Az Egyház is nagy próbatétel előtt áll, a hívekkel együtt. Ez a mostani böjti időszak megrostálja keresztény népemet.

2020.03.26. 5 óra 40 perc.
 
Szentlélek: Drága gyermekem!
Szentlelkem most különös módon működik a világban.
A megpróbáltatások, a járvány az emberek elcsendesedésével, életük lelassulásával jár. Sok ateista gyermekem átgondolja életét. a veszteségek, a napi rutin elmaradása, a családtagok, barátok elvesztése, a bánat, sokakat Isten felé fordít.
Az Egyház is nagy próbatétel előtt áll, a hívekkel együtt. Ez a mostani böjti időszak megrostálja keresztény népemet. Hűségből, Istenszeretetből vizsgázik. Az ínség és a megpróbáltatások növekedése idején, pont ilyen nehéz, vagy még nehezebb lesz elviselni, hogy nem járhattok templomba, nem vehetitek magatokhoz a Szent Eucharisztiát. De ne féljetek! Mert hűséges gyermekeimnek, Én magam, a Szentlélek fogom megmutatni, mely templomokban lesznek szentmisék, ahol bátor papfiaim, a szent hagyományok szerint fogják bemutatni a szentmiséket. Ez, az Antikrisztus  uralkodása idején lesz, ami már itt van a küszöbön.
Újra mondom, ne féljetek!
Szentlelkem kiáradása a Nagyfigyelmeztetéskor milliók és milliók megtérését hozza majd. Akkor felismerik Isten valóságát, irgalmasságát és igazságosságát.
Most pedig, mint Vigasztaló Lélek, megáldalak benneteket a szeretet, a kitartás és a bizalom erejével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
 

Jézus bátor harcosa.

Ajánló
Kommentek
  1. Én