44

Tavasszal 12-én

(44) – Ima a hamis próféta elleni védelemért

Drága Jézus, adj nekem erőt, hogy tanításaidra összpontosítsak,
És hogy Szavadat minden időben hirdetni tudjam.
Ne engedj Soha a Hamis Próféta bálványozásának a kísértésébe esnem,
Aki úgy próbálja bemutatni önmagát, mintha Te lennél.
Erősítsd Irántad érzett szeretetemet. Add meg nekem a megkülönböztetés kegyelmét, hogy soha ne tagadjam meg az igazságot, melyet a Szent Biblia tartalmaz, független attól, hogy mennyi hazugságot mutatnak be nekem annak érdekében, hogy hátat fordítsak a Te igaz Szavadnak. Ámen.




„Drága Istenem, nem akarok még egy napot úgy élni, hogy nem te irányítod a szívem minden részét. Felajánlom neked a testem. Neked szánom magam. Annak fényében, amit megtettél értem, neked adom magad, mint egy élő áldozatot, a dicsőítés egy szellemi cselekedeteként.

Alázatosan elismerem, hogy segítségre van szükségem. Azt akarom, hogy segíts megújítani az elmémet. Segíts úgy gondolkozni, ahogy te akarod, hogy gondolkozzak. Kérlek bocsásd meg a büszkeségemet. Nem akarok többet gondolni magamról, mint amit kellene. A hitemnek növekednie kell, nekem pedig szükségem van a segítségedre, hogy célokat tudjak kitűzni, amelyeken lemérhető, hogy megtudom-e őket oldani. Bocsáss meg nekem, hogy a saját erőmből próbáltam megváltozni.

Meg akarom tölteni az életem szeretettel. Meg akarom tölteni az életem Veled. Segíts, hogy egy csoporttól támogatást tudjak kapni. Segíts, hogy örömömet leljem mások megbecsülésében, hogy az életem odaadására tudjak koncentrálni, hogy te gondoskodhass a szükségeimről. Táplálni akarom a lelkesedésem azáltal, hogy Benned vagyok. Segíts, hogy örülni tudjak a reménységben, türelmes tudjak lenni a szenvedésben és hűséges az imádkozásban. A te nevedben imádkoztam. Ámen."



„Drága Jézus Krisztus! Szeretnék nagyszerű életet élni. Emellett nagyszerű családot szeretnék. Tudom, hogy egyik sem valósulhat meg, ha csak magamnak élek. Ezért ma átadom magam Neked. Én és az én házam népe az Urat fogjuk szolgálni. Szeretném, ha a családom a játék és a nevetés helye lenne, és nem csak a munka és a negativitás jellemezné. Szeretném, ha a családon belül folyamatos fejlődésre bátorítanánk egymást. Szeretném, ha a családom egy biztos pont és menedék lenne másoknak a vihar idején. Segíts megvédenem a családom –  nem csak a testüket, de a lelküket is. Azt akarom, hogy a családom Téged szolgáljon azzal, ahogyan másokat szolgál. Segíts megtalálni a küldetésünket, a célunkat és a célt aminek a véghezvitelére a családunkat formáltad. Segíts, hogy kétfókuszú legyen a látásom: hogy ne csak magamról és a családomról gondoskodjak, de arra is megtanítsam őket, hogy az egész világra gondjuk legyen. Hadd lehessünk az odaadás, a szolgálat, a nagylelkűség és az imádság példái. Erre egyedül nem vagyok képes, Uram. Ezért arra kérlek, hogy gyere be az életembe és vedd át a teljes irányítást minden terület fölött. Kérlek adj nekem erőt, hogy azt tegyem, ami helyes. A Te nevedben. Ámen."





Minden Szentmise előtt így imádkozzatok: „Drága Jézusom! Köszönöm, hogy leszállsz közénk az oltárra, hogy feltámadott, megdicsőült Testeddel a szívünkbe térsz. Megnyitom Előtted szívem ajtaját! Lépj be rajta! Légy az Én szívem örökös Királya és Ura! Soha el ne távozz a te kis ostyádtól! Tégy engem élő tabernákulumoddá! Köszönöm, hogy én is, mint Legszentebb Édesanyád, hordozhatlak a szívemben, ahogy Ő szeplőtelen szűz méhében hordozott Téged. Köszönöm, hogy Számodra nincs idő, hogy Te a világ végezetéig élő összes emberrel közlöd Magadat, mindenkinek ugyanazt a hatalmas kegyet osztogatod. Egyedül rajtunk múlik, hogy megnyitjuk-e szívünket, hogy befogadjuk a Te fényességedet, az Örök Napot, amely megvilágítja elménket és lelkünket. Köszönjük, hogy meghívsz minden embert a Te szolgálatodra, hogy szolgáljunk és viszontszeressünk Téged. Köszönöm, hogy mindnyájunkat üdvözíteni akarsz. Áldott légy örökkön-örökké! Ámen.”



"Kedves Szentlélek, engedélyt adok neked, hogy bármikor gondolatokat adj nekem, mindenre nyitott vagyok, és el fogom fogadni azokat, és megnyitom az elmémet neked.”

Ajánló
Kommentek
  1. Én