68-110-116-161

Nyaranta 23-án

A Tiszta és Alázatos lelkek imája

Most fel szeretném szólítani követőimet hogy egy áldozatot hozzanak naponta, mely hasonlít a szenvedéshez (lemondáshoz), hogy ezáltal segítsenek azoknak a lelkeknek megmentésében, akik halálos bűnben halhatnak meg, a Nagyfigyelmeztetéskor. Kérlek benneteket, hogy kérjétek Tőlem ezt az ajándékot.
Kérem az alázatos lelkeket, hogy hozzanak egy személyes áldozatot, Dicsőségemre. Azok a lelkek pedig, akik úgy érzik, hogy ezt nem tudják megtenni, azt mondom, hogy különleges kegyelemmel áldlak meg benneteket, mert tudom, hogy az Irántam való szeretetetek és imáitok által megmentitek testvéreitek lelkeit.




Ó lángoló Tűz, Szeretet, Aki az életedet adtad értem! Kérlek, add, hogy én is az életemet adjam Érted! Gyújtsd szívemet lángra, hogy én is lángoljak az Irántad való szeretettől, hogy ebben a lángolásban elemelj Magadhoz! Ámen.”



(68) -Védj meg Engem a Sátán befolyásától
Isten Anyja, Üdvösség Anyja
Boríts be engem legszentebb Palástoddal, és védd meg családomat a Sátán befolyásától és az ő bukott angyalaitól.Segíts nekem, hogy mindenkor bízni tudjak szeretett Fiad, Jézus Krisztus, Isteni Irgalmasságában.Tartsd életben az Iránta való szeretetemet, és soha ne engedd, hogy eltévelyegjek Tanításai Igazságától, függetlenül attól, hogy mennyi kísértést állítanak elém. Ámen.

A Keresztes Imahadjárat (110) imája: A papoknak, hogy hűségesek maradjanak Szent Szavadhoz

Ó, legdrágább Jézusom, kérlek, tarts erősnek és bátornak engem, hogy Legszentebb Nevedben meg tudjam védeni az Igazságot.
Könyörögve kérlek, add meg nekem azt a kegyelmet, mely szükséges ahhoz, hogy mindenkor tanúságot tegyek Szent Szavadról.
Tedd lehetővé számomra, hogy ellenálljak annak a nyomásnak, hogy valótlanságokat támogassak, amikor a szívemben tudom, hogy megbántanak Téged.

Segíts nekem, hogy halálom napjáig hű maradjak Szent Szavadhoz. Ámen.



A Keresztes Imahadjárat 116. imája: Ments meg engem a gonosz hazugságoktól

Drága Jézus, segíts nekem.
Megfulladok a bánat könnyeitől.
A szívem össze van zavarodva.
Nem tudom, hogy kiben bízhatok meg.
Kérlek, tölts el engem Szentlelkeddel, hogy a helyes utat választhassam Királyságodhoz.
Segíts nekem, drága Jézus, hogy mindig hűséges maradjak Szavadhoz, mely Péter által adatott a világnak, és sohase térjek el attól, amit nekünk tanítottál, és sohase tagadjam meg Kereszthalálodat.
Jézus, Te vagy az Út.
Mutasd meg nekem az Utat.
Ragadj meg engem és vigyél engem Nagy Irgalmasságod útján. Ámen.



A Keresztes Imahadjárat 161. Imája: A bizalomért és a békéért

Jézusom, én bízom Benned. Segíts nekem, hogy egyre jobban szeresselek. Tölts el engem azzal a bizalommal, mely által teljes és végleges egyesülésben átadhatom magam Neked. Segíts, hogy a Beléd vetett bizalmam növekedjék a nehéz idők során. Tölts el engem a Te Békéddel.
Gyermekként jövök Hozzád, drága Jézus, minden evilági köteléktől mentesen, feltétel nélkül, és átadom Neked akaratomat, hogy tedd vele azt, amit jónak látsz a magam és más lelkek érdekében. Ámen.





"Atyám, egyedül Te tudod, hogy mennyire megbántott ez az ember. Egy másodperccel sem szeretném tovább hordozni a fájdalmat. Nem akarok keserű emberré válni. De szükségem van a kegyelmedre és a kereszt hatalmára, hogy el tudjam engedni a fájdalmamat és meg tudjak bocsátani azoknak, akik megbántottak. Ez a fordulópont. Először arra van szükségem, hogy megtapasztaljam a megbocsátásodat. Tudsz minden alkalomról, amikor megbántottam másokat, és nagyon sajnálom, hogy vétkeztem. Jézus, köszönöm, hogy meghaltál értem! Elfogadom a kegyelmedet és a megbocsátásodat, amire naponta szükségem van. Most Hozzád fordulok, és úgy döntök, hogy megbocsátok, ahogy Te is megbocsátottál nekem. Akárhányszor visszajönnek az emlékek, újra megbocsátok, amíg a fájdalom teljesen eltűnik. Gyógyítsd meg a szívemet a kegyelmeddel! Jézus nevében. Ámen."



"Köszönöm, Istenem, hogy elfelejtettél minden rosszat, amit valaha is tettem. A te kegyelmedben bízom. Ma elfogadom Tőled az örök élet ajándékát, amit azért kaptam, amit Jézus Krisztus tett értem. Tudom, hogy én magam nem tudok semmit tenni, amivel kiérdemelhetném, hogy a Mennybe jussak. Elfogadom a Te Szentlelkednek ezt az ajándékát. Élj rajtam keresztül és tölts be szereteteddel, örömöddel, békéddel és türelmeddel. Istenem, elfogadom azokat a különleges képességeket, amikkel megajándékoztál az életemben. Segíts, hogy felfedezzem, odaszánjam, fejlesszem és használjam ezeket, hogy azzá a személlyé válhassak, akinek Te megteremtettél. Jézus nevében. Ámen"
Ajánló
Kommentek
  1. Én