21

Telente 24-én

Képtalálat a következőre: „imádkozó kéz”

(21) – Hálaadás a különleges ajándékért

„Ó Szent Isten, az egész emberiség Mindenható teremtője, dicsőítünk Téged és köszönjük neked azt a szeretetet és együttérzést, melyet az emberiség iránt tanúsítasz.
Köszönjük a megváltás ajándékát, mellyel szegény gyermekeidet ajándékozod meg.
Könyörgünk Urunk, mentsd meg azokat, akik a Gonoszt követik, és add, hogy szívük megnyíljon az örök élet igazságai előtt. Ámen.”





"Drága Atyám! Tudom, hogy amikor meghalok, színed előtt fogok számot adni életemről. Megvallom, nem vettem rólad tudomást. Tudatában vagyok, hogy vétettem ellened, és a magam elgondolása szerint éltem, nem a te terved szerint. Változtatni szeretnék ezen, most azonnal. Bűneimet magam mögött hagyva feléd szeretnék fordulni.

Köszönöm, hogy elküldted Jézust, aki életét áldozta mindazért, amit rosszul tettem, hogy ne nekem kelljen kifizetnem az értük járó büntetést. Jól tudom, hogy nem érdemlem meg a megbocsátásodat. Tudom, hogy egyes-egyedül a te kegyelmed válthat meg, Uram. Én a saját erőmből soha nem lehetnék eléggé jó, hogy bebiztosítsam magam egy tökéletes helyre.

Jézus, köszönöm, hogy annyira szeretsz, hogy minden bűnömet magadra vetted, és elfogadhatóvá tettél a menny számára; alázatosan kérlek, szabadíts meg. Kérlek, szabadíts meg a bűnöktől és azoktól a szokásoktól, melyek most még felbolygatják életemet. Hiszek benned, Jézus. Azt is hiszem, hogy be fogod tartani ígéreted, és tőled kapott személyes megváltásom azonnali, teljes bizonyságú, maradéktalan és örökre szóló. Jézus nevében: Ámen."

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én