53

Tavasszal 10-én

Ima bátorításért

Halljátok meg imámat, amely most nektek bátorítást ad, mert szükségetek van rá:
„A Szentlélek ajándékával tölts el engem, ó Uram, hogy Szent Igéidet a bűnösökhöz vihessem, akiket a Te Szent Nevedben segítenem kell, hogy megmenekülhessenek. Segíts nekem, hogy betakarhassam őket imáim által, értékes Véred imáival, úgy, hogy az Szent Szívedhez vonzani tudja őket. Add meg nekem, a Szentléleknek azon ajándékát, hogy ezek a szegény lelkek a Te Új Paradicsomodban örvendezhessenek. Ámen”
Mindennap mondjátok el ezt az imát, az után, hogy elimádkoztátok az Irgalmasság Rózsafüzérét és Irántam való hűségetek által segíteni fogtok Nekem gyermekeim megmentésében.




Isten, az Atya: Ima az Új Paradicsom Kulcsának elnyeréséért

Azoknak, akik a Megtérés Ajándékára vártak a Hozzám tartozó szegény, üres lelkek – most a következőket mondom: Én, a ti szerető Atyátok megígérem nektek, hogy amikor ezt az imát mondjátok, át foglak ölelni benneteket és megnyitom a szíveteket.

Drága Atyám, én a te elveszett gyermeked vagyok, aki oly összezavarodott és vak, hogy semmi vagyok a Te Segítséged és Szereteted nélkül.

 

Ments meg Engem Fiad, Jézus Krisztus Szeretete által és add nekem földi Új Paradicsomod Kulcsát. Ámen.

(53) – Ima a Katolikus Egyházért

Ó, Mennyei Atya,

Szeretett Fiad nevében kérlek Téged, adj erőt és kegyelmeket annak érdekében, hogy segítsen ellenállni a papoknak abban az üldöztetésben, amelyet elviselnek.

Segíts nekik, hogy ragaszkodjanak szeretett Fiad, Jézus Krisztus tanításainak igazságához, és soha ne mondjanak le az Eukarisztiában való jelenlétéről, és a hazugságokkal szemben ne gyengüljenek el, és ne terjesszék azokat. Ámen.









“Imádott édes jó Jézusom! Hála és dicsőség legyen Neked most és mindörökké! Te vagy életünk értelme és végső célja. Te vagy a Megváltónk. A Te Szent kiontott Véred és értünk feláldozott Szent Tested által nyertünk örök életet. Te vagy drága váltságdíjunk, hitünk és örök boldogságunk. Kérünk, jöjj vissza erre a földre! Állítsd vissza a teremtés eredeti rendjét, a földi paradicsomot! Te tanítottál így imádkozni, és Egyházad minden Szentmisében ezt imádkozza: “jöjjön el a Te országod”, a Te királyságod, ahol Te vagy az Úr. “Legyen meg a Te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is.” Ó, Uram, teljes szívemből óhajtom, hogy ez mielőbb valóra váljon! Marana Tha! Jöjj el Uram Jézus! Ítéld meg a földet! Ne legyen többé gonoszság és igazságtalanság, hanem a jóság és a szeretet uralkodjon a lelkünkben és minden emberi közösségben! Éljünk úgy, mint az első keresztények: tiszta, önzetlen, őszinte, igaz szeretetben, egymást segítve. Te Magad mondtad: arról ismernek meg benneteket, hogy Hozzám tartoztok, ha szeretettel vagytok egymás iránt. Ó Uram kérlek, add meg nekünk ezt a szeretetet, hogy teljes szívünkből szeressünk Téged, embertestvéreinket pedig úgy, ahogy magunkat. Jézusom! Királyom! Úgy kérlek, jöjj el erre a bűnös földre! Irtsd ki a bűnt, és add meg helyébe a szeretetet! Szüntesd meg az önzést, és tedd helyébe az önzetlenséget! Irtsd ki a paráznaság férgét, és add helyébe a szent tisztaságot! Teremjen a szív tiszta szerelmet! Egyetlen megfogant életet se hagyjanak elpusztulni! Jézusom, Te szeress általunk, és add, hogy Téged szeressünk a másik emberben! Imádott Jézusom! Jöjj vissza a földre! Állítsd vissza a földi paradicsomot, hogy olyan legyen, mint a bűnbeesés előtt, amikor Te sétáltál az emberrel, és beszélgettél vele. Jézusom, jöjj! Marana Tha! Várunk. Ámen. Ámen.”

Ajánló
Kommentek
  1. Én