95-137

Telente 23-án

Képtalálat a következőre: „imádkozó kéz”

(95) - Hogy segítsen megtalálni az időt az imádkozásra

Ó, Üdvösség Anyja, jöjj segítségemre, mivel azzal küszködöm, hogy időt találjak az imádkozásra.
Segíts nekem, hogy szeretett Fiad, Jézus Krisztus számára megadjam a megérdemelt időt, hogy megmutassam Neki, mennyire szeretem Őt.
Arra kérlek Áldott Édesanyám, Üdvösség Anyja, nyerd el számomra a szükséges Kegyelmeket, és esdekelj ki minden kegyelmet és kegyet drága Fiadtól, hogy Kebelének Szentséges Szívébe burkolhasson engem. Ámen.



A Keresztes Imahadjárat 137. imája: A Meggyógyítás Imája

Ó, Mindenható Isten, Legmagaságossabb Isten, nézz le rám, alázatos szolgádra, Szíved szeretetével és szánalmával. Gyógyíts meg engem a Te Fényedben.
Emelj vissza Kegyeidbe engem. Tölts el engem Kegyelemmel, hogy alázatos szolgaságban és Legszentebb Akaratod szerint felajánlhassam magam Neked.
Szabadíts meg engem a büszkeség bűnétől és mindattól, ami megbánt Téged, és segíts nekem, hogy mély és állandó vággyal szeresselek Téged, hogy életem minden napján szolgáljalak Téged, örökkön-örökké. Ámen.




“Drága Istenem, bevallom, hogy nincsenek rendben a kapcsolataim. Bonyolultak, töredezettek és gyakran megelégszem a kevésbé jóval is. Átformálásra van szükségük! Szeretném ha velem kezdenéd a változtatást. Szabadíts meg a félelmeimtől, mert azok távolságtartóvá, támadóvá és ráadásul követelőzővé tesznek. Mától fogva szeretném a szívem Neked adni. Szeretném megtanulni az életemet a Te szeretetedben élni és betöltekezni a Te szereteteddel.

Segíts nekem elfogadni másokat, ahogyan Te is elfogadtál engem. Segíts feltétel nélkül szeretni másokat, ahogyan Te szeretsz engem. Segíts, hogy teljesen megbocsássak másoknak, ahogy te is megbocsátottál nekem. És segíts, hogy úgy tudjak értékelni másokat, ahogy Te értékelsz engem. Segíts nekem kegyelemmel fordulni a körülöttem lévő emberek felé, hogy ki tudjam fejezni a hitem feléjük. Segíts, hogy mindig a legjobbat várjam másokról és még a legnehezebb helyzetekben is kitartsak, bármi is történjék. Jézus nevében kérem ezt. Ámen.”





„Uram, félek, de szeretnélek megismerni. Nem értek mindent, de köszönöm, hogy szeretsz engem. Köszönöm, hogy velem voltál, még akkor is, amikor nem ismertem fel. Köszönöm, hogy velem vagy, hogy nem azért küldted el Jézust, hogy elítéljen engem, hanem hogy megmentsen engem.

„Ma meg szeretném kapni Fiad karácsonyi ajándékát. Arra kérlek, hogy szabadíts meg a múltamtól, a bánatomtól, a hibáimtól, a bűneimtől, a szokásaimtól és a függőségeimtől. Ments meg engem saját magamtól.”

„Arra kérlek, hogy ments meg engem a saját céljaidra. Azt szeretném tudni, hogy miért helyeztél engem erre a bolygóra. Be szeretném tölteni azt a feladatot, amire elküldtél engem. Szeretném tanulni azt, hogyan kell szeretni téged, bízni benned és kapcsolatban lenni veled.”

„Szükségem van arra, hogy békében legyek veled Istenem, és arra is szükségem van, hogy a Te békességed költözzön az én szívembe. Szükségem van arra, hogy a stresszt elűzd az életemből és szeretettel töltsd meg azt. Segíts nekem, hogy béke teremtő lehessek és segíthessek másoknak is, hogy békességet találjanak veled és másokkal is. A Te nevedben imádkozom. Ámen.”

Ajánló
Kommentek
  1. Én