Átadás, felajánlás

2015. 02. 16. Mindent önként vállalva felajánlani

Kedveseim, győződjetek meg arról, hogy minden tőletek telhetőt megtesztek az engesztelés érdekében! Nem elég csupán felajánlani mindent, hanem komolyan hinnetek kell, hogy a Szentháromság beteljesíti ígéretét. Irgalmas szeretetét mindenkire kiárasztja, ha ti azt kitartóan kéritek. Ezért is óriási értéke van az önfelajánlásnak, vagyis annak, amit önként, szeretetből vállalva tesztek. Óh, ha felismernék az emberek, mekkora érték van egy-egy szenvedés vagy önmegtagadás felajánlásában, akkor biztosan nem haboznának azt készséges szívvel megtenni. Amikor elérkezik szívetekbe a megtérés kegyelme, akkorra már képesek lesztek mindent önként vállalva felajánlani. Ha ez a vágy már ott ég szívetekben, akkor már nagyon közel van hozzátok Isten országa.

2015. 02. 19. Hatalmas kegyelmeket kieszközlő áldozat

Jézus: Drága engesztelő gyermekeim, minden áldozat, amit Értem hoztok, igen kedves Atyámnak. Ne feledjétek, minden, ami nektek akár a legcsekélyebb megpróbáltatásnak is számít, de ha azt ti önként meghozzátok Értem felajánlott engesztelésként, az hatalmas kegyelmeket kieszközlő áldozat. Bízzatok Bennem ti, akiket már oly régóta vezetlek az önfeláldozás útján, hogy nem fog semmi sem elveszni az engesztelés oltárán. Bizalmam határtalan irántatok, mert nagyon is számítok rátok drága, kicsi engesztelőim. Tartsatok ki a végsőkig és ne hagyjatok ki egyetlen lehetőséget sem a felajánlásra! Jézusotok

2015. 02. 20. Aki rám bízza minden ügyét, annak nehézségei könnyebbé válnak

Jézus: Gyermekeim, komolyan, és őszinte részvéttel haladjatok keresztutamon! Mindenki helyezze az Én keresztem alá az övét, mert csak így tudjátok megpróbáltatásaitokat hordozni. Aki megbízik bennem és rám bízza minden ügyét, annak nehézségei könnyebbé válnak, mert magam vállalom el küzdelmeit. Ha ezt mindnyájan el tudnátok fogadni, akkor hamarosan megváltozna körülöttetek minden akadályoztató helyzet. Ha őszinte és tiszta szívvel rám bíznátok minden ügyeteket, akkor életetek könnyebbé válna. Ahol nem hiányzik a bizalom, ott győzelemre jut a remény általi kegyelem. Legyetek áldottak és bízzátok magatokat egészen rám! Jézusotok

2015. 02. 22. Mi nem tudunk mindent irányítani

Kedveseim, minden helyzetben tudtok hozzám szólni. Segítek megmutatni nektek kijelölt ösvényeiteket. Először is fogadjatok el mindent az Úr kezéből. Bármi történjen is veletek, semmin ne lepődjetek meg, hanem mint aki fel van rá készülve, adjon át mindent az Úrnak. Nem szabad semmin sem csodálkoznotok, sem kételkednetek, mintha valami rendkívüli dolog történt volna veletek. Semmi sem véletlen, ami megtörténik. Ezért sem szabad csodálkozni a váratlan helyzetekben. Legyetek éberek és higgyétek, hogy az eseményeket nem minden esetben tudjátok irányítani. Ezért is kell mindent felajánlanotok a Szűzanya szeplőtelen Szívén át, Jézus legszentebb Szívébe, ahol minden a legjobb helyen van.

2015. 02. 23. A legfontosabb önmagatok teljes átadása

Kedveseim, mindig őrizzétek meg engesztelő küldetéseteket! Ne hagyjátok, hogy levegyen lábatokról az ellenség! Küldetésetekben a legfontosabb önmagatok teljes átadása a Szentháromságnak. Aki ezt tiszta szívből megteszi, az igen nagy feladatot lát el az engesztelés művében. Ez feltétel nélküli engedelmességet jelent és egyben határtalan szeretetet is, mert az életfelajánlás a legnagyobb engesztelés az ember részéről. Vigyázzatok, ne csorbuljon meg önzetlen szeretetetek azáltal, hogy talajt veszítetek. Maradjatok állhatatosak, és kitartóak áldozataitok meghozatalában.

Anna Terézia


http://engesztelok.hu/lelkielet/927-atadas-felajanlas

Ajánló
Kommentek
  1. Én