62

Nyaranta 21-én

(62) – Az elveszett és a tehetetlen bűnösökért

Ó, Jézus, segíts nekem, mert én egy elveszett, tehetetlen és sötétségben lévő bűnös vagyok.
Gyenge vagyok és nincs bátorságom, hogy megkeresselek Téged.
Adj nekem erőt, hogy most hívni tudjalak, hogy a lelkem sötétségétől elszakadhassak.

Vigyél engem a Te világosságodba, drága Jézus, bocsáss meg nekem, segíts nekem, hogy újra meggyógyulhassak, és vezess el Engem a Te Szeretetedhez, a békéhez, és az Örök Élethez.
Teljes bizalommal vagyok Irántad, és arra kérlek: vedd elmémet, testemet és lelkemet, miközben én Isteni Irgalmasságodnak átadom magam. Ámen.




“Drága Jézusom! Imádlak Téged szívem, lelkem teljességéből. Te vagy számunkra a fény, az élet, a remény, a bölcsesség, a boldogság és az örök élet.

Imádott Jézusom, fenséges Királyom! Kérve kérlek, légy kegyes hozzám, nyomorult méltatlan szolgádhoz, és add meg nekem, amire oly nagyon-nagyon vágyom! Hadd lássam Arcodat színről színre! Hadd örvendezzek Benned mindörökre! Hadd adjak hálát Neked, drága Megváltómnak, és lássam dicsőségedet, amint ezt Te Magad az Atyától kérted.
Ó jóságos Uram! Mikor jelenhetek meg már színed előtt? Vágyva vágyom rá, hogy eljöjj értem, és kiragadj engem ebből a siralomvölgyből! Akkor, amikor Te akarod. Úgy, ahogy Te akarod. Légy áldva és imádva mindörökké! Hiszem és tudom, hogy eljössz értem, ó hőn imádott Isteni Hitvesem, Királyom, örök mennyországom. Légy áldva és imádva most és mindörökkön örökké! Ámen.”




„Jézusom, szeretlek! Úgy akarlak szeretni, ahogy te szerettél, amikor értem a keresztfára mentél!”

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én