdítására és annak érdekében is, hogy tiszteletre méltó embereket vezessek a kiengesztelődés ösvényére. 1 IC


1 Jézus a nem keresztény, de jólelkű emberekre, a vallások közötti párbeszédre gondol.

Ajánló
Kommentek
  1. Én