65-156-163

Nyaranta 9-én

(65) – A halálos bűnben levőkért

Ó, drága Jézus, az emberiség Üdvözítője,

Könyörgök Hozzád, hogy Isteni Irgalmasságod által, kegyelmezz azoknak a szegény lelkeknek, akik talán a Nagyfigyelmeztetés alatt el lesznek ragadva a Földről.

Bocsásd meg bűneiket, Kínszenvedésed emlékére könyörgök ezért a különleges kegyelemért, engesztelésül bűneikért.

Felajánlom Neked önmagamat, elmémet, testemet és lelkemet, vezeklésül lelkük megmentéséért, és hogy az örök életre vezesd őket. Ámen.

A Keresztes Imahadjárat 156. Imája: Védelem a gyűlölet ellen

Drága Jézus, add nekem a Szereted, és nyisd meg a szívemet, hogy hálával fogadjam Szereteted. A Szentlélek Ereje által ragyogjon rám a Szereteted, hogy Irgalmasságod világítótornya lehessek.
Végy körbe Szereteteddel, és engedd, hogy az Irántad való szeretetem meggyengítsen mindenféle gyűlöletet, amellyel találkozom, amikor Szavad hírét terjesztem. Áraszd ránk Irgalmadat, és bocsáss meg azoknak, akik elutasítanak, bántanak Téged, és akik közönyösek Istenségeddel szemben, és add meg nekik a Szeretet Ajándékát.
Add, hogy Szereteted átragyogjon a bizonytalanság, a gyenge hit, a megpróbáltatások és a szenvedés idején, és segíts nekem, hogy a Szentlélek Ereje által elvigyem az Igazságot azokhoz, akiknek a legnagyobb szükségük van a Segítségedre. Ámen.


A Keresztes Imahadjárat 163. Imája: Ments meg Engem az üldöztetéstől

 

Ó, Jézus, őrizz meg Engem a Te Nevedben történő üldöztetés fájdalmától. Dédelgess a Szívedhez engem.

Szabadíts meg a gőgtől, a kapzsiságtól, a rosszindulattól, önző énemtől és lelkem gyűlöletétől.

Segíts nekem, hogy valóban át tudjam adni magam Irgalmadnak.

Vedd el félelmemet.

Segíts nekem, hogy letehessem fájdalmam terhét, távolíts el tőlem minden üldöztetést, hogy kis gyermekként követhesselek téged, abban a tudatban, hogy minden dolog a Te Ellenőrzésed alatt van.

Szabadíts meg azok gyűlöletétől, akik a Tiedként hirdetik magukat, de akik valójában megtagadnak Téged.

Ne engedd, hogy felvágott nyelvükkel ostorozzanak engem, vagy, hogy gonosz cselekedeteik eltereljenek engem az Igazság útjától.

Segíts nekem, hogy csak egyedül az eljövendő Királyságodra összpontosítsak, és minden bántalmazás ellenére méltósággal kitartsak, amelyeket talán a Te Nevedért kell elviselnem.

Hozd el nekem az elme, a szív és a lélek nyugalmát. Ámen.




IMA A HIT ÉLETBEN TARTÁSÁÉRT

 

Mindenható és Mindentudó Isten, Illés és a próféták Istene, tekints Egyszülött Szent Fiad Szent Fejére és irgalmazz nekünk! Emeld fel és mentsd meg népedet! Felajánlom Neked minden megszégyenítését, fájdalmait,Szent Sebeit és Szent Fejéből kiömlő minden csepp Drága Vért minden gyermekedért, akik ezekben a veszélyes időkben élnek.Erősítsd meg hitünket Szent Fiad kigúnyolásakor szerzett érdemei által és mentsd meg őket Szent Fejének Drága Vércseppjei által. A Te Fiad, Jézus Krisztus szenvedései által tanuljanak meg Benned szenvedni és Benned meghalni.Amen






„Atyám, hálát adok Neked, Aki Egyszülöttedet elküldted a földre, hogy üdvözüljön Általa a világ. Atyám, köszönöm Neked Őt, a szentek Szentjét, Aki itt maradt köztünk a világ végezetéig, hogy drága szent Testével és Vérével táplálja lelkünket. Atyám, köszönöm Neked, hogy ez a drága Kincs az enyém is lehetett, és hogy most színről-színre láthatom Őt, Aki a világ Megváltója, Üdvözítője, a Te Egyszülött Fiad. Atyám, hálát adok Neked, hogy megteremtettél, hogy üdvözítettél, hogy a Tied lehetek örökkön-örökké. Ámen.”




„Drága Istenem, elhatározom, hogy kezelem a haragom. Ma, a Te segítségeddel uralkodni fogok a természetemen. A múltban elestem, de ma újra elkötelezem magam. Segíts felismernem a haragom következményét, amely vitákat és hibákat okoz, amely azt eredményezi, hogy ostobaságokat cselekszem, és mindenféle nyomorúságba jutok.

Atyám, adj nekem megfontolást, mielőtt reagálnék, hogy legyen bölcsességem megkérdezni magamtól, «Miért is vagyok dühös? Valójában mit is akarok? Hogyan érhetem el?» Segíts meglátnom a haragom okát. Segíts nekem, hogy a megfelelő módon el tudjam engedni a haragom, hogy ezután ne legyek erőszakos, ne kiabáljak, ne duzzogjak, ne morgolódjak. Segíts elismernem és megvallanom neked, másoknak és magamnak. Ámen.”



"Istenem, a te hangodra akarok hallgatni és nem a kételkedő hangokra. Közelebb szeretnék kerülni hozzád és szeretnélek jobban megismerni téged. Hallani szeretnélek téged, és ígérem, utána engedelmeskedni fogok neked. Olyan ember szeretnék lenni, akit te tudsz használni és akit megáldasz.”



"Istenem, hiszem azt, hogy neked egy személyre szabott terved van az életemre, és te jobban tudod, hogy mire van most szükségem."

Ajánló
Kommentek
  1. Én