51

Tavasszal 4-én

(51) – A Szentlélek ajándékáért

Jöjj ó, Szentlélek
Áraszd ki szereteted, bölcsességed és tudásod ajándékát alázatos lelkemre.
Tölts el engem az igazság fényével, hogy meg tudjam különböztetni Isten igazságát azoktól a hazugságoktól, amelyeket a sátán és az ő angyalai terjesztenek.

Segíts nekem, hogy megfogjam a fáklyát és terjesszem a megértés lángját mindazoknak, akikkel csak találkozom, a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ámen.





”Drága imádott Jézus Krisztusom! Teljes szívemből és lelkemből imádlak Téged. Parányi szívem és elmém felfogni képtelen azt a nagy szeretetet, amellyel Te szerettél engem, minket, mindnyájunkat, amikor értünk a keresztfára mentél. Kérlek, adj nekem, és minden Téged követőnek a Te végtelen szeretetedből annyit, hogy ha kell, az életünket is oda tudjuk adni Érted. Soha meg ne tagadjunk, inkább meghaljunk! Legyünk vértanúid, ha Te úgy akarod. Add, hogy úgy szeressünk Téged, hogy életünk feláldozásával is megdicsőítsünk. Ha Te úgy akarod, mi legyünk az Egyház magvetése, példaképek a jövő nemzedéknek. A Tőled kapott kegyelem és szeretet növelje bennünk a hitet, hogy megvalljunk Téged az emberek előtt, és mindhalálig kitartva az életünket áldozzuk Érted. Ezt add meg nekünk a Te mindnagyobb dicsőségedre! Ámen.”





“Hőn imádott drága jó Jézusom! Te az életedet adtad oda értem. Nagy volt a lelkem ára. Te ott a keresztfán a kínok kínját szenvedted el értem. Annyira szerettél, hogy saját Testedet adtad oda értem engesztelő áldozatul, hogy megnyisd előttem a mennyet. Nagy volt a lelkem ára. A legdrágábbal, Szent Testeddel és Véreddel fizettél értem. Rettenetes kínszenvedéseddel és kínhaláloddal váltottál meg engem. Jézusom! Szeretlek. Hozzád vágyom a keresztre! Veled egyesülni vágyom a szenvedésben és a halálban. Nem párnák között átszenderülni, hanem a vértanúságra vágyom, hogy méltó legyek Hozzád, ó hőn imádott Isteni Hitvesem, Aki a Véredet ontottad értem. Imádlak! Kérlek, végy fel Magad mellé a keresztre! Oda vágyom, ahol Te vagy itt a földön, hogy aztán Veled együtt feltámadjak, és egy egész örökkévalóságon át imádjalak, és hálát adjak Neked a Te dicsőségedben. Ámen.”




„Jézusom, elfogadom a halált értem átszegzett Kezedből úgy, ahogy azt nekem szántad, és az idejét akkor, amikor Te akarod.”

Ajánló
Kommentek
  1. Én