59

Nyaranta 13-án

(59) - A hűség fogadalma az Isteni Akarathoz:

Ó, Magasságos Isten,
Mennyei Atya,
Erőteljesen hűséget fogadok neked, tisztelvén Téged és engedelmeskedvén Neked mindenben, egyesülve a Te Isteni akaratoddal a Földön.

Egyetlen szeretett Fiad, az igaz Messiás Szent vére által, felajánlom Neked elmémet, testemet és lelkemet, minden lélek nevében, hogy egyként egyesülve mehessünk be a Te Mennyei Királyságodba, hogy teljesedjen Isteni Akaratod amint a Mennyben, úgy a Földön. Ámen.



IMA A KITARTÁSÉRT,AZ ELJÖVENDŐ FENYÍTÉSEN KERESZTÜL

 

Irgalmas és szerető Atya, a Te akaratod, hogy minden ember megmeneküljön. Tekints kedvesen a Te visszautasított és elítélt Fiadra, Aki a mi bűneinkért kínszenvedett és folyamatosan kínokat él át miattunk! Nézd, mit tett a bűn Egyszülött Szent Fiaddal! Felajánlom Neked minden gyermekedet, akik ebben az istentelen és bűnös világban élnek. Felajánlom Szent Fiad, Jézus Krisztusnak kínszenvedését, visszautasítását, elítélését és megszégyenítését a hitért, hogy kiálljuk a megpróbáltatásokat, és a türelemért, hogy kiálljuk a megpróbáltatások szenvedéseit. Szent Fiad kínszenvedésén keresztül harcoljunk a végsőkig! Amen




„Dicsőítelek téged, Megváltó Istenem, hogy hívó szavamra eljössz hozzám, gyarló, esendő gyermekedhez. Dicsőítelek, hogy mindig újra megbocsátasz és megtisztítasz engem. Dicsőítelek, hogy életed adtad értem és minden emberért. Hogy kínszenvedéseddel és kínhaláloddal megmentettél a kárhozattól. Köszönöm neked a kegyelmeket, amivel elhalmoztál, egészen érdemtelenül. Köszönöm a lelki örömöket és szenvedéseket, melyekkel meglátogattál. Köszönöm családomat, egészségemet. Köszönöm jóakaróimat és ellenségeimet.”


„Ezt a sok-sok ezer lelket, akit ide temettek évszázadokon át, ha még nem üdvözült mind, szabadítsd ki a tisztítótűzből.”


„Jézusom irgalmasságod által kérlek, e sok ember közül, aki itt van körülöttem, egyet se engedj elkárhozni, mikor ítélőszéked elé kerül.”


Jézusom szeretlek! Csak a Tiéd akarok lenni! Csak Neked akarok szolgálni! Kérlek, foglalj le Magadnak engem! Ne engedd, hogy elkalandozzanak a gondolataim! Irányítsd azokat mindig csak Rád, és tedd õket patyolat tisztává! Mert a gondolat az elsõ, amit követ a szó, vagy a tett. Tégy engem Neked tetszõ gyermekeddé, hogy megõrizzem Benned a szent tisztaságot gondolatban, szóban és cselekedetben! Mindig csak Rád gondoljak, Rólad beszéljek, és Téged szolgáljalak! Segíts engem, hogy megfeleljek minden elvárásodnak, és így fokról fokra tökéletesedjek Benned! Ó imádott Jézusom! Minden bölcsesség forrása! Te Magad vagy a tökéletes Szentség, Aki saját Testeddel és Véreddel táplálsz minket. Tégy bennünket Neked szentelt örök áldozattá, hogy mi is átváltozzunk a Te képmásoddá, amiképp a kenyér és a bor a Te Testeddé és Véreddé változik át minden Szentmisében. Tégy minket Neked szentelt örök áldozattá, hogy Téged szolgálva, mi is élvezetes, jó gyümölcsöket teremjünk a Te mind nagyobb dicsõségedre, mind a magunk, mind embertársaink öröküdvösségére. Ámen.”




„Nézd, Uram milyen nagy darabot megkapáltam már! Köszönöm, hogy erőt adsz hozzá, segíts, hogy ma még végezni tudjak vele!”


„Szent Vérem és a te bűnbánatod megtisztított téged. Kezdj imádkozni, Kicsi Lélek!”


„Uram! Köszönöm, hogy érezteted jelenlétedet. Nagyon szeretlek, de fokozd ezt a szeretetet.”


„Uram! Köszönöm szeretetedet. Szent Véreddel töröld el vétkeimet, hogy tiszta lélekkel kezdhessek hozzád imádkozni!”

Ajánló
Kommentek
  1. Én