BOLDOGOK A LÉLEKBEN SZEGÉNYEK

1988. június 9.

Vassula, én, az Úr, nyomorúságod ellenére is szeretlek. Szegény vagy lélekben, de megmondtam, hogy "boldogok a lélekben szegények, mert övék a mennyek országa." Ó Vassula! Én és Szent Édesanyád pontosan így cselekszünk, Szívünk esendő lelkeket választott ki, akik lélekben szegények és teremtésemben a legutolsók, hogy Gondviselésem műveit hirdessék. Ezzel zavarba hozza azokat, akik magukat bölcsnek tartják. Lelkem mindig olyanokat választ, akiket ti "semminek" és "jelentéktelennek" tartotok, hogy megszégyenítse a bölcseket . Vassula, tarts ki! 1 Mindig segítek neked. Jöjj, mi ketten?

Igen, Uram, mi ketten.

Mi ketten?

Igen, Szűzanyám, mi ketten!



1988. június 10.

Dicsértessék az Úr, áldott legyen az Úr! Dicsőség legyen Istennek, hogy megváltott engem!

Vassula, még sok lelket fogok megmenteni üzenetemmel. Én, az Úr, kimondhatatlanul szeretlek! Vassulám, itt az idő. Virá gom, elérkezett az óra, amikor a "Béke és szeretet" üzeneten keresztül kinyilvánítva magamat, odalépek szeretett papjaimhoz . Én, az Úr, be fogok lépni Stefano testvérem szívébe, elmegyek hozzá és fiaimhoz, megmutatom nekik, hogy milyen állapotban van ma az én Szentséges Szívem. Olyan kegyetlenül szúrták keresztül, hogy egyetlen nagy seb az egész. És enyéim tették ezt, az én legközelebbi barátaim... Újból keresztre feszítenek. Saját testvéreim árultak el . Azért küldelek téged testvéreimhez, hogy mondj el nekik mindent rólam.

Ó Istenem, igen, megteszem akaratodat.


Fogd meg a kezem, együtt leszünk és találkozunk vele. 2

Igen Uram. Légy velem Uram, ne hagyj el soha! 3

Szűz Mária:

Vassula, béke legyen veled gyermekem!

A szent rózsafüzér által és a szent rózsafüzéren keresztül összekötlek téged szeretett lelkeimmel, és ugyancsak a szent rózsafüzér által fogok győzni. 4

Leányom, ez a lépés sok jövendő esemény kezdete. Értsd meg Vassula, hogy Fatimában úgy jelentem meg, mint a Rózsafüzér Királynője, és hozzád is úgy jövök, mint a Rózsafüzér Királynője, mert a szent rózsafüzéren keresztül vezettelek Máriás Mozgalmamba. Vassula, végtelenül szeretlek. Hajlandó vagy mindennap elmondani a rózsafüzért?


Igen, engedelmeskedni akarok Neked és Jézusnak.

Engedelmesség... ismertesd gyermekeimmel, milyen sok gonoszságot győzött le az engedelmesség ! Az Ecclesia új életre kel. Jézus és én mindig együtt munkálkodtunk, mert Szívünk egyesült. Ezt az angyalsereget az én eszközöm segítségével, az igen kedves és alázatos Gobbi atyával készítettem fel, a "Béke és szeretet" üzenetét pedig Jézus Szentséges Szíve rajtad keresztül készítette elő. A leggyengébb, a legutolsó és a legméltatlanabb gyermeket választotta ki. Mindannak ellenére, ami vagy, Jézus határtalanul szeret téged. Azért választott téged, hogy megmutassa a világnak határtalan irgalmát. Azért választott, hogy rajtad keresztül nyilvánítsa ki szeretetét. Jöjj vissza teremtés! Jöjj vissza hozzánk! Már-már lejárt az idő! Halljátok meg, gyermekeim hívásunkat, nincs már sok idő hátra. Ó kedves, halld meg hangunkat, halld meg kérésünket, halld meg e két Szívet, amelyek szeretnek téged, ezeket a sebekkel teli Szíveket, amelyek szüntelenül sírnak miattatok! Térjetek vissza hozzánk!


1988. június 20.

Virágom, olvasd el könyvemben ezeket a szavakat, és írd is le ! Írd le Vassulám: "Én az Úr, még ismertebbé akarom tenni szándékaimat." Megengeded-e nekem, Istenednek, hogy igénybe vegyelek?

Igen, Uram, de ne feledd alkalmatlanságomat. Kérlek!

Nem feledem, hallgass hát rám, és virágozz! Illatozz, mint a tömjén! Áraszd szét illatodat külföldön! Áldj engem, Uradat, minden művemért! Hirdesd Nevem nagyságát, mondd el, milyen csodálatosak tudnak lenni Gondviselésem művei. Mindaz, amit elrendelek, azonnal megtörténik. Tanítsd meg őket arra, hogy ne ítéljenek, és ne kérdezzék: "Mi ez?", "Miért van ez?" Mindenre választ kapnak kellő időben. Tanítsd meg nekik, hogy azt mondják: "Urunk minden műve jó" Minden szükséget kielégítek kellő időben. Ne mondják: "Ez rosszabb mint az", mert mindenről kiderül kellő időben, hogy mi az értéke. Ezért most azt mondom nektek, hogy örvendezzetek és áldjatok engem, Isteneteket! Szeretlek benneteket! Légy velem egy, érezz engem, ismerj fel és kövess!

Igen Uram.

 


1 Igyekszem imádkozni a szent rózsafüzért.
2 Stefanoval
3 Jézus nagyon szomorú és fáradt volt, ami engem is megint szomorúvá tett.
4 Mivel az Úr azt kérte, hogy tanuljam meg a szent rózsafüzért, telefonáltam idős szomszédomnak, akiről tudtam, hogy katolikus. Megkértem, ha volna ideje, tanítson meg a rózsafüzérre. Csodálkozott, mivel görögkeleti vallású vagyok, mindenesetre eljött. Rajta keresztül kerültem a Máriás Mozgalomba, és mutattak be József atyának és Don Gobbinak. Mindez a rózsafüzér által történt. Isten úgy vezetett, hogy éppen neki telefonáltam és nem egy másik katolikus barátomnak.




Kedveseim,hozzátok fordulok drága kis engesztelőim. Ne hagyjátok magatokat félrevezetni, amikor a szegénység és az egyszerűség látszatával próbálnak meggyőzni titeket! Minden keresztényben természetesen kell működnie azoknak az erényeknek, melyeket maga Jézus mutatott meg. Elsősorban lélekben kell a szegénységet, az alázatos lelkületet élni úgy, ahogy azt Jézus elénk tárta. Ne feledjétek, egy szegény sorsú ember is lehet felfuvalkodott, amikor nem képes elfogadni sorsát és folyton lázadozik és nem képes elfogadni nincstelenségét. Vigyázzatok, ne engedjetek a megtévesztés lelkének, aki el akarja hitetni veletek, hogy minden kereszténynek ezt az utat kell járnia. Csak azok képesek mindenüket elhagyni Jézusért, akiket egészen a szoros útra hívott meg. Csak nagyon kevés ember van, aki a kegyelem által megkapja a teljes kiüresedés és a teljes Istenre hagyatkozás ajándékát. Ez a kegyelem ajándék és nem kiváltság. Bízzatok, és ne kételkedjetek utatokban!

2013. 03. 27. Anna Terézia

Ajánló
Kommentek
  1. Én