Imádkozzatok, hogy a szentségimádás újra előtérbe kerüljön és minél több helyen megvalósuljon az örökimádás

2017. 02. 14, Kedd

Jézus véres könnyek között így imádkozott az Atyához: „Atyám, mindent vállalok a lelkekért. Önként adom neked önmagamat, hogy megmenthessem őket. Harcba szállok az egész alvilággal, mert minden lélek értékes számomra legyen bármekkora vétkük is. Atyám, őrizd meg nekem választottaimat!” A tizenkét apostol ott állt az Úr oldalán és Szent Péter, aki a Menny kulcsait őrzi felém fordult és azt mondta: „Hallottad-e az Üdvözítő imáját? Íme, az Egyház minden gyermekét komoly próbatételek fogják érni. A szent maradék kiválogatása és egybegyűjtése elkezdődött. Sokaknak kell még a hűségükről tanúskodni. Vigyázzatok, mert az ördög sejti, hogy kik vannak beleírva az Élet könyvébe és mindent elkövet, hogy ezek a lelkek kitörlődjenek onnan. Ne sirassátok önmagatokat és körülményeiteket! Itt az ideje annak, hogy gyengeségeiteken úrrá legyetek és új életet kezdjetek Krisztusban. Tegyetek meg minden erőfeszítést, hogy akaratotok erős legyen és állhatatosak maradjatok a hitben! Szomorú vagyok, mert látom a Mennyből, hogy a kereszténység hogyan olvad bele a romlott világ téveszméibe. Kevesekről mondható el, hogy ismerik a jót és a hozzá vezető utat, amely csakis Jézus Krisztuson keresztül érhető el. Az emberiségnek vezekelnie kell. A vezeklést tekintsétek önként vállalt tisztulásnak, amellyel törleszthetitek bűneitek után járó adósságaitokat. Mindenki köteles leróni adósságát a másvilágon, de már a Földön is lehetőség van a törlesztésére.

Szent Péter elvezetett Rómába, és beléptünk a neki szentelt bazilikába. Az oltárt körülvette az egész mennyei sereg és a vértanúk sokasága, akiknek száma folyamatosan növekszik a napjainkban. Mózes és Noé, akik a mi ősatykhoz tartoznak két törött kőtábla (tíz parancs) előtt imádkoztak, amely az oltár előtt volt elhelyezve. Hallottam, hogy közbenjárnak a kereszténységért. Váratlanul megjelent fölöttük a Mennyei Atya, aki így szólt hozzám: „Egyházam hamarosan romokban hever, de Én szeretett Fiam által újjáépítem. Mindazok, akik szeretnek Engem és élő hittel szolgálják törvényeimet anélkül, hogy súlyosan megsértenék, szívemben fönntartom számukra a helyet és nem fogja őket utolérni Szent Haragom. Fiamba vetem minden bizalmamat, rajta keresztül árasztom ki minden kegyelmemet az emberiség felé. Ő tökéletes áldozat és velem kötött szövetsége örök, megingathatatlan. Aki Őt követi hittel, reménnyel és szeretettel, annak nem lesz mitől félnie. Szent törvényeim örök érvényűek, aki nem akar Engem egyetlen Urának és Istenének elfogadni, az elvész. Ti fiaim /Mózes, Noé/ az Én kiválasztottaim vagytok. Rátok bíztam annak idején népem vezetését és a Kánaánt. A büntetés immár küszöbön áll. A bűnök következményeivel való elszámolás elkerülhetetlen. Amint Fiam áldozatát felülírják emberi rendelkezésekkel, onnantól kezdve nem lesz irgalom csak igazságosság. Az Eucharisztia minden kegyelem forrása, általa él az Egyház. Azt akarom, hogy minél többen engeszteljék az Eucharisztia ellen elkövetett bűnöket, amelyek folyamatosan növekszenek a világban. Aki Fiamat megsérti, az Engem sért meg, mivel mi ketten egy vagyunk. Atyai szívemnek a legnagyobb bántás az Eucharisztia ellen elkövetett bűnök jelentik. Ám nagy örömöt jelent Nekem, amikor látom az embereket szentségimádáson részt venni vagy ilyeneket szervezni, hogy minél nagyobb számban összegyűlhessenek az én gyermekeim. Bizony mondom minden gyermekemnek, hogy a szentmise után a szentségimádás számít a legnagyobb kegyelemnek. Menjetek Fiam színe elé, és imádjátok Őt mindenekfölött. E szent imádattal megkapjátok a kegyelmet, hogy nagyobb önátadással szolgáljátok a Szentháromságot és mindenekelőtt leküzdjétek a sátán kísértéseit. A földi világ telve van sátán imádattal. Amikor Fiamat imádják, akkor csökken a sátán hatalma és az iránta való imádat megcsorbul. Leborulásotokkal pedig kifejezitek Előttem, hogy készek vagytok Rám hagyatkozni. A szentek boldogok voltak, amikor Fiammal kettesben lehettek órákon keresztül. Az idő múlása föl sem tűnt nekik, mert a Fiammal töltött idő szent és mindenkinek a lelke javára válik. Imádkozzatok, hogy a szentségimádás újra előtérbe kerüljön és minél több helyen megvalósuljon az örökimádás!”

Mária Magdolna.

http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1196-imadkozzatok-hogy-a-szentsegimadas-ujra-eloterbe-keruljon-es-minel-tobb-helyen-megvalosuljon-az-orok-imadas

Ajánló
Kommentek
  1. Én