ENGEDD, HOGY TÖKÉLETESÍTSELEK!

Lourdes,1989. március 20.
Franciaország

Vassula, én vagyok az, Jézus. Ne engedd a megtévesztőnek, hogy rászedjen téged! Mindaz, amit neked adtam, az enyém.

Kísértéseivel kétkedésre indít engem...


Miért hallgatsz rá? Megedzettem hallásodat, felnyitottam szemedet, hogy láss engem, miért kételkedsz? Sok szolgámnak adtam meg ugyanazt a kegyelmet, mint neked, miért kételkedsz? Vassula, báránykám, én vagyok a te jó Pásztorod, aki zöld mezőkre vezet téged, hogy megpihenj. Karjaimban oltalmazlak, Szívemben megpihentetlek, mindig rajtad van tekintetem, miért kételkedsz műveimben?

Mivel én magam nem vagyok jó.


Tudom, de engedd, hogy tökéletesítselek . Látod? 1 Szeretet vagyok. Most együtt, én és te, a te kezed az enyémben. Nem engedem el kezed, nehogy megfeledkezz jelenlétemről. Jöjj, mi ketten?

Igen Uram.


Akkor szeretném hallani!

(Később Lourdes-ban elmentünk meglátogatni azt a barlangot, ahol a Szűzanya megjelent Szent Bernadette-nek. Meglátogattuk a kriptát, amely az első templomként épült fel a jelenések után. Itt lokúciót kaptam a Szűzanyától. Azt mondta:

"Végül a mi Szívünk fog győzni.")

Biarritz,1989. március 21.

Franciaország

(Megérkeztünk Ilbanitz kastélyába, ahol szállást kaptunk, és ahol a találkozót tartják. A kastélynak szinte minden szobáját megmutatták nekünk. Az első emeleten egy kápolna volt, amelyet még nem szenteltek fel. Az egyik sarokban Szűzanyánk szobra állt. Hallottam, amint azt mondta, "Szeretném, ha Fiam velem lenne." Azután egy kis szobában, ahol csupán szemetet tároltak, találtunk egy életnagyságú feszületet is, amelyet javítás végett állítottak oda. Ahogy a kereszten függő Jézushoz közeledtem, gyorsan néhány szót vetett felém: "Vigyél ki engem innen!"Zavarba jöttem, nem tudtam, hogy elmondjam-e a tulajdonosoknak azt, amit hallottam, de végül elmondtam. Akkor hárman átvittük a kereszten függő Jézust Szent Édesanyja mellé. Jézus azt mondta, hogy ezt írásban is meg fogja erősíteni.)

Jézus?

Én vagyok. Engedd meg, hogy leírjam azt, amit fent a kis szobában mondtam. Azt mondtam, hogy "Vigyél ki engem innen!"

Igen Uram.


Most megkérem Édesanyámat, hogy ismételje meg szavait:

Mennyire örülnék, ha Fiam velem lenne, Vassula, menj és látogasd meg, hívott téged!

Köszönöm Szent Édesanyám!



Biarritz,1989. március 22

(Ez a találkozó napja. Jézus megadta nekem a programot.)

Jöjj és segítelek minden kötelezettségedben. Az én Lelkem van rajtad, Vassula. Szeress engem, taníts szeretettel, mi ketten?

Mindörökre, Uram.



1 Úgy éreztem, hogy eláraszt Isten szeretetének melegsége, csodálatos volt.

Ajánló
Kommentek
  1. Én