ENGESZTELJ!

1987. március 1.

Jézus ma többször szólt így hozzám: 1 "Soha ne fáradj bele az írásba!"

Vassula, azt kívánom, hogy szavaimat sokan ismerjék meg, e szavakat, amelyek közvetlenül ajkamról származnak: mert minden kinyilatkoztatás, amelyet beléd leheltem, tőlem való. Ilyen módon is munkálkodom. Időnként eljövök, és felfrissítem mindazt, amit már tanítottam. Megváltótok vagyok, mindig közel vagyok hozzátok, mindig készen arra, hogy visszatartsalak benneteket a gonosztól. Eljövök, és azt remélem, hogy Szavam átjárja a szíveket és megpihen bennük. Vassula, akarsz-e másokért engesztelni?

Mit jelent pontosan az engesztelés, Uram?

Engesztelni annyit jelent, mint jóvátenni, eleget tenni mások helyett, akik nem adnak választ szeretetemre; annyi, mint elégtételt adni mások helyett. Csupán egyet kell tenned: szeress engem teljes szívedből és lelkedből!

Szeretlek, de meg akarom tanulni, hogy határtalanul szeresselek, és még nagyobb elégtételt nyújtsak.

Jöjj, tanítalak! Hát olyannak ismernek engem, aki nem tartja meg a szavát? Leányom, tanítód vagyok, és tőlem mindent megtanulsz, segítelek a fejlődésben.

Tudom, hogy méltatlan vagyok mindarra, amit adsz, amikor összehasonlítom magam az alázatos és Neked ajánlott emberekkel. Nem vagyok büszke magamra azért, hogy engem választottál erre a lelki vezetésre, engem, a legméltatlanabbat, aki még az utolsóelőttit sem közelíti meg. Tudom, hogy nem a jó tulajdonságaim miatt választottál, hanem ellenkezőleg, alkalmatlanságom miatt. Ezt Te is megerősítetted, Uram.

Fogadd békémet Vassula! Alkalmatlan vagy, de így is szeretlek. Add nekem minden nyomorúságodat, és irgalmamban megsemmisül. Érezd, hogy szeretlek, jöjj támaszkodj rám, hallgass engem, maradj velem, ne feledd, hogy Szent Társad vagyok.

 


1 mialatt felismertem Őt közelemben

Ajánló
Kommentek
  1. Én