38-46-147

Tavasszal 20-án

Ima a bölcsesség, a nyugodtság és a megkülönböztetés kegyelmeiért

Ne féljetek, mert Én a bölcsesség, a nyugalom és a tisztánlátás kegyelmét ajándékozom egyenként mindnyájatoknak, akik a következő imával kérnek erre Engem:
Ó Jézus, segíts nekem, hogy mindenkor lássam Szent Szavad igazságát, és továbbra is hűséges maradjak tanításaidhoz, attól függetlenül, hogy mennyire kényszerítenek engem arra, hogy elutasítsalak Téged.
Most álljatok fel, és legyetek bátrak mindnyájan, mert Én, soha nem hagylak el benneteket.
Én, a tüskés utat veletek együtt fogom járni, és biztonságban foglak benneteket a Paradicsom kapuihoz elvezetni.

(38) - Ima Benedek Pápáért és a szent papokért.A Keresztes Imahadjárat 38. imáját az elkövetkezendő hónap minden egyes napján imádkoznotok kell, ezáltal biztosítván, hogy Isten szent papjai ne essenek a gonosz csalás áldozatául, melyet a hamis próféta és követői terveznek.
Ó, Üdvösségnek áldott Anyja,
Kérlek, hogy ezekben a nehéz időkben imádkozz a Katolikus EgyházértÉs szeretett Pápánkért, XVI. Benedek Pápáért, hogy enyhüljenek szenvedései.Kérünk Téged, Üdvösség Anyja, hogy szent palástoddal borítsd be Isten szent szolgáit,Hogy megkapják mindazokat a kegyelmeket, amelyek erőssé, hűségessé és bátrakká teszi őket a megpróbáltatások közepette, melyekkel majd szembesülniük kell.Imádkozz azért is, hogy a Katolikus Egyház tanításainak megfelelően törődjenek nyájaikkal.Ó, Istennek szent Anyja, add meg nekünk, az Egyház maradékának a Földön, a vezetés ajándékát, hogy segíthessünk Fiad Királysága felé vezetni a lelkeket.Kérünk Téged, ó, Üdvösség Anyja, hogy tartsd távol a csalót Fiad követőitől, akik lelkük védelmére törekednek, hogy alkalmasak legyenek belépni az Új Paradicsom kapuin, a Földön. Ámen

 

(46) – Szabadíts meg Engem a Sátán bilincseitől
Ó, Jézus, el vagyok veszve.
Össze vagyok zavarodva, és úgy érzem magam,mint egy hálóba zárt fogoly, ahonnan nem tudok kiszabadulniBízom benned Jézus, hogy a segítségemre jösszÉs kiszabadítasz Engem a sátán és démonai bilincseiből.Segíts nekem, mert el vagyok veszve.Szükségem van a Szeretetedre, mely erőt ad nekem, hogy hinni és bízni tudjak Bennedés így megszabaduljak ettől a gonosztól;És világosságra jussak, hogy végre békére, szeretetre és boldogságra találjak. Ámen.

A Keresztes Imahadjárat 147. imája: Atyaisten, légy Irgalmas azokhoz, akik megtagadják Fiadat

Ó Istenem, Örök Atyám, kérlek, légy Irgalmas azokhoz, akik megtagadják Fiadat. Könyörgöm azok lelkéért, akik megpróbálják elpusztítani prófétáidat. Esedezve kérlek, térítsd meg azokat a lelkeket, akik elvesztek Számodra, és kérlek Téged, hogy segíts minden gyermekednek, hogy felkészítsék a lelküket, és hogy Isteni Akaratodnak megfelelően megváltoztassák az életüket Fiad, Jézus Krisztus, Második Eljövetelének várásában. Ámen.


Köszönöm, hogy itt maradtál köztünk a legméltóságosabb Oltáriszentségben.

Köszönöm, hogy szólsz, tanítasz, szeretsz és nevelsz.
Köszönöm, hogy Te vagy az út, az igazság és az élet.
Köszönöm, hogy Te vagy az Úr, a Megváltó, az Üdvözítõ.
Köszönöm, hogy viszontszerethetlek Téged. Mert minden a Te kegyelmed ó én Jézusom, Szerelmem, Üdvözítõm. Lábad elé teszem életem. Fogadd el imádott Királyom, és tégy velem, amit csak akarsz. Mindent elfogadok Tõled. Te vagy az én Üdvözítõm, Aki meghaltál értem a keresztfán. Mindent Neked adok. Cselekedj velem tetszésed szerint a Te nagyobb dicsõségedre és a lelkek megmentésére. Ámen.”





Így imádkozzatok: „Szentlélek Isten, jöjj! Világosítsd meg a sötét szíveket és elméket! Legszentebb fényed ragyogja be a legsötétebb zugokat is, megadván a tisztánlátást minden embernek, hogy kit válasszon, és azt a tudást, hogy választásukkal hozzák meg a döntést saját örök sorsuk felett aszerint, hogy kinek szolgálnak. Ha Jézust, az Üdvözítőt választották, akkor elnyerik az örök élet boldogságát. De ha a bálványt és a tévtanítást, akkor az örök kárhozat lesz osztályrészük.

Szentlélek! Kérlek, jöjj! Világosíts meg minden embert, hogy helyesen tudjanak dönteni! Szentlélek, kérlek, mutasd meg nekik az értük keresztre feszített és meghalt Üdvözítőnk sebekkel és vérrel borított drága, Szent Testét: milyen nagy árat fizetett a lelkekért. Indíts részvétre minden embert, hogy fölismerjék bűneiket, és zokogva megbánják azokat, igaz bűnbánatra térjenek, és soha többé ne vétkezzenek! Szentlélek, kérlek, jöjj! Add meg a tisztánlátást minden rendű és rangú embernek! Vezesd őket bűnbánatra, igaz megtérésre, végül az örök életre! Ámen.”

Ezt az imát mondjátok el mindennap, ha tudjátok. A környezetetekben élő és a világ végezetéig élő összes emberért.

Ajánló
Kommentek
  1. Én