60-61-67

Nyaranta 17-én

(60) – Ima a családok megtéréséért a Nagyfigyelmeztetés alatt

Ó, drága, édes Jézusom

Irgalmasságodért könyörgöm családom lelkei számára (Itt nevezd meg őket)
Felajánlom Neked szenvedéseimet, megpróbáltatásaimat és imáimat,
Hogy a lelkük megmeneküljön a sötétség szellemétől.

Egyiküknek se engedd e gyermekeid közül, hogy ellent mondjanak Neked, vagy, hogy visszautasítsák Irgalmasságod Kezét.

Nyisd meg a szívüket, hogy egybefonódjanak a Te Szentséges Szíveddel
Úgy, hogy a szükséges megbocsátást keresni tudják, hogy megmeneküljenek a Pokol Tűzétől.

Adj nekik esélyt arra, hogy elégtételt adhassanak
Úgy, hogy Isteni Irgalmasságod Sugarai által megtérhessenek. Ámen.



(61) – Ima a Világ ellenőrzésének elhárításáért

Ó, drága Mennyei Atyám,

Szeretett Fiad, Jézus Krisztus Keresztrefeszítésének emlékére

Kérlek téged, védj meg minket, gyermekeidet, a Keresztrefeszítéstől, amelyet az Antikrisztus és követői terveznek, hogy elpusztítsák gyermekeidet.

Add meg nekünk azokat a kegyelmeket, amelyekre szükségünk van ahhoz, hogy elutasítsuk a Fenevad Bélyegét, és add meg nekünk a szükséges segítséget, hogy leküzdjük a világ gonoszságait, melyeket azok terjesztenek, akik a sátán útját követik.

Esedezünk Hozzád, drága Atyánk, hogy védd meg minden gyermekedet ezekben a szörnyű időkben, és tégy minket elég erőssé ahhoz, hogy mindenkor felállhassunk Szent Szavad hirdetésére.

A Keresztes Imahadjárat 67. imája: Tartsd biztonságban gyermekeimet a Hazugság Királyától.

 

Kérlek, drága Jézus, tartsd biztonságban gyermekeimet a Hazugság Királyától.
Szentséges Szívednek ajánlom fel ezeket a gyermekeket (itt nevezd meg őket), hogy Drága Véred palástja által világosítsd fel majd lelküket, és óvatosan helyezd őket szerető karjaidba, hogy minden bajtól védve lehessenek.
Kérlek, nyisd meg a szívüket, és a Lelkiismeret Megvilágítása alatt Szentlelkeddel áraszd el lelküket, hogy minden gonoszságtól megtisztuljanak.  Ámen.

 




„Hőn imádott drága jó Jézusom! Köszönöm, hogy Te előbb szerettél engem, örök terved volt velem, és ezt meg is valósítottad bennem. Te adtál ellenállhatatlan vágyat mindannak beteljesülésére, amit akartál, hogy megtegyek. Te indítottál mindarra, amit kegyelmedből elvégezhettem.

Ó, mily csodálatosak a Te útjaid! Ember ezt felfogni képtelen. Milyen nehezen értünk meg Téged, amikor keresztet helyezel vállunkra. Csak majd az út végén látjuk meg, hogy éppen ez a szenvedés vitt közelebb Hozzád. Mint ahogy Te a kereszten át mentél fel Atyádhoz, úgy számunkra sincs más út. Te mondtad: aki utánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye fel naponta keresztjét, úgy kövessen.

Téged akarlak követni Jézusom! Bárhová mész, követni akarlak Téged! Veled akarok lenni a szenvedésekben, és ha kell a vértanúságban is!

Te mindig megédesíted szenvedéseinket. A Jelenléted vigasztal és erősít minket. Akkor vagy velünk a legszorosabban egyesülve, amikor magad mellé hívsz a keresztre. Ó, áldott kereszt! Rajta szerezted meg üdvösségünket. Csoda hát, hogy nekünk is Magad mellet kínálsz helyet?

Légy áldott Jézusom! Légy áldott ezerszer, milliószor! Ahány ember él a Földön mind dicsőítsen, áldjon és imádjon Téged! Soha ne keressünk Rajtad kívül mást, csak egyedül Téged! Téged viszont csak a kereszten találunk meg ezen a Földön.  A boldogságot ne a Földön keressük. Azt a Mennyben tartogatod számunkra. Itt a Földön csak Téged szolgáljunk és szeressünk. Ezt a feladatot szántad nekünk, és Te Magad is erre adtál példát.

Jézusom, imádlak! Oly jó, hogy Te velünk vagy minden nap a világ végezetéig. Velünk maradtál, mert irántunk való szereteted arra indított, hogy Magadat add nekünk a parányi Szentostyában és a borban. Te vagy a mi táplálékunk, úti eledelünk. Te vagy erőforrásunk, és végső célunk.

Drága Jézusom! Jobban vágyom Szent Színed látására, mint kitikkadt szarvas a hűs forrás vizére! Mikor jelenhetek már meg Előtted? Kimondhatatlanul vágyom rá, hogy lássalak, és mindörökké imádjalak Téged! Az egész örökkévalóság kevés lesz rá, hogy Neked hálát adjak megváltásod hatalmas művéért, és mindazokért a kegyelmekért, amelyekkel elhalmoztál, hogy előmozdítsd üdvösségemet.

Légy áldott mindörökké! Dicsőség hála és magasztalás legyen Neked itt a Földön, és mindörökké a Mennyben! Ámen.”




Ima az Ateisták részére a Nagyfigyelmeztetés alatt.

 

Azokhoz szólok közületek, akik azt mondják, hogy ateisták, most halljátok meg Ígéretemet: Szeretlek benneteket, és soha nem fogom feladni azon harcomat, hogy megmentselek titeket a csaló, a Sátán karmaiból, aki megvakít benneteket az Igazsággal szemben.
Amikor eljön az idő, és a Nagyfigyelmeztetés alatt a szemetek előtt fogjátok látni bűneiteket, kérlek, mondjátok a következő szavakat:

 

Jézus mutasd meg nekem az Igazságot, és ments meg engem a gonosztól.

Őszintén bánom bűneimet, és kérlek, hogy most fogadj el engem, és mutasd meg nekem Irgalmasságod fényét. Ámen.

 

Ima, hogy elengedjétek félelmeiteket

Oly sok gyermekem imádkozik különleges szándékokért. Mindegyiket egyenként meghallgatom. De amikor egy számotokra nagyon fontos dologért Hozzám imádkoztok, el kell engednetek félelmeiteket. A félelem nem Tőlem származik. Ez a sátántól származik, hogy gyötörhessen benneteket. Nem tudjátok ezt megérteni? Amikor féltek valamitől, amiről úgy érzitek, hogy az életeteket uralja, akkor minél jobban féltek, annál jobban meggyűlik a probléma.
Csak, amikor magatokba szálltok, és ezt mondjátok Nekem: „Jézusom, teljes bizalommal adom át Neked minden aggodalmamat ebben a kérdésben, hogy gondom most már a Tied legyen, hogy ezt Legszentebb Akaratod szerint Te oldd meg.” csak akkor lesz béke elmétekben (szellemetekben). Ez az, amit Én bizalomnak nevezek, gyermekeim.




Ima az ellenségért

 

„Jézusom, bocsáss meg neki, mert nem tudja, mit cselekszik. Kérlek, add meg neki a teljes megtérés kegyelmét, hogy befogadjon Téged, Aki Magad vagy a tökéletes szeretet, és a Te szeretetedet sugározza tovább kivétel nélkül mindenkire. Te azt mondtad: „Arról ismernek fel benneteket, hogy Hozzám tartoztok, ha szeretettel vagytok egymás iránt.”

 

Ezt az imát mondd el érte naponta többször is!”




Jézusom bízom Benned. Átadom Neked minden gondomat. Kérlek, Te oldd meg azokat. Te gondoskodj, Te cselekedj.



"Kedves Istenem, lenyűgöz, hogy Te a barátodnak akarsz engem. Én valóban akarok beszélgetni veled. Segíts, hogy tudjak minden nap időt tölteni veled. Köszönöm, hogy törődsz az életem részleteivel is. Jézus, minden nap többet akarok tudni rólad, és szeretnék az útmutatásodtól függően cselekedni a munkámban, a családomban, a jövőmben, és az életem minden más területén. Hívlak, hogy vezesd az életem, Uram és Megváltóm, ahogy követlek és bízom benned. A Te nevedben imádkozom. Ámen."

Ajánló
Kommentek
  1. Én