54-150

Tavasszal 16-án

Ima, amikor már nehéz elviselni a gonosz természetű támadásokat

A harag a gonosztól származik, és az ő dühe kézzelfogható, amikor Fényem szétárad Isten gyermekei között.
Tegyétek ismertté, hogy amikor az Én Nevemben ilyen gonosz természetű támadásokat okoznak egymásnak, akkor az én jelenlétem az, amely kiváltja ezt a reakciót.
Csak Én, Jézus Krisztus és Követőim lehetnek célpontjai az ilyen visszaéléseknek; és amikor úgy találjátok, hogy ezt nehéz elviselnetek, akkor kérlek, mondjátok el ezt a rövid imát:
Megosztom ezt a fájdalmat veled, Drága Jézus, és arra kérlek, hogy a Szentlélek Ajándékával áldd meg ellenségeimet és azokat, akik ostoroznak Téged. Ámen.

Imák vétkeink bocsánatáért és mások megtéréséért

Mondd meg a világnak, hogy ez az esemény meg fogja őket menteni. Sokan fognak megbánást tanúsítani ezen misztikus élmény során. Égető érzést fognak tapasztalni, hasonlót, mint amit a lelkek a tisztítótűzben éreznek. Ez bepillantást nyújt nekik abba, min kell keresztülmenniük azoknak a lelkeknek, akik nem teljesen tiszták, mielőtt megpillantják a Mennyország dicsőséges fényét. Pusztán csak azzal, hogy elfogadják, hogy ez az esemény megtörténhet, túlélhetik azt.
Forduljatok Felém, és mondjátok: „Kérlek, vezess engem nagyszerű Irgalmasságod fényéhez és jóságához, és bocsásd meg az én vétkeimet”; és Én azonnal megbocsájtok nektek.
Közvetlenül a Nagyfigyelmeztetés után mélységes békét és örömöt fogtok érezni a lelketekben.
Tekintettel azokra a hívő emberekre a világon, kiknek gyenge a hitük, óriási a felelősségetek nektek, akik erős hittel bírtok. Nektek ezt a megtérésért szóló imát kell imádkoznotok a többiekért:
„Sürgetve kérlek Isteni Irgalmasságodban Jézus, Drága Véreddel borítsd be a langyos lelkeket, hogy megtérhessenek.” Mondjátok ezt a rövid imát azokért, akikről azt gondoljátok, a legjobban rászorulnak.




(54) – Ima az Atyához, a Harmadik Világháború hatásának enyhítésére
Ó Mennyei Atya, szeretett Fiad Jézus Krisztus nevében kérlek, aki nagyon sokat szenvedett az emberiség bűneiért, segíts nekünk ezekben a nehéz időkben, amellyel szembesülünk.
Segíts nekünk, hogy túléljük az üldöztetést, amelyet a kapzsi uralkodók és mindazok terveztek, akik el akarják pusztítani Egyházadat és gyermekeidet.Esedezünk Hozzád, drága Atyánk, hogy segíts családjaink táplálásában, és mentsd meg azok életét – akiket akaratuk ellenére – a háborúba kényszerítenek.Szeretünk Téged, Drága Atyánk.Kérünk Téged, segíts minket a szükség idején.Ments ki minket az Antikrisztus szorításából.Segíts nekünk, hogy átvészeljük bélyegét, a fenevad bélyegét, azáltal, hogy visszautasítjuk azt.Segíts azoknak, akik szeretnek Téged, hogy továbbra is hűségesek maradjanak Szent Szavadhoz, minden időben, hogy megadhasd nekünk a kegyelmeket ahhoz, hogy életben maradjunk testben és lélekben. Ámen.

(150.) A hitetlenek lelkének megmentéséért:

Drága Jézus, arra kérlek, hogy mentsd meg mindazokat, akik a saját hibájukon kívül nem hajlandók elismerni Téged. Felajánlom szenvedéseimet, hogy elhozzam Neked azok lelkét, akik elutasítanak Téged, és azért az Irgalomért, amelyet az egész világra ki fogsz árasztani. Irgalmazz a lelküknek. Vedd őket Mennyei Menedékedbe, és bocsásd meg bűneiket. Ámen.
Ajánló
Kommentek
  1. Én