2l-162-164

Nyaranta 24-én

Ima minden egyes napra

Ti vagytok az Én szeretett hadseregem, és együttesen fogunk majd kiállni, hogy testvéreiteket ismét a jogos, dicsőséges hazába vihessük.

Szeretlek és értékelek egyenként mindenkit közületek, gyermekeim. Ezt sohase feledjétek. Amikor naponta Hozzám imádkoztok, a következő imát mondjátok:

Ó, drága Jézusom, ölelj át engem karjaiddal és engedd, hogy fejem a válladon nyugodjék, hogy amikor itt az ideje felemelhess a Te dicsőséges Királyságodba. Engedd, hogy a Te drága Véred átáradjon szívemen, hogy így eggyé válhassunk.




Jézus az emberiségért 2. Litániájának imája: A védettség Kegyelméért
Ó, Mennyei Atya, a Legmagasságosabb,Szeretlek Téged.Tisztellek Téged.Uram, légy irgalmas.Uram, bocsásd meg vétkeinket.Imádlak Téged.Dicsérlek Téged.Hálát adok neked minden különleges kegyelemért.A védettség kegyelméért könyörgöm Hozzád szeretteim számára: (mindazok nevének megemlítése, akik a lelkek megmentésének listájában szerepelnek)Felajánlom Neked hűségemet mindenkor,Neked, ó Mennyei Atya,Minden dolog megteremtője,A világegyetem teremtője,Az emberiség teremtője.Te vagy minden dolog forrása.Te vagy a Szeretet forrása.Te vagy maga a Szeretet.Szeretlek Téged.Tisztellek Téged.Leborulok Előtted.Irgalomért könyörgöm mindazon lelkek számára, akik nem ismernek Téged, akik nem tisztelnek Téged,akik elutasítják Irgalmasságod Kezét.Átadom magam Neked, elmémet, testemet és lelkemet,Hogy Karjaidba vehesd őket, hogy megmenthesd őket a gonosztól.Kérlek Téged, nyisd meg a Paradicsom Kapuját, hogy végre minden gyermeked egyesülhessen abban az örökségben, amelyet mindannyiunk számára hoztál létre. Ámen.



A Keresztes Imahadjárat 162. Imája: A gyengék és az ártatlanok védelmére

Ó, Istenem, Mindenható Atyám, kérlek, védd meg a gyengéket és az ártatlanokat, akik azok kezeitől szenvednek, akiknek a szívében gyűlölet van. Enyhítsd a szenvedést, amelyet szegény, tehetetlen gyermekeidnek kell elviselniük.

Adj meg nekik minden szükséges Kegyelmet, hogy ellenségeiddel szemben megvédjék magukat. Töltsd el őket bátorsággal, reménnyel és felebaráti szeretettel, hogy mindezeket megtalálván a szívükben, megbocsássanak azoknak, akik őket gyötrik.

Arra kérlek, drága Uram, Örök Atyám, bocsáss meg azoknak, akik szembeszállnak az Élet Törvényeivel, és segíts nekik, hogy felismerjék, cselekedeteikkel mennyire megbántanak Téged, hogy így jó útra térjenek és Karjaidban vigaszt keressenek. Ámen.

 




A Keresztes Imahadjárat 164. imája: Békeima a Nemzetek Békéjéért

Ó, Jézus, hozz nekem békét.

Hozz békét nemzetem számára és mindazon országok számára, amelyek szétesnek a háború és a megosztottság miatt.

Vesd el a béke magvait azon megkeményedett szívűek között, akik az igazságosság nevében másoknak szenvedést okoznak.

Add meg Isten minden gyermekének a szükséges Kegyelmeket,

hogy megkapják Békédet, hogy ez által a szeretet és a harmónia növekedni tudjon;

hogy az Isten iránti Szeretet győzedelmeskedjen a gonosz felett, és, hogy a lelkek megmenekülhessenek a hamisságok általi megrontástól, a kegyetlenségtől és a gonosz becsvágytól.

Engedd, hogy béke uralkodjék mindazokban, akik Szent Szavad Igazságának szentelik az életüket, és azokban, akik egyáltalán nem ismernek Téged. Ámen.



"Ne vígy minket a kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól."



Uram, legyen meg a Te akaratod! Te gondoskodj, Te cselekedj! Bízom Benned. Ha szenvedés ér, rögtön ajánld fel Nekem azért, akitől kaptad. Kérd Tőlem, és Én megerősítelek. Minden szenvedés, amelyet az Enyémmel egyesítve ajánlasz fel Nekem égi Édesanyád hétfájdalmas Szeplőtelen Szíve és könnyei által, a lélekmentés leghathatósabb eszköze. Így lásd szenvedéseidet, és mindig bocsáss meg szívből mindazoknak, akiktől kaptad. Én megfizetek mindenkinek tettei szerint. Tőled a megbocsátást kérem. Erre áldalak meg az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Ajánló
Kommentek
  1. Én