CSUPÁN SZERETETRE VAN SZÜKSÉGEM, SZERETETRE, SZERETETRE!

1995. június 16.

Szeretettel látogattál meg lelkem bûnében. Nem bottal jöttél, hogy megdorgálj. Ragyogásod nem nehezteléssel, hanem áldásokkal látogatta meg lelkemet, hogy meggyógyítsd sötétségét. Segíts rajtunk, ki szereted teremtésedet, és taníts meg arra, ami tetszésedre van, hogy mindazt, amit teszünk, szívesen lássa szemed!

Uram, Te tudod, hogy a bûn lett a gonoszok bölcsessége. Annyit vétkezünk, amennyit lélegzünk. Miért van ez az erõszakos lárma teremtésedben? Miért e tisztátalanság? Miért e lázadás? Tisztelettel meghajolok elõtted és megkérdezem: Még meddig zavarhatja össze fiaidat és leányaidat a gonosz lélek? Szabadító igazságosságodban, Uram, segíts rajtunk és mondd meg, mi az, amiben a legszükségesebb megváltoznunk?

Béke legyen veled! Gyönyörûségemet lelem abban, hogy hallak. Csupán szeretetre van szükségem, szeretetre, szeretetre! A szeretet mindenre képes. Szeress engem és növekedj szeretetemben, akkor nem marad benned sötét hely! A szeretet megsemmisíti foltjaidat és hibáidat. A szeretet gyógyít, a szeretet elégtételt ad. A szeretet jó gyümölcsöt hoz, amely mindig megmarad. Nem hallottad, gyermekem, hogy aki szeret, az az enyémek közül való, és ismer engem? Nem hallottad, hogy az ítélet napján szereteted mértéke szerint kerülsz ítéletre?

Kérdezted, hogy “miért van ez az erõszakos lárma teremtésemben, miért e tisztátalanság, miért e lázadás”. Drága gyermekem, eljövetelem elõjátéka mindez. Neked, aki szeretsz engem, már csak kis ideig kell szenvedned. Te, aki meghajolsz hatalmam elõtt, jutalmat kapsz. Te, aki nem feledkeztél meg Teremtõdrõl, meglátsz engem dicsõségemben. Visszatérésem olyan biztosan bekövetkezik, ahogyan a hajnal eljön. Azt kérdezed, leányom, hogy mi az, amiben a legszükségesebb megváltoznotok. Hûséges szeretetre van szükségem, mert a hûséges szeretet örömet szerez nekem.

Családod Vigasztalója, emberiség Barátja, háromszorosan Szent Világosság, az Atyának szeretett Fia, Csillagfény az éjszakában, tömjén és mirha Hegy, az Atya Gyönyörûsége, Édesanyád Boldogsága, vonj minket szeretetedbe, hozd elragadtatásba szívünket, hívj országodba minket egyetlen tekinteteddel, mivel szívesen adsz hûséges szeretetet! Téríts meg minket szereteted lángjában! Szûnjön meg félelmünk az elõttünk álló éjszakától, és hadd szemléljük mindannyian megmentõ igazságosságodat!

Éppen ezt akartam újból hallani tõled! Virágom, továbbra is igénybe veszlek. Kedvesem, jöjj és örvendj, míg Szívemben pihensz! Én, Jézus, aki feltámasztottalak, szeretlek és megáldalak.

Ajánló
Kommentek
  1. Én