FIAM, ENGEDD, HOGY SZENVEDÉSEM MINDIG BETÖLTSE LELKED

DÁTUM: 1999. november 8. IDŐ: 02:00 HELYSZÍN: ENGESZTELŐ OLTÁROM, OLO

Látomásban, láttam a Haláltusát vívó Jézus Krisztust. A fejét teljesen befedte a töviskorona. A Drága Vér, mely Szent Fejének sebeiből folyt, teljesen eláztatta az arcát. Gyötrelmében és fájdalmában így szólt:

„Fiam, mennyi ideig vagy képes kínszenvedésemről elmélkedni, anélkül, hogy bármi is megzavarna téged? Fiam, engedd meg, hogy szenvedésem mindig betöltse lelked. Elmélkedj az Én keserves szenvedésemen. Engedd, hogy Atyám szeretete töltse be szíved. Irgalmazz annak, aki téged a legjobban szeret. Vigasztald meg Őt, aki haláltusát vív miattad. Azt akarom, hogy a vigasztalóm légy. Benned akarok élni, és azt akarom, hogy te is élj Énbennem. Fiam, taníts meg minden embert arra, amit neked a Pecsétről tanítottam. A szívükben akarok élni. Szívük szeretetem Tabernákulumai lesznek. Ők Bennem fognak élni, és Én őbennük, azért, hogy amikor a sátán uralma teljesen megmutatkozik, ők szilárdan megtartsák hitüket.

Fiam, szíved hajléka sokkal kedvesebb számomra, mint a templomokban felállított Tabernákulumok. Rendkívül szükségem van fiam a te szentségedre. Azon nyomban betérek abba a szívbe, mely tökéletes szabadságot biztosít számomra, hogy ott tartózkodhassam. Fiam, várok rá, hogy ennyire megnyisd a szíved, hogy beléphessek oda. Sokan, az emberek közül azt fogják mondani, hogy minden rendben van. Ezek szíve már azután gyengülni fog, miután meghallották üzeneteimet. Sokak hite is kihűl majd. Prófétáimról azt állítják majd, hogy hamis próféták. Azok, akik lelki vakságban vannak, megmaradnak ebben az állapotukban, s azok, akik a világosságban járnak, megmaradnak világosságukban. A sátán úgy tűnteti majd fel önmagát, hogy ő a Messiás. Sokan közületek követni fogják. De boldogok mindazok, akik kitartanak a végsőkig. Ők uralkodni fognak Velem.

Békesség legyen veletek. Megáldalak titeket!”

A látomás hirtelen eltűnt.

Ajánló
Kommentek
  1. Én