66-76

Nyaranta 16-án

(66) - Segíts nekem, hogy Legszentebb Szavadhoz hű maradjak

Ó, drága Jézus, segíts nekem, hogy mindenkor hű maradjak Legszentebb Szavadhoz,
Adj nekem erőt, hogy a nehézségek ellenére Egyházad Igazságát védelmezni tudjam.
Tölts el engem azzal a kegyelemmel, hogy oly módon bánjak a Szentségekkel, ahogyan azt tanították nekünk.

Segíts nekem, hogy az Élet Kenyerével táplálni tudjam Egyházadat, és hogy hűséges maradjak Hozzád, még akkor is, ha majd ezt megtiltják nekem.
Szabadíts meg Engem a megtévesztés láncától, amellyel talán szembe kell néznem, hogy Isten igaz Igéjét hirdetni tudjam.
Ebben az időben minden szent szolgádat borítsd be Drága Véreddel, hogy mi bátrak, készségesek és állhatatosak lehessünk hűségünkben Irántad, szeretett Megváltónk, Jézus Krisztus iránt. Ámen.

(73) - A fiatal lelkekért, a fiatal gyermekekért

Ó, Jézus, segíts nekem megmenteni a fiatal lelkeket az egész világon.
Segítsd őket kegyelmed által, hogy meglássák Létezésed Igazságát.
Vidd el őket Szentséges Szívedhez, és nyisd meg a szemüket Szeretetedre és Irgalmasságodra.
Mentsd meg őket a Pokol Tűzétől az én imáim által is, és légy irgalmas a lelkükhöz. Ámen.



Sokat szenvedő, depressziókkal küszködő lélek imája

A következő imát a Szűzanya egy konkrét lélek számára diktálta azzal a felhívással, hogy
„gyermekem, sokszor mondd magadban ezt a kis imát!” És a neki szóló személyes üzenet végén azt is hozzá tette, hogy más hozzá hasonló, nehéz helyzetben lévők is imádkozzák gyakran ezt az imát.
Drága Jézusom, fedj be engem drága szent véreddel! A te drága szent véred tisztítson meg és oltalmazzon! A te kereszthalálod mentsen meg a kárhozat tüzétől! Édesanyám, a te könnyeid tisztítsanak meg és vezessenek a nehéz úton! A te végtelen anyai oltalmad védelmezzen meg a gonosz támadásaitól! Kérlek Édesanyám, és Jézusom, födjetek be szent palástotokkal! Legyetek segítségünkre a nehéz helyzetekben! Oltalmazzatok, és vezessetek a szeretet útján! Szentlélek, jöjj, tölts be engem a Te szent lelkeddel! Ne engedd lankadni a szívem! Ne engedd a szeretetlángot kialudni a szívemben! Segíts, és tégy engem a szeretet eszközévé. Tölts be engem az égi kegyelmekkel, hogy segítségemre legyenek a nehéz helyzetekben! Mennyei Atya, küldd Lelkedet, hogy mindig tiszta és egyszerű gyermeked lehessek! Töltsetek el az égi szeretettel, és vezessetek! A ti akaratotok valósuljon meg bennem! Amen.





Imádott édes jó Jézusom, drága Szűzanyám! Felajánlom Nektek magamat, lelkemet, testemet engesztelő áldozatul Jézus kínszenvedéseinek és kereszthalálának örök érdemeivel egyesítve Szűz Mária hétfájdalmas Szeplőtelen Szíve és könnyei által a lelkek megmentéséért. Jézusom, Szűzanyám, kérlek, fogadjátok el felajánlásomat, és kérem a magam részére a kegyelmet, hogy ebben mindhalálig kitartsak a Legszentebb Szentháromság mindnagyobb dicsőségére. Ámen.”




 

"Istenem, lámpásoddal vizsgálj át. Találd meg bennem, ami összezavarja az életem és hátráltat engem."



"Istenem, most szeretnék veled megbeszélni valamit. Készítek egy listát arról, ami rossz az életemben és ami elválaszt tőled. Segíts meglátnom azokat a dolgokat, amikről tudom, hogy rosszak, és azokat is, amikről nem tudom, hogy rosszak."



"Vizsgálj meg, Istenem, ismerd meg szívemet; próbálj meg, és ismerd meg aggodalmas gondolataimat. Mutass rá bennem bármire, ami sért téged, és vezess engem az örök élet ösvényén."

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én