EGYSÉG-ÜZENET - MEGOSZTOTTSÁGUK ELVÁLASZTOTTA SZÍVEMET AZ ÖVÉKTÕL LÉGY VÉDELMEZÕJE AZ IGAZSÁGNAK!



1991. október 7.

A Te dicsõségedre szeretném felajánlani mindenemet, amim van! Nincs sok mindenem, valójában alig van valamim, mert elégtelen vagyok, szegény, gyenge és igen nyomorúságos, de amim van, mindazt fogadd el Uram!

Közelségem 1 tüzet gyújtott benned, megõrzött téged és másokat is. Szabad akaratodat kérem. Kínáld fel nekem, és folyókat fakasztok belõled. Nagy szegénységre van szükségem ahhoz, hogy mûveimet napvilágra hozzam. Támogatni fogom lelkedet, mivel az én menyasszonyom vagy. Vassula, városaitok halottakkal vannak tele, és bûzük az égig hatol. Milliószámra oszlik fel testük.
Imádkozz, imádkozz békéért, szeretetért, hitért és egységért!
A szent Isten gyötrõdik amiatt, aminek be kell következnie. Leírhatatlanul szomorú. Rá kell majd ejtenem kezemet e bûnös nemzedékre.
Leányom, az én kedvemért vedd fel az egység keresztjét, és mondd meg azoknak, akik beszélnek ugyan az egységrõl, de folytonosan mást gondolnak, és továbbra is másképpen élnek, hogy megosztottságuk elválasztotta Szívemet az övéktõl.
Kiálts, talán még áttöri hangom süketségüket.
Veled vagyok ebben az elhagyatottságban, ezért ne félj! Rád bíztam keresztemet. Ez a kereszt meg fog szentelni és meg fog védeni téged. Ezért hordozd szeretettel és alázattal! Szüntelenül hívd segítségül Nevemet!
A te küldetésed gyermekem az, hogy tégy tanúságot a Szeretet mellett és hirdesd szentségemet az õ szeretetlenségük és hûtlenségük közepette. Félelem nélkül haladj elõre, és légy a visszhangom! Örömmel, buzgón, szeretettel tégy tanúságot a Szeretet mellett! Örvendezz, amikor ellenségeim keresztül szúrnak! Ajánld fel nekem sebeidet, és azonnal meggyógyítalak. Irgalomban gazdag Szívem sohasem fog ellenállni neked, amikor felemeled szemed, hogy engem keress. Te az én gyermekem vagy, akit örökbe fogadtam, felneveltem és tápláltam. Ezért ne félj az emberektõl, mert nem árthatnak neked! Hamarosan megszabadítalak. Addig járj körbe az egység keresztjével és dicsõíts meg engem! Légy

védelmezõje

az igazságnak és az egyetlen Egyháznak, amelyet én magam alapítottam! Menj el minden nemzethez, mutatkozz be nekik! Mondd meg nekik, hogy Szent Nevemben békét és egyetlen Egyházat szeretnél! Mondd meg nekik, hogy aki magát igaznak tartja, és mégis megosztott marad, annak gyümölcsét fogja enni, aminek magját elvetette, és el fog pusztulni! Mondd meg nekik azt is, mennyire irtózom az álnok szívektõl!
Fáraszt mesterkéltségük és beszédük; Mondd meg nekik, hogy elfordulok gõgjüktõl és merevségüktõl! Véleményük valóban nagyszerûnek és hatásosnak mutatkozik az emberek elõtt, de elõttem nem! Nem üdvözölhetek egy széthulló, haldokló Egyházat.

Mondd meg azoknak, akik hallani akarnak, hogy

amíg le nem halkítják hangjukat nem fogják meghallani az enyémet! Ha lehalkítják hangjukat, akkor majd kezdik hallani az enyémet, és megteszik akaratomat.
Én Egy vagyok, mégis mindegyikük saját krisztust alkotott magának.
Én vagyok Testem Feje, mégis csak az õ fejüket látom, a magamét nem.
Mondd meg nekik, hogy hajtsák meg fejüket, akkor majd meglátják az enyémet! Mondd meg nekik, hogy váljanak kicsivé, hogy magamhoz emelhessem õket! Ne engedd, hogy megfélemlítsenek, gyermekem!
Légy oly türelmes, amilyen én! Légy okos és maradj mellettem! Az én ékszereimet fogod viselni 2, hogy hûséges maradj hozzám, ezek majd emlékeztetni fognak énrám. Imádkozz menyasszonyom, imádkozz Võlegényedhez, és végül megjutalmazlak. Dicsõíts engem, és mondom neked, nem lesz hiábavaló a fáradság és az áldozat. Mondd meg mindenkinek, hogy a szegénység közepette fogom megalapítani országomat, azok között, akiknek van idejük arra, hogy meghallgassák Lelkemet, imádjanak engem és megtegyék akaratomat! Õbennük örvendez Lelkem!

Leányom, nyomorúságod ellenére is szeretlek! Engedd meg, hogy folytassam benned mûveimet! Úgy igazodj hozzám, ahogyan én tehozzád, és meg fogják érezni rajtad jelenlétemet. Benned fogom egységre vezetni ezt a nemzedéket. Bízzál, mert veled vagyok! Pecsétem a homlokodon van. Ezzel a pecséttel és kegyelmemmel fog megalakulni országom a Földön, úgy, ahogyan én akarom.

Fogadd békémet! Ne feledd, hogy veled vagyok egész idõ alatt! Jöjj, térj be Sebeimbe!

 


1 az Úr bensõséges megnyilatkozásai
2 az Õ keresztjét, szögeit és töviskoronáját




1991. október 13.

Rajtad kívül Uram, senki sincs szívemben.
  Lassanként javítgatsz engem. Áldást áldás után árasztottál rám, és megnyerted szívemet. De megteszem-e most akaratodat? Sikerül-e követnem Téged? Felebarátom segítségére sietek-e, ahogy csak tőlem telik? Követem-e parancsolataidat? Kegyeidben örvendezhetem-e még?

Tanulj meg rám támaszkodni! Leányom, kész vagy-e továbbra is hordozni keresztemet, melyet neked szántam?

Kész vagyok hordozni, amíg el nem veszítelek Téged, amíg egyesült és egy vagyok Veled.

Tudod, hogy mit jelent ez, és mit kérek tőled?

Áldozatot, megalázást, alázatot, semmivé válást, szeretetet, hitet, reményt, készségességet, önmegtagadást, imát, imát, imát, türelmet, bűnbánatot, megalázottságot, szenvedést, böjtöt és Beléd vetett hitet? És a megbocsátás lelkületét.

Helyesen mondtad, de nemcsak azt jelenti, hogy tudj minderről. Kegyeimben szeretnél maradni? Akkor meg kell valósítanod mindazt, amit felsoroltál. A mennyország olyan, mint a győzelem díja, aki megnyeri, meg fogja becsülni. A mennyország azoké lesz, akik jó gyümölcsökkel teli kézzel jönnek. Így szándékozom újjáépíteni Egyházamat, Vassulám, azokon az erényeken, amelyeket említettél. Ha velem tartasz, nem leszel elveszett. Ne engedj a kísértésnek, ne nézz se jobbra, se balra! Ahogy tanítványaimnak mondtam: "Útközben senkit se köszöntsetek!"
  Ha úgy akarsz nekem szolgálni, ahogy mondod, követned kell engem a béke, a szeretet és az egység keresztjével, hogy megdicsőíts.
  Ne félelemmel tekints az újabb keresztekre, amelyeket utadra állítok, mivel mind tőlem való! Dicsőíts engem!
  Asztalod mindig meg van rakva, és kelyhed túlcsordul. Ezért ne panaszkodj semmiségek miatt! Próbára foglak tenni, és időnként megvizsgálom irántam való szeretetedet, hogy lelkileg alakítsalak. Ne csak lábadat vonszolva jöjj utánam, hanem könnyű szívvel kövesd lépteimet!
  Pihenj meg bennem, amikor fáradt vagy, és engedd meg, hogy én is megpihenjek benned, ha én vagyok fáradt! Figyelj most Szent Istenedre: ne engedd, hogy elragadjanak az utadba kerülő szelek! Gyökeresedj meg bennem, és akkor nem fognak téged tövestül kitépni, leányom.
  Gazdagítsd Egyházamat azzal a tanítással, amelyet neked adtam! Mondd meg nekik, hogy az Úr Szíve végtelen szeretet, de egyetlen ember sem ismeri teljesen mélységét és gazdagságát.
  Tudom, hogy törékeny vagy, leányom, de volt-e valamiben hiányod? Bízzál bennem, bízzál bennem és légy az eljövendő egység tükörképe!
  Ne légy olyan, mint azok, akik állandóan különbséget tesznek egymás között Szent Nevemben! Ne légy olyan, mint azok, akik fontosnak tartják ugyan az egységet, de szavukat nem váltják tettre, és ezzel kivívják az Atya haragját. Az Atya előtt és én előttem is utálatosak érveik, mert ellenkeznek azzal, amit gondolnak.
Semmi sem tart vissza, hogy e hatalmasoknak odakiáltsam: "Szálljatok le! Szálljatok le trónjaitokról! Essen le szemetekről a hályog, hogy lássátok, milyen pusztulást hoztatok házamra! Kifosztottátok szentélyemet és elvittétek mindazt, ami benne volt! Nemcsak ketté törtétek a pásztor botját, hanem szilánkokra hasogattátok! De ma nyissátok ki szemeteket és lássatok! Tartsátok nyitva szemeteket, és meg fogjátok ismerni a szegénységet, a zsákruhát és a mezítlábasságot. Tartsátok nyitva szemeteket, és egyetlen pillantással megismeritek Szívemet."
  Csak egyetlen szót kellene mondanom gyülekezeteitekben, és ezzel az egyetlen szóval egyesíteném Egyházamat. De a mennyei dicsőséget a szegénységtől, a nyomorúságtól és azoktól fogom kapni, akiket ők megvetnek. Idegenek fogják újjáépíteni házamat, mert megadom nekik a buzgóság lelkét és a hűség lelkét. Akkor újból megtelnek kamráitok, és hordóitok túlcsordulnak új boromtól. Ha azt mondjátok, hogy szerettek engem, és az én Nevemről nevezitek magatokat, akkor Szent Nevem és szeretetem kedvéért

egyesítsétek egyházaimat!

Az igazi keresztény bensőleg keresztény. Az igazi egység a szívben van és a szívben jön létre. Az egység nem betűkből áll, hanem lélekből. Ha úgy szeretsz leányom, ahogy mondod, öleld át a keresztet, amelyet neked adtam! Akkor nem fog megbotlani lábad. A világban semmi sem hasonlítható a kereszthez. Ne vedd le soha tekintetedet az én tekintetemről!
  Tanítvány? Jöjj, kövess engem!

Ajánló
Kommentek
  1. Én