72

Nyaranta 7-én

 

(72) - A tanítványok imája

Drága Jézus, készen állok, hogy terjesszem Szavadat
Add meg nekem a bátorságot, az erőt és a tudást, hogy úgy terjesszem az Igazságot, hogy a lehető legtöbb lelket juttassam el Hozzád.
Helyezz engem Szent Szívedbe és boríts be engem drága Véreddel,
Úgy, hogy elteljek azokkal a kegyelmekkel, melyekkel Isten minden gyermeke üdvösségének érdekében a megtérést terjeszthetem, a világ minden részén, függetlenül hitvallásuktól.

Én mindig bízom Benned.
Szeretett Tanítványod.





IMA MENEDÉKÉRT JÉZUS KRISZTUS SZENT OLDALÁBAN

 

 

 

Ó, jóságos Atya! Ábrahám, Izsák,és Jákob Istene! Te az Ószövetség választott népét a hideg és forró sivatag szárazságában Szent Szárnyaid alatt oltalmaztad.Felajánlom Neked Uram és Üdvözítőm, Jézus Krisztus Szent Kereszthalálát a Tied oltalmáért, akik szerte a világban élnek. A Szent Vér és Víz mosson tisztára, erősítsen és mentsen meg minket, hogy haza találjunk Fiad Szent Oldalába, mely minden ember számára nyitva áll. Amen.






Egy napot és egy pillanatot élni meg csak egyszerre, elfogadni a nehézséget, tudva, hogy ösvény a békéhez, elfogadni ezt a bűnös világot, ahogy Jézus is tette, nem úgy, ahogyan én tenném; bízni, hogy Te mindent a helyére teszel, ha megadom magam a Te akaratodnak, s így lehetek elégedett és páratlanul boldog majd Veled az elkövetkezőkben. Ámen.”

Ajánló
Kommentek
  1. Én